- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
Haverom Pécsi én meg Nyíregyi, hogyan tudnám megosztani vele a Storeban megvett játékaimat legálisan? Valahogy lehet úgy olvastam!
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Sonja
nagyúr
Gran Turismo 5 Release Update Ezen már csak röhögni bírok.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
DM-Fan
nagyúr
-
DM-Fan
nagyúr
Akkor meg szerintem tényleg kibírod azt a plusz 1, esetleg 1,5 hónapot. Bár... ha az eddigi ígérgetési statisztikát figyelembe veszem, akkor jó, ha 2012-ben megkapjuk a játékot. Jó lesz majd PS4 húzócímnek (a PS3 megjelenésekor ugyanis ezt szánták felvezető húzócímnek - jól sikerült).
Mindenesetre az aláírásodat szerintem vakard meg egy kicsit, mert ennek fényében elég savanyú ízű lett.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
TerryBogard
tag
Elvileg azért csúsztatják mert überfaszának kell lennie és azt mondják az is lesz.(hiszem ha látom, legkésőbb karácsonykor szerettem volna vele játszani de ahogy látom nem lesz ebből semmi)
PS3 és PSP a tökéletes párosítás. Coming Soon: The 3rd Birthday, NeverDead. No. 1 Games: Final Fantasy XIII and Kingdom Hearts: Birth by Sleep.
-
dunc
nagyúr
válasz TerryBogard #18662 üzenetére
Szánalom ez a szerencsétlenkedés amit a sárgák művelnek....eddig hittem nekik,hogy programozás stb 3D mód ,de ha ez marketing akkor sárguljanak meg....jah már sárgák ?
GT5 forever !!!!! ----------------GT5 Never........
Elméletileg az ünnepekre megjelenik,de nekem akkor már nem kell. De szerintem képtelenek megcsinálni ps3 ra."Tényleg képes volnál emiatt eladni? Más játék neked nem is okoz örömöt?"
Még nem hírdettem meg.......más nem okoz örömöt, a GT az a játék amibe kellő tartalom van,amiért kiadom a pénzt,nem tudok minden töltelék játékot megvenni (GOW 3,stb)Most már okkal röhögnek a Forza 3 rajongói,ott müködik a gépezet és szépen időbe megjelenik....az MS-nél pörögnek a fogaskerekek.
[ Szerkesztve ]
-
Mazsika
őstag
azért a gow3-at nagyon nem nevezném töltelék játéknak... szerintem addig simán ellenél egy uncharteddel, vagy egy bioshockkal... amik jól is néznek ki, és ezek csak pár ezer forintba kerülnek használtan, ha kiadtál 120-at eddig nem hiszem hogy ez megkottyanna...
Dáccsika
-
dunc
nagyúr
válasz Mazsika #18664 üzenetére
Töltelék = 15-20 óra alatt végigjátszható,újrajátszásnál nem adó semmi extrát,hiányzó multiplayer.....jah és a pc-n is fellelhető játékok kiesnek.....(gow 3 gyönyörű játék,és jó )
Megkottyan vagy nem nem veszek másik játékot,én a GT5 miatt vettem gépet mert csak ps3 on van meg,illetve nem lesz eg soha,csak azt hittem meglesz.
[ Szerkesztve ]
-
TerryBogard
tag
Én is jobban örülnék ha legalább 25 óra lenne a játék, az a 15-20 jó lesz 10-15-nek is szerintem. Ha megvártad volna mire megjelenik és akkor vettél volna gépet nem lenne problémád. Én megvárnám az év végét az eladással hátha jön.
PS3 és PSP a tökéletes párosítás. Coming Soon: The 3rd Birthday, NeverDead. No. 1 Games: Final Fantasy XIII and Kingdom Hearts: Birth by Sleep.
-
polonic
félisten
Én örülök a GT5 késésének, mert ha novemberben megjelenik, akkor meg amiatt idegeskedtem volna, hogy nem tudtam megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
-
vhunor
őstag
Előbb végigtoltam a Force Unleashed II demóját, ez alapján nekem ez kell.
-
Sundesz
őstag
Tegnap a Szegedi tecsóban vettem nem-Platinum Resistance 2-t 4K-ért. Volt még belőle Platinum ugyan ennyiért. Baján meg Motorstorm 2 volt, szintén 4K-ért. Ha valaki bárhol tecsóban jár és érdekli ezek közül valamelyik játék, akkor érdemes megnézni.
Hörcsög Powa'
-
TerryBogard
tag
Valaki próbálta már a Resonance of Fate-et vagy a Star Ocean-t?
-
anulu
félisten
annyira jó, h a GT5 megjelenésére tartogattam az éves szabadság keretem felét. le van adva, stb, cseszhetem...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Gebriel
veterán
MOH singel szerintem gyenge igaz csak első pályát toltam a multi nem tűnik rossznak, igaz kicsik a pályák.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz TerryBogard #18679 üzenetére
resonance jó, csak nehéz a vége, tápolni kell rá keményen, nekem a vége nem is ment, nem akartam nagyon sokat tápolni. de már írtam ezt neked korábban is, jó lenne ha figyelnél ha már fórumozol
star ósan is jó, de az másféle, nem sokat nyomtam, de addig tetszett...polonic: simán én is kiveszek minden évben pár nap szabit, jön haver, aztán gémelés éjjel-nappal lanon, hozza a boxot meg a pc-t, nekem meg itt a ps3 meg a pc, szóval nem unatkozunk. mondjuk egymagam én sem vennék azért ki szabit
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Djuree #18678 üzenetére
Szerintem még az 50% is erős túlzás, nem hinném, hogy van olyan játék, amit minden második PS3 tulaj megvesz, legyen az akármilyen exkluzív, csilli-villi játék, akár egy Uncharted vagy Little Big Planet is. Pont az ízlésbeli különbségek miatt. Ráadásul az autós játékok tényleg elég rétegprogramok, pláne egy GT, ami annyira nem is az árkád kategória, mint mondjuk egy NFS. Szerintem jó, ha a PS3 tulajok 25-30%-a megveszi (és még ezzel is lehet, hogy fölé lövök), pláne megjelenéskor, amikor még drága is. Más kérdés, hogy már a PS3 tulajok 25%-a is elég nagy tömeg. A legnagyobb eladásokat még mindig az FPS-piac generálja, lásd CoD: MW2 eladási statisztikáit, ami brutális rekordot állított be.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
-
kelzsoca
félisten
válasz DM-Fan #18684 üzenetére
Én az említett játékra nem mondok többet 15%-nál hazai viszonylatban, ugyanis ehhez a játékhoz erősen ajánlott egy kormány is, az sem 2 fillér, kivéve akinek már van, de az is eléggé ritka.
Továbbá igazat adok abban is hogy rétegjáték, közeli ismerősi körben 6 emberből 1 ember várja a játékot, de még ő is erősen gondolkozik hogy tényleg kell -e majd neki -
dhcodoki
senior tag
"más nem okoz örömöt, a GT az a játék amibe kellő tartalom van"
Én maximálisan megértelek. Anno a PS2-őt én is a GT miatt vettem. S volt rá 10-12 játékom, de szinte egyikre sem emlékszem már, csak a GT és az SSX név maradt meg. Mikor beruháztam a PS3-ra, akkor is a GT volt az egyik szempont. (a másik a BR lemez kompatibilitás). Kicsit engem is bosszant a késés, főleg mert már tavasszal beruháztam a gépre. Igaz nyáron be sem volt kapcsolva, de most valahogy rákattantam. Vettem még egy kontrollert, s asszonnyal jókat szórakozunk co-opban esténként.
-
Djuree
félisten
válasz kelzsoca #18686 üzenetére
nekem a kormánnyal nem volt élvezetes anno a forza. nem is ment olyan jól mint joy-al, volt egy pici késés is, nagyon pici, de elég volt hogy hibázzak picit. meg nagy hely is kell neki, meg drága is. ha már kormányt vesz az ember akkor manuális váltósat vegyen, az meg drága....
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Sonja
nagyúr
válasz Djuree #18688 üzenetére
20eHUF-ra volt leárazva nemrég a Logitech Dirving Force GT kormány, manuális váltóval, Gran Turismo játékhoz tervezve. Most visszament 30eHUF-ra, de még szvsz ez sem drága.
Szerk.: Még én is elgondolkodtam a kormány és meglepő módon a GT5 megvételén!!!
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
20k az jó ár lett volna tényleg. 30k-t már nem adnék érte, főleg hogy nekem helyem sincs hozzá de kormánynak sztem csak cockpittel van értelme, ahhoz meg tényleg sok hely kell...meg pénz...ha meg magadnak csinálod sok idő és utánajárás...
-
Sonja
nagyúr
Itt találtam egy új megjelenési időpontot a GT5-re, méghozzá December 9. Csütörtök!
-
Djuree
félisten
erre csak ezt tudom mondani:
a box-os topikban leírtam mi a véleményem ezekről a karácsony közeli megjelenési időpontokról. senkinek nem jó, főleg a kiadóknak nem, a sony meg mivel nagyon pénzsóvár ki lehet találni megjelenik-e még idén --> 99% hogy nem, legalábbis ha a sony sok pénzt akar belőle látni, márpedig akar, erre a fejemet tenném....[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz kelzsoca #18693 üzenetére
de a verseny is sokkal nagyobb. nézd meg hogy sok kiadó mindig áttolja a játékokat jövő évre, mert a karácsonyi versenyben sokat buknak, mintha csak az ő játékuk jönne ki és mindenki azt venné nyerni is lehet, de bukni is, nagyot. van aki kockáztat és van aki nem, a sony pedig nem fog sztem...ekkora játéknál hülyék lennének mindent kockáztatni...ugye jön az új cod is....és az azért népszerűbb....máris ha csak minden 2. ember azt veszi a gt helyett, fele bevétel oda is van...
[ Szerkesztve ]
-
MrTwister
őstag
Ez a GT5 már lassan olyan lesz mint a DNF! Soha nem jelenik meg! Minek kamuzták akkor, hogy November elején jelenik meg! Mocsok Szonyi!!! Le vele!
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
dunc
nagyúr
Én már nem idegeskedek lesz@rom a g@nyéjukat,remélem kiadnak addig valami jó kis jailbreak-et a 3.50 re és rengetegen lewarezolják (én is) és hatalmas bukás lesz.
Sony = Sunyi Ha marketing miatt húzzák akkor duplán sárguljanak meg.....Forza 3 nekem is jobban ment gamepaddal....kormánnyal nekem nehéz volt.
Mérgemben jókat COD-ozok......
[ Szerkesztve ]
-
HaroWerks
senior tag
Régi álmom vált ma valóra, sikerült venni újonnan Sony garis FAT gépet normális áron, nemrég hozta a futár:
A GTA-n kívül van még hozzá két játék, Uncharted + Motorstorm.
A Slimmel sosem tudtam igazán megbarátkozni, mindig is egy dagi gépet akartam, nagyon örülök neki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest