- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz dethroner #5644 üzenetére
Nálam is elő-előfordul teljesen random. Azaz nem igazán reprodukálható. Ha egy képet nem tud megjeleníteni, akkor azt következetesen a következő alkalmazás indításig nem is tudja.
Akár wifi-n, akár mobilneten is. Xiaomi Redmi Note 7. Gyári, xiaomi.eu és PixelExperience rom-al is produkálja.#5647 MadMancs: Előfizetés hiányában nincsenek beágyazott képek, így az, hogy úgy megjelenik, nem releváns információ.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
dethroner
veterán
válasz szpeti40 #5652 üzenetére
Franc se tudja, de úgy van ahogy vargalex írja, random az egész. És gyakran a felhasználók avatárja se jelenik meg, vagyis, van ami igen és van ami nem. Ahogy ő gondolja
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
internetezoo
senior tag
Redmi 8 MIUI 12.0.3-ra frissült, a PH! appnak nem segített, becsukódik indításkor.
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Nem tudom miota tortenik, mert nem hasznalom minden nap az alkalmazast (az utobbi idoben), de most elinditottam (3.6.3 - legutolso Play-es verzio) es ahogy elindul, azonnal be is zarul. Probaltam mar az alkalmazas cahce es adatainak is torleset, ujbol bejelentkeztem es a bejelentkezes utan 1-2mp-cel, azonnal beborul es bezarul az alkalmazas.
Nem tudom van-e jelentosege, de tamogatom is nemi osszeggel (szoval, nem az ingyenes verzio kellene, hogy legyen, megis az aljan megjelenik a reklamvideo megtekintese sáv... furcsa, mert regota nem lattam ezt).
Mit tanacsoltok, mitevo legyek? Ismeretes egyaltalan a jelenseg vagy csak nalam van valami?
A keszulek: Note 10+, legutolso firmwarrel (Android 11).
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
MadMancs
veterán
Ilyenkor általában Google borul meg.
Töröld app adatait majd magát az appot. Telepítsd újra az alól a play fioknalol amelyikkel előfizetsz. Helyre kell raknia így a dolgokat.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
axlfsi
veterán
válasz internetezoo #5658 üzenetére
Ez lemaradt, elnezest. Nem, hanem Samsung Note 10+
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
dethroner
veterán
válasz dethroner #5653 üzenetére
Azt hiszem van egy ötletem, miért csinálja a xiaomi teló azt, hogy időnként nem tölti be a linkelt képeket és avatárokat. Úgy gondolom, a hülye miui memóriahasználat lesz a ludas. Azt figyeltem meg, hogy ha előjön ez a hiba, akkor home gombbal kilépek az alkalmazásból, majd az előzmények gombbal bezárom az összes futó alkalmzás (bár itt lehet elegendő lenne csak a PH appot bezárni), és ezután megnyitva az appot újra hibátlanul fut. Egy darabig.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
-
dethroner
veterán
válasz Imi1981 #5662 üzenetére
Az aksikímélőt már korábban kikapcsoltam, nem lett jobb. A lakatot ráraktam, de nem hiszem hogy számítana, mert pont attól szokott helyre jönni, hogy bezárom.
-
Fall-N
veterán
válasz dethroner #5661 üzenetére
Nem a MIUI hibája, hanem az alkalmazásé. Elég régóta használok MIUI-t és ha megfelelően van beállítva akkor nem lövi ki ugyan az alkalmazást. Akkor fordul elő, ha szarul van megírva mg az alkalmazás.
Elég sok minden fut nálam állandóan a háttérben és sosem szakad meg a program kapcsolata például Mi Fit a Mi Bandemmel. De ott a Macrodroid is, ami állandóan kell, hogy fusson különben nincs értelme (ha nem látja az eseményt, mert nem fut, akkor mi értelme?).
De simán lehet a RIOS hibája is. Például sokszor írom a szöveget Chrome vagy Chromium alapú böngésző alól (Vivaldi, Brave stb.) és nem mutatja amit írok, mert nem reagál a fórum motorja, csak késve. Ez ismert hiba, egyelőre nem lett javítva. Most is még ezt begépeltem eljött a hiba.
-
IT user
tag
Sziasztok!
Linken hosszan nyomva, a felugró 3 lehetőség közül egyik sem működik nálam. Nálatok működik? Samsung Galaxy S7, gyári rendszer.
-
laleeee
őstag
Szerintetek van olyan alkalmazás ami hogyha egy könyvnek a lapját lefényképezem, vagy megmutatom neki, akkor azt felolvassa ?
-
laleeee
őstag
válasz spiderpig820 #5678 üzenetére
Bocs, ezt elnéztem köszi
-
dbius
veterán
válasz Ernesst #5612 üzenetére
Na nekem is elkezdte ugyanezt pár napja és dobálja a hibaüzeneteket.
Szintén Huawei P30 Pro telefon gyári legfrissebb szoftver 11.0.0.147 (EMUI 11, Android 10)
Gboard (10.7.04.377032818-beta-arm64-v8a, ill. verziószám így is fel van tüntetve a magyar nyelvhez: 2021051100)Szerk: Képernyőkép: link Nem is a hibaüzenet zavar, mert látszólag minden rendben, hanem az, hogy kitakar mindent a piros háttérrel és nem látom mi van alatta, vakon tapicskolok, hogy mi hol lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Ernesst
aktív tag
Szia, igen ugyanezen a builden vagyok, sajnos a hiba azóta is folyamatosan fennáll, függetlenül attól, milyen témát használok a PH appban. De csak Gboard esetében, SwiftKey billentyűzettel nem. (Csak az meg semennyire nem esik kézre, nagyon régóta Gboardot használok minden készülékemen.)
-
MadMancs
veterán
-
Ernesst
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #5688 üzenetére
Köszönöm szépen a tippet. Most kipróbáltam dinamikus témával is, meg még 4 másik színvariációval, sajnos ugyanaz a hiba. Ha átváltok SwiftKeyre, akkor viszont témától függetlenül jó.
-
Beni2360
félisten
válasz Ernesst #5689 üzenetére
Nálam is jelentkezett ez piros akármi, de át váltottam erre a swift-re de nem boldogúltam vele majd vissza és eltünt a jelzés.
Rendmi N.8 pro[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Nem lehetne valahogyan ABC sorrendbe tenni az oszlopokat? Mindkét oldalon. Kedvencek meg az itt szóltam hozzá.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz MadMancs #5695 üzenetére
át tudod rendezni sorrendet.- ha ?? Mert sima mezei fórumlakóként (mint nagyúr) nem tudom mozgatni, ha kis emberfejre gondolsz szemüvegben.
-
Ármester
válasz Beni2360 #5696 üzenetére
Felmész valamelyik PH lapcsalád oldalra, és átrendezed ahogy tetszik, mezei userként. (Legalábbis a kedvencek listát)
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
-
MadMancs
veterán
-
dethroner
veterán
Csak én vagyok béna és nem találom, vagy tényleg nem látja az app a lapcsalád tesztjeit? A hírek olvashatóak, de sehol nincsenek a tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest