-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
válasz jookomak #17903 üzenetére
Az a baj, hogy most nincs mas jatekom mar. Novemberre varok a GT5 miatt arra gyujtom most a penzt
Nezegettem ezt a Brutal Legend -et, Most eleg jo aron lehet itt kapni. Valaki jatszott mar vele? Igy a gameplay videok alapjan nekem kicsit olyan kuszanak tunt.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Edgeri
senior tag
válasz Xmodule #17904 üzenetére
Én a Brutal Legendből még csak a demót játszottam végig, de lassan nekikezdek a játéknak is. Mivel a játék világa az én zenei ízlésemet is tükrözi, így már alapból bejön ez a "paraszt" metálos stílus
Amúgy nem várok sokat tőle, de biztos, hogy jót fogok szórakozni rajta[ Szerkesztve ]
Üdv, Edgeri
-
jookomak
őstag
válasz Xmodule #17904 üzenetére
Cseréld el valamelyik játékod pl. a Batman-re, ha nem volt meg.
Sajnos túl sok minden van a brütal legendben, pedig baromi jó játék lehetne. Csak elvitték egy kicsit stratégiai játék irányba, és néha azt se tudni, hogy most éppen mit irányítasz. Csak akkor érdemes játszani vele, ha amúgy csíped a rock zenét, mivel az egész világ arra épül, sokkal jobban át tudod érezni.
(Gt5-öt én is várom mint a messiást, nem játszottam még a ps3-on autós játékkal a prologue-ot kivéve)
Nem tudja valaki hol lehet még elfekvőben g25-öt kapni? -
Xmodule
őstag
Még egy kérdésem lenne. Igazabol olyan jatekot keresek amit lehet ketten jatszani egy gepen mert jön az unokatesom es ketten szeretnenk majd jatszani. Neztem az Army of Two jatekot es elegge megtetszett. A kerdesem az lenne valaki jatszott -e mar vele es mit gondol rola masik meg, hogy van ennek a masodik resze az Army of Two The 40th Day es, hogy melyiket erdemesebb megvenni? Csak mert kb egy árban vannak ebben a boltban ahonnan vasarolni szoktam.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
MAXIMIZE
tag
válasz Xmodule #17908 üzenetére
Én nem ajánlom egyiket sem, az első részt haverral nem rég nyomtuk végig egy nap alatt kb. 4- 5 óra, az egész szörnyen gyenge, full monoton semmi változatosság grafikailag sem mai már hangulata nulla, alig vártam, hogy a végére érjünk, haver ugyan ezt érezte. Ezután ki akartuk próbálni online hátha az megmenti, de senkit nem találtunk a szervereken nagy ritkán 1 embert, de ugye 4 ember kell a játékhoz tehát ez nem jött össze. A 2. résznek csak a demójával játszottam, de az pont ugyan ilyen volt. Ha jó játékot akartok ketten nyomni osztott képernyőn, akkor Resident Evil 5 az pont az ellenkezője az armynak, viszonylag hosszú játékidő 10-12 óra, gyönyörű grafika, változatos, iszonyat hangulat, az egész játékban egymásra vagytok utalva, a legjobb játék szerintem coopban.
[ Szerkesztve ]
-
-
Djuree
félisten
válasz Xmodule #17908 üzenetére
army of two az jó, de csak 2-en, úgy viszont nagyon, mi 3x toltuk végig
a 40th day nem éri meg az árát, rövidebb és kevesebb fegyver/pálya van mint az első részben...igen, a resi 5 még jobb választás ha még azt sem nyomtátok, szintén 3 x toltuk végig
de olcsón érdemes az army of 2-t is beszerezniáááá rohadt game nem fogadja el a mastercard-ot canceled my order
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
blazsey2
senior tag
Na ez a 3.50-es firmware elég gyorsan kijött.kár hogy nincs 3D-s tévém
Remélem legközelebb már valami hasznosat adnak ki.PSN ID:blazseydr
-
Sonja
nagyúr
Elméletileg ezek vannak a 3.50-ben:
-3D BluRay Support
-Move can be used as web browser cursor.
-Users reports can be sent from PS3 through the ‘Friends’ tab.
-3D notice screen for 3D enabled games.
-You can access to your Facebook profile
-Better description of the 14 most common errors.
-Updated user interface for PlayStation Plus in PlayStation Store.
-New Qriocity icon in the Music section. Service still unavailable.Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
kelzsoca
félisten
Ma este ha úgy gondoljátok indul a PROHARDVER FANS Killzone 2 szoba, tehát lehet jönni írtani a népet
-
heim
tag
nem tudom melyek a feltételek, de ha úgy gondoljátok az én PSN azonosítómat: Heimsz is kitehetnénk a főoldalra.... (Új Ps 3 tulaj vagyok, nem szeretnék tolakodni, ha bárki kedve van vegyen fel a barátlistájába is)
[ Szerkesztve ]
Csak Norrisz poénokhoz alapvető tudás szükségeltetik, Csak Norrisz a legkeményebb (PSN ID: Heimsz)
-
Djuree
félisten
válasz kelzsoca #17928 üzenetére
nekem a kamerán van miki, de mindig jelez hogy megy, ha csak levegőt veszek akkor is. pedig csak középen van az érzékenység, az a baj hogy távol van tőlem hallani meg a hangszóróból csak halkan-torzan hallok mindenkit. az igazi egy mikis füles lenne, pc-hez van jó, de azt ps-hez nem tudom csatlakoztatni. milyen csatlakozású füles kéne, usb-s nemigen van
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
whited
addikt
Hello
nem ugy kell témát másolni a ps3-ra hogy
PS3 mappa benne 1 THEMES abba bele a témákat-rá ps3-ra és install?
mert nekem nem lát 1t seHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Sonja
nagyúr
Lehet, hogy maga a téma rossz, nem?!
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
v!ct0y
veterán
Vegyetek fel engem is victoy85.
Tegnap kezdtem a killzone2 multit hát nem remekeltem -
vhunor
őstag
Sajna túl korán nyomjátok, pedig én is beszállnék, mint abszolút kezdő . 9-10 körül már jó lenne .
-
kelzsoca
félisten
Ti be tudtok lépni online a rendszerbe?
-
Mazsika
őstag
kb egy ora mulva otthon vagyok ha megavul addig a psn en is megyek killzoneozni
Dáccsika
-
v!ct0y
veterán
Jó lezz ez az új frissítés is kz2 vagy 8x fagyott le.
-
ldave
félisten
PS2-höz szeretnék venni komponens kábelt, de eddig nem jártam sikerrel. Esetleg meg tudja valaki mondani, hogy a PS3-hoz kapható kábel jó-e a régi géphez? S-video és sima RCA kábelt láttam boltban amire az volt írva, hogy PS2 és 3 kompatibilis, viszont komponensen nem láttam ilyen feliratot az eladó persze nem tudta, szóval inkább megkérdem itt, hátha.
A Slime draws near! Command?
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
mi baja a psn nek hogy nem lehet belépni?email hibát jelez, eddig simán vette a bejelentkezést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs