- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
"....de mindenki azt vesz amit akar és amire telik e téren is......"
így kezdtem s nem mondtam,h neked is SSD kell belé.(plusz rossz helyen nézted amúgy,mert itt a PH-n is lehet kapni 25e környékén már 256Gb os-t "nézz csak ide" )
Sony® & PlayStation®
-
Elims
veterán
válasz Tegla80 #48201 üzenetére
Még azt is sokallom,egy 10-15e-s winchester ugyanolyan jó,nem?
Kibontottam,bekapcsoltam,stb.
Dvix filmet néznénk a barátnőmmel,de nem játsza le. Pendrive-ról menne.
+gondoltam,hogy letöltök neki vmilyen táncikálós játékot,két demo-t le is töltöttem,de mindkettő fizetős zenét árul. Nem is lenne nagy összeg,de nem tudom megvenni.Azt írja,hogy a psn-acc.beállításokban állítsak be vmit.
Szerintem az ékezet lehet gond a nevemben..Van benne 3db á betű.
Hogyan tudnám megvásárolni?Vagy van olyan táncis játék amiben már alapból is van zene? -
crue
őstag
Sziasztok!
Az uberkonzol.hu-val vannak tapasztalatok? Mennyire megbízhatóak? Jó áron van most náluk PS3+GTA5 bundle azért kérdezem.
-
Mister_X
nagyúr
Ha táncolni kell, akkor Just Dance (lemezesen), a Singstarba meg tényleg vásárolni kell a zenét. Ha magyar accod van és nem megy a bankkártya, akkor rendeld online a profilodhoz itt. Ha UK-s, akkor feltöltőkártyát kell venned, livekodok.com-on van elvileg a legjobb áron.
Mi mondani is szoktuk, hogy a 12GB-osokat csak az vegye, aki tud bele rögtön HDD-t is rakni. Vegyél egyet, HardverAprón adnak sokat, jó áron. SATA2, 2.5", 7200RPM vagy SSD (ez Tegla80 perverziója, hogy egy komplett gép árát kiadja újra háttértárért ).
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Elims
veterán
válasz Mister_X #48211 üzenetére
Veszek akkor egy just dance-t. UK-s account-om van.Ezt ajánlottátok. Van választék bőven.. :-)
A winchester az elég kusza téma,így pár nap utánanézés után.Kiderült,hogy nem elég a 7200rpm és a sata2. Fontos lenne még,hogy "...nincs benne a parkolás és energia gazdálkodás és advanced format...".
Ezek alapján kellett néznem egyet.Már megvan.Mostmár csak az alkun kell átmennem.
Ssd-t kizárt,hogy tennék bele.A 15eFt-ot is sokallom kicsit,nem a 25-30-40ezreket. És akkor még csak nem is 750gb mint a winchester...Az avi-s témát tudjátok esetleg? Hogyan lehet pendrive-ról lejátszani egy avi-t?
Böngésztem a google-t,de jó megoldást nem találtam. -
Elims
veterán
válasz Mister_X #48215 üzenetére
Köszi!!
De vhogyan csak eltávolítható. :-)
Amikor bekapcsoltam a gépet még nem volt ott.
Lehet,hogy a 4.05 (ha jól emlékszem)-ről való frissítéskor települt fel? (4.50 most -talán-)
Vagy lehet,hogy akkor amikor a táncikálós/éneklős programokat töltöttem le? És úgy lejött velük mint mondjuk windows-nál egy kéretlen rossz toolbar,amit ha nem figyelsz telepítésnél feltelepül a programmal együtt? -
a000
őstag
Sziasztok!
Ha veszek egy használt 12gb-os slimet, és aztán belerakok egy vinyót, akkor kb ugyan ott vagyok, mint az alapból vinyóval szerelt gép, vagy nem?
-
Snoop-y
veterán
válasz Joseppe210 #48222 üzenetére
Ha nem hasznaltak fel az online kodjat akkor igen.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Blaise
veterán
válasz Joseppe210 #48224 üzenetére
Így van, újra meg kell vennie a Network Pass-t.
-
dilipok
veterán
válasz Joseppe210 #48226 üzenetére
a marketen.
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Blaise
veterán
válasz Joseppe210 #48226 üzenetére
-
mutter61
tag
Sziasztok van egy olyan gondom hogy uncharted 3 letöltött 38 gb ot törlésnél viszont csak 6 gb ot törölt a többit hol tudom törölni formázás nélkül?
Utánvét nincs!!! Ha csak nem előre fizetsz XD
-
mutter61
tag
válasz nokia párti #48231 üzenetére
Köszönöm Sikerrrrrrrrrr
Utánvét nincs!!! Ha csak nem előre fizetsz XD
-
Nordik
őstag
A kontrollert csak bekapcsolt PS mellett tudom tölteni?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Nordik #48233 üzenetére
Miért kéne a kontrollert töltés közben bekapcsolt PS mellé rakni? Arra van a kábel, hogy arrébb is tudd rakni. (Arra már nem is gondolok, hogy úgy gondoltad, hogy neked kell bekapcsolt PS mellett lenned miközben töltöd a Joy-t). Főleg, hogy kimondottan kellemetlen lenne, ha épp számítógépről szeretnéd tölteni és e miatt vinned kéne a PS-t, hogy mellé tudd rakni.
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
-
Joseppe210
tag
Nos Elcseréltem a The Last Of Us-t egy GTA5 re. Míg az abban volt online pass a gta-ban nem találkoztam ilyennel. Úgyhogy gondolom menni fog nekem is. Egyenlőre még nagyon új az élmény és még az offline al nem teltem ba, de nemsokára kipróbálom.
JP210
-
Blaise
veterán
válasz Joseppe210 #48241 üzenetére
GTA-nál nincs online pass.
-
Xmodule
őstag
Végig vittem a Beyond: Two Souls-t. Hát nem estem hasra ami azt illeti. Söt már vártam mikor lesz végre vége. Már fent is van a neten eladó. Nekem nem jött be ennyi. Csak most igy elég bátortalan vagyok bele vágni a Heavy Rain-be.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
BMWFan
senior tag
Sziasztok! Ha az olvasófej rossz,akadozik,az károsítja a lemezt?
-
boygabi_
aktív tag
válasz Xmodule #48245 üzenetére
Sajna nekem is ez a véleményem. Mondjuk míg toltam addig nagyon bele voltam zúgva. Majd megpróbálom a platina trófeát később kivillantani belőle.
A Heavy Rain - be pedig nyugodtan kezdj bele mert szerintem jobb mint a Beyond. Nálam fordított volt a sorrend.
Egy jó tanács: semmilyen videót fórumot ne olvass a HR-el kapcsolatban. -
Elims
veterán
Láttam,hogy van ps3-ra colin. Melyik rész a legjobb? Csak dirt van?
Vannak olyan jók mint a ps2-s colin 2005? (Meg mondhatnám a ps1-es colin-okat is,de nem egy kategória)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest