Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    válasz Shadowfax #44708 üzenetére

    Hát most kis visszaesés volt a héten, mert ebben a melegben csak szenvedtem. Próbáltam túlélni :) Meg Le Mans 24h közvetítés volt egész héten és az eléggé elvitte az időmet.

    Játszok-játszok vele de hallod ezerszer nehezebb, mint a vándorral. Most nyilván a szint is egyel magasabb és normalon könnyebb lenne, de akkor is.
    Szinte ugyan úgy kell közelharcot tolnom, mert nem bírják a társak. Ott van az atom erős staff lövések és közelharcolnom kell, mert ha hátra megyek és lövöldözök a társak sorba elhallnak, aztán én is mivel nem férek oda felszedni őket mert lerohannak.
    A tündékkel Elron fiaival megyek most tudod a végén a troll ellen, szóval elején vagyok eléggé, nagyon nem megy vele. Élvezném de nem tudom a taktika mi legyen mert így semmi értelmes a távsebzésnek...később ez még rosszabb lesz.
    Lehet nem fog sikerülni a csajszival...mennék a törpével inkább, csak nem tudom már visszarakni az elejére :( Újra Breeből kellene menni és elosztani Farinra a pontokat és go. De ilyet nem lehet közben :( Azzal ugyan úgy lassan végigérnék már kb nem szenvednék.

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák