- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Monitor hiba topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Pedig szerintem pont azok törik meg a monotonitását. Ráadásul az iménti videó alapján igencsak látványosak lesznek.
Edgeri: Az első MW nagyon jó volt, erősen érdemes kipróbálni, több száz órám van annak a multijában, azóta sem sikerült überelni, csak silányodott a széria.
Azt meg majd meglátjuk, hogy grafikailag mit nyújt a BF3 a PS3-on.
-
Edgeri
senior tag
Nagyon várós

BF3 -
dagoniat
tag
Érdemes magyar címmel beregisztálni?
-
Gebriel
veterán
Akkor itt az ideje?

-
Gebriel
veterán
Jatekaim.hu-n nem szoktál nézelődni?
-
Sanyi.mTs
addikt
-
james001
veterán
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy egy rendes pc-be is bedugható mikrofont (jack dugós a "gyári" neve asszem) rá lehet-e valahogy kötni PS3-ra? Átalakítóval vagy ilyesmivel?
-
anulu
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
köszi!

-
TazLeacher
nagyúr
-
anulu
félisten
van valakinek ötlete, hogy a SoulCalibur 4-et hol lehet megvenni? néztem netes boltokat is, de sehol nem találtam
előre is nagyon köszönöm a segítséget
(emiatt nagyon hiányzik a CFW
) -
csimpi1
tag
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
csimpi1
üzenetére
Amúgy van olyan adat a HDD-n a mentéseken kívül, ami fontos és nem pótolható? Csakmert ha nincs, akkor szerintem fölösleges ezzel molyolni. Ahogy én tudom, van arra mód, hogy az új gépen létrehozod az új felhasználói profilt, ahová beírod a jelenlegi profilod e-mail címét és jelszavát és már használhatod is a jelenlegi profilt az új gépeden. A régi gépről meg simán törlöd a profilt, mielőtt eladod, plusz biztos ami biztos, már az új gépen cseréld le a jelszavad! A Trophy-kat a PSN tárolja, a mentéseket (már amit egyáltalán lehet) kimented pendrive-ra és majd onnan felteszed az új gépre, a játékok újratelepítése meg gyakorlatilag a játékok első indításkor úgyis megtörténik seperc alatt. Más egyéb csak a videók, zenék és képek lehetnek, amiket meg simán kimenthetsz szintén pendrive-ra vagy egy FAT32-es külső HDD-re minden varia nélkül.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Serpiko
üzenetére
Exxklúzív címek alapján kell választani szerintem... nekem mindkettő van itthon, egymás mellett megférnek, de leginkább xboxon játszok.
Sokkal könnyebb számomra a kontroller, meg kicsit jobban bátorít az az érzés hogy a legtöbb multiplatform játékot Xboxról portolják PS3-ra. (Meg fordítva is, ami a legjobb lenne igazából a konzolosoknak - a 360 GPU-ja erősebb a PS-énél, sok multiplatform fejlesztő meg a grafikából áldoz fel a megfelelő sebesség eléréséhez a portoknál. Vagy szarik rá... ilyenre is volt jópár példa az utóbbi években.)Mondjuk tényleg mindegy hogy melyiket veszed általános célra, Xboxon jobb a community azért jobb a Markettel és az online élménnyel egyetemben, viszont a PS-ben van bluray meghajtó is...
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
szonti
üzenetére
Én 50"-os fullHD plazmán játszok, de nem ezen múlik a grafika minősége. Egyes játékok teljesen korrektül néznek ki, mások kevésbé, de azok kisebb képernyőn sem jobbak. Sajnos az utóbbi időben több olyan játék is kijött, amit csak úgy-ahogy átportoltak, aztán annyi. Az exkluzívok viszont gyönyörűek szoktak lenni, azokat úgy írják, hogy kihasználják a PS3 erejét. A multiplatform címeknél nem mindig fektetnek erre hangsúlyt és butítják a grafikát. Való igaz az is, hogy egyes multiplatform címek Xbox-on jobban néznek ki.
A legutóbbi infók szerint a PS4 2012 vége felé várható, de nagyon konkrét dolgokat még nem tudni. Annál előbb biztosan nem fog jönni.
-
szonti
aktív tag
Ami még érdekelne, az a játékok képminősége. 50"-os tvre kötném és volt ahol azt olvastam, h némelyik játéknak a minősége hagy kívánni valót maga után, vmint, h az xboxnak szebb a képe.
Ami még érdekelne, h van vmi információ esetleg arról, h playstation4 mikor jelenik meg? Bár ahogy hallottam ez még évek múlva várható. -
jookomak
őstag
válasz
Serpiko
üzenetére
Van benne wifi. Sportjátékoknál szerintem zsírmindegy melyik gépet veszed, mind2 gépre jók, nincs olyan, hogy egyiken rosszabb lenne. Azt mondják xbox live-on több játékos van, ez multinál számíthat.
Az exkluzív játékok viszont szerintem a ps3 felé billentik a mérleget. -
Serpiko
addikt
válasz
DM-Fan
üzenetére
Sony kontrollere még nem volt a kezembe soha. Szerintem is csak megszokás kérdése az egész. Ps3 slimben van wifi ha jól tudom? Mert csak így tudok neki netet adni. Olyan nehéz dönteni eddig XBOX felé hajlottam most meg PS3 felé kezdek. Főleg sport játékot játszanék rajtuk. Ennek tükrében melyik gép a jobb?
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Serpiko
üzenetére
Hát, akkor nem biztos, hogy a PS3-é nyerő lesz, általában vagy az egyik jön be az embernek, vagy a másik, mert eléggé más a kettő. Nekem mondjuk a PS3-é jobban bejön, szerintem ergonomikusabb, jobban kézreállnak rajta a gombok és ravaszok, de ez nyilván kézméret és megszokás függvénye is. A Sony kontrollere kezdettől fogva így néz ki.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
szonti
üzenetére
A hivatalos Sony garancia 1 év. Ahol többet látsz, ott feltehetőleg a bolt adja a második évet, de az nyilván többe is kerül. A lényeg, hogy megkapd a Sony garancialevelét, mert azzal megkapod az 1 éves Sony garanciát, plusz ezen felül még további 2 év méltányossági garanciát (ha a 2. vagy a 3. évben romlik el valami a gépben, akkor 16.500 Ft befizetése ellenében cserélik). A bolti garanciát tehát jobb is hanyagolni, Sony garanciásat keress, az a lényeg! Meg kell őrizni a vásárlásról szóló számlát és legyen meg hozzá a Sony saját jótállási jegye, valamint a gépen legyen sértetlen a zárómatrica!
-
szonti
aktív tag
Sziasztok!
PS3 vásárláson töröm a fejem és néztem internetes webboltokban 65k-ért is lehet már venni 320GB-os Slim-et. Amit nem tudok, h 1 év garanciát írnak, a hivatalos garancia nem 2 év?
-
Djuree
félisten
válasz
Gebriel
üzenetére
azt nagyon jól tetted. de egyszerre a kettőt? én játszok a a bf3-mal 1000 órát, aztán jöhet a cod
szerintem inkább az egyik, de az menjen jól, én egyenlőre csak bf3-mat veszek, cod az úgyis ugyanaz mint az előzőek. ha cod akkor mw1-et fogom újra megvenni az még egyedi volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- EAFC 26
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- Villanyszerelés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ha a multi lesz olyan jó legalább, mint a 2-nél, akkor nekem már bejön.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) és rákérdeztem. A budaörsi üzletben van 1 db új is, 6.500 Ft.
)

szerintem inkább az egyik, de az menjen jól, én egyenlőre csak bf3-mat veszek, cod az úgyis ugyanaz mint az előzőek. ha cod akkor mw1-et fogom újra megvenni az még egyedi volt...