Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • buherka

  addikt

  .

  [ Szerkesztve ]

  Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

 • Killing

  addikt

  Próba

  Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

 • Killing

  addikt

  Próba.
  mod: Még mielőttvki leugatna, gyakorolok hogy meglegyen az első 2010-es hsz-em 00:00:00 időponttal. :D

  [ Szerkesztve ]

  Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

 • Killing

  addikt

  Próba again.

  Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

 • Killing

  addikt

  Legyen már egész! :W
  mod: Juhhúúúú!!!! :DD :DD :DDD

  [ Szerkesztve ]

  Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

 • Killing

  addikt

  Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!

  2010-01-01 00:00:00

  [ Szerkesztve ]

  Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

 • Killing

  addikt

  23:54:00

  Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

 • Snowy_owl

  őstag

  Alaplap: Info
  Processzor: Info
  Vga: Info
  Táp: Info
  Ház: Info
  Odd: Info
  Monitor: Info
  Merevlemez: Info

  Működik mind :D

  [ Szerkesztve ]

  régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.

 • legiaap

  nagyúr

  Üdv.

  Az Android appz - szoftver kibeszélő topi című topikban a következő ötletem támadt, hogy gyűjtsük össze az első hozzászólásban a már megemlített linkeket, így könnyebben találja meg őket a fórumozó.
  Ezért összegyűjtöttem ide az összes linket.
  Amennyiben van rá mód, ezeket javaslom az első hozzászólásba betenni.

  Androidos oldalak:
  Android Guys
  Android Tapp
  App Vee
  Android App Review Source
  Egy fórumtárs oldala

  Direkt letöltés:
  SlideMe
  AndAppStore
  LazyPanda

  Hasznos programok:
  Network Monitor v1.6.
  CubeWorks v1.0.
  Quick Settings v1.8.5
  iReader
  Dolphin Browser v1.3.2
  Bluetooth File Transfer1.99
  PC Suite For Android 1.1.0.65
  Startup Auditor
  G1 Psycho v1.1.5
  Handcent SMS v2.9.25

  Üdv.

  legiaap
  ;)

  How are U today? Just kidding...I don't care!

 • Szten Márs

  nagyúr

  A topic szabályai a következőek:

  1) A PH!otóstopic célja, hogy egy-egy meghatározott témában fotókat készítsünk és azokat értékeljük.

  2) A játék két topicra van szedve. Jelen topic kizárólag a képeknek és a rájuk érkező véleményeknek van fenntartva. Minden más egyéb, beleértve a véleményekre való bármilyen reagálást, az aktuális vagy leendő témáról/témákról való beszélgetést, bárminemű egyéb csevegést, a társtopic témájába tartozik, az ilyen jellegű hozzászólásokat oda várjuk. A társtopic linkje: [link]

  3) A hagyományos fordulók heti ciklusokban működnek. Egy ilyen ciklus - ha csak nincs máshogy kiírva - szerda 23:00-tól következő szerda 23:00-ig tart. A forduló lezárásával egy időben kihírdetésre kerül az új téma, amelyre a következő szerda estig lehet képet feltölteni, témánként 1 db-ot.

  4) A heti ciklusokon kívül hosszabb lefutású témákat is szoktunk hírdetni, ezek szabályai általában eltérnek a heti fordulók szabályaitól. Ezekről bővebben az aktuális szolgálati közleményben lehet tájékozódni.

  5) Szétválasztjuk időben a képfeltöltést és a véleményezést. Minden fordulóban az előző fordulóra érkezett képeket lehet értékelni. Tesszük ezt azért, hogy például a Béla által szerdán feltöltött képre, Csaba által csütörtökön írt komment ne befolyásolja Dezsőt abban, hogy pénteken milyen képet töltsön fel. ( a nevek természetesen fiktívek). Ha valaki az aktuális ciklus témájára feltöltött képet kritizálja (melyre a feltöltés még nyitott), a hsz-ét töröltetjük. Bírjuk ki egy hétig!

  6) A ciklusok témájának kijelöléséért a játék mindenkori szervezői a felelősek. Ötleteket viszont bármikor örömmel látunk és várunk a társtopicba. :K

  7) Nincs pont- vagy hasonló verseny. A cél az agytekervényeink megtornáztatása, a látásmódunk, a kreativitásunk fejlesztése, tanulás egymástól. Ehhez azonban értékes visszacsatolásra van szükség, ezért mindenkinek, aki képet tölt fel, véleményeznie kell legalább 3 képet a többiekéből, építő jelleggel, informatív módon, amiből tanulságot lehet leszűrni. Fejtse ki, miért tetszik, vagy miért nem tetszik neki a kép, hogyan, mitől lehetne szerinte jobb, szebb, érdekesebb, elgondolkodtatóbb. Törekedni kell rá, hogy az addigi értékelésekből kimaradt vagy kevesebbet értékelt képek is figyelmet kapjanak, azokról is essen szó.
  Kerülni kell a "fikázást", a másik szándékos, vagy akaratlan megsértését, de a sértődést is: a kapott kritikát is igyekezzünk jóhiszeműen fogadni, feltételezni hogy a másik sértő szándék nélkül, pozitív szándékkal írt.

  8) A véleményben egyértelműen meg kell határozni, melyik feltöltött képekre reagálunk. (Ez általában az alkotó nevének megjelölésével történik, emellett a kép hsz-ának. sorszáma vagy linkje is szerepelhet.)

  9) Gyakorlati tudnivalók a feltöltendő képekkel kapcsolatban:
  A gyakorlatban (digitális fényképeim topik tapasztalatai) leghasználhatóbbnak bizonyult méretek alapján a képek rövidebbik oldal legyen legalább 400 pixel, hosszabbik oldala legfeljebb 1280 pixel. (extrém vágás, vagy panorámakép és hasonlók esetében lehet ettől eltérni). Legyen ez a normál méret. Mindenképpen kerüljön feltöltésre a kép normál méretben. Emellett természetesen egyéb méretekben is feltölthető, de jelölni kell, ha egy link nem a normál méretű képre mutat.

  10) A képeket link formájában helyezzük el a topikban. Thumbnail természetesen használható. Amennyiben thumbnailt használunk, annak hosszabbik oldala nem haladhatja meg a 350 pixelt.

  11) Törekedjünk arra, hogy olyan képeket küldjünk be a fordulókra, amiket még nem tettünk közzé a prohardveren. Amennyiben valaki úgy gondolja, hogy egy fordulóra pont egy olyan képe lenne tökéletes, amit már linkelt más topicban a prohardveren, fővesztés terhe nélkül beteheti, a lényeg, hogy ne csináljunk ebből rendszert, egy-két egyedi alkalommal viszont elnézhető. Ez vonatkozik a heti fordulókra és még sokkal inkább a hosszú lefutású fordulókra! Olyan képet viszont, amit a topicba már egyszer linkeltük, a játék későbbi fordulói során egyáltalán nem lehet felhasználni!

  [ Szerkesztve ]

 • rup1u5

  veterán

  *** A warez az Alapelvek értelmében tiltott az egész fórum területén. ***
  Igen, ebben a topicban is!

  Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.

  Megjelent: 2008 December 3.

  Rendszerkövetelmények
  Támogatott operációs rendszerek:

  Windows Vista SP1
  Windows XP SP3 (Microsoft .NET Framework 3.5)

  Minimum:
  * Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
  * Memory: 1.5GB
  * Free Hard Drive Space: 16GB
  * Video Card: 256MB NVidia 7900 / 256MB ATI X1900
  * DirectX 9 compatible Stereo Sound Card
  * Keyboard
  * Mouse

  Ajánlott:
  * Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
  * Memory: 2GB (Windows XP) 2.5GB (Windows Vista)
  * Free Hard Drive Space: 18GB
  * Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
  * DirectX 9 compatible Surround Sound Card
  * Keyboard
  * Mouse

  Telepítés DVD-rol:

  A GTA 4 telepítése közben regisztrálni kell a Games for Windows - LIVE-ba és a Rockstar Social Clubba. A regisztráció nem kötelező az egyjátékos módhoz de multiplayerhez elengedhetetlen!
  Annak érdekében, hogy megtapasztald a Grand Theft Auto IV maximális funkcionalitását, úgymint: többjátékos mód, saját készítésű videók, statisztikák megosztása barátokkal és más játékosokkal, erősen ajánljuk, hogy regisztrálj mindkettőre.

  Lépések:
  1: Helyezd be az első lemezt a DVD meghajtóba
  2: Elöszőr telepítsd a Rockstar Games Social Club programot
  - Kövesd a képernyőn levő utasításokat.
  - A program telepítésére szükség van ahhoz, hogy játszani tudj a Grand Theft Auto IV-el, de nem szükséges bejelentkezni a Rockstar Games Social club weboldalára, hacsak nem akarsz többjátékos módban játszani, vagy videót megosztani.
  3: Telepítsd fel a Grand Theft Auto IV-et, kövesd a képernyőn levő utasításokat.
  4: Ha nem rendelkezel Games for Windows - LIVE fiókkal akkor létre kell hozni egyet. Szükség van rá hogy élvezni tudd a többjátékos módot és egyéb LIVE funkciókat.

  FONTOS!

  LIVE regisztrációnál amerikát vagy angliát kell megadni székhelynek, mert Magyarország nem támogatott régió!

  Fake name generator

  5: Létrehozunk egy Rockstar Games Social Club fiókot.
  6: A telepítő ellenőrzi a kiadás dátumát miután minden telepítésre került.
  - Internetkapcsolat hiányában ezt a lépést egy másik számítógépen el kell végezni.

  Aktiválással és visszavonással kapcsolatos információk.

  FONTOS!

  A játék uninstallálása esetén minden esetben vonjuk vissza, revoke-oljuk a sorozatszámunkat! Ha ezt elfelejtjük megtenni akkor 10 telepítés után érvénytelenné válik a sorozatszám és a LIVE nem fog engedni belépni. Ez pedig annyit jelent, hogy bye-bye multiplayer!

  Revoke info.

  9: Ahhoz, hogy játszani tudj a Grand Theft Auto IV-el az első lemeznek a DVD meghajtóban kell lennie.
  -Indítsd el a Rockstar Games Social Club programot.
  -Gyöződj meg róla, hogy be vagy jelentkezve a Rockstar Games Social Club-ba, hogy élvezni tudd az online funkciókat.
  -Ezután Rockstar Games Social Club programban "PLAY" gombra katt és el fog indulni a Grand Theft Auto IV.
  10: Első alkalommal meg kell adni a CD kulcsot, ami egy egyszeri aktiválás.
  -Ha nem tud kapcsolódni az internetre akkor ezt a lépést egy másik számítógépen kell elvégeznie ami kapcsolódik az internetre.
  Bővebben a manuális aktiválásról.

  Felhasználói fiók létrehozása képekben.
  (Thx to Kommy)

  [ Szerkesztve ]

  Why don't you knock it off with them negative waves!

 • rup1u5

  veterán

  *** A warez az Alapelvek értelmében tiltott az egész fórum területén. ***
  Igen, ebben a topicban is!

  Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.

  Megjelent: 2008 December 3.

  Rendszerkövetelmények
  Támogatott operációs rendszerek:

  Windows Vista SP1
  Windows XP SP3 (Microsoft .NET Framework 3.5)

  Minimum:
  * Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
  * Memory: 1.5GB
  * Free Hard Drive Space: 16GB
  * Video Card: 256MB NVidia 7900 / 256MB ATI X1900
  * DirectX 9 compatible Stereo Sound Card
  * Keyboard
  * Mouse

  Ajánlott:
  * Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
  * Memory: 2GB (Windows XP) 2.5GB (Windows Vista)
  * Free Hard Drive Space: 18GB
  * Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
  * DirectX 9 compatible Surround Sound Card
  * Keyboard
  * Mouse

  Telepítés DVD-rol:

  A GTA 4 telepítése közben regisztrálni kell a Games for Windows - LIVE-ba és a Rockstar Social Clubba. A regisztráció nem kötelező az egyjátékos módhoz de multiplayerhez elengedhetetlen!
  Annak érdekében, hogy megtapasztald a Grand Theft Auto IV maximális funkcionalitását, úgymint: többjátékos mód, saját készítésű videók, statisztikák megosztása barátokkal és más játékosokkal, erősen ajánljuk, hogy regisztrálj mindkettőre.

  Lépések:
  1: Helyezd be az első lemezt a DVD meghajtóba
  2: Elöszőr telepítsd a Rockstar Games Social Club programot
  - Kövesd a képernyőn levő utasításokat.
  - A program telepítésére szükség van ahhoz, hogy játszani tudj a Grand Theft Auto IV-el, de nem szükséges bejelentkezni a Rockstar Games Social club weboldalára, hacsak nem akarsz többjátékos módban játszani, vagy videót megosztani.
  3: Telepítsd fel a Grand Theft Auto IV-et, kövesd a képernyőn levő utasításokat.
  4: Ha nem rendelkezel Games for Windows - LIVE fiókkal akkor létre kell hozni egyet. Szükség van rá hogy élvezni tudd a többjátékos módot és egyéb LIVE funkciókat.

  FONTOS!

  LIVE regisztrációnál amerikát vagy angliát kell megadni székhelynek, mert Magyarország nem támogatott régió!

  Fake name generator

  5: Létrehozunk egy Rockstar Games Social Club fiókot.
  6: A telepítő ellenőrzi a kiadás dátumát miután minden telepítésre került.
  - Internetkapcsolat hiányában ezt a lépést egy másik számítógépen el kell végezni.

  Aktiválással és visszavonással kapcsolatos információk.

  FONTOS!

  A játék uninstallálása esetén minden esetben vonjuk vissza, revoke-oljuk a sorozatszámunkat! Ha ezt elfelejtjük megtenni akkor 10 telepítés után érvénytelenné válik a sorozatszám és a LIVE nem fog engedni belépni. Ez pedig annyit jelent, hogy bye-bye multiplayer!

  Revoke info.

  9: Ahhoz, hogy játszani tudj a Grand Theft Auto IV-el az első lemeznek a DVD meghajtóban kell lennie.
  -Indítsd el a Rockstar Games Social Club programot.
  -Gyöződj meg róla, hogy be vagy jelentkezve a Rockstar Games Social Club-ba, hogy élvezni tudd az online funkciókat.
  -Ezután Rockstar Games Social Club programban "PLAY" gombra katt és el fog indulni a Grand Theft Auto IV.
  10: Első alkalommal meg kell adni a CD kulcsot, ami egy egyszeri aktiválás.
  -Ha nem tud kapcsolódni az internetre akkor ezt a lépést egy másik számítógépen kell elvégeznie ami kapcsolódik az internetre.
  Bővebben a manuális aktiválásról.

  Felhasználói fiók létrehozása képekben.

  (Thx to Kommy)

  Térkép:
  [link]

  Hasznos lehet:

  Hivatalos oldal

  Az egyik legnagyobb magyar GTA4 rajongói portál.

  GTA 4 processzortesztek - A "Hogy futna a gépemen?" kérdéseket megelőzendő
  Gyakori problémák (hibaüzenetek) és megoldásaik!
  Gyakori problémák (hibaüzenetek) és megoldásaik! 2.
  Gyakori problémák (hibaüzenetek) és megoldásaik! 3.
  Ha lassú a játék... - angolul

  Driverek (hozhatnak néhány FPS-T)

  nVidia

  ATi

  Contig.exe:
  Contig.exe
  Használata: Bemásolod a játék főkönyvtárába, csinálsz róla parancsikont, majd a célba beraksz egy -s kapcsolót, és elindítod. Ha lefut, kész! Nagyjából azt csinálja, amit a töredezettségmentesítő, 3-4 további FPS-t lehet vele nyerni.
  Példa kép:
  [link]

  Mentések backupolása:
  Elöször is ha azt szeretnénk, hogy mentéseink egy esetleges újratelepítés után is megmaradjanak a következő könyvtárakat kell elmentenünk.

  Windows XP:
  - X:\Docunents and settings\<felhasználóneved>\Application Data\Local\Rockstar Games\
  (így megmaradnak a beállításaink is, de ha csak a mentések a fontosak akkor \GTA IV\savegames mappát mentsük le.)
  - X:\Docunents and settings\<felhasználóneved>\Application Data\Local\Microsoft\XLive\

  Windows Vista/7:
  - X:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Rockstar Games\
  (így megmaradnak a beállításaink is, de ha csak a mentések a fontosak akkor \GTA IV\savegames mappát mentsük le.)
  - X:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Microsoft\XLive\

  Ha szükségünk van a játék során felvett klippekre akkor azokat a következő mappát mentsük le.

  Windows XP:
  -X:\Documents and Settings\<felhasználóineved>\Dokumentumok\Rockstar Games\GTA IV\Videos\

  Windows Vista/7:
  -X:\Users\<felhasználóineved>\Dokumentumok\Rockstar Games\Videos\

  Példavideó a teljesség igénye nélkül, fsb1000 jóvoltából.
  Egyben egy kis ízelítő a PH!-s multizásból. :)

  Saját zenék használata:

  Windows XP:
  -X:\Documents and Settings\<felhasználóineved>\Dokumentumok\Rockstar Games\GTA IV\User Music\

  Windows Vista/7:
  -X:\Users\<felhasználóineved>\Dokumentumok\Rockstar Games\GTA IV\User Music\

  Mappákba kell bemásolni azon zenék (mp3) shortcutjait, amelyeket hallgatni szeretnénk az autókban.
  Játék közben lépjünk ki a menübe (ESC) és menjünk az audio fülre és ott a legalsó menüpontot (complete scan) válasszuk ki. Így berakja a saját zenéinket, ha sok zenét raktunk be és egyből végez akkor valami gond van. Ha rakunk be új számot az eddigiek mellé akkor elég az utolsó elötti menüpontot (Quick scan) választanunk.
  Úgy tudjuk őket hallgatni, hogy a rádiót az Independence FM-re rakjuk.

  Archivementek leírása.

  Ha multizás közben kilépünk az asztalra (Alt+Tab) akkor bomlik a kapcsolat és kiesünk az adott játékból.

  PH! Játékosok :

  ak volszad
  b4bylon
  Bendzsoo
  BiggestSparrow
  Bradzje
  CHDAVE
  Cserteg
  d4v3tm
  Daffni
  DarkKillerMark
  Elmorka
  fsb1000
  G4ga
  Gabi90MR
  GerysonHUN
  Ginkrp
  gta4maci84
  hun rash
  KommyKT
  Mariann294
  mcdermott87
  misiizsai
  MS74HU
  Nakebond
  Norbee85
  RaaberSpeed
  retekgta4
  Roter76
  senki13
  szabodavid
  SzPeti91
  TwofacedDisc
  UltraRoyce
  vahurstar
  Viti74
  Zolee0
  Zolee007
  zsegian00

  [ Szerkesztve ]

  Why don't you knock it off with them negative waves!

 • rup1u5

  veterán

  próba

  [ Szerkesztve ]

  Why don't you knock it off with them negative waves!

 • Szten Márs

  nagyúr

  A topic szabályai a következőek:

  1) A PH!otóstopic célja, hogy egy-egy meghatározott témában fotókat készítsünk és azokat értékeljük.

  2) A játék két topicra van szedve. Jelen topic kizárólag a képeknek és a rájuk érkező véleményeknek van fenntartva. Minden más egyéb, beleértve a véleményekre való bármilyen reagálást, az aktuális vagy leendő témáról/témákról való beszélgetést, bárminemű egyéb csevegést, a társtopic témájába tartozik, az ilyen jellegű hozzászólásokat oda várjuk. A társtopic linkje: [link]

  3) A hagyományos fordulók heti ciklusokban működnek. Egy ilyen ciklus - ha csak nincs máshogy kiírva - szerda 23:00-tól következő szerda 23:00-ig tart. A forduló lezárásával egy időben kihírdetésre kerül az új téma, amelyre a következő szerda estig lehet képet feltölteni, témánként 1 db-ot.

  4) A heti ciklusokon kívül hosszabb lefutású témákat is szoktunk hírdetni, ezek szabályai általában eltérnek a heti fordulók szabályaitól. Ezekről bővebben az aktuális szolgálati közleményben lehet tájékozódni.

  5) Szétválasztjuk időben a képfeltöltést és a véleményezést. Minden fordulóban az előző fordulóra érkezett képeket lehet értékelni. Tesszük ezt azért, hogy például a Béla által szerdán feltöltött képre, Csaba által csütörtökön írt komment ne befolyásolja Dezsőt abban, hogy pénteken milyen képet töltsön fel. ( a nevek természetesen fiktívek). Ha valaki az aktuális ciklus témájára feltöltött képet kritizálja (melyre a feltöltés még nyitott), a hsz-ét töröltetjük. Bírjuk ki egy hétig!

  6) A ciklusok témájának kijelöléséért a játék mindenkori szervezői a felelősek. Ötleteket viszont bármikor örömmel látunk és várunk a társtopicba.

  7) Nincs pont- vagy hasonló verseny. A cél az agytekervényeink megtornáztatása, a látásmódunk, a kreativitásunk fejlesztése, tanulás egymástól. Ehhez azonban értékes visszacsatolásra van szükség, ezért mindenkinek, aki képet tölt fel, véleményeznie kell legalább 3 képet a többiekéből, építő jelleggel, informatív módon, amiből tanulságot lehet leszűrni. Fejtse ki, miért tetszik, vagy miért nem tetszik neki a kép, hogyan, mitől lehetne szerinte jobb, szebb, érdekesebb, elgondolkodtatóbb. Törekedni kell rá, hogy az addigi értékelésekből kimaradt vagy kevesebbet értékelt képek is figyelmet kapjanak, azokról is essen szó.
  Kerülni kell a "fikázást", a másik szándékos, vagy akaratlan megsértését, de a sértődést is: a kapott kritikát is igyekezzünk jóhiszeműen fogadni, feltételezni hogy a másik sértő szándék nélkül, pozitív szándékkal írt.

  8) A véleményben egyértelműen meg kell határozni, melyik feltöltött képekre reagálunk. (Ez általában az alkotó nevének megjelölésével történik, emellett a kép hsz-ának. sorszáma vagy linkje is szerepelhet.)

  9) Gyakorlati tudnivalók a feltöltendő képekkel kapcsolatban:
  A gyakorlatban (digitális fényképeim topik tapasztalatai) leghasználhatóbbnak bizonyult méretek alapján a képek rövidebbik oldal legyen legalább 400 pixel, hosszabbik oldala legfeljebb 1280 pixel. (extrém vágás, vagy panorámakép és hasonlók esetében lehet ettől eltérni). Legyen ez a normál méret. Mindenképpen kerüljön feltöltésre a kép normál méretben. Emellett természetesen egyéb méretekben is feltölthető, de jelölni kell, ha egy link nem a normál méretű képre mutat.

  10) A képeket link formájában helyezzük el a topikban. Thumbnail természetesen használható. Amennyiben thumbnailt használunk, annak hosszabbik oldala nem haladhatja meg a 350 pixelt.

  11) Törekedjünk arra, hogy olyan képeket küldjünk be a fordulókra, amiket még nem tettünk közzé a prohardveren. Amennyiben valaki úgy gondolja, hogy egy fordulóra pont egy olyan képe lenne tökéletes, amit már linkelt más topicban a prohardveren, fővesztés terhe nélkül beteheti, a lényeg, hogy ne csináljunk ebből rendszert, egy-két egyedi alkalommal viszont elnézhető. Ez vonatkozik a heti fordulókra és még sokkal inkább a hosszú lefutású fordulókra! Olyan képet viszont, amit jelen topicba már egyszer linkeltük, a játék későbbi fordulói során egyáltalán nem lehet felhasználni!

  [ Szerkesztve ]

 • nixx-21

  senior tag

  -

  [ Szerkesztve ]

  Ati VGA tulajok baráti klubja topik.  Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia

 • nixx-21

  senior tag

  -

  [ Szerkesztve ]

  Ati VGA tulajok baráti klubja topik.  Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia

 • nixx-21

  senior tag

  -

  [ Szerkesztve ]

  Ati VGA tulajok baráti klubja topik.  Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia

 • Killing

  addikt

  Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

 • Killing

  addikt

  1

  [ Módosította: Racecam ]

  Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

 • kételkedem

  addikt

  itt a vége

  Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

 • Wyll

  őstag

  Logitech Z-2300 remote disassembly picture report ;]

  - avagy egy szétszedési kísérlet tapasztalatai képekben

  A hangerőgomb egyszerűen van rögzítve, erős felfele húzással tudjuk leszedni.
  Itt jól látható, hogy a teljes szétszedéhez kellene egy megfelelő imbuszkulcs vagy fogó is, mivel az ezsüt fedőlap egy anyával oda van szorítva a főhangerő-potméterhez:

  Alul a talpak alatt rejtőzik négy csillagfejű csavar, ezeket szedjük ki:

  Be van öntve a cucc rendesen, kellett egy "kis" erőltetés, hogy szétjöjjön:

  A sok apró kábel között megbújó szigeteletlen rézköteg nem elszakított kábel - az az árnyékolás, és megy a földbe a nyákon:

  A nyák alulról

  [ Szerkesztve ]

 • Wyll

  őstag

  Logitech Z-2300 remote disassembly picture report ;]

  - avagy egy szétszedési kísérlet tapasztalatai képekben

  A hangerőgomb egyszerűen van rögzítve, erős felfele húzással tudjuk leszedni. A bekapcs gomb és a basszus maradhat, nem akadályozzák a fedlapot.
  Itt jól látható, hogy a teljes szétszedéhez kellene egy megfelelő imbuszkulcs vagy fogó is, mivel az ezüst fedőlap egy anyával oda van szorítva a főhangerő potméteréhez:

  Alul a talpak alatt rejtőzik négy csillagfejű csavar, ezeket szedjük ki:

  Be van öntve a cucc rendesen, kellett egy "kis" erőltetés, hogy szétjöjjön:

  A sok apró kábel között megbújó szigeteletlen rézköteg szerencsére nem egy elszakított kábel - az az árnyékolás, és megy a földbe a nyákon:

  A nyák alulról - vajon mit jelzett a két filc-jelölés:

  Belátás baloldalról:

  A potméterek típusa - A103 (bár attól tartok ez még nem volna elég egy esetleges cserealkatrészhez):

  Belátás jobboldalról:

  [ Szerkesztve ]

 • leviske

  veterán

  A Dragon Age™: Origins egy, a Bioware™ által fejlesztett CRPG, melyet nem sokkal a 2009. November 3.-ra eső megjelenése után az IGN a 2009-es év legjobb játékának, a többi játék magazin pedig egyöntetűen az év szerepjátékának választott.

  A játék fejlesztői nem kisebb célt tűztek ki maguk elé a játék fejlesztése során, minthogy a best-seller klasszikus Baldur's Gate™ sorozat szellemi utódját hozzák el PC-re és konzolokra. (Majd valamikor később Mac-re is.) Ellentétben a stúdió korábbi alkotásaival (Baldur's Gate™ , Neverwinter Nights™) a játék nem a Dungeons&Dragons szabályrendszert fogja alkalmazni, hanem egy teljesen új, a fejlesztők által kitalált szabályrendszert.

  A játék időben és térben a sötét középkorban lett elhelyezve, mikor is közel 400 év után egy újabb Veszedelem közeleg, az emberek a polgárháború határán, az elfek emberi elnyomás alatt, vagy a Bercíliai erdő mélyén bujdokolva, a törpék pedig király nélkül, az anarchia felé sodródva tengődnek.

  Saját karakterünk sorsát amellett, hogy milyen nemet választunk számára, három alaposztály (harcos, szerencsevadász, mágus), három faj (ember, elf és törp) és jó pár eltérő származás segít befolyásolni, ezeket érdemes odafigyeléssel kiválogatni, mert kihatással vannak a történet folyására. Miután ez megtörtént, karakterünkre kalandjai során nem más vár, mint Ferelden egyesítése az éjfattyak ellen...

  GÉPIGÉNY [Minimum | Ajánlott || Mac]:
  CPU: Intel Core 2(1,4GHz) | Core 2 Quad(2,4GHz) || Core 2 Duo
  VGA: ATi X850 | HD3850 || X1600
  RAM: 1GB | 4GB || 2GB
  HDD: 20GB || 17GB
  OS: Windows XP | Vista; 7 || Mac OSX 10.6.2

  TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
  Fejlesztő: Bioware™
  Kiadó: EA
  Platform: PC, Mac, Xbox 360™, PS3™
  Megjelenés: November 6, 2009 (EU)
  Műfaj: Role Playing Game
  ESRB: 17+

  [ Módosította: Viktor77 ]

 • 14adam

  addikt

  A Pro82+ tápegységek és moduláris kábelezésű Modu82+ változataik elnevezése arra utal, hogy a 80%-os hatásfokot túlszárnyalják.A Modu és a Pro között csak annyi az eltérés,hogy a modu az a moduláris,tehát a felesleges kábeleket levehetjük,ezáltal nem lesz majd kábeldzsungel a házban.A Pro az nem moduláris.

  Először is szeretném a Pro82+ termékeivel kezdeni.3év gyártói garancia van a tápra.

  Létezik 385w-s modell,de manapság már nagyon ritka,nemsok helyen található.Egy 6pin-es csati a Vga-nak.45cm-s Atx kábel,sajnos elég rövid.

  A 425w ezen már van 6pin-es és 8pin-es csati is a videokártyának.Ez is 45cm-s kábelekkel rendelkezik.

  525 és 625 kábelei már elég hosszúak(55cm) és rengeteg csatlakozóval van ellátva

  Pro82+

  Modu82+

  Tesztek: 525-ös:tomshardware

  625-ös: www.silentpcreview.com

  Modu 525,625 és Pro 385 és 625 teszt: /www.anandtech.com

  Pro 625: /www.bit-tech.net

  Pro 425: www.xsreviews.co.uk

  [ Szerkesztve ]

 • 14adam

  addikt

  A Pro82+ tápegységek és moduláris kábelezésű Modu82+ változataik elnevezése arra utal, hogy a 80%-os hatásfokot túlszárnyalják.A Modu és a Pro között csak annyi az eltérés,hogy a modu az a moduláris,tehát a felesleges kábeleket levehetjük,ezáltal nem lesz majd kábeldzsungel a házban.A Pro az nem moduláris.

  Először is szeretném a Pro82+ termékeivel kezdeni.3év gyártói garancia van a tápra.

  Létezik 385w-s modell,de manapság már nagyon ritka,nemsok helyen található.Egy 6pin-es csati a Vga-nak.45cm-s Atx kábel,sajnos elég rövid.

  A 425w ezen már van 6pin-es és 8pin-es csati is a videokártyának.Ez is 45cm-s kábelekkel rendelkezik.

  525 és 625 kábelei már elég hosszúak(55cm) és rengeteg csatlakozóval van ellátva

  A Modu82+ tápokból 3 fajta létezik; 425,525 és a 625w-s változat.Ezek is 80+ bronze minőséget kapott.Ugyan azokkal a belsőkkel rendelkezik mint a Pro család tagjai,csak ezek kaptak egy moduláris panelt,tehát mint feljebb is említettem ezeknek már lecsatolhatóak a felesleges kábelek.

  A 425-ös egyel több molex csatlakozóval rendelkezik,tehát így 5 található rajta.A kábelek hossza ugyan olyan hosszú mint a Pro szériás 425-ösnek.

  ModuPro

  Először is magyar teszteket szeretnék linkelni:425-ös Pro és modu teszt: www.prohardver.hu

  525-ös:www.tomshardware.com

  625-ös:www.silentpcreview.com

  Modu 525,625 és Pro 385 és 625 teszt:
  www.anandtech.com

  Pro 625:www.bit-tech.net

  Pro 425: www.xsreviews.co.uk

  [ Szerkesztve ]

 • 14adam

  addikt

  Az Enermax Revolution85+ 80Plus Silver minősítést megszerezte.Enermax galaxyként is nevezik,csak a Revolution újabb belsővel van szerelve.A hatásfokuk elérhetik a 87%-91%-os hatásfokot. 4 tápot jelentett be 2008 novemberébe.135mm-es ventivel rendelkeznek.Mindegyik táp moduláris.

  Revolution 850w:6db 12v-s ággal rendelkezik amik egyesével 30A-re képes,kombinálva 70A,tehát 840w-re képes 12v-s ágon.

  A 950-es változat is 6db ággal rendelkezik,ezeknek is egyesével 30A-el lehet leterhelni és kombináltan 79A-t tud (948w)

  Az 1050-es változat is ugyan annyi ággal és ugyan annyi A-t tud egyesével,de kombináltan 87A a max tehát 1044w.

  1250-es változat is 6*12v-vel rendelkezik és 104A-t tud,ami 1248w.

  Revolution

  Tesztek:
  850w: www.jonnyguru.com
  www.hexus.net

  950w: www.bit-tech.net
  www.cluboc.net

  1050w: www.anandtech.com
  www.hardwarecanucks.com
  www.pureoverclock.com

  1250w: www.rwlabs.com

  [ Szerkesztve ]

 • Winner_hun

  félisten

  Eddigi egyéni arcképek (2009.01.11.):

  [L:http://prohardver.hu/tag/abe.html][IMG:/dl/faces/own/abe.gif]ABE[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/04ahgy.html][IMG:/dl/faces/own/04ahgy.gif]04ahgy[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/abu85.html][IMG:/dl/faces/own/abu85.gif]Abu85[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ace_ventura_2.html][IMG:/dl/faces/own/ace_ventura_2.gif]Ace Ventura[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/achill3us.html][IMG:/dl/faces/own/achill3us.gif]Achill3uS[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/adalbert1.html][IMG:/dl/faces/own/adalbert1.gif]adalbert1[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/14adam.html][IMG:/dl/faces/own/14adam.gif]14adam[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/adam1337.html][IMG:/dl/faces/own/adam1337.gif]ADAM1337[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/adi.html][IMG:/dl/faces/own/adi.gif]Adi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/adm_ral.html][IMG:/dl/faces/own/adm_ral.gif]aDM|RaL^[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/aero_2.html][IMG:/dl/faces/own/aero_2.gif]aero.[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/aggregator.html][IMG:/dl/faces/own/aggregator.gif]Aggregátor[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/aginor.html][IMG:/dl/faces/own/aginor.gif]aginor[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/agostino.html][IMG:/dl/faces/own/agostino.gif]Agostino[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/agyzuzo.html][IMG:/dl/faces/own/agyzuzo.gif]Agyzuzo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/airbooms.html][IMG:/dl/faces/own/airbooms.gif]AirBooms[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ak_4.html][IMG:/dl/faces/own/ak_4.gif]_ak_[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/akaido.html][IMG:/dl/faces/own/akaido.gif]akaido[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/akosf.html][IMG:/dl/faces/own/akosf.gif]akosf[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/akoska07.html][IMG:/dl/faces/own/akoska07.gif]akoska07[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/algieba.html][IMG:/dl/faces/own/algieba.gif]Algieba[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/alien_3.html][IMG:/dl/faces/own/alien_3.gif]alien_[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/alvin_ti4200.html][IMG:/dl/faces/own/alvin_ti4200.gif]Alvin_ti4200[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/amator.html][IMG:/dl/faces/own/amator.gif]AMATŐR[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/amd_power.html][IMG:/dl/faces/own/amd_power.gif]AMD Power[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/amne.html][IMG:/dl/faces/own/amne.gif][amne][/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/anaqer.html][IMG:/dl/faces/own/anaqer.gif]anaqer[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/and1.html][IMG:/dl/faces/own/and1.gif]AND1[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/anjani182.html][IMG:/dl/faces/own/anjani182.gif]anjani182[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ant_2.html][IMG:/dl/faces/own/ant_2.gif]ANT[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/antikomcsi.html][IMG:/dl/faces/own/antikomcsi.gif]antikomcsi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/anulu.html][IMG:/dl/faces/own/anulu.gif]anulu[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/arena-blog.html][IMG:/dl/faces/own/arena-blog.gif]Aréna-blog[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/arnold2.html][IMG:/dl/faces/own/arnold2.gif]Arnold2[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/audi100td.html][IMG:/dl/faces/own/audi100td.gif]audi100td[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/axisbold.html][IMG:/dl/faces/own/axisbold.gif]AXisBOLD[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/aya.html][IMG:/dl/faces/own/aya.gif]aya[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/az.html][IMG:/dl/faces/own/az.gif]_az[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bacsis.html][IMG:/dl/faces/own/bacsis.gif]bacsis[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bagira01.html][IMG:/dl/faces/own/bagira01.gif]Bagira01[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bagoly.html][IMG:/dl/faces/own/bagoly.gif]Bagoly[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bakosgabor57.html][IMG:/dl/faces/own/bakosgabor57.gif]bakosgabor57[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/balinov.html][IMG:/dl/faces/own/balinov.gif]Balinov[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ballington.html][IMG:/dl/faces/own/ballington.gif]ballington[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bandus.html][IMG:/dl/faces/own/bandus.gif]bandus[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/barthezz2.html][IMG:/dl/faces/own/barthezz2.gif]Barthezz2[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bash.html][IMG:/dl/faces/own/bash.gif]Bash[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/batman.html][IMG:/dl/faces/own/batman.gif]Batman[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bazsesz.html][IMG:/dl/faces/own/bazsesz.gif]Bazsesz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bee.html][IMG:/dl/faces/own/bee.gif]BEE[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/beencee.html][IMG:/dl/faces/own/beencee.gif]beencee[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/benmartin.html][IMG:/dl/faces/own/benmartin.gif]Benmartin[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/biaggio.html][IMG:/dl/faces/own/biaggio.gif]Biaggio[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bibby.html][IMG:/dl/faces/own/bibby.gif]Bibby[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/biggamer.html][IMG:/dl/faces/own/biggamer.gif]biggamer[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bigya.html][IMG:/dl/faces/own/bigya.gif]Bigya[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/biker.html][IMG:/dl/faces/own/biker.gif]biker[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bim.html][IMG:/dl/faces/own/bim.gif]bim[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bionicman.html][IMG:/dl/faces/own/bionicman.gif]BioNiCMaN[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bitboys.html][IMG:/dl/faces/own/bitboys.gif]BITBOYS[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/b-l-a-c-k.html][IMG:/dl/faces/own/b-l-a-c-k.gif]B-L-A-C-K[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/blackdogone.html][IMG:/dl/faces/own/blackdogone.gif]bLaCkDoGoNe[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bloodray.html][IMG:/dl/faces/own/bloodray.gif]BloodRay[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bluemerle.html][IMG:/dl/faces/own/bluemerle.gif]blueMerle[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bobace.html][IMG:/dl/faces/own/bobace.gif]bobace[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bobchemistry.html][IMG:/dl/faces/own/bobchemistry.gif]BobChemistry[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bobsurf.html][IMG:/dl/faces/own/bobsurf.gif]bobsurf[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/boci_83.html][IMG:/dl/faces/own/boci_83.gif]Boci_83[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bog.html][IMG:/dl/faces/own/bog.gif]Bog[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bolcsodal.html][IMG:/dl/faces/own/bolcsodal.gif]bolcsodal[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bolondember.html][IMG:/dl/faces/own/bolondember.gif]bolondember[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bon3ss.html][IMG:/dl/faces/own/bon3ss.gif]Bon3ss[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bordoi.html][IMG:/dl/faces/own/bordoi.gif]Bordoi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/borosz.html][IMG:/dl/faces/own/borosz.gif]Borosz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/boxer001.html][IMG:/dl/faces/own/boxer001.gif]Boxer001[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/br4d.html][IMG:/dl/faces/own/br4d.gif]BR4D[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/brownus.html][IMG:/dl/faces/own/brownus.gif]brownus[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/brumi_2.html][IMG:/dl/faces/own/brumi_2.gif]Brumi˘[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/b-type.html][IMG:/dl/faces/own/b-type.gif]b-type[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bubu79.html][IMG:/dl/faces/own/bubu79.gif]Bubu79[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/buherka.html][IMG:/dl/faces/own/buherka.gif]buherka[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/busman.html][IMG:/dl/faces/own/busman.gif]busman[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/byb.html][IMG:/dl/faces/own/byb.gif]ByB[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/calogero.html][IMG:/dl/faces/own/calogero.gif]Calogero[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/canniball.html][IMG:/dl/faces/own/canniball.gif]canniball[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/cathfaern.html][IMG:/dl/faces/own/cathfaern.gif]Cathfaern[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/c_brigante.html][IMG:/dl/faces/own/c_brigante.gif]C.Brigante[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/celtic.html][IMG:/dl/faces/own/celtic.gif]Celtic[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/clown_2.html][IMG:/dl/faces/own/clown_2.gif]^Clown[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/club.html][IMG:/dl/faces/own/club.gif]Club[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/col.html][IMG:/dl/faces/own/col.gif]col[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/conrad_2.html][IMG:/dl/faces/own/conrad_2.gif]-conrad-[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/cpt_pirk.html][IMG:/dl/faces/own/cpt_pirk.gif]CPT.Pirk[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/c41r0.html][IMG:/dl/faces/own/c41r0.gif]c41r0^[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/creative997.html][IMG:/dl/faces/own/creative997.gif]Creative997[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/criticalhit.html][IMG:/dl/faces/own/criticalhit.gif]CriticalHit[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/criton.html][IMG:/dl/faces/own/criton.gif]Criton[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/csabee_2.html][IMG:/dl/faces/own/csabee_2.gif]Csabee.[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/csapi007.html][IMG:/dl/faces/own/csapi007.gif]Csapi007[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/csapos2.html][IMG:/dl/faces/own/csapos2.gif]csapos2[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/cseze_2.html][IMG:/dl/faces/own/cseze_2.gif]CséZé[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/csigi.html][IMG:/dl/faces/own/csigi.gif]csigi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/csongi.html][IMG:/dl/faces/own/csongi.gif]csongi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/csontvaz.html][IMG:/dl/faces/own/csontvaz.gif]csontváz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/csudri.html][IMG:/dl/faces/own/csudri.gif]csudri[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/c4mp3r.html][IMG:/dl/faces/own/c4mp3r.gif]C4mp3r[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/daa-raa.html][IMG:/dl/faces/own/daa-raa.gif]daa-raa[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/daemon09.html][IMG:/dl/faces/own/daemon09.gif]Daemon09[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dangerzone.html][IMG:/dl/faces/own/dangerzone.gif]dangerzone[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dante3.html][IMG:/dl/faces/own/dante3.gif]dante3[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/daral0w.html][IMG:/dl/faces/own/daral0w.gif]darál0w[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/darkbyte.html][IMG:/dl/faces/own/darkbyte.gif]DarkByte[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/darth_revan.html][IMG:/dl/faces/own/darth_revan.gif]Darth_Revan[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dave93.html][IMG:/dl/faces/own/dave93.gif]dave93[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dbius.html][IMG:/dl/faces/own/dbius.gif]dbius[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/deadmeat.html][IMG:/dl/faces/own/deadmeat.gif]DeadMeat[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/def26.html][IMG:/dl/faces/own/def26.gif]Def26[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/deicide.html][IMG:/dl/faces/own/deicide.gif]deicide[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/diablo1984.html][IMG:/dl/faces/own/diablo1984.gif]diablo1984[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dictator_2.html][IMG:/dl/faces/own/dictator_2.gif]Dictator^[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/didyman.html][IMG:/dl/faces/own/didyman.gif]didyman[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/digital.html][IMG:/dl/faces/own/digital.gif]Digital[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dilikutya.html][IMG:/dl/faces/own/dilikutya.gif]Dilikutya[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dirtyz.html][IMG:/dl/faces/own/dirtyz.gif]Dirtyz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/divot.html][IMG:/dl/faces/own/divot.gif]divot[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/djuree.html][IMG:/dl/faces/own/djuree.gif]Djuree[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dj_sugi.html][IMG:/dl/faces/own/dj_sugi.gif]Dj Sügi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dm-fan.html][IMG:/dl/faces/own/dm-fan.gif]DM-Fan[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/doc.html][IMG:/dl/faces/own/doc.gif]doc[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dodi72.html][IMG:/dl/faces/own/dodi72.gif]Dodi72[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dokar.html][IMG:/dl/faces/own/dokar.gif]dokar[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/donleo.html][IMG:/dl/faces/own/donleo.gif]DonLeo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/donw3ga.html][IMG:/dl/faces/own/donw3ga.gif]donw3ga[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/d1rect.html][IMG:/dl/faces/own/d1rect.gif]D1Rect[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dronez.html][IMG:/dl/faces/own/dronez.gif]DroneZ^[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/drsoul.html][IMG:/dl/faces/own/drsoul.gif]DrSoul[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dtomi.html][IMG:/dl/faces/own/dtomi.gif]Dtomi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dufresne.html][IMG:/dl/faces/own/dufresne.gif]Dufresne[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dunc.html][IMG:/dl/faces/own/dunc.gif]dunc[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dyno.html][IMG:/dl/faces/own/dyno.gif]Dyno[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dzseko.html][IMG:/dl/faces/own/dzseko.gif]Dzsekó[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/eagle16.html][IMG:/dl/faces/own/eagle16.gif]Eagle16[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/eagl3.html][IMG:/dl/faces/own/eagl3.gif]Eagl3[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/earl_007.html][IMG:/dl/faces/own/earl_007.gif]Earl 007[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/eastsider.html][IMG:/dl/faces/own/eastsider.gif]eastsider[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/eddie17.html][IMG:/dl/faces/own/eddie17.gif]eddie17[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/elit_hun.html][IMG:/dl/faces/own/elit_hun.gif]elit_hun[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/elrood.html][IMG:/dl/faces/own/elrood.gif]Elrood[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/emvy.html][IMG:/dl/faces/own/emvy.gif]emvy[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/engusz.html][IMG:/dl/faces/own/engusz.gif]engusz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/enjoy.html][IMG:/dl/faces/own/enjoy.gif]Enjoy[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ent.html][IMG:/dl/faces/own/ent.gif]ent[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/enton.html][IMG:/dl/faces/own/enton.gif]Enton[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/erdoke.html][IMG:/dl/faces/own/erdoke.gif]erdoke[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/escie.html][IMG:/dl/faces/own/escie.gif]escie[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/esmein.html][IMG:/dl/faces/own/esmein.gif]Esmein[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/en79.html][IMG:/dl/faces/own/en79.gif]éN79[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/eziskamu.html][IMG:/dl/faces/own/eziskamu.gif]eziskamu[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/face8814.html][IMG:/dl/faces/own/face8814.gif]Face8814[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/f-ect.html][IMG:/dl/faces/own/f-ect.gif]F-ECT$[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/fefeex.html][IMG:/dl/faces/own/fefeex.gif]FefeeX[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/feherhollo.html][IMG:/dl/faces/own/feherhollo.gif]FehérHolló[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/feree13.html][IMG:/dl/faces/own/feree13.gif]Feree13[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/fercsa.html][IMG:/dl/faces/own/fercsa.gif]Fercsa[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/fiery.html][IMG:/dl/faces/own/fiery.gif]Fiery[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/firekeeper.html][IMG:/dl/faces/own/firekeeper.gif]FireKeeper[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/fless.html][IMG:/dl/faces/own/fless.gif]fLeSs[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/foglalt_nev.html][IMG:/dl/faces/own/foglalt_nev.gif]Foglalt név[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/forceberg.html][IMG:/dl/faces/own/forceberg.gif]forceberg[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/frenky89.html][IMG:/dl/faces/own/frenky89.gif]Frenky89[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/g4dg3t.html][IMG:/dl/faces/own/g4dg3t.gif]g4dg3t[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gambit.html][IMG:/dl/faces/own/gambit.gif]Gambit[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/garfield.html][IMG:/dl/faces/own/garfield.gif]Garfield[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/g_ben.html][IMG:/dl/faces/own/g_ben.gif]G@ben[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gbors.html][IMG:/dl/faces/own/gbors.gif]gbors[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gebriel.html][IMG:/dl/faces/own/gebriel.gif]Gebriel[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/geniushu.html][IMG:/dl/faces/own/geniushu.gif]GeniusHU[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gege71_hu.html][IMG:/dl/faces/own/gege71_hu.gif]gege71.hu[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/george_2.html][IMG:/dl/faces/own/george_2.gif]_George[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gerisz.html][IMG:/dl/faces/own/gerisz.gif]Gerisz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gerlaip.html][IMG:/dl/faces/own/gerlaip.gif]gerlaip[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gery03.html][IMG:/dl/faces/own/gery03.gif]gery03[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gh0st.html][IMG:/dl/faces/own/gh0st.gif]Gh0sT[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/goose-t.html][IMG:/dl/faces/own/goose-t.gif]Goose-T[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gorneck23.html][IMG:/dl/faces/own/gorneck23.gif]Gorneck23[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gozso.html][IMG:/dl/faces/own/gozso.gif]gozso[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/grabber.html][IMG:/dl/faces/own/grabber.gif]grabber[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/grafiqs.html][IMG:/dl/faces/own/grafiqs.gif]Grafiqs[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/greatchaos.html][IMG:/dl/faces/own/greatchaos.gif]greatchaos[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gubro.html][IMG:/dl/faces/own/gubro.gif]Gubro[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gyiku.html][IMG:/dl/faces/own/gyiku.gif]gyiku[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gyuri27.html][IMG:/dl/faces/own/gyuri27.gif]Gyuri27[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gyusz.html][IMG:/dl/faces/own/gyusz.gif]Gyusz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/hackeeeee.html][IMG:/dl/faces/own/hackeeeee.gif]hackeeeee[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/hack3er.html][IMG:/dl/faces/own/hack3er.gif]Hack3er[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/helkis.html][IMG:/dl/faces/own/helkis.gif]helkis[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/hemaka.html][IMG:/dl/faces/own/hemaka.gif]hemaka[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/henk.html][IMG:/dl/faces/own/henk.gif]Henk[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/henker2.html][IMG:/dl/faces/own/henker2.gif]Henker2[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/hequila.html][IMG:/dl/faces/own/hequila.gif]Hequila[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/herr_z.html][IMG:/dl/faces/own/herr_z.gif]HERR Z[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/hold.html][IMG:/dl/faces/own/hold.gif]Hold[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/hujikolp.html][IMG:/dl/faces/own/hujikolp.gif]Hujikolp[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/hun_reeth.html][IMG:/dl/faces/own/hun_reeth.gif]Hun'reeth[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/hunter2.html][IMG:/dl/faces/own/hunter2.gif]Hunter2[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/i_am.html][IMG:/dl/faces/own/i_am.gif]I_Am[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/iginotus.html][IMG:/dl/faces/own/iginotus.gif]Iginotus[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/incognito.html][IMG:/dl/faces/own/incognito.gif]Incognito[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/innoman.html][IMG:/dl/faces/own/innoman.gif].:InnoMan:.[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/integra.html][IMG:/dl/faces/own/integra.gif]Integra[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/iscariah.html][IMG:/dl/faces/own/iscariah.gif]Iscariah[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/iwu.html][IMG:/dl/faces/own/iwu.gif]iwu[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/jadro.html][IMG:/dl/faces/own/jadro.gif]Jadro[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/janesz.html][IMG:/dl/faces/own/janesz.gif]Janesz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/janoska26.html][IMG:/dl/faces/own/janoska26.gif]Janoska26[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/jatekos_2.html][IMG:/dl/faces/own/jatekos_2.gif]Játékos[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/j_bravo.html][IMG:/dl/faces/own/j_bravo.gif]j.bravo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/jeges.html][IMG:/dl/faces/own/jeges.gif]jeges[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/jegkoko.html][IMG:/dl/faces/own/jegkoko.gif]Jégkokó[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/jer1cho.html][IMG:/dl/faces/own/jer1cho.gif]jer1cho[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/jim_tonic.html][IMG:/dl/faces/own/jim_tonic.gif]Jim Tonic[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/joey7.html][IMG:/dl/faces/own/joey7.gif]joey7[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/joey20.html][IMG:/dl/faces/own/joey20.gif]joey20[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/johnjohn.html][IMG:/dl/faces/own/johnjohn.gif]johnjohn[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/joi29.html][IMG:/dl/faces/own/joi29.gif]joi29[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/jorus.html][IMG:/dl/faces/own/jorus.gif]Jorus[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/juliabrilke.html][IMG:/dl/faces/own/juliabrilke.gif]juliabrilke[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kaller1.html][IMG:/dl/faces/own/kaller1.gif]kaller1[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kamikaze_boci.html][IMG:/dl/faces/own/kamikaze_boci.gif]kamikaze boci[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kareszovics.html][IMG:/dl/faces/own/kareszovics.gif]Kareszovics[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/karma.html][IMG:/dl/faces/own/karma.gif]Karma[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kasza08.html][IMG:/dl/faces/own/kasza08.gif]Kasza08[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kazimir.html][IMG:/dl/faces/own/kazimir.gif]Kazimír[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kelzsoca.html][IMG:/dl/faces/own/kelzsoca.gif]kelzsoca[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kem.html][IMG:/dl/faces/own/kem.gif]kem[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/keopsz.html][IMG:/dl/faces/own/keopsz.gif]keopsz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kero_san.html][IMG:/dl/faces/own/kero_san.gif]KERO_SAN[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ketelkedem.html][IMG:/dl/faces/own/ketelkedem.gif]kételkedem[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/khalox.html][IMG:/dl/faces/own/khalox.gif]khalox[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kicsirics77.html][IMG:/dl/faces/own/kicsirics77.gif]Kicsirics77[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kidus.html][IMG:/dl/faces/own/kidus.gif]Kidus[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kisza25.html][IMG:/dl/faces/own/kisza25.gif]kisza25[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/klambi.html][IMG:/dl/faces/own/klambi.gif]klambi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kman.html][IMG:/dl/faces/own/kman.gif]KMan[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kombat.html][IMG:/dl/faces/own/kombat.gif]Kombat[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/konflikt.html][IMG:/dl/faces/own/konflikt.gif]Konflikt[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/koxx.html][IMG:/dl/faces/own/koxx.gif]koxx[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kovsol.html][IMG:/dl/faces/own/kovsol.gif]kovsol[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kp78.html][IMG:/dl/faces/own/kp78.gif]kp78[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kpepe.html][IMG:/dl/faces/own/kpepe.gif]KPepe[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kraftxld.html][IMG:/dl/faces/own/kraftxld.gif]kraftxld[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/krenatesz.html][IMG:/dl/faces/own/krenatesz.gif]KrenAtesz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kristian.html][IMG:/dl/faces/own/kristian.gif].:Kristian:.[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kromx.html][IMG:/dl/faces/own/kromx.gif]krómX[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kymco.html][IMG:/dl/faces/own/kymco.gif]kymco[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ladybug.html][IMG:/dl/faces/own/ladybug.gif]ladybug[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/l_ajos.html][IMG:/dl/faces/own/l_ajos.gif]L_ajos[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/lapa.html][IMG:/dl/faces/own/lapa.gif]lapa[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/laraxior.html][IMG:/dl/faces/own/laraxior.gif]Laraxior[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/laycsi.html][IMG:/dl/faces/own/laycsi.gif][lAyCsI][/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/lec.html][IMG:/dl/faces/own/lec.gif]LeC[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/legiaap.html][IMG:/dl/faces/own/legiaap.gif]legiaap[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/lenry.html][IMG:/dl/faces/own/lenry.gif]Lenry[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/lesaux.html][IMG:/dl/faces/own/lesaux.gif]lesaux[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/leviske.html][IMG:/dl/faces/own/leviske.gif]leviske[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/libria.html][IMG:/dl/faces/own/libria.gif]-=Libria=-[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/lipi67.html][IMG:/dl/faces/own/lipi67.gif]lipi67[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ll-kobe.html][IMG:/dl/faces/own/ll-kobe.gif]ll-kobe[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/localhost.html][IMG:/dl/faces/own/localhost.gif]localhost[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/loha.html][IMG:/dl/faces/own/loha.gif]Loha[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/lorcsi.html][IMG:/dl/faces/own/lorcsi.gif]lorcsi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/lord_vader.html][IMG:/dl/faces/own/lord_vader.gif]Lord Vader[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/lordvader80.html][IMG:/dl/faces/own/lordvader80.gif]LordVader80[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/lord_zero.html][IMG:/dl/faces/own/lord_zero.gif]Lord Zero[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/loretto.html][IMG:/dl/faces/own/loretto.gif]Loretto[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/lsc.html][IMG:/dl/faces/own/lsc.gif]lsc[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/lucifei2.html][IMG:/dl/faces/own/lucifei2.gif]LucifeI2[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ludsimon.html][IMG:/dl/faces/own/ludsimon.gif]ludsimon[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/luw2win.html][IMG:/dl/faces/own/luw2win.gif]luw2win[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/l_zsidoboz.html][IMG:/dl/faces/own/l_zsidoboz.gif]L|zsidoboz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/macig.html][IMG:/dl/faces/own/macig.gif]MaciG[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/macilaci457.html][IMG:/dl/faces/own/macilaci457.gif]Macilaci457[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/macka.html][IMG:/dl/faces/own/macka.gif]Macka[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/mad1.html][IMG:/dl/faces/own/mad1.gif]mad1[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/major_major.html][IMG:/dl/faces/own/major_major.gif]Major Major[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/manitou.html][IMG:/dl/faces/own/manitou.gif]Manitou[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/marcias.html][IMG:/dl/faces/own/marcias.gif]marcias[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/markgx10.html][IMG:/dl/faces/own/markgx10.gif]Markgx10[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/markoo.html][IMG:/dl/faces/own/markoo.gif]MarKoo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/maross.html][IMG:/dl/faces/own/maross.gif]maross[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/marsu.html][IMG:/dl/faces/own/marsu.gif]marsu[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/mayerlaci.html][IMG:/dl/faces/own/mayerlaci.gif]mayerlaci[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/mave13.html][IMG:/dl/faces/own/mave13.gif]mave13[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/mindfreak.html][IMG:/dl/faces/own/mindfreak.gif]mindfreak[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/moci.html][IMG:/dl/faces/own/moci.gif]Móci[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/mokus1.html][IMG:/dl/faces/own/mokus1.gif]mokus1[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/moongoose.html][IMG:/dl/faces/own/moongoose.gif]moongoose[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/moonman_2.html][IMG:/dl/faces/own/moonman_2.gif]moonman[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/morden24.html][IMG:/dl/faces/own/morden24.gif]Morden24[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/mosqu_to.html][IMG:/dl/faces/own/mosqu_to.gif]Mosqu!to[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/motion_blur.html][IMG:/dl/faces/own/motion_blur.gif]Motion_Blur[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/mr_grincs.html][IMG:/dl/faces/own/mr_grincs.gif]Mr.Grincs[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/mrlujoak.html][IMG:/dl/faces/own/mrlujoak.gif]mrlujoak[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/mu_er.html][IMG:/dl/faces/own/mu_er.gif]MUŁĐER[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/muton.html][IMG:/dl/faces/own/muton.gif]Muton[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/mycso.html][IMG:/dl/faces/own/mycso.gif]mycso[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nap.html][IMG:/dl/faces/own/nap.gif]nap[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/narancs.html][IMG:/dl/faces/own/narancs.gif]Narancs[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ndruu.html][IMG:/dl/faces/own/ndruu.gif]Ndruu[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/8nemesis8.html][IMG:/dl/faces/own/8nemesis8.gif]8nemesis8[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nemma.html][IMG:/dl/faces/own/nemma.gif]nemma[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/neonoize_tm.html][IMG:/dl/faces/own/neonoize_tm.gif]Neonoize™[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/neoteric.html][IMG:/dl/faces/own/neoteric.gif]Neoteric[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nesa.html][IMG:/dl/faces/own/nesa.gif]nesa[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ngabor2.html][IMG:/dl/faces/own/ngabor2.gif]ngabor2[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nike_2.html][IMG:/dl/faces/own/nike_2.gif]nike_[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nimrod.html][IMG:/dl/faces/own/nimrod.gif]Nimrod[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/no-kia.html][IMG:/dl/faces/own/no-kia.gif]No-kia[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nokia_2.html][IMG:/dl/faces/own/nokia_2.gif]-NOKIA-[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nolf.html][IMG:/dl/faces/own/nolf.gif]NoLF[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nrgia.html][IMG:/dl/faces/own/nrgia.gif]nrgia[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nru3.html][IMG:/dl/faces/own/nru3.gif]nRu3[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nunder.html][IMG:/dl/faces/own/nunder.gif]Nunder[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nygma.html][IMG:/dl/faces/own/nygma.gif]nygma[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nyugdijas.html][IMG:/dl/faces/own/nyugdijas.gif]Nyugdíjas[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nyunyu.html][IMG:/dl/faces/own/nyunyu.gif]nyunyu[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/obi-1.html][IMG:/dl/faces/own/obi-1.gif]Obi-1[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/oc.html][IMG:/dl/faces/own/oc.gif]OC[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/oliverda.html][IMG:/dl/faces/own/oliverda.gif]Oliverda[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ollie.html][IMG:/dl/faces/own/ollie.gif]ollie[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/oly.html][IMG:/dl/faces/own/oly.gif]Oly[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/orbano.html][IMG:/dl/faces/own/orbano.gif]orbano[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/oregcsoka.html][IMG:/dl/faces/own/oregcsoka.gif]oregcsóka[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/overlocker.html][IMG:/dl/faces/own/overlocker.gif]Overlocker[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/panther.html][IMG:/dl/faces/own/panther.gif]Panther[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/papa-georgo.html][IMG:/dl/faces/own/papa-georgo.gif]Papa-Georgo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/parci.html][IMG:/dl/faces/own/parci.gif]Parci[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/pa.html][IMG:/dl/faces/own/pa.gif]Pá[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/peet210.html][IMG:/dl/faces/own/peet210.gif]Peet210[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/pegazus.html][IMG:/dl/faces/own/pegazus.gif]pegazus[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/peliscan.html][IMG:/dl/faces/own/peliscan.gif]PeliScan[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/pepe85.html][IMG:/dl/faces/own/pepe85.gif]PEPE85[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/peterket.html][IMG:/dl/faces/own/peterket.gif]peterkeT[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/peterszky.html][IMG:/dl/faces/own/peterszky.gif]peterszky[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/petie.html][IMG:/dl/faces/own/petie.gif]Petie[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/petya_2.html][IMG:/dl/faces/own/petya_2.gif]_Petya_[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/philoxenia.html][IMG:/dl/faces/own/philoxenia.gif]philoxenia[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/picur220.html][IMG:/dl/faces/own/picur220.gif]picur220[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/pigatt.html][IMG:/dl/faces/own/pigatt.gif]pigatt[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/pilota.html][IMG:/dl/faces/own/pilota.gif]pilóta[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/pityeszka.html][IMG:/dl/faces/own/pityeszka.gif]pityeszka[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/plazer.html][IMG:/dl/faces/own/plazer.gif]Plazer[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/pod_diablo.html][IMG:/dl/faces/own/pod_diablo.gif][pod]Diablo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/poffsoft.html][IMG:/dl/faces/own/poffsoft.gif]poffsoft[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/polacheck.html][IMG:/dl/faces/own/polacheck.gif]Polacheck[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/polesz.html][IMG:/dl/faces/own/polesz.gif]Polesz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/polip.html][IMG:/dl/faces/own/polip.gif]polip[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/pompi.html][IMG:/dl/faces/own/pompi.gif]Pompi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/postman.html][IMG:/dl/faces/own/postman.gif]PostMan[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/powerbuldog.html][IMG:/dl/faces/own/powerbuldog.gif]PowerBuldog[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ppeter.html][IMG:/dl/faces/own/ppeter.gif]PPeter[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/prof01.html][IMG:/dl/faces/own/prof01.gif]Prof01[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/proper.html][IMG:/dl/faces/own/proper.gif]proper[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ptiboy.html][IMG:/dl/faces/own/ptiboy.gif]ptiboy[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/pubszon.html][IMG:/dl/faces/own/pubszon.gif]Pubszon[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/pumba.html][IMG:/dl/faces/own/pumba.gif]PuMbA[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/qdak.html][IMG:/dl/faces/own/qdak.gif]qdak[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/qorthral.html][IMG:/dl/faces/own/qorthral.gif]Qorthral[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/qru.html][IMG:/dl/faces/own/qru.gif]Qru[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/quiksilver.html][IMG:/dl/faces/own/quiksilver.gif]Quiksilver[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/racecam.html][IMG:/dl/faces/own/racecam.gif]Racecam[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/raczger.html][IMG:/dl/faces/own/raczger.gif]raczger[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ragadozo.html][IMG:/dl/faces/own/ragadozo.gif]Ragadozó[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ragazzo.html][IMG:/dl/faces/own/ragazzo.gif]ragazzo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ramius.html][IMG:/dl/faces/own/ramius.gif]Ramius[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/raskolnikoff.html][IMG:/dl/faces/own/raskolnikoff.gif]raskolnikoff[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rdi.html][IMG:/dl/faces/own/rdi.gif]rdi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/reac.html][IMG:/dl/faces/own/reac.gif]Reac^[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/recon.html][IMG:/dl/faces/own/recon.gif]Recon[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rejim.html][IMG:/dl/faces/own/rejim.gif]ReJim[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/renwick.html][IMG:/dl/faces/own/renwick.gif]Renwick[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/retekeger.html][IMG:/dl/faces/own/retekeger.gif]Retekegér[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/retisun.html][IMG:/dl/faces/own/retisun.gif]rétisün[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rexpect.html][IMG:/dl/faces/own/rexpect.gif]RexpecT[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rez_grof.html][IMG:/dl/faces/own/rez_grof.gif]Rez_Grof[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rhino666.html][IMG:/dl/faces/own/rhino666.gif]Rhino666[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ricardo.html][IMG:/dl/faces/own/ricardo.gif]Ricardo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/richter36.html][IMG:/dl/faces/own/richter36.gif]Richter36[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rii.html][IMG:/dl/faces/own/rii.gif]rii[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rios_gephaz.html][IMG:/dl/faces/own/rios_gephaz.gif]RIOS Gépház[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ripper03.html][IMG:/dl/faces/own/ripper03.gif]Ripper03[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rlazol.html][IMG:/dl/faces/own/rlazol.gif]rlazol[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rob210.html][IMG:/dl/faces/own/rob210.gif]rob210[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/robaj.html][IMG:/dl/faces/own/robaj.gif]Robaj[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/robyeger.html][IMG:/dl/faces/own/robyeger.gif]robyeger[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rocket.html][IMG:/dl/faces/own/rocket.gif]rocket[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/roland_2.html][IMG:/dl/faces/own/roland_2.gif]róland[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rolko.html][IMG:/dl/faces/own/rolko.gif]rolko[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rootrulez.html][IMG:/dl/faces/own/rootrulez.gif]RootRulez[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/royalflush.html][IMG:/dl/faces/own/royalflush.gif]RoyalFlush[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rumos14.html][IMG:/dl/faces/own/rumos14.gif]rumos14[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/runner_125.html][IMG:/dl/faces/own/runner_125.gif]runner 125[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rup1u5.html][IMG:/dl/faces/own/rup1u5.gif]rup1u5[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/salvador20.html][IMG:/dl/faces/own/salvador20.gif]Salvador20[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sanya.html][IMG:/dl/faces/own/sanya.gif]Sanya[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sareth.html][IMG:/dl/faces/own/sareth.gif]Sareth[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sarpac.html][IMG:/dl/faces/own/sarpac.gif]Sárpac[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sbazsi.html][IMG:/dl/faces/own/sbazsi.gif]sbazsi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sefter.html][IMG:/dl/faces/own/sefter.gif]Sefter[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sekli.html][IMG:/dl/faces/own/sekli.gif]sekli[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/seth_2.html][IMG:/dl/faces/own/seth_2.gif]_seth_[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sh4d0w.html][IMG:/dl/faces/own/sh4d0w.gif]sh4d0w[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/shadowfax.html][IMG:/dl/faces/own/shadowfax.gif]Shadowfax[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sheratan.html][IMG:/dl/faces/own/sheratan.gif]sheratan[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/shev7.html][IMG:/dl/faces/own/shev7.gif]shev7[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/shim.html][IMG:/dl/faces/own/shim.gif]Shim[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/shkiz0.html][IMG:/dl/faces/own/shkiz0.gif]Shkiz0[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/shodan.html][IMG:/dl/faces/own/shodan.gif]Shodan[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/shteer.html][IMG:/dl/faces/own/shteer.gif]shteer[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sianis.html][IMG:/dl/faces/own/sianis.gif]Sianis[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sickboy25.html][IMG:/dl/faces/own/sickboy25.gif]Sickboy25[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sidaries.html][IMG:/dl/faces/own/sidaries.gif]Sidaries[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/simonze.html][IMG:/dl/faces/own/simonze.gif]simonzé[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sipi.html][IMG:/dl/faces/own/sipi.gif]Sipi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/siraly12.html][IMG:/dl/faces/own/siraly12.gif]sirály12[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sirandrish.html][IMG:/dl/faces/own/sirandrish.gif]Sirandrish[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sir_riccio.html][IMG:/dl/faces/own/sir_riccio.gif]Sir Riccio[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sk8erpeter.html][IMG:/dl/faces/own/sk8erpeter.gif]Sk8erPeter[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/skizz.html][IMG:/dl/faces/own/skizz.gif]Skizz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/skynet258.html][IMG:/dl/faces/own/skynet258.gif]Skynet258[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/slayer_valor.html][IMG:/dl/faces/own/slayer_valor.gif]Slayer Valor[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/slett27.html][IMG:/dl/faces/own/slett27.gif]slett27[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/slym.html][IMG:/dl/faces/own/slym.gif]SLYM[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/smiti.html][IMG:/dl/faces/own/smiti.gif]smiti[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/snorh.html][IMG:/dl/faces/own/snorh.gif]sNORh[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/soak.html][IMG:/dl/faces/own/soak.gif]Soak[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/some.html][IMG:/dl/faces/own/some.gif]somé[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sopi.html][IMG:/dl/faces/own/sopi.gif]Sopi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/spyduck.html][IMG:/dl/faces/own/spyduck.gif]spyduck[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ssolitude.html][IMG:/dl/faces/own/ssolitude.gif]ssolitude[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/stalker-2572.html][IMG:/dl/faces/own/stalker-2572.gif]Stalker-2572[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ste.html][IMG:/dl/faces/own/ste.gif]Ste[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/stevve.html][IMG:/dl/faces/own/stevve.gif]stevve[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/str8_sk8r.html][IMG:/dl/faces/own/str8_sk8r.gif]Str8 sk8r[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/superman.html][IMG:/dl/faces/own/superman.gif]Superman[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/syc.html][IMG:/dl/faces/own/syc.gif]syC[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/szabesz.html][IMG:/dl/faces/own/szabesz.gif]Szabesz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/szacsee.html][IMG:/dl/faces/own/szacsee.gif]szacsee[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/szasanyi.html][IMG:/dl/faces/own/szasanyi.gif]szasanyi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/szicsu.html][IMG:/dl/faces/own/szicsu.gif]szicsu[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/szlobig.html][IMG:/dl/faces/own/szlobig.gif]SzlobiG[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/szten_mars.html][IMG:/dl/faces/own/szten_mars.gif]Szten Márs[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/t1.html][IMG:/dl/faces/own/t1.gif]t1[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tel_elek.html][IMG:/dl/faces/own/tel_elek.gif]Tel Elek[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tesco-zsomle.html][IMG:/dl/faces/own/tesco-zsomle.gif]TESCO-Zsömle[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/text-boy.html][IMG:/dl/faces/own/text-boy.gif]TexT-BoY[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/the_dj.html][IMG:/dl/faces/own/the_dj.gif]The DJ[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/thesilencer.html][IMG:/dl/faces/own/thesilencer.gif]TheSilencer[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/thomas1.html][IMG:/dl/faces/own/thomas1.gif]Thomas1[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/thrawn.html][IMG:/dl/faces/own/thrawn.gif]Thrawn[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tibiajax.html][IMG:/dl/faces/own/tibiajax.gif]Tibiajax[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tildy.html][IMG:/dl/faces/own/tildy.gif]tildy[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tim82.html][IMG:/dl/faces/own/tim82.gif]Tim82[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tiv61us.html][IMG:/dl/faces/own/tiv61us.gif]tiv61us[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tiv83us.html][IMG:/dl/faces/own/tiv83us.gif]tiv83us[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tobey.html][IMG:/dl/faces/own/tobey.gif]ToBeY[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tomate.html][IMG:/dl/faces/own/tomate.gif]Tomate[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tom5.html][IMG:/dl/faces/own/tom5.gif]Tom5[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/t_om.html][IMG:/dl/faces/own/t_om.gif]t|-|om![/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tomi_16.html][IMG:/dl/faces/own/tomi_16.gif]Tomi 16[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tommygun.html][IMG:/dl/faces/own/tommygun.gif]TommyGun[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/toness.html][IMG:/dl/faces/own/toness.gif]Toness[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tope.html][IMG:/dl/faces/own/tope.gif]tope[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/torz_on_borz.html][IMG:/dl/faces/own/torz_on_borz.gif]torz on borz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/total90.html][IMG:/dl/faces/own/total90.gif]total90[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tothbe.html][IMG:/dl/faces/own/tothbe.gif]tothbe[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/totyi.html][IMG:/dl/faces/own/totyi.gif]Totyi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/trassher.html][IMG:/dl/faces/own/trassher.gif]trassher[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tr00p3r.html][IMG:/dl/faces/own/tr00p3r.gif]tr00p3r[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/t-shirt.html][IMG:/dl/faces/own/t-shirt.gif]t-shirt[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/t-unit.html][IMG:/dl/faces/own/t-unit.gif]t-unit[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tupacamaru.html][IMG:/dl/faces/own/tupacamaru.gif]tupacamaru[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tuskooo.html][IMG:/dl/faces/own/tuskooo.gif]tuskooo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tuzi_4.html][IMG:/dl/faces/own/tuzi_4.gif]Tüzi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/type-r.html][IMG:/dl/faces/own/type-r.gif]Type-R[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tzsolesz.html][IMG:/dl/faces/own/tzsolesz.gif]tzsolesz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/udi.html][IMG:/dl/faces/own/udi.gif]udi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/vakondka.html][IMG:/dl/faces/own/vakondka.gif]vakondka[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/vandit.html][IMG:/dl/faces/own/vandit.gif]Vandit.[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/vangelis.html][IMG:/dl/faces/own/vangelis.gif]Vangelis[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/varnarancs.html][IMG:/dl/faces/own/varnarancs.gif]várnarancs[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/vasinger_2.html][IMG:/dl/faces/own/vasinger_2.gif]Vasinger![/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/vedini.html][IMG:/dl/faces/own/vedini.gif]vedini[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/venember83.html][IMG:/dl/faces/own/venember83.gif]venember83[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/vigneau.html][IMG:/dl/faces/own/vigneau.gif]Vigneau[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/vikthor.html][IMG:/dl/faces/own/vikthor.gif]Vikthor[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/viktor0610.html][IMG:/dl/faces/own/viktor0610.gif]Viktor0610[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/virkir.html][IMG:/dl/faces/own/virkir.gif]virkir[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/vistaboy.html][IMG:/dl/faces/own/vistaboy.gif]Vistaboy[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/viszlat.html][IMG:/dl/faces/own/viszlat.gif]Viszlát[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/volkovy_2.html][IMG:/dl/faces/own/volkovy_2.gif]_Volkovy_[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/v_stryker.html][IMG:/dl/faces/own/v_stryker.gif]V.Stryker[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/v_tom.html][IMG:/dl/faces/own/v_tom.gif]v.tom[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/v_zoli.html][IMG:/dl/faces/own/v_zoli.gif]V_Zoli[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/w.html][IMG:/dl/faces/own/w.gif][w][/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/werttzui.html][IMG:/dl/faces/own/werttzui.gif]werttzui[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/west.html][IMG:/dl/faces/own/west.gif]west[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/westlake.html][IMG:/dl/faces/own/westlake.gif]westlake[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/whitezo88.html][IMG:/dl/faces/own/whitezo88.gif]whitezo88[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/willchi.html][IMG:/dl/faces/own/willchi.gif]WillChi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/winner_hun.html][IMG:/dl/faces/own/winner_hun.gif]Winner_hun[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/wondercsabo.html][IMG:/dl/faces/own/wondercsabo.gif]WonderCsabo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/wwhy.html][IMG:/dl/faces/own/wwhy.gif]wwhy[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/xarax.html][IMG:/dl/faces/own/xarax.gif]XaraX[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/x_b3e.html][IMG:/dl/faces/own/x_b3e.gif]X@b3e[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/xelo.html][IMG:/dl/faces/own/xelo.gif]Xelo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/xirtam.html][IMG:/dl/faces/own/xirtam.gif]Xirtam[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/xpod.html][IMG:/dl/faces/own/xpod.gif]Xpod[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/yakuza_tora.html][IMG:/dl/faces/own/yakuza_tora.gif]yakuza.tora[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/yaye.html][IMG:/dl/faces/own/yaye.gif]Yaye[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ye_no.html][IMG:/dl/faces/own/ye_no.gif]Ye_Nő[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/yetike.html][IMG:/dl/faces/own/yetike.gif]yetike[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/yutani.html][IMG:/dl/faces/own/yutani.gif]Yutani[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/zajec.html][IMG:/dl/faces/own/zajec.gif]Zájec[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/z0d1ak.html][IMG:/dl/faces/own/z0d1ak.gif]z0d1AK[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/zebu.html][IMG:/dl/faces/own/zebu.gif]Zebu[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/zed1983.html][IMG:/dl/faces/own/zed1983.gif]zed1983[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/zenty.html][IMG:/dl/faces/own/zenty.gif]Zenty[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/zk_3.html][IMG:/dl/faces/own/zk_3.gif]- = Zk = -[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/zolynet.html][IMG:/dl/faces/own/zolynet.gif]zolynet[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/zoo8800.html][IMG:/dl/faces/own/zoo8800.gif]zoo8800[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/zozzant.html][IMG:/dl/faces/own/zozzant.gif]zozzant[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/30z_samu.html][IMG:/dl/faces/own/30z_samu.gif]30z.Samu[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/zsiga667.html][IMG:/dl/faces/own/zsiga667.gif]zsiga667[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/zsoccc.html][IMG:/dl/faces/own/zsoccc.gif]Zsoccc[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/zsu.html][IMG:/dl/faces/own/zsu.gif]Zsu_[/IMG][/L]

  [ Módosította: Ndruu ]

  ► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

 • jenei92

  senior tag

  * 775MHz core
  * 1000MHz VRAM
  * 1GB GDDR5 memory
  * 128-bit memory bus
  * 64GBps bandwidth
  * 20 texture units
  * 400 shaders
  * 16 ROPs

  [ Szerkesztve ]

 • mad1

  veterán

  unbindall
  bind "TAB" "_impulse19"
  bind "ENTER" "_button2"
  bind "ESCAPE" "togglemenu"
  bind "SPACE" "_moveup"
  bind "/" "_impulse14"
  bind "0" "_impulse10"
  bind "1" "_impulse0"
  bind "2" "_impulse1"
  bind "3" "_impulse2"
  bind "4" "_impulse3"
  bind "5" "_impulse4"
  bind "6" "_impulse5"
  bind "7" "_impulse6"
  bind "8" "_impulse7"
  bind "9" "_impulse8"
  bind "[" "_impulse15"
  bind "\" "_mlook"
  bind "]" "_impulse14"
  bind "a" "_moveleft"
  bind "c" "_movedown"
  bind "d" "_moveright"
  bind "f" "_impulse11"
  bind "q" "_impulse9"
  bind "r" "_impulse13"
  bind "s" "_back"
  bind "t" "clientMessageMode"
  bind "w" "_forward"
  bind "y" "clientMessageMode 1"
  bind "z" "_zoom"
  bind "BACKSPACE" "clientDropWeapon"
  bind "PAUSE" "pause"
  bind "UPARROW" "_forward"
  bind "DOWNARROW" "_back"
  bind "LEFTARROW" "_left"
  bind "RIGHTARROW" "_right"
  bind "ALT" "_strafe"
  bind "CTRL" "_attack"
  bind "SHIFT" "_speed"
  bind "DEL" "_lookdown"
  bind "PGDN" "_lookup"
  bind "END" "_impulse18"
  bind "F1" "_impulse28"
  bind "F2" "_impulse29"
  bind "F3" "_impulse17"
  bind "F5" "savegame quick"
  bind "F6" "_impulse20"
  bind "F7" "_impulse22"
  bind "F9" "loadgame quick"
  bind "F12" "screenshot"
  bind "MOUSE1" "_attack"
  bind "MOUSE2" "_moveup"
  bind "MOUSE3" "_zoom"
  bind "MWHEELDOWN" "_impulse14"
  bind "MWHEELUP" "_impulse15"
  seta radiant_entityMode "0"
  seta gui_mediumFontLimit "0.60"
  seta gui_smallFontLimit "0.30"
  seta net_socksPassword ""
  seta net_socksUsername ""
  seta net_socksPort "1080"
  seta net_socksServer ""
  seta net_socksEnabled "0"
  seta win_ypos "22"
  seta win_xpos "3"
  seta sys_lang "english"
  seta s_decompressionLimit "6"
  seta s_useEAXReverb "0"
  seta s_useOpenAL "0"
  seta s_libOpenAL "openal32.dll"
  seta s_numberOfSpeakers "2"
  seta s_doorDistanceAdd "150"
  seta s_globalFraction "0.8"
  seta s_subFraction "0.75"
  seta s_playDefaultSound "1"
  seta s_volume_dB "-37.460316"
  seta s_meterTopTime "2000"
  seta s_reverse "0"
  seta s_spatializationDecay "2"
  seta s_maxSoundsPerShader "0"
  seta r_debugArrowStep "120"
  seta r_debugLineWidth "1"
  seta r_debugLineDepthTest "0"
  seta r_cgFragmentProfile "best"
  seta r_cgVertexProfile "best"
  seta r_forceLoadImages "0"
  seta r_shadows "1"
  seta r_skipBump "0"
  seta r_skipSpecular "0"
  seta r_skipNewAmbient "0"
  seta r_renderer "best"
  seta r_brightness "1"
  seta r_gamma "1"
  seta r_swapInterval "1"
  seta r_useIndexBuffers "0"
  seta r_customHeight "486"
  seta r_customWidth "720"
  seta r_fullscreen "1"
  seta r_mode "3"
  seta r_multiSamples "0"
  seta image_downSizeLimit "256"
  seta image_ignoreHighQuality "0"
  seta image_downSizeBumpLimit "256"
  seta image_downSizeSpecularLimit "64"
  seta image_downSizeBump "0"
  seta image_downSizeSpecular "0"
  seta image_useCache "0"
  seta image_cacheMegs "20"
  seta image_cacheMinK "200"
  seta image_usePrecompressedTextures "0"
  seta image_useNormalCompression "0"
  seta image_useAllFormats "1"
  seta image_useCompression "0"
  seta image_preload "1"
  seta image_roundDown "1"
  seta image_forceDownSize "0"
  seta image_downSize "0"
  seta image_lodbias "0"
  seta image_anisotropy "8"
  seta image_filter "GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR"
  seta gui_filter_game "0"
  seta gui_filter_idle "0"
  seta gui_filter_gameType "0"
  seta gui_filter_players "0"
  seta gui_filter_password "0"
  seta net_clientDownload "1"
  seta net_master4 ""
  seta net_master3 ""
  seta net_master2 ""
  seta net_master1 ""
  seta net_clientMaxRate "16000"
  seta net_serverMaxClientRate "16000"
  seta m_strafeSmooth "4"
  seta m_smooth "1"
  seta m_strafeScale "6.25"
  seta m_yaw "0.022"
  seta m_pitch "0.022"
  seta sensitivity "5"
  seta in_toggleZoom "0"
  seta in_toggleCrouch "0"
  seta in_toggleRun "0"
  seta in_alwaysRun "0"
  seta in_freeLook "1"
  seta in_anglespeedkey "1.5"
  seta in_pitchspeed "140"
  seta in_yawspeed "140"
  seta gui_configServerRate "0"
  seta com_guid ""
  seta com_preloadDemos "0"
  seta com_compressDemos "1"
  seta com_product_lang_ext "1"
  seta sv_punkbuster "0"
  seta cl_punkbuster "0"
  seta com_videoRam "512"
  seta com_showFPS "0"
  seta com_purgeAll "0"
  seta com_machineSpec "3"
  seta g_decals "1"
  seta g_projectileLights "1"
  seta g_doubleVision "1"
  seta g_muzzleFlash "1"
  seta net_serverDlTable ""
  seta net_serverDlBaseURL ""
  seta net_serverDownload "0"
  seta mod_validSkins "skins/characters/player/marine_mp;skins/characters/player/marine_mp_green;skins/characters/player/marine_mp_blue;skins/characters/player/marine_mp_red;skins/characters/player/marine_mp_yellow;skins/characters/player/marine_mp_purple;skins/characters/player/marine_mp_grey;skins/characters/player/marine_mp_orange"
  seta g_mapCycle "mapcycle"
  seta g_voteFlags "0"
  seta g_gameReviewPause "10"
  seta g_countDown "10"
  seta g_password ""
  seta g_showBrass "1"
  seta g_showProjectilePct "0"
  seta g_showHud "1"
  seta g_showPlayerShadow "0"
  seta g_showcamerainfo "0"
  seta g_healthTakeLimit "25"
  seta g_healthTakeAmt "5"
  seta g_healthTakeTime "5"
  seta g_useDynamicProtection "1"
  seta g_armorProtectionMP "0.6"
  seta g_armorProtection "0.3"
  seta g_damageScale "1"
  seta g_nightmare "0"
  seta g_bloodEffects "1"
  seta r_customHeight "1920"
  seta r_customWidth "1080"
  seta r_mode "-1"
  seta r_aspectRatio "2"
  seta ui_showGun "1"
  seta ui_autoReload "1"
  seta ui_autoSwitch "1"
  seta ui_team "Red"
  seta ui_name "Player"
  seta si_serverURL ""
  seta si_spectators "0"
  seta si_usePass "0"
  seta si_warmup "0"
  seta si_teamDamage "1"
  seta si_timeLimit "0"
  seta si_fragLimit "1"
  seta si_maxPlayers "2"
  seta si_map "game/mp/d3dm1"
  seta si_gameType "Team DM"
  seta si_name "Zach's GAME"
  seta g_spectatorChat "0"
  seta net_clientLagOMeter "1"
  seta ui_skin "skins/characters/player/marine_mp"

  https://hardverapro.hu/tag/mad1.html

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés