- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olyasmi
aktív tag
válasz Tomi13 #49301 üzenetére
Simán összekötöttem hdmi-vel,de egyszerűen nincs jel.Az a fura,hogy egy másik tv-n normálisan működik hdmi-vel.Egyszerűen nem tudom mit lehet tenni.Lehet,hogy a tv-vel lenne gond?
A képen jelenleg csak a Ps van bedugva,biztonság kedvéért a házimozi hdmi kábelét és az optakai kábelt is kihúztam,de semmi![ Szerkesztve ]
-
Tomi13
senior tag
válasz Olyasmi #49302 üzenetére
Nézelődtem a neten és úgy látom nem csak Te vagy egyedül ezzel a problémával, más Samsung tulaj is így járt.Van egy eljárás (egyfajta hdmi reset) amivel életre lehet bírni a kapcsolatot a tv és a ps3 között átcopy-zom próbáld ki, sokaknak ez megoldotta a gondját.
1.) Power down the display via remote.
2.) Go into manufactures settings (press in sequence: Info, Menu, Mute, Power - From the Remote)
3.) Scroll down to '10 Adjust' and hit OK (Will differ on various models)
4.) Scroll down to 'HDMI' and hit OK (Will differ on various models)
5.) Scroll down to 'Clock Control' and change from 'On' to 'Off' with Left,Right arrows.
6.) Press 'Menu' to return to previous menu and save settings (Can be indicated by '??????' on the menu on some displays.
7.) Power Down
8.) Power Up
-
Tomi13
senior tag
válasz Olyasmi #49306 üzenetére
Megpróbálom lefordítani neked.
1. kapcsold ki a tv-t távirányítóval
2. lépj bele a gyári beállításokba (ebben a sorrendben nyomd a gombokat a távirányítón:Info,menü,némítás,power)
3. lépkedj le a menüben a 10-es pontig a beállításokhoz (ez eltérő lehet egyes típusoknál, gondolom itt arra gondol hogy van ahol mondjuk a 8-as pont a beállítások opció)
4. lépkedj le a hdmi részre és ott nyomj egy okét
5 lépkedj le az óra vezérlésig )lehet nem pontosan így lesz írva) és ott állítsd át on-ról off-ra a bal jobb nyilak segítségével
6. nyomd meg a menü gombot hogy visszalépj az előző menübe és elmentsd a beállításokat
7. kapcsold ki a tv-t (itt gondolom a gombal kell kinyomni,nem a távval)
8. kapcsold be a tv-t -
bozsik84
tag
49271-re valaki?köszönöm.
psn id: zsonom
-
james001
veterán
válasz bozsik84 #49313 üzenetére
Ha komolyabb játékokkal is akarsz játszani mint pl. GoW vagy GT5/GT6,akkor a 12 giga hamar be fog telni,mert valamennyi adatot feltelepít,meg még ott vannak a patch-ek is. De amúgy lemez mindenképp kelleni fog a játékhoz,ez nem PC.
Ha van rá kereted inkább az 500-ast ajánlom.https://psnprofiles.com/kazama001
-
Luda
csendes tag
Szerintetek is sz.r az Uncharted 3 matchmaking-je? Engem folyton összerak 75-ös szintűekkel, mikor én még csak 7es vagyok. U2 ebben jobb volt szerintem
-
Elims
veterán
válasz james001 #49314 üzenetére
Így van! Az 500gb teljesen elég.
Nekem most van 592gb szabad helyem,kb.7-8játék mentése van rajta és 4-5goa album zenében.Nem tudjátok véletlenül,hogy az uncharted 1-nek volt vmikor vmilyen aktíválni való kódja?
Ha minden igaz holnap veszek egyet és szeretném tudni,hogy volt-e hozzá? -
nofi
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy játszottam pár hónapja az Uncharted 2-vel, elvittem xy checkpointig. Ha minden igaz, ez a sima kiadás volt. Eladtam a játékot és most kölcsön kaptam az Essentials kiadást. Már akkor fura volt, mikor újra leszedett hozzá minden patchet, de a menübe érve beigazolódott a félelmem. Nem látja a pár hónappal ezelőtti Uncharted 2 mentéseimet és csak új játékot tudok kezdeni. Ez normális, hogy az essentials kiadást teljesen más játéknak látja? Semmi esélyem a régi mentéseimet ezzel elindítani?
Xbox GT: nozsolt
-
james001
veterán
-
Elims
veterán
válasz nokia párti #49320 üzenetére
Köszönöm! :-)
-
Nordik
őstag
-
Buster17
addikt
12gb ps csak super slimből van ugye? Mert az újságban 12gb-os slimert hirdetnek slim képpel.
45000ft
Ha sima slim még lehet meg is veszem. -
supercow
őstag
Sony lenullázta a jelszavamat és kötelező volt újat csinálni, azóta nem tudok a webes store-ba belépni. Töröltem böngésző cache-t, próbáltam más böngészőt stb. A store.sonyentertainmentnetwork.com nem megy, a https://account.sonyentertainmentnetwork.com megy...
Mással is történik ilyen?
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
Baaraanz
tag
válasz supercow #49330 üzenetére
PlayStationEU
Some users are experiencing some PSN connectivity issues, our engineers are looking into this at the moment. Thanks for your patience.
I am little pieces / Pieces that were picked up on the way / Imprinted with a purpose / A purpose that's become quite clear today
-
Tomi13
senior tag
Tegnap végigvittem a God of War 3. részét, jó kis játék volt, kedvet kaptam hogy majd beszerezzem az első két részt valamikor januárban. Használt játékokat hol érdemes vásárolni?Nézegettem itt is az aprón van jó pár eladó,ezen kívül van még hely amit ajánlotok?
-
zzeN
aktív tag
-
Tomi13
senior tag
-
Tomi13
senior tag
A harmadik részben is voltak (számomra) nehéz pillanatok, amit még csak növelt, hogy a gép néha megalázásképp megkérdezte hogy nem akarom-e inkább easy fokozaton játszani...
-
Bogyi007
veterán
válasz supercow #49330 üzenetére
Dettó ugyanez van nálam is.
Nálam is a ps3 új jelszót kért amit megadtam és a pc-s storeba most nem enged belépni.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Injun
senior tag
Esetleg megtudná nekem valaki mondani,hogy a Crysis 2-ben a legvégén hogyan kell felmászni a rámpára?Ennyit tudok: L:Move forward to crawl.Mozgatom én meg tekergetem de semmi.100x haltam meg eddig.
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Erősen gondolkodom, hogy az XBOX360 mellé veszek egy PS3 SS-et az exkluzívok miatt.
Viszont most nem akarok annyit költeni, így a 12GB-os verzióval szemezek.
Amíg nem veszek bele HDD-t addig gondolom, hogy 1-2 lemezes játékkal el tudok lenni ugye?Ezt néztem ki és a plusz 1 év garin is gondolkozok.
Szerintetek jó választás vagy van jobb?Előre is köszi
üdv.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
törölt tag
az attól függ, mennyire sürgős a dolog, én nem adnék ennyit egy előző generációs konzolért.
a boxot már akciózzák 39k-ért, és érzésem szerint a ps3 is a 3xk tartományban lesz hamarosan, karácsony után már biztosan.
én is figyelem a piacot, mivel akarok egy ps3-at venni az exkluzívok miatt, de sajnos még az exkluzív játékok is tudnak csalódást okozni, én kipróbáltam mostanában nem is egyet, és bizony elszállt felettük az idő, már ami a grafikát illeti
(persze ettől függetlenül venni fogok, de biztos nem annyiért, amennyit most kérnek érte)* magánvélemény *
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest