-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fundey
tag
válasz DM-Fan #16904 üzenetére
Thanx a részletes tájékoztatást, am részemre kár a balhé, én leginkább Gta4 ill majd az 5-el szeretnék billel és egérrel nyomulni, max cod...hogy miért is keresem a közöset pc és konzol közt?
-mert nemrég adtam el az adatlapomon szereplő konfigot,jön az ősz vmire bekell fizetni, kérdés h mennyit/milyen élményért cserébe, nagyon ragaszkodom a pc-s élményekhez...fps,dx,display options,patch stb, de az anyagiak részére jobbvolna talán igy tél előtt a váság közepén, ha nem is leszokni de átszokni konzolra, ez nem vinne csak 55-65 dellát, már ha jól kifogom, még a pc-nél 500-ig megse tudok álni még ha enni sem eszem eleget... :-D
-jah és félek a kezelhetőségtöl...
Am Gta 5 a legfrissebb hírek szerint mikor jön ill min lesz elérhető(már alapbol ehez szerntem kell full hd-ben egy félmilkás gép)
Még1 x thx a felvilágosítást...*Referenciám->http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=Fundey||Sony Vivaz eladó/cserélhető->PS3,Xbox,Laptop,PC!!!*
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Router gondok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Elektromos autók - motorok
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest