Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PhoenixK

    őstag

    Kezdetnek: A ps3-on nincs warez, ezért ezzel kapcsolatos kérdéseket ne tegyetek fel!!! (csak hogy az alapelveket ne is említsem...)

    PS3 hivatalos Felhasználói útmutató
    PS3 Official user guide (3.00-hoz)
    Playstation 3 a Wikipédián

    Playstation klub
    Playstation community - The Hungarian Playstation Insiders

    A logók:

    Hardver:

    Két fő vonal van a piacon:
    - a régi kövér PS3

    Már nem gyártják...

    - az új "slim" verzió

    Jelenleg Ez van gyártásban.

    Összehasonlításnak (Bal oldali a régi, a jobb oldali a slim)

    Ha valaki nem biztos benne, hogy milyen készülékkel van dolga, akkor a gép hátulján található típusszám alapján lehet megmondani. Ennek a formája a következő: CEC???? vagy pedig az újabb (Slim) verzióknál CECH-20??
    A különböző verziók tulajdonságairól itt lehet többet megtudni:
    PlayStation 3 Secrets
    Playstation 3 a Wikipedia-n
    GameCon PS3 FAQ (magyar)

    A PlayStation 3 "lelke" az STI (Sony-Toshiba-IBM) által kifejlesztett Cell névre hallgató 8 magos központi processzor, melyből egy le van tiltva praktikussági okokból, mivel ha egy mag elromlik egyszerűen bekapcsolható a másik. Hatot használhatnak a fejlesztők, a hetedik az operációs rendszeré.
    * Cell Broadband Engine
    * 45nM csíkszélesség
    * 8 párhuzamosan működő processzormag
    * 4MB L2 cache (8 x 512KB)
    * 256 Gigaflops művelet

    A grafikus műveleteket a közös NVIDIA-SCEI fejlesztésű "RSX" nevű GPU végzi el, amely képes 480i/576i SD-től 1080p-s 1920x1080 HD jelet kiadni. A PlayStation 3-nak 256 MB XDR fő memóriája van, és 256 MB GDDR3 memóriája az RSX-nek.
    Monitorral is használható, de csak HDCP-képed DVI/HDMI csatlakozású monitorral képes együttműködni. Tehát ha csak sima VGA-bemenetes (D-SUB) monitorod van, akkor nem tudod használni vele!
    * 24 milliárd képpont/másodperc
    * 550 MHz-es órajel
    * SmartShader 4.1 támogatás 96-utas sahader futószalagon
    * 8x-os vonalsimítás,16x-os anizotróp szűrés támogatása

    Memória:
    * 256 MB XDR RAM 3200 MHz + 256 MB RSX RAM 3200MHz
    * 48,7 GB/s memória busz-sávszélesség

    Audio:
    * Dolby Digital 7.1
    * Doly TrueHD
    * Dolby Surround HD
    * 44.1/48/96kHz 32-bit audio kimenet
    * 64-bit processing
    * 512 audio channels

    A merevlemez cserélhető mindegyik verzióban. Elméletileg bármilyen 2,5"-os 5400RPM-es lemez jó bele.
    Ehhez egy nagyon jól használható leírás: winchester csere
    De miért is van szükség nagyobb vinyóra? Egy játék 2-3 Gb-ot is odapakolhat, DLC-k (Downloadable content), videók, egyéb cuccok is letölthetők a PSN-ről, és akkor még nem is beszéltünk esetlegesen Linux-ról! A teljes játékot viszont NEM lehet felmásolni a PS3-ra, mindenképpen kell a lemez a játékhoz (ezzel nem lehet "kímélni a lemezt"...).
    Sajnos saját fájlrendszert használnak a PS-ben, ezért az adatmentés PC-n keresztül nem lehetséges, csak USB-s meghajtóra. Lehet csak 1-1 elemet (pl. játékmentést) vagy akár a teljes tartalmat is menteni.

    Könyvtárszerkezet pendrive-ra vagy vinyóra:
    X:\PS3\THEME - a témáknak
    X:\PS3\PHOTO - a fotóknak
    X:\PS3\MUSIC - a zenéknek
    X:\PS3\VIDEO - a videóknakorrás
    X:\PS3\UPDATE - a frissítéseknek
    X:\PS3\OTHEROS - ide kell tenni az 'otheros.bld' fájlt Linux operációs rendszer installálásához Csak FAT-gépeknél!
    X:\PS3\SAVEDATA - a játékmentéseknek

    Szoftver:

    A PS3 XMB-t használ felhasználói felületként (XrossMediaBar), ami a Sony saját feljesztésű GUI-ja. A nevét a menürendszeréről kapta: az elsődleges főmenü vízszintesen van, abból nyílnak lefelé az almenük...

    Linux a PS3-on:

    A régi kövér verzióra lehet linuxot telepíteni. A legelterjedtebb a Yellow Dog Linux (YDL). A telepítésről van egy nagyon jó leírás Mákos7észta jóvoltából: PC PS3-ból - friss tapasztalatokkal!
    Lehetséges még Ubuntu (Ubuntu beállításokhoz egy kis segítség) és openSUSE is. (Eddig ezekről a disztribúciókról tudok, hogy biztosan mennek PS3-on)

    Playstation store:

    A Sony online szolgáltatása. A Store-ból lehetőség van ingyenes demók, videók letöltésére, valamint vásárolható kisebb programok és DLC-k (DownLoadable Content azaz Letölthető tartalom, pl. pályák, karakterek és amit még ki tudnak találni)
    Sajnos a magyar Playstation store még mindig nem működik.
    Szerencsére van egy kiskapu: A regisztrálásnál megadott cím alapján sorol régióba! Tetszőleges névvel, DE valós (US, UK, JP) adatokkal regisztrálni kell. Fizetni elvileg minden dombornyomott kártyával lehet. Sajnos többen észrevettük, hogy hiába regisztrálunk "valódi' címmel, bizonyos kártyák nem működnek, ez régiónként is változhat! A MasterCard-al eddig mindenkinek gondja volt, akiről tudok.
    PS STORE Amit tudni kell!
    Cím generátor
    How To: Create a Japanese Playstation Store account

    Egy megvásárolt tartalmat maximum 5 különböző gépen, de korlátlan számú alkalommal lehet letölteni. [forrás]

    Trófeák:

    A PS3 "jutalomrendszere" a trófeákat (trophies) használja. Egy átfogó leírás: PS3: trófeák

    Multimédia:

    Mindegyik PS3 Blu-Ray olvasóval rendelkezik, FullHD felbontást képes maximum küldeni. A beépített DVD/Blu-Ray lejátszó, a zenelejátszó és a képnézegető is jól használható.
    Tartalmakat külső USB-s adathordozózól is le lehet játszani, de csak FAT32-t támogat!!!

    Média szerveren keresztül is lehet tartalmat küldeni (videó, zene, képek)

    A PS3 hivatalosan ugyan nem alkalmas az .mkv kiterjesztésű fájlok lejátszására (a Sony egyelőre nem mutat hajlandóságot arra, hogy ennek támogatását belevegye a firmware-be), de egy egyszerűen kivitelezhető módszerrel megoldható ezen fájlok kezelése.

    Windows 7 és Vista media szerveren a PS3 engedélyezése:
    Hálózati és megosztási központ -> Otthoni csoport -> Médiafájlok megosztása eszközökkel -> pipa a Képek, videók továbbítása elé -> Médiafolyam-továbbítás beállításai -> Mindet engedélyez

    Létezik egy PS3 Media Server nevű program (innen ingyenesen letölthető). Letöltöd, telepíted.
    Ha van egy routered (lehet wireless router is, bár itt gond lehet az adatátviteli sebességgel, mivel a HD anyag lejátszásához kell sávszélesség) és megfelelően beállítod és a PS3-mon is elvégzed a beállításokat, akkor a PS3 is tud csatlakozni a nethez. Bekapcsolod a PS3-at, ekkor automatikusan csatlakozik rögtön a routerhez (akár vezetékes, akár wireless). Ezek után elindítod a PS3 Media Server-t a PC-n és máris csatlakozik a PC-d a PS3-hoz. A PS3 XMB oprendszerének menüjében mind a fotók, mind a zenék, mind a filmek menüpontok tetején megjelenik egy fektetett zöld háromszög (playgomb), mint media server ikon. Ezek után nincs más dolgod, mint megosztani azokat a könyvtárakat a PC-n a PS3 Media Server programban, amelyekben az .mkv-kat tartod. (a dolog nemcsak .mkv-val működik, megoszthatók képek is, zenék is, sima DivX fájlok is). A megosztott könyvtárban levő fájlok rögtön megjelennek a zöld playgomb ikonra kattintva a PS3 megfelelő (kép, zene, videó) menüpontján belül.
    Amennyiben a PS3-mon elindítod az .mkv-t, a géped real-time konvertálja azt a PS3 számára is értelmezhető formátumra és már megy is a lejátszás a PS3-on.

    Arra az esetre is van megoldás, ha a géped nem elég combos a real-time konverzióhoz, ekkor nincs más teendőd, mint letölteni PC-re az mkv2vob nevű kis progit, innen full ingyenes. Ez semmi mást nem csinál, mint az .mkv formátumból pillanatok alatt .vob-ot, vagy .mpg-et varázsol (beállításfüggő), amit a PS3 már simán lejátszik, így nem real-time konvertálsz lejátszás közben, hanem előtte. Igen, pillanatok alatt, gyorsan megvan, mivel semmi mást nem csinál az .mkv-val, csak a konténerformátumot változtatja meg, így semmilyen minőségromlás nincs. Azt is el tudod érni az mkv2vob-bal, hogy csak az általad kiválasztott hangsáv maradjon a filmben, így még az .mkv mérete is csökkenthető (ami nem hátrány wireless kapcsolatot feltételezve, vagy a DVD-DL szűkös kapacitását tekintve).
    Abban az esetben tart csak sokáig a konverzió, ha külön feliratfájl van az .mkv-hoz, ugyanis a PS3 nem kezel feliratfájlokat, így a feliratot konvertálás közben bele kell égetni a filmbe, na ez időigényes, de egy erősebb konfig pár-tízperc alatt végez ezzel is. Ha nem kell feliratot égetni, akkor az .mkv -> .vob konverzió egy 2 órás filmet feltételezve kb. 1 perc egy erős konfiggal.

    Egyetlen hátránya ennek a PC-ről megosztom -> PS3-on lejátszom dolognak, hogy a PC-dnek is menni kell miközben a PS3-on filmet nézel, hacsak nem akarsz a PS3 vinyójára másolgatni, de ez nem ajánlott, mert igen lassú folyamat.

    Böngésző:

    Sajnos sok java-s és flash-es oldallal baja van, például az iwiw-et képtelen megjeleníteni. Alap dolgokra használható (pl. google, gamefaqs, youtube), de nem teljes értékű.

    Összeszedte: Hersey, DM-Fan & PhoenixK

    Köszönet mindenkinek, akik építő jellegű hozzászólásaikkal segítették ennek a leírásnak a létrejöttét!

    PH! tagok PSN ID-jei (PH! nick: PSN ID):
    Alucard888: AlucardHun
    AND1: lendvm01
    AXisBOLD: Gruz1113
    BaliJack: BaliJack
    Bikerman: safi22
    blazsey2: blazseydr
    DiVaD: divad87hun
    DM-Fan: dm-fan
    Forrest Gump: ZoTyA01
    Hersey: hersey20
    kelzsoca: kelzso
    MrPG8: MrPG8
    nike_: balazs102
    orkester: orkester
    PhoenixK: PhoenixKatz2
    Siera: Siera_HUN
    skylinelaca: SkyLaca_HUN
    Sundesz: Sundesz
    tammolna: tammolna
    Vapor: SaLa17

    Csak annak az ID-je kerül ide, aki kéri!!! Önhatalmúlag senki azonosítóját nem tesszük fel...

    Updated: 2009.12.21. 18:22

    "Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"

  • jenei92

    senior tag

    HD gaming starts here.

    * Engine clock speed: 775 MHz
    * Processing power (single precision): 620 GigaFLOPS
    * Polygon throughput: 775M polygons/sec
    * Data fetch rate (32-bit): 62 billion fetches/sec
    * Texel fill rate (bilinear filtered): 15.5 Gigatexels/sec
    * Pixel fill rate: 6.2 Gigapixels/sec
    * Anti-aliased pixel fill rate: 24.8 Gigasamples/sec
    * Memory clock speed: 1.0 GHz
    * Memory data rate: 4.0 Gbps
    * Memory bandwidth: 64 GB/sec
    * Maximum board power: 64 Watts
    * Idle board power: 15 Watts

    ATI Radeon 5670

    [ Szerkesztve ]

  • toyone

    őstag

    Miről is van szó röviden.
    32 nm-en készülő, kétmagos, Nehalem architektúrás központi egységek. Kódnevük: "Clarkdale" Beépített GPU-val (videóvezérlő) ellátva. A harmadszintű gyorsítótárak feleződtek, így összesen 4 MB maradt. Kétcsatornás, DDR3-1333-at támogató memóriavezérlővel rendelkezik hasonlóan a Lyndfield-ekhez. Az új Core i5-ös , GPU-val ellátott verziója egy új utasításkészlettel, az AES-NI-vel (Advanced Encryption Standard New Instructions) bővült. Ez mindössze hat utasítást tartalmaz, amivel az AES algoritmust használó alkalmazások gyorsulhatnak fel, ezek többnyire valamilyen titkosítással (adat, internet, VOIP) kapcsolatosak. A Core i3 és a Core i5-6x1 csak a legalapabb funkciókat támogatja, míg a Core i5-6x0 a VPro-t, a VT-d-t (Intel Virtualization Technology for Directed I/O) és a TXT-t (Trusted Execution Platform) is. A Core i3-ból kiszedték a Turbo Boost támogatást, míg a Core i5 -ben meghagyták.

    A GMCH (Graphics Memory Controller HUB) vezérlőlapka 45 nm-es eljárással készül, egy HD videolejátszási képességgel támogatott, DirectX 10-zel kompatibilis, továbbfejlesztett Intel G4x szériás grafikus rendszer.

    Ahhoz hogy a CPU-ban található GPU-t kihasználhassuk 3 új Chipset-el szerelt alaplap közül választhatunk:
    H57 H55 Q57
    A processzorok működnek a P55-ös lapkészlettel szerelt alaplapoknál is ám ott nem tudjuk használni a videóvezérlőt.

    Az alábbi processzorok érhetők el jelenleg:

    Körülbelüli árak 2010 Januárjában:
    Core i5-670 3,46 GHz 76 000 Ft
    Core i5-660 3,33 GHz 53 200 Ft
    Core i5-650 3,20 GHz 46 500 Ft
    Core i3-540 3,06 GHz 36 600 Ft
    Core i3-530 2,93 GHz 31 300 Ft
    Pentium G6950 2,80 GHz 24 000 Ft

    Tesztek:
    Prohardver
    Guru3D
    Techpowerup(gpu)
    AnandTech

    Forrás:
    Prohardver
    xbitlabs.com

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊

  • audi100td

    nagyúr

    Várhatóan 2009. Február végén érkeznek majd az AMD első AM3-as processzorai. Ezzel egy időben kerül majd a boltok polcaira a Gigabyte három legújabb és egyben első AM3 tokozású alaplapja a GA-MA770T-UD3P, GA-MA790X-UD4P, GA-MA790FXT-UD5P. Mind a három alaplap már az Ultra Durable 3 családba tartozik. Befogadják a 140W TDP osztályba sorolt processzorokat is. Az árak egyelőre ismeretlenek.

    GA-790FXTA-UD5

    - AM3 foglalat (AM3-as processzorok befogadása)
    - AMD 790FX lapka SB750-es déli-híddal párosítva
    - DDR3-1066MHz/1333MHz (1866MHz+ OC)
    - 8+2 fázisú CPU tápellátás
    - 3db PCI-E 2.0 x16 (2db x16 és 1db x8)
    - 1db PCI-E 2.0 x1
    - 3db PCI
    - 6db SATA 3GB/s
    - 2db SATA 6GB/s
    - 7.1 HD Audio (Realtek ALC889 codec)
    - 2db Realtek Gigabit LAN port (Teaming opcióval)
    - 3db FireWire
    - 10db USB 2.0
    - 2db USB 3.0
    - 2db eSATA

    Gyártó oldala, Manual

    GA-MA790FXT-UD5P

    - AM3 foglalat (AM3-as processzorok befogadása)
    - AMD 790FX lapka SB750-es déli-híddal párosítva
    - DDR3-1066MHz/1333MHz (1666MHz+ OC)
    - 8+2 fázisú CPU tápellátás
    - 2db PCI-E 2.0 x16
    - 3db PCI-E 2.0 x1
    - 2db PCI
    - 10db SATA 3GB/s (2db eSATA külön hátsó panellel)
    - 7.1 HD Audio (Realtek ALC889A codec)
    - 2db Realtek Gigabit LAN port (Teaming opcióval)
    - 3db FireWire
    - 12db USB 2.0

    Gyártó oldala, Manual

    GA-790XTA-UD4

    - AM3 foglalat (AM3-as processzorok befogadása)
    - AMD 790X lapka SB750-es déli-híddal párosítva
    - DDR3-1066MHz/1333MHz (1866MHz+ OC)
    - 8+2 fázisú CPU tápellátás
    - 2db PCI-E 2.0 x16 (1db x16 és 1db x8)
    - 2db PCI-E 2.0 x1
    - 3db PCI
    - 6db SATA 3GB/s
    - 2db SATA 6GB/s
    - 7.1 HD Audio (Realtek ALC889 codec)
    - 1db Realtek Gigabit LAN port
    - 3db FireWire
    - 10db USB 2.0
    - 2db USB 3.0
    - 2db eSATA

    Gyártó oldala, Manual

    GA-MA790XT-UD4P

    - AM3 foglalat (AM3-as processzorok befogadása)
    - AMD 790X lapka SB750-es déli-híddal párosítva
    - DDR3-1066MHz/1333MHz (1666MHz+ OC)
    - 8+2 fázisú CPU tápellátás
    - 2db PCI-E 2.0 (1db x16 és 1db x8)
    - 3db PCI-E 2.0 x1
    - 2db PCI
    - 8db SATA 3GB/s (2db eSATA külön hátsó panellel)
    - 7.1 HD Audio (Realtek ALC889A codec)
    - 1db Realtek Gigabit LAN port
    - 3db FireWire
    - 12db USB 2.0

    Gyártó oldala, Manual, teszt

    GA-770TA-UD3

    - AM3 foglalat (AM3-as processzorok befogadása)
    - AMD 770 lapka SB710-es déli-híddal párosítva
    - DDR3-1066MHz/1333MHz (1866MHz+ OC)
    - 8+2 fázisú CPU tápellátás
    - 1db PCI-E 2.0 x16
    - 2db PCI-E 2.0 x1
    - 4db PCI
    - 6db SATA 3GB/s
    - 2db SATA 6GB/s
    - 7.1 HD Audio (Realtek ALC888 codec)
    - 1db Realtek Gigabit LAN port
    - 3db FireWire
    - 10db USB 2.0
    - 2db USB 3.0
    - 2db eSATA

    Gyártó oldala, Manual

    GA-MA770T-UD3P

    - AM3 foglalat (AM3-as processzorok befogadása)
    - AMD 770 lapka SB710-es déli-híddal párosítva
    - DDR3-1066MHz/1333MHz (1666MHz+ OC)
    - 8+2 fázisú CPU tápellátás
    - 1db PCI-E 2.0 x16
    - 4db PCI-E 2.0 x1
    - 2db PCI
    - 6db SATA 3GB/s
    - 7.1 HD Audio (Realtek ALC888 codec)
    - 1db Realtek Gigabit LAN port
    - 3db FireWire
    - 12db USB 2.0

    Gyártó oldala, Manual, teszt

    [ Szerkesztve ]

  • Wyll

    őstag

    .

    [ Szerkesztve ]

    Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll

  • Wyll

    őstag

    -

    [ Szerkesztve ]

    Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll

  • válasz RoyalFlush #3987 üzenetére

    [ Szerkesztve ]

    “Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein

  • válasz RoyalFlush #4065 üzenetére

    .

    [ Szerkesztve ]

    “Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein

  • Syklas

    tag

    [ Szerkesztve ]

    Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!

  • Syklas

    tag

    ...

    [ Szerkesztve ]

    Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!

  • Syklas

    tag

    ...

    [ Szerkesztve ]

    Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!

  • Syklas

    tag

    ...

    [ Szerkesztve ]

    Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!

  • Syklas

    tag


    Antibazsi ... :R

    [ Szerkesztve ]

    Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!

  • Syklas

    tag

    ...

    [ Szerkesztve ]

    Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!

  • Winner_hun

    félisten

    Eddigi egyéni arcképek (2009.01.23.):

    [L:http://prohardver.hu/tag/abe.html][IMG:/dl/faces/own/abe.gif]ABE[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/04ahgy.html][IMG:/dl/faces/own/04ahgy.gif]04ahgy[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/abu85.html][IMG:/dl/faces/own/abu85.gif]Abu85[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ace_ventura_2.html][IMG:/dl/faces/own/ace_ventura_2.gif]Ace Ventura[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/achill3us.html][IMG:/dl/faces/own/achill3us.gif]Achill3uS[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/adalbert1.html][IMG:/dl/faces/own/adalbert1.gif]adalbert1[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/14adam.html][IMG:/dl/faces/own/14adam.gif]14adam[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/adam1337.html][IMG:/dl/faces/own/adam1337.gif]ADAM1337[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/adi.html][IMG:/dl/faces/own/adi.gif]Adi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/adm_ral.html][IMG:/dl/faces/own/adm_ral.gif]aDM|RaL^[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/aero_2.html][IMG:/dl/faces/own/aero_2.gif]aero.[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/aggregator.html][IMG:/dl/faces/own/aggregator.gif]Aggregátor[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/aginor.html][IMG:/dl/faces/own/aginor.gif]aginor[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/agostino.html][IMG:/dl/faces/own/agostino.gif]Agostino[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/agyzuzo.html][IMG:/dl/faces/own/agyzuzo.gif]Agyzuzo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/airbooms.html][IMG:/dl/faces/own/airbooms.gif]AirBooms[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ak_4.html][IMG:/dl/faces/own/ak_4.gif]_ak_[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/akaido.html][IMG:/dl/faces/own/akaido.gif]akaido[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/akosf.html][IMG:/dl/faces/own/akosf.gif]akosf[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/akoska07.html][IMG:/dl/faces/own/akoska07.gif]akoska07[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/algieba.html][IMG:/dl/faces/own/algieba.gif]Algieba[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/alien_3.html][IMG:/dl/faces/own/alien_3.gif]alien_[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/alvin_ti4200.html][IMG:/dl/faces/own/alvin_ti4200.gif]Alvin_ti4200[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/amargo.html][IMG:/dl/faces/own/amargo.gif]amargo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/amator.html][IMG:/dl/faces/own/amator.gif]AMATŐR[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/amd_power.html][IMG:/dl/faces/own/amd_power.gif]AMD Power[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/amne.html][IMG:/dl/faces/own/amne.gif][amne][/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/anaqer.html][IMG:/dl/faces/own/anaqer.gif]anaqer[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/and1.html][IMG:/dl/faces/own/and1.gif]AND1[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/anjani182.html][IMG:/dl/faces/own/anjani182.gif]anjani182[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ant_2.html][IMG:/dl/faces/own/ant_2.gif]ANT[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/antikomcsi.html][IMG:/dl/faces/own/antikomcsi.gif]antikomcsi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/anulu.html][IMG:/dl/faces/own/anulu.gif]anulu[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/arena-blog.html][IMG:/dl/faces/own/arena-blog.gif]Aréna-blog[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/arnold2.html][IMG:/dl/faces/own/arnold2.gif]Arnold2[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/audi100td.html][IMG:/dl/faces/own/audi100td.gif]audi100td[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/axisbold.html][IMG:/dl/faces/own/axisbold.gif]AXisBOLD[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/aya.html][IMG:/dl/faces/own/aya.gif]aya[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/az.html][IMG:/dl/faces/own/az.gif]_az[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bacsis.html][IMG:/dl/faces/own/bacsis.gif]bacsis[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bagira01.html][IMG:/dl/faces/own/bagira01.gif]Bagira01[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bagoly.html][IMG:/dl/faces/own/bagoly.gif]Bagoly[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bakosgabor57.html][IMG:/dl/faces/own/bakosgabor57.gif]bakosgabor57[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/balinov.html][IMG:/dl/faces/own/balinov.gif]Balinov[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ballington.html][IMG:/dl/faces/own/ballington.gif]ballington[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/band1103.html][IMG:/dl/faces/own/band1103.gif]band1103[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bandus.html][IMG:/dl/faces/own/bandus.gif]bandus[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/barthezz2.html][IMG:/dl/faces/own/barthezz2.gif]Barthezz2[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bash.html][IMG:/dl/faces/own/bash.gif]Bash[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/batman.html][IMG:/dl/faces/own/batman.gif]Batman[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bazsesz.html][IMG:/dl/faces/own/bazsesz.gif]Bazsesz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bee.html][IMG:/dl/faces/own/bee.gif]BEE[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/beencee.html][IMG:/dl/faces/own/beencee.gif]beencee[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/benmartin.html][IMG:/dl/faces/own/benmartin.gif]Benmartin[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/biaggio.html][IMG:/dl/faces/own/biaggio.gif]Biaggio[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bibby.html][IMG:/dl/faces/own/bibby.gif]Bibby[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/biggamer.html][IMG:/dl/faces/own/biggamer.gif]biggamer[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bigya.html][IMG:/dl/faces/own/bigya.gif]Bigya[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/biker.html][IMG:/dl/faces/own/biker.gif]biker[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bim.html][IMG:/dl/faces/own/bim.gif]bim[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bionicman.html][IMG:/dl/faces/own/bionicman.gif]BioNiCMaN[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bitboys.html][IMG:/dl/faces/own/bitboys.gif]BITBOYS[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/b-l-a-c-k.html][IMG:/dl/faces/own/b-l-a-c-k.gif]B-L-A-C-K[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/blackdogone.html][IMG:/dl/faces/own/blackdogone.gif]bLaCkDoGoNe[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bloodray.html][IMG:/dl/faces/own/bloodray.gif]BloodRay[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bluemerle.html][IMG:/dl/faces/own/bluemerle.gif]blueMerle[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bobace.html][IMG:/dl/faces/own/bobace.gif]bobace[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bobchemistry.html][IMG:/dl/faces/own/bobchemistry.gif]BobChemistry[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bobsurf.html][IMG:/dl/faces/own/bobsurf.gif]bobsurf[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/boci_83.html][IMG:/dl/faces/own/boci_83.gif]Boci_83[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bog.html][IMG:/dl/faces/own/bog.gif]Bog[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bolcsodal.html][IMG:/dl/faces/own/bolcsodal.gif]bolcsodal[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bolondember.html][IMG:/dl/faces/own/bolondember.gif]bolondember[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bon3ss.html][IMG:/dl/faces/own/bon3ss.gif]Bon3ss[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bordoi.html][IMG:/dl/faces/own/bordoi.gif]Bordoi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/borosz.html][IMG:/dl/faces/own/borosz.gif]Borosz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/boxer001.html][IMG:/dl/faces/own/boxer001.gif]Boxer001[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/br4d.html][IMG:/dl/faces/own/br4d.gif]BR4D[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/brownus.html][IMG:/dl/faces/own/brownus.gif]brownus[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/brumi_2.html][IMG:/dl/faces/own/brumi_2.gif]Brumi˘[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/b-type.html][IMG:/dl/faces/own/b-type.gif]b-type[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bubu79.html][IMG:/dl/faces/own/bubu79.gif]Bubu79[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/buherka.html][IMG:/dl/faces/own/buherka.gif]buherka[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/busman.html][IMG:/dl/faces/own/busman.gif]busman[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/byb.html][IMG:/dl/faces/own/byb.gif]ByB[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bzoley.html][IMG:/dl/faces/own/bzoley.gif]bzoley[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/calogero.html][IMG:/dl/faces/own/calogero.gif]Calogero[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/canniball.html][IMG:/dl/faces/own/canniball.gif]canniball[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/cathfaern.html][IMG:/dl/faces/own/cathfaern.gif]Cathfaern[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/c_brigante.html][IMG:/dl/faces/own/c_brigante.gif]C.Brigante[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/celtic.html][IMG:/dl/faces/own/celtic.gif]Celtic[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/clown_2.html][IMG:/dl/faces/own/clown_2.gif]^Clown[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/club.html][IMG:/dl/faces/own/club.gif]Club[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/col.html][IMG:/dl/faces/own/col.gif]col[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/conrad_2.html][IMG:/dl/faces/own/conrad_2.gif]-conrad-[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/cowboy_bebop.html][IMG:/dl/faces/own/cowboy_bebop.gif]cowboy_bebop[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/cpt_pirk.html][IMG:/dl/faces/own/cpt_pirk.gif]CPT.Pirk[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/c41r0.html][IMG:/dl/faces/own/c41r0.gif]c41r0^[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/creative997.html][IMG:/dl/faces/own/creative997.gif]Creative997[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/criticalhit.html][IMG:/dl/faces/own/criticalhit.gif]CriticalHit[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/criton.html][IMG:/dl/faces/own/criton.gif]Criton[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/csabee_2.html][IMG:/dl/faces/own/csabee_2.gif]Csabee.[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/csapi007.html][IMG:/dl/faces/own/csapi007.gif]Csapi007[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/csapos2.html][IMG:/dl/faces/own/csapos2.gif]csapos2[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/cseze_2.html][IMG:/dl/faces/own/cseze_2.gif]CséZé[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/csigi.html][IMG:/dl/faces/own/csigi.gif]csigi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/csongi.html][IMG:/dl/faces/own/csongi.gif]csongi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/csontvaz.html][IMG:/dl/faces/own/csontvaz.gif]csontváz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/csudri.html][IMG:/dl/faces/own/csudri.gif]csudri[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/c4mp3r.html][IMG:/dl/faces/own/c4mp3r.gif]C4mp3r[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/daa-raa.html][IMG:/dl/faces/own/daa-raa.gif]daa-raa[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/daemon09.html][IMG:/dl/faces/own/daemon09.gif]Daemon09[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dangerzone.html][IMG:/dl/faces/own/dangerzone.gif]dangerzone[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dante3.html][IMG:/dl/faces/own/dante3.gif]dante3[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/daral0w.html][IMG:/dl/faces/own/daral0w.gif]darál0w[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/darkbyte.html][IMG:/dl/faces/own/darkbyte.gif]DarkByte[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/darth_revan.html][IMG:/dl/faces/own/darth_revan.gif]Darth_Revan[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dave93.html][IMG:/dl/faces/own/dave93.gif]dave93[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/daweee.html][IMG:/dl/faces/own/daweee.gif]Daweee[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dbius.html][IMG:/dl/faces/own/dbius.gif]dbius[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/deadmeat.html][IMG:/dl/faces/own/deadmeat.gif]DeadMeat[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/def26.html][IMG:/dl/faces/own/def26.gif]Def26[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/deicide.html][IMG:/dl/faces/own/deicide.gif]deicide[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/diablo1984.html][IMG:/dl/faces/own/diablo1984.gif]diablo1984[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dictator_2.html][IMG:/dl/faces/own/dictator_2.gif]Dictator^[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/didyman.html][IMG:/dl/faces/own/didyman.gif]didyman[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/digital.html][IMG:/dl/faces/own/digital.gif]Digital[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dilikutya.html][IMG:/dl/faces/own/dilikutya.gif]Dilikutya[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dirtyz.html][IMG:/dl/faces/own/dirtyz.gif]Dirtyz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/divot.html][IMG:/dl/faces/own/divot.gif]divot[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/djuree.html][IMG:/dl/faces/own/djuree.gif]Djuree[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dj_sugi.html][IMG:/dl/faces/own/dj_sugi.gif]Dj Sügi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dm-fan.html][IMG:/dl/faces/own/dm-fan.gif]DM-Fan[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/doc.html][IMG:/dl/faces/own/doc.gif]doc[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dodi72.html][IMG:/dl/faces/own/dodi72.gif]Dodi72[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dokar.html][IMG:/dl/faces/own/dokar.gif]dokar[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dokee78.html][IMG:/dl/faces/own/dokee78.gif]dokee78[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/donleo.html][IMG:/dl/faces/own/donleo.gif]DonLeo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/donw3ga.html][IMG:/dl/faces/own/donw3ga.gif]donw3ga[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/d1rect.html][IMG:/dl/faces/own/d1rect.gif]D1Rect[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/d4rkm4n.html][IMG:/dl/faces/own/d4rkm4n.gif]D4rkm4n[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dronez.html][IMG:/dl/faces/own/dronez.gif]DroneZ^[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/drsoul.html][IMG:/dl/faces/own/drsoul.gif]DrSoul[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dtomi.html][IMG:/dl/faces/own/dtomi.gif]Dtomi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dufresne.html][IMG:/dl/faces/own/dufresne.gif]Dufresne[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dunc.html][IMG:/dl/faces/own/dunc.gif]dunc[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dyno.html][IMG:/dl/faces/own/dyno.gif]Dyno[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dzseko.html][IMG:/dl/faces/own/dzseko.gif]Dzsekó[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/eagle16.html][IMG:/dl/faces/own/eagle16.gif]Eagle16[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/eagl3.html][IMG:/dl/faces/own/eagl3.gif]Eagl3[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/earl_007.html][IMG:/dl/faces/own/earl_007.gif]Earl 007[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/eastsider.html][IMG:/dl/faces/own/eastsider.gif]eastsider[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/eddie17.html][IMG:/dl/faces/own/eddie17.gif]eddie17[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/elit_hun.html][IMG:/dl/faces/own/elit_hun.gif]elit_hun[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/elrood.html][IMG:/dl/faces/own/elrood.gif]Elrood[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/emvy.html][IMG:/dl/faces/own/emvy.gif]emvy[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/engusz.html][IMG:/dl/faces/own/engusz.gif]engusz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/enjoy.html][IMG:/dl/faces/own/enjoy.gif]Enjoy[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ent.html][IMG:/dl/faces/own/ent.gif]ent[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/enton.html][IMG:/dl/faces/own/enton.gif]Enton[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/erdoke.html][IMG:/dl/faces/own/erdoke.gif]erdoke[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/escie.html][IMG:/dl/faces/own/escie.gif]escie[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/esmein.html][IMG:/dl/faces/own/esmein.gif]Esmein[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/en79.html][IMG:/dl/faces/own/en79.gif]éN79[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/eziskamu.html][IMG:/dl/faces/own/eziskamu.gif]eziskamu[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/face8814.html][IMG:/dl/faces/own/face8814.gif]Face8814[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/f-ect.html][IMG:/dl/faces/own/f-ect.gif]F-ECT$[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/fefeex.html][IMG:/dl/faces/own/fefeex.gif]FefeeX[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/feherhollo.html][IMG:/dl/faces/own/feherhollo.gif]FehérHolló[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/feree13.html][IMG:/dl/faces/own/feree13.gif]Feree13[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/fercsa.html][IMG:/dl/faces/own/fercsa.gif]Fercsa[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/fiery.html][IMG:/dl/faces/own/fiery.gif]Fiery[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/firekeeper.html][IMG:/dl/faces/own/firekeeper.gif]FireKeeper[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/fless.html][IMG:/dl/faces/own/fless.gif]fLeSs[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/foglalt_nev.html][IMG:/dl/faces/own/foglalt_nev.gif]Foglalt név[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/forceberg.html][IMG:/dl/faces/own/forceberg.gif]forceberg[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/frenky89.html][IMG:/dl/faces/own/frenky89.gif]Frenky89[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/g4dg3t.html][IMG:/dl/faces/own/g4dg3t.gif]g4dg3t[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gambit.html][IMG:/dl/faces/own/gambit.gif]Gambit[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/garfield.html][IMG:/dl/faces/own/garfield.gif]Garfield[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/g_ben.html][IMG:/dl/faces/own/g_ben.gif]G@ben[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gbors.html][IMG:/dl/faces/own/gbors.gif]gbors[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gebriel.html][IMG:/dl/faces/own/gebriel.gif]Gebriel[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/geniushu.html][IMG:/dl/faces/own/geniushu.gif]GeniusHU[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gege71_hu.html][IMG:/dl/faces/own/gege71_hu.gif]gege71.hu[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/george_2.html][IMG:/dl/faces/own/george_2.gif]_George[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gerisz.html][IMG:/dl/faces/own/gerisz.gif]Gerisz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gerlaip.html][IMG:/dl/faces/own/gerlaip.gif]gerlaip[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gery03.html][IMG:/dl/faces/own/gery03.gif]gery03[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gh0st.html][IMG:/dl/faces/own/gh0st.gif]Gh0sT[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/goose-t.html][IMG:/dl/faces/own/goose-t.gif]Goose-T[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gorneck23.html][IMG:/dl/faces/own/gorneck23.gif]Gorneck23[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gozso.html][IMG:/dl/faces/own/gozso.gif]gozso[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/grabber.html][IMG:/dl/faces/own/grabber.gif]grabber[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/grafiqs.html][IMG:/dl/faces/own/grafiqs.gif]Grafiqs[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/greatchaos.html][IMG:/dl/faces/own/greatchaos.gif]greatchaos[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gubro.html][IMG:/dl/faces/own/gubro.gif]Gubro[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gyiku.html][IMG:/dl/faces/own/gyiku.gif]gyiku[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gyuri27.html][IMG:/dl/faces/own/gyuri27.gif]Gyuri27[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gyusz.html][IMG:/dl/faces/own/gyusz.gif]Gyusz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/hackeeeee.html][IMG:/dl/faces/own/hackeeeee.gif]hackeeeee[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/hack3er.html][IMG:/dl/faces/own/hack3er.gif]Hack3er[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/helkis.html][IMG:/dl/faces/own/helkis.gif]helkis[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/hemaka.html][IMG:/dl/faces/own/hemaka.gif]hemaka[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/henk.html][IMG:/dl/faces/own/henk.gif]Henk[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/henker2.html][IMG:/dl/faces/own/henker2.gif]Henker2[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/hequila.html][IMG:/dl/faces/own/hequila.gif]Hequila[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/herr_z.html][IMG:/dl/faces/own/herr_z.gif]HERR Z[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/hold.html][IMG:/dl/faces/own/hold.gif]Hold[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/hujikolp.html][IMG:/dl/faces/own/hujikolp.gif]Hujikolp[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/hunfatal.html][IMG:/dl/faces/own/hunfatal.gif]hunfatal[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/hun_reeth.html][IMG:/dl/faces/own/hun_reeth.gif]Hun'reeth[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/hunter2.html][IMG:/dl/faces/own/hunter2.gif]Hunter2[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/i_am.html][IMG:/dl/faces/own/i_am.gif]I_Am[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/iginotus.html][IMG:/dl/faces/own/iginotus.gif]Iginotus[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/incognito.html][IMG:/dl/faces/own/incognito.gif]Incognito[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/innoman.html][IMG:/dl/faces/own/innoman.gif].:InnoMan:.[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/integra.html][IMG:/dl/faces/own/integra.gif]Integra[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/iscariah.html][IMG:/dl/faces/own/iscariah.gif]Iscariah[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/iwu.html][IMG:/dl/faces/own/iwu.gif]iwu[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/jadro.html][IMG:/dl/faces/own/jadro.gif]Jadro[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/janesz.html][IMG:/dl/faces/own/janesz.gif]Janesz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/janoska26.html][IMG:/dl/faces/own/janoska26.gif]Janoska26[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/jatekos_2.html][IMG:/dl/faces/own/jatekos_2.gif]Játékos[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/j_bravo.html][IMG:/dl/faces/own/j_bravo.gif]j.bravo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/jeges.html][IMG:/dl/faces/own/jeges.gif]jeges[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/jegkoko.html][IMG:/dl/faces/own/jegkoko.gif]Jégkokó[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/jer1cho.html][IMG:/dl/faces/own/jer1cho.gif]jer1cho[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/jim_tonic.html][IMG:/dl/faces/own/jim_tonic.gif]Jim Tonic[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/joey7.html][IMG:/dl/faces/own/joey7.gif]joey7[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/joey20.html][IMG:/dl/faces/own/joey20.gif]joey20[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/johnjohn.html][IMG:/dl/faces/own/johnjohn.gif]johnjohn[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/joi29.html][IMG:/dl/faces/own/joi29.gif]joi29[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/jorus.html][IMG:/dl/faces/own/jorus.gif]Jorus[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/juliabrilke.html][IMG:/dl/faces/own/juliabrilke.gif]juliabrilke[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kaller1.html][IMG:/dl/faces/own/kaller1.gif]kaller1[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kamikaze_boci.html][IMG:/dl/faces/own/kamikaze_boci.gif]kamikaze boci[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kareszovics.html][IMG:/dl/faces/own/kareszovics.gif]Kareszovics[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/karma.html][IMG:/dl/faces/own/karma.gif]Karma[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kasza08.html][IMG:/dl/faces/own/kasza08.gif]Kasza08[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kazimir.html][IMG:/dl/faces/own/kazimir.gif]Kazimír[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kelzsoca.html][IMG:/dl/faces/own/kelzsoca.gif]kelzsoca[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kem.html][IMG:/dl/faces/own/kem.gif]kem[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/keopsz.html][IMG:/dl/faces/own/keopsz.gif]keopsz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kero_san.html][IMG:/dl/faces/own/kero_san.gif]KERO_SAN[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ketelkedem.html][IMG:/dl/faces/own/ketelkedem.gif]kételkedem[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/khalox.html][IMG:/dl/faces/own/khalox.gif]khalox[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kicsirics77.html][IMG:/dl/faces/own/kicsirics77.gif]Kicsirics77[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kidus.html][IMG:/dl/faces/own/kidus.gif]Kidus[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kisza25.html][IMG:/dl/faces/own/kisza25.gif]kisza25[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/klambi.html][IMG:/dl/faces/own/klambi.gif]klambi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kman.html][IMG:/dl/faces/own/kman.gif]KMan[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kombat.html][IMG:/dl/faces/own/kombat.gif]Kombat[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/konflikt.html][IMG:/dl/faces/own/konflikt.gif]Konflikt[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/koxx.html][IMG:/dl/faces/own/koxx.gif]koxx[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kovsol.html][IMG:/dl/faces/own/kovsol.gif]kovsol[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kp78.html][IMG:/dl/faces/own/kp78.gif]kp78[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kpepe.html][IMG:/dl/faces/own/kpepe.gif]KPepe[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kraftxld.html][IMG:/dl/faces/own/kraftxld.gif]kraftxld[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/krenatesz.html][IMG:/dl/faces/own/krenatesz.gif]KrenAtesz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kristian.html][IMG:/dl/faces/own/kristian.gif].:Kristian:.[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kromx.html][IMG:/dl/faces/own/kromx.gif]krómX[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kulerr.html][IMG:/dl/faces/own/kulerr.gif]kulerr[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kymco.html][IMG:/dl/faces/own/kymco.gif]kymco[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ladybug.html][IMG:/dl/faces/own/ladybug.gif]ladybug[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/l_ajos.html][IMG:/dl/faces/own/l_ajos.gif]L_ajos[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/lapa.html][IMG:/dl/faces/own/lapa.gif]lapa[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/laraxior.html][IMG:/dl/faces/own/laraxior.gif]Laraxior[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/laycsi.html][IMG:/dl/faces/own/laycsi.gif][lAyCsI][/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/lec.html][IMG:/dl/faces/own/lec.gif]LeC[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/legiaap.html][IMG:/dl/faces/own/legiaap.gif]legiaap[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/lenry.html][IMG:/dl/faces/own/lenry.gif]Lenry[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/lesaux.html][IMG:/dl/faces/own/lesaux.gif]lesaux[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/leviske.html][IMG:/dl/faces/own/leviske.gif]leviske[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/libria.html][IMG:/dl/faces/own/libria.gif]-=Libria=-[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/lipi67.html][IMG:/dl/faces/own/lipi67.gif]lipi67[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ll-kobe.html][IMG:/dl/faces/own/ll-kobe.gif]ll-kobe[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/localhost.html][IMG:/dl/faces/own/localhost.gif]localhost[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/loha.html][IMG:/dl/faces/own/loha.gif]Loha[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/lorcsi.html][IMG:/dl/faces/own/lorcsi.gif]lorcsi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/lord_vader.html][IMG:/dl/faces/own/lord_vader.gif]Lord Vader[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/lordvader80.html][IMG:/dl/faces/own/lordvader80.gif]LordVader80[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/lord_zero.html][IMG:/dl/faces/own/lord_zero.gif]Lord Zero[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/loretto.html][IMG:/dl/faces/own/loretto.gif]Loretto[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/lsc.html][IMG:/dl/faces/own/lsc.gif]lsc[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/lucifei2.html][IMG:/dl/faces/own/lucifei2.gif]LucifeI2[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ludsimon.html][IMG:/dl/faces/own/ludsimon.gif]ludsimon[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/luw2win.html][IMG:/dl/faces/own/luw2win.gif]luw2win[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/l_zsidoboz.html][IMG:/dl/faces/own/l_zsidoboz.gif]L|zsidoboz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/macig.html][IMG:/dl/faces/own/macig.gif]MaciG[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/macilaci457.html][IMG:/dl/faces/own/macilaci457.gif]Macilaci457[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/macka.html][IMG:/dl/faces/own/macka.gif]Macka[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/mad1.html][IMG:/dl/faces/own/mad1.gif]mad1[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/major_major.html][IMG:/dl/faces/own/major_major.gif]Major Major[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/manitou.html][IMG:/dl/faces/own/manitou.gif]Manitou[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/marcias.html][IMG:/dl/faces/own/marcias.gif]marcias[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/markgx10.html][IMG:/dl/faces/own/markgx10.gif]Markgx10[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/markoo.html][IMG:/dl/faces/own/markoo.gif]MarKoo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/maross.html][IMG:/dl/faces/own/maross.gif]maross[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/marsu.html][IMG:/dl/faces/own/marsu.gif]marsu[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/mayerlaci.html][IMG:/dl/faces/own/mayerlaci.gif]mayerlaci[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/mave13.html][IMG:/dl/faces/own/mave13.gif]mave13[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/mindfreak.html][IMG:/dl/faces/own/mindfreak.gif]mindfreak[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/moci.html][IMG:/dl/faces/own/moci.gif]Móci[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/mokus1.html][IMG:/dl/faces/own/mokus1.gif]mokus1[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/moongoose.html][IMG:/dl/faces/own/moongoose.gif]moongoose[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/moonman_2.html][IMG:/dl/faces/own/moonman_2.gif]moonman[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/morden24.html][IMG:/dl/faces/own/morden24.gif]Morden24[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/mosqu_to.html][IMG:/dl/faces/own/mosqu_to.gif]Mosqu!to[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/motion_blur.html][IMG:/dl/faces/own/motion_blur.gif]Motion_Blur[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/mr_grincs.html][IMG:/dl/faces/own/mr_grincs.gif]Mr.Grincs[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/mrlujoak.html][IMG:/dl/faces/own/mrlujoak.gif]mrlujoak[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/mu_er.html][IMG:/dl/faces/own/mu_er.gif]MUŁĐER[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/muton.html][IMG:/dl/faces/own/muton.gif]Muton[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/mycso.html][IMG:/dl/faces/own/mycso.gif]mycso[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nap.html][IMG:/dl/faces/own/nap.gif]nap[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/narancs.html][IMG:/dl/faces/own/narancs.gif]Narancs[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ndruu.html][IMG:/dl/faces/own/ndruu.gif]Ndruu[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/8nemesis8.html][IMG:/dl/faces/own/8nemesis8.gif]8nemesis8[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nemma.html][IMG:/dl/faces/own/nemma.gif]nemma[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/neonoize_tm.html][IMG:/dl/faces/own/neonoize_tm.gif]Neonoize™[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/neoteric.html][IMG:/dl/faces/own/neoteric.gif]Neoteric[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nesa.html][IMG:/dl/faces/own/nesa.gif]nesa[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ngabor2.html][IMG:/dl/faces/own/ngabor2.gif]ngabor2[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nike_2.html][IMG:/dl/faces/own/nike_2.gif]nike_[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nimrod.html][IMG:/dl/faces/own/nimrod.gif]Nimrod[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/no-kia.html][IMG:/dl/faces/own/no-kia.gif]No-kia[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nokia_2.html][IMG:/dl/faces/own/nokia_2.gif]-NOKIA-[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nolf.html][IMG:/dl/faces/own/nolf.gif]NoLF[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nrgia.html][IMG:/dl/faces/own/nrgia.gif]nrgia[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nru3.html][IMG:/dl/faces/own/nru3.gif]nRu3[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nunder.html][IMG:/dl/faces/own/nunder.gif]Nunder[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nygma.html][IMG:/dl/faces/own/nygma.gif]nygma[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nyugdijas.html][IMG:/dl/faces/own/nyugdijas.gif]Nyugdíjas[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nyunyu.html][IMG:/dl/faces/own/nyunyu.gif]nyunyu[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/obi-1.html][IMG:/dl/faces/own/obi-1.gif]Obi-1[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/oc.html][IMG:/dl/faces/own/oc.gif]OC[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/oliverda.html][IMG:/dl/faces/own/oliverda.gif]Oliverda[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ollie.html][IMG:/dl/faces/own/ollie.gif]ollie[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/oly.html][IMG:/dl/faces/own/oly.gif]Oly[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/orbano.html][IMG:/dl/faces/own/orbano.gif]orbano[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/oregcsoka.html][IMG:/dl/faces/own/oregcsoka.gif]oregcsóka[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/overlocker.html][IMG:/dl/faces/own/overlocker.gif]Overlocker[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/panther.html][IMG:/dl/faces/own/panther.gif]Panther[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/papa-georgo.html][IMG:/dl/faces/own/papa-georgo.gif]Papa-Georgo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/parci.html][IMG:/dl/faces/own/parci.gif]Parci[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/pa.html][IMG:/dl/faces/own/pa.gif]Pá[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/peet210.html][IMG:/dl/faces/own/peet210.gif]Peet210[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/pegazus.html][IMG:/dl/faces/own/pegazus.gif]pegazus[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/peliscan.html][IMG:/dl/faces/own/peliscan.gif]PeliScan[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/pepe85.html][IMG:/dl/faces/own/pepe85.gif]PEPE85[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/peterket.html][IMG:/dl/faces/own/peterket.gif]peterkeT[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/peterszky.html][IMG:/dl/faces/own/peterszky.gif]peterszky[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/petie.html][IMG:/dl/faces/own/petie.gif]Petie[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/petya_2.html][IMG:/dl/faces/own/petya_2.gif]_Petya_[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/philoxenia.html][IMG:/dl/faces/own/philoxenia.gif]philoxenia[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/picur220.html][IMG:/dl/faces/own/picur220.gif]picur220[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/pigatt.html][IMG:/dl/faces/own/pigatt.gif]pigatt[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/pilota.html][IMG:/dl/faces/own/pilota.gif]pilóta[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/pityeszka.html][IMG:/dl/faces/own/pityeszka.gif]pityeszka[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/plazer.html][IMG:/dl/faces/own/plazer.gif]Plazer[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/pod_diablo.html][IMG:/dl/faces/own/pod_diablo.gif][pod]Diablo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/poffsoft.html][IMG:/dl/faces/own/poffsoft.gif]poffsoft[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/polacheck.html][IMG:/dl/faces/own/polacheck.gif]Polacheck[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/polesz.html][IMG:/dl/faces/own/polesz.gif]Polesz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/polip.html][IMG:/dl/faces/own/polip.gif]polip[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/pompi.html][IMG:/dl/faces/own/pompi.gif]Pompi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/postman.html][IMG:/dl/faces/own/postman.gif]PostMan[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/powerbuldog.html][IMG:/dl/faces/own/powerbuldog.gif]PowerBuldog[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ppeter.html][IMG:/dl/faces/own/ppeter.gif]PPeter[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/prof01.html][IMG:/dl/faces/own/prof01.gif]Prof01[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/proper.html][IMG:/dl/faces/own/proper.gif]proper[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ptiboy.html][IMG:/dl/faces/own/ptiboy.gif]ptiboy[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/pubszon.html][IMG:/dl/faces/own/pubszon.gif]Pubszon[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/pulsar.html][IMG:/dl/faces/own/pulsar.gif]pulsar[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/pumba.html][IMG:/dl/faces/own/pumba.gif]PuMbA[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/qdak.html][IMG:/dl/faces/own/qdak.gif]qdak[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/qorthral.html][IMG:/dl/faces/own/qorthral.gif]Qorthral[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/qru.html][IMG:/dl/faces/own/qru.gif]Qru[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/quiksilver.html][IMG:/dl/faces/own/quiksilver.gif]Quiksilver[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/racecam.html][IMG:/dl/faces/own/racecam.gif]Racecam[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/raczger.html][IMG:/dl/faces/own/raczger.gif]raczger[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ragadozo.html][IMG:/dl/faces/own/ragadozo.gif]Ragadozó[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ragazzo.html][IMG:/dl/faces/own/ragazzo.gif]ragazzo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ramius.html][IMG:/dl/faces/own/ramius.gif]Ramius[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/raskolnikoff.html][IMG:/dl/faces/own/raskolnikoff.gif]raskolnikoff[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rdi.html][IMG:/dl/faces/own/rdi.gif]rdi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/reac.html][IMG:/dl/faces/own/reac.gif]Reac^[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/recon.html][IMG:/dl/faces/own/recon.gif]Recon[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rejim.html][IMG:/dl/faces/own/rejim.gif]ReJim[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/renwick.html][IMG:/dl/faces/own/renwick.gif]Renwick[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/retekeger.html][IMG:/dl/faces/own/retekeger.gif]Retekegér[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/retisun.html][IMG:/dl/faces/own/retisun.gif]rétisün[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rexpect.html][IMG:/dl/faces/own/rexpect.gif]RexpecT[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rez_grof.html][IMG:/dl/faces/own/rez_grof.gif]Rez_Grof[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rhino666.html][IMG:/dl/faces/own/rhino666.gif]Rhino666[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ricardo.html][IMG:/dl/faces/own/ricardo.gif]Ricardo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/richter36.html][IMG:/dl/faces/own/richter36.gif]Richter36[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rii.html][IMG:/dl/faces/own/rii.gif]rii[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rios_gephaz.html][IMG:/dl/faces/own/rios_gephaz.gif]RIOS Gépház[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ripper03.html][IMG:/dl/faces/own/ripper03.gif]Ripper03[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rlazol.html][IMG:/dl/faces/own/rlazol.gif]rlazol[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rob210.html][IMG:/dl/faces/own/rob210.gif]rob210[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/robaj.html][IMG:/dl/faces/own/robaj.gif]Robaj[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/robyeger.html][IMG:/dl/faces/own/robyeger.gif]robyeger[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rocket.html][IMG:/dl/faces/own/rocket.gif]rocket[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/roland_2.html][IMG:/dl/faces/own/roland_2.gif]róland[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rolko.html][IMG:/dl/faces/own/rolko.gif]rolko[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rootrulez.html][IMG:/dl/faces/own/rootrulez.gif]RootRulez[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/royalflush.html][IMG:/dl/faces/own/royalflush.gif]RoyalFlush[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rumos14.html][IMG:/dl/faces/own/rumos14.gif]rumos14[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/runner_125.html][IMG:/dl/faces/own/runner_125.gif]runner 125[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rup1u5.html][IMG:/dl/faces/own/rup1u5.gif]rup1u5[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/salvador20.html][IMG:/dl/faces/own/salvador20.gif]Salvador20[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sanya.html][IMG:/dl/faces/own/sanya.gif]Sanya[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sareth.html][IMG:/dl/faces/own/sareth.gif]Sareth[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sarpac.html][IMG:/dl/faces/own/sarpac.gif]Sárpac[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sbazsi.html][IMG:/dl/faces/own/sbazsi.gif]sbazsi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sefter.html][IMG:/dl/faces/own/sefter.gif]Sefter[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sekli.html][IMG:/dl/faces/own/sekli.gif]sekli[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/seth_2.html][IMG:/dl/faces/own/seth_2.gif]_seth_[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sh4d0w.html][IMG:/dl/faces/own/sh4d0w.gif]sh4d0w[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/shadowfax.html][IMG:/dl/faces/own/shadowfax.gif]Shadowfax[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sheratan.html][IMG:/dl/faces/own/sheratan.gif]sheratan[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/shev7.html][IMG:/dl/faces/own/shev7.gif]shev7[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/shim.html][IMG:/dl/faces/own/shim.gif]Shim[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/shkiz0.html][IMG:/dl/faces/own/shkiz0.gif]Shkiz0[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/shodan.html][IMG:/dl/faces/own/shodan.gif]Shodan[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/shteer.html][IMG:/dl/faces/own/shteer.gif]shteer[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sianis.html][IMG:/dl/faces/own/sianis.gif]Sianis[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sickboy25.html][IMG:/dl/faces/own/sickboy25.gif]Sickboy25[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sidaries.html][IMG:/dl/faces/own/sidaries.gif]Sidaries[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/simonze.html][IMG:/dl/faces/own/simonze.gif]simonzé[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sipi.html][IMG:/dl/faces/own/sipi.gif]Sipi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/siraly12.html][IMG:/dl/faces/own/siraly12.gif]sirály12[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sirandrish.html][IMG:/dl/faces/own/sirandrish.gif]Sirandrish[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sir_riccio.html][IMG:/dl/faces/own/sir_riccio.gif]Sir Riccio[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sk8erpeter.html][IMG:/dl/faces/own/sk8erpeter.gif]Sk8erPeter[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/skizz.html][IMG:/dl/faces/own/skizz.gif]Skizz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/skynet258.html][IMG:/dl/faces/own/skynet258.gif]Skynet258[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/slayer_valor.html][IMG:/dl/faces/own/slayer_valor.gif]Slayer Valor[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/slett27.html][IMG:/dl/faces/own/slett27.gif]slett27[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/slym.html][IMG:/dl/faces/own/slym.gif]SLYM[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/smiti.html][IMG:/dl/faces/own/smiti.gif]smiti[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/snorh.html][IMG:/dl/faces/own/snorh.gif]sNORh[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/soak.html][IMG:/dl/faces/own/soak.gif]Soak[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/some.html][IMG:/dl/faces/own/some.gif]somé[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sopi.html][IMG:/dl/faces/own/sopi.gif]Sopi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/spyduck.html][IMG:/dl/faces/own/spyduck.gif]spyduck[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ssolitude.html][IMG:/dl/faces/own/ssolitude.gif]ssolitude[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/stalker-2572.html][IMG:/dl/faces/own/stalker-2572.gif]Stalker-2572[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ste.html][IMG:/dl/faces/own/ste.gif]Ste[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/stevve.html][IMG:/dl/faces/own/stevve.gif]stevve[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/str8_sk8r.html][IMG:/dl/faces/own/str8_sk8r.gif]Str8 sk8r[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/superman.html][IMG:/dl/faces/own/superman.gif]Superman[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/syc.html][IMG:/dl/faces/own/syc.gif]syC[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/szabesz.html][IMG:/dl/faces/own/szabesz.gif]Szabesz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/szacsee.html][IMG:/dl/faces/own/szacsee.gif]szacsee[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/szasanyi.html][IMG:/dl/faces/own/szasanyi.gif]szasanyi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/szicsu.html][IMG:/dl/faces/own/szicsu.gif]szicsu[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/szlobig.html][IMG:/dl/faces/own/szlobig.gif]SzlobiG[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/szten_mars.html][IMG:/dl/faces/own/szten_mars.gif]Szten Márs[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/t1.html][IMG:/dl/faces/own/t1.gif]t1[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tel_elek.html][IMG:/dl/faces/own/tel_elek.gif]Tel Elek[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tesco-zsomle.html][IMG:/dl/faces/own/tesco-zsomle.gif]TESCO-Zsömle[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/text-boy.html][IMG:/dl/faces/own/text-boy.gif]TexT-BoY[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/the_dj.html][IMG:/dl/faces/own/the_dj.gif]The DJ[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/thesilencer.html][IMG:/dl/faces/own/thesilencer.gif]TheSilencer[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/thomas1.html][IMG:/dl/faces/own/thomas1.gif]Thomas1[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/thrawn.html][IMG:/dl/faces/own/thrawn.gif]Thrawn[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tibiajax.html][IMG:/dl/faces/own/tibiajax.gif]Tibiajax[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tildy.html][IMG:/dl/faces/own/tildy.gif]tildy[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tim82.html][IMG:/dl/faces/own/tim82.gif]Tim82[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tiv61us.html][IMG:/dl/faces/own/tiv61us.gif]tiv61us[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tiv83us.html][IMG:/dl/faces/own/tiv83us.gif]tiv83us[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tobey.html][IMG:/dl/faces/own/tobey.gif]ToBeY[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tomate.html][IMG:/dl/faces/own/tomate.gif]Tomate[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tom5.html][IMG:/dl/faces/own/tom5.gif]Tom5[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/t_om.html][IMG:/dl/faces/own/t_om.gif]t|-|om![/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tomi_16.html][IMG:/dl/faces/own/tomi_16.gif]Tomi 16[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tommygun.html][IMG:/dl/faces/own/tommygun.gif]TommyGun[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/toness.html][IMG:/dl/faces/own/toness.gif]Toness[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tope.html][IMG:/dl/faces/own/tope.gif]tope[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/torz_on_borz.html][IMG:/dl/faces/own/torz_on_borz.gif]torz on borz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/total90.html][IMG:/dl/faces/own/total90.gif]total90[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tothbe.html][IMG:/dl/faces/own/tothbe.gif]tothbe[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/totyi.html][IMG:/dl/faces/own/totyi.gif]Totyi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/trassher.html][IMG:/dl/faces/own/trassher.gif]trassher[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tr00p3r.html][IMG:/dl/faces/own/tr00p3r.gif]tr00p3r[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/t-shirt.html][IMG:/dl/faces/own/t-shirt.gif]t-shirt[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/t-unit.html][IMG:/dl/faces/own/t-unit.gif]t-unit[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tupacamaru.html][IMG:/dl/faces/own/tupacamaru.gif]tupacamaru[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tuskooo.html][IMG:/dl/faces/own/tuskooo.gif]tuskooo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tuzi_4.html][IMG:/dl/faces/own/tuzi_4.gif]Tüzi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/type-r.html][IMG:/dl/faces/own/type-r.gif]Type-R[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tzsolesz.html][IMG:/dl/faces/own/tzsolesz.gif]tzsolesz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/udi.html][IMG:/dl/faces/own/udi.gif]udi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/vakondka.html][IMG:/dl/faces/own/vakondka.gif]vakondka[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/vandit.html][IMG:/dl/faces/own/vandit.gif]Vandit.[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/vangelis.html][IMG:/dl/faces/own/vangelis.gif]Vangelis[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/varnarancs.html][IMG:/dl/faces/own/varnarancs.gif]várnarancs[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/vasinger_2.html][IMG:/dl/faces/own/vasinger_2.gif]Vasinger![/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/vedini.html][IMG:/dl/faces/own/vedini.gif]vedini[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/venember83.html][IMG:/dl/faces/own/venember83.gif]venember83[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/vigneau.html][IMG:/dl/faces/own/vigneau.gif]Vigneau[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/vikthor.html][IMG:/dl/faces/own/vikthor.gif]Vikthor[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/viktor0610.html][IMG:/dl/faces/own/viktor0610.gif]Viktor0610[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/virkir.html][IMG:/dl/faces/own/virkir.gif]virkir[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/vistaboy.html][IMG:/dl/faces/own/vistaboy.gif]Vistaboy[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/viszlat.html][IMG:/dl/faces/own/viszlat.gif]Viszlát[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/volkovy_2.html][IMG:/dl/faces/own/volkovy_2.gif]_Volkovy_[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/v_stryker.html][IMG:/dl/faces/own/v_stryker.gif]V.Stryker[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/v_tom.html][IMG:/dl/faces/own/v_tom.gif]v.tom[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/v_zoli.html][IMG:/dl/faces/own/v_zoli.gif]V_Zoli[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/w.html][IMG:/dl/faces/own/w.gif][w][/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/werttzui.html][IMG:/dl/faces/own/werttzui.gif]werttzui[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/west.html][IMG:/dl/faces/own/west.gif]west[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/westlake.html][IMG:/dl/faces/own/westlake.gif]westlake[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/whitezo88.html][IMG:/dl/faces/own/whitezo88.gif]whitezo88[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/willchi.html][IMG:/dl/faces/own/willchi.gif]WillChi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/winner_hun.html][IMG:/dl/faces/own/winner_hun.gif]Winner_hun[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/wondercsabo.html][IMG:/dl/faces/own/wondercsabo.gif]WonderCsabo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/wwhy.html][IMG:/dl/faces/own/wwhy.gif]wwhy[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/xarax.html][IMG:/dl/faces/own/xarax.gif]XaraX[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/x_b3e.html][IMG:/dl/faces/own/x_b3e.gif]X@b3e[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/xelo.html][IMG:/dl/faces/own/xelo.gif]Xelo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/xirtam.html][IMG:/dl/faces/own/xirtam.gif]Xirtam[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/xpod.html][IMG:/dl/faces/own/xpod.gif]Xpod[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/yakuza_tora.html][IMG:/dl/faces/own/yakuza_tora.gif]yakuza.tora[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/yaye.html][IMG:/dl/faces/own/yaye.gif]Yaye[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ye_no.html][IMG:/dl/faces/own/ye_no.gif]Ye_Nő[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/yetike.html][IMG:/dl/faces/own/yetike.gif]yetike[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/yutani.html][IMG:/dl/faces/own/yutani.gif]Yutani[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/zajec.html][IMG:/dl/faces/own/zajec.gif]Zájec[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/z0d1ak.html][IMG:/dl/faces/own/z0d1ak.gif]z0d1AK[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/zebu.html][IMG:/dl/faces/own/zebu.gif]Zebu[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/zed1983.html][IMG:/dl/faces/own/zed1983.gif]zed1983[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/zenty.html][IMG:/dl/faces/own/zenty.gif]Zenty[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/zk_3.html][IMG:/dl/faces/own/zk_3.gif]- = Zk = -[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/zolynet.html][IMG:/dl/faces/own/zolynet.gif]zolynet[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/zoo8800.html][IMG:/dl/faces/own/zoo8800.gif]zoo8800[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/zozzant.html][IMG:/dl/faces/own/zozzant.gif]zozzant[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/30z_samu.html][IMG:/dl/faces/own/30z_samu.gif]30z.Samu[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/zsiga667.html][IMG:/dl/faces/own/zsiga667.gif]zsiga667[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/zsoccc.html][IMG:/dl/faces/own/zsoccc.gif]Zsoccc[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/zsu.html][IMG:/dl/faces/own/zsu.gif]Zsu_[/IMG][/L]

    [ Módosította: Ndruu ]

    ► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

  • Kolondrum

    félisten

    Akár LCD monitor háttérvilágításnak (2x27 LED):
    Köszönet Kocska89 kollégának a képekért! :R

    LCD1

    LCD2

    [ Szerkesztve ]

  • henesa

    aktív tag

    SIKER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one

  • leviske

    veterán

    válasz leviske #4041 üzenetére

    A Dragon Age™: Origins egy, a Bioware™ által fejlesztett CRPG, melyet nem sokkal a 2009. November 3.-ra eső megjelenése után az IGN a 2009-es év legjobb játékának, a többi játék magazin pedig egyöntetűen az év szerepjátékának választott.

    A játék fejlesztői nem kisebb célt tűztek ki maguk elé a játék fejlesztése során, minthogy a best-seller klasszikus Baldur's Gate™ sorozat szellemi utódját hozzák el PC-re és konzolokra. (Majd valamikor később Mac-re is.) Ellentétben a stúdió korábbi alkotásaival (Baldur's Gate™ , Neverwinter Nights™) a játék nem a Dungeons&Dragons szabályrendszert fogja alkalmazni, hanem egy teljesen új, a fejlesztők által kitalált szabályrendszert.

    A játék időben és térben a sötét középkorban lett elhelyezve, mikor is közel 400 év után egy újabb Veszedelem közeleg, az emberek a polgárháború határán, az elfek emberi elnyomás alatt, vagy a Bercíliai erdő mélyén bujdokolva, a törpék pedig király nélkül, az anarchia felé sodródva tengődnek.

    Saját karakterünk sorsát amellett, hogy milyen nemet választunk számára, három alaposztály (harcos, szerencsevadász, mágus), három faj (ember, elf és törpe) és jó pár eltérő származás segít befolyásolni, ezeket érdemes odafigyeléssel kiválogatni, mert kihatással vannak a történet folyására. Miután ez megtörtént, karakterünkre kalandjai során nem más vár, mint Ferelden egyesítése az éjfattyak ellen...

    KIEGÉSZÍTŐK:
    - Awakening

    GÉPIGÉNY [Minimum | Ajánlott || Mac]:
    CPU: Intel Core 2(1,4GHz) | Core 2 Quad(2,4GHz) || Core 2 Duo
    VGA: ATi X850 | HD3850 || X1600
    RAM: 1GB | 4GB || 2GB
    HDD: 20GB || 17GB
    OS: Windows XP | Vista; 7 || Mac OSX 10.6.2

    TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
    Letölthető tartalmak: LINK
    Fejlesztő: Bioware™
    Kiadó: EA
    Platform: PC, Mac, Xbox 360™, PS3™
    Megjelenés: November 6, 2009 (EU)
    Műfaj: Role Playing Game
    ESRB: 17+

  • bul07

    nagyúr

    [ Szerkesztve ]

    ( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

  • bul07

    nagyúr

    [link]

    ( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

  • leviske

    veterán

    válasz leviske #3896 üzenetére

    2008. Október 21-én a BioWare bejelentette első MMORPG játékát, a Star Wars™: The Old Republic™-ot.

    A játék 300 évvel játszódik a Knights of the Old Republic történései után, de több ezer évvel előzi meg Darth Vaderék feltűnését.
    A konkrét történet előtt a Jedik pusztító csapás mértek a Sithekre, akiknek mindössze egy nagymestere tudott elmenekülni a mélyűrbe, ő azonban – sötét rítusokkal meghosszabbítva életét – a háttérből elkezdte építeni a Sith Birodalmat, s eljött a nap, amikor a Sithek nem rejtőzködtek már többé. Száz évvel az MMO kezdete előtt visszatért a császár, aki meglepve a Köztársaságot, óriási csapást mért arra, csellel elfoglalva a Coruscant, egyúttal megtörve büszke lakói hitét. A Köztársaság történetének legvéresebb háborúja kezdődik ekkor, hisz a két fél tudja, hogy a cél csak a végső győzelem lehet. A Sithek, akik folyamatosan átverték és csapdába csalták ellenségüket, irányítják a Coruscant, a Tythont és a Korribant, míg az Alderranon, a Utapaun, az Agamaron, a Dathomiron, és a Manaanon a Jedik az urak. A két tábor között épp viszonylagos béke honol, a hangsúly azonban a viszonylagoson van, a háttérben ugyanis mindkét fél intrikákat sző, s gyűjti az erőit. Ebbe a világba születik a mi főhősünk is – és hogy a Sith Birodalom, avagy a Galaktikus Köztársaság kötelékébe tartozik-e, azt mi döntjük el. Ám még a Sithek abszolút vezetői birodalmuknak, addig a Köztársaság nem tudja elfelejteni a Coruscant elvesztését, s ezért kimondva-kimondatlanul a Jediket hibáztatják. No nem mintha üldöznék őket, vagy az újjáalakított hadsereg nem venné igénybe támogatásukat, ám régi megbecsülésük megtört, s nemcsak a szenátus, hanem a Galaktikus Köztársaság lakói is sokszor idegenkedve fogadják őket...

    OSZTÁLYOK:

    TROOPER | SMUGGLER | JEDI KNIGHT | JEDI CONSULAR

    BOUNTY HUNTER | IMPERIAL AGENT | SITH WARRIOR | SITH INQUISITOR

    BOLYGÓK:

    TYTHON | KORRIBAN | HUTTA | ORD MANTELL | CORUSCANT

    BALMORRA | ALDERAAN | TATOOINE | DROMUND KAAS

    TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
    Fejlesztő: Bioware™
    Kiadó: LucasArts®
    Platform: PC
    Megjelenés: Valamikor 2011-ben
    Műfaj: MMORPG
    ESRB: BA

    [ Szerkesztve ]

  • Wyll

    őstag

    :C

    [ Szerkesztve ]

    Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll

  • PhoenixK

    őstag

    Kezdetnek: A ps3-on nincs warez, ezért ezzel kapcsolatos kérdéseket ne tegyetek fel!!! (csak hogy az alapelveket ne is említsem...)

    PS3 hivatalos Felhasználói útmutató
    PS3 Official user guide (3.00-hoz)
    Playstation 3 a Wikipédián

    Playstation klub
    Playstation community - The Hungarian Playstation Insiders

    A logók:

    Hardver:

    Két fő vonal van a piacon:
    - a régi kövér PS3

    Már nem gyártják...

    - az új "slim" verzió

    Jelenleg Ez van gyártásban.

    Összehasonlításnak (Bal oldali a régi, a jobb oldali a slim)

    Ha valaki nem biztos benne, hogy milyen készülékkel van dolga, akkor a gép hátulján található típusszám alapján lehet megmondani. Ennek a formája a következő: CEC???? vagy pedig az újabb (Slim) verzióknál CECH-20??
    A különböző verziók tulajdonságairól itt lehet többet megtudni:
    PlayStation 3 Secrets
    Playstation 3 a Wikipedia-n
    GameCon PS3 FAQ (magyar)

    A PlayStation 3 "lelke" az STI (Sony-Toshiba-IBM) által kifejlesztett Cell névre hallgató 8 magos központi processzor, melyből egy le van tiltva praktikussági okokból, mivel ha egy mag elromlik egyszerűen bekapcsolható a másik. Hatot használhatnak a fejlesztők, a hetedik az operációs rendszeré.
    * Cell Broadband Engine
    * 45nM csíkszélesség
    * 8 párhuzamosan működő processzormag
    * 4MB L2 cache (8 x 512KB)
    * 256 Gigaflops művelet

    A grafikus műveleteket a közös NVIDIA-SCEI fejlesztésű "RSX" nevű GPU végzi el, amely képes 480i/576i SD-től 1080p-s 1920x1080 HD jelet kiadni. A PlayStation 3-nak 256 MB XDR fő memóriája van, és 256 MB GDDR3 memóriája az RSX-nek.
    Monitorral is használható, de csak HDCP-képed DVI/HDMI csatlakozású monitorral képes együttműködni. Tehát ha csak sima VGA-bemenetes (D-SUB) monitorod van, akkor nem tudod használni vele!
    * 24 milliárd képpont/másodperc
    * 550 MHz-es órajel
    * SmartShader 4.1 támogatás 96-utas sahader futószalagon
    * 8x-os vonalsimítás,16x-os anizotróp szűrés támogatása

    Memória:
    * 256 MB XDR RAM 3200 MHz + 256 MB RSX RAM 3200MHz
    * 48,7 GB/s memória busz-sávszélesség

    Audio:
    * Dolby Digital 7.1
    * Doly TrueHD
    * Dolby Surround HD
    * 44.1/48/96kHz 32-bit audio kimenet
    * 64-bit processing
    * 512 audio channels

    A merevlemez cserélhető mindegyik verzióban. Elméletileg bármilyen 2,5"-os 5400RPM-es lemez jó bele.
    Ehhez egy nagyon jól használható leírás: winchester csere
    De miért is van szükség nagyobb vinyóra? Egy játék 2-3 Gb-ot is odapakolhat, DLC-k (Downloadable content), videók, egyéb cuccok is letölthetők a PSN-ről, és akkor még nem is beszéltünk esetlegesen Linux-ról! A teljes játékot viszont NEM lehet felmásolni a PS3-ra, mindenképpen kell a lemez a játékhoz (ezzel nem lehet "kímélni a lemezt"...).
    Sajnos saját fájlrendszert használnak a PS-ben, ezért az adatmentés PC-n keresztül nem lehetséges, csak USB-s meghajtóra. Lehet csak 1-1 elemet (pl. játékmentést) vagy akár a teljes tartalmat is menteni.

    Könyvtárszerkezet pendrive-ra vagy vinyóra:
    X:\PS3\THEME - a témáknak
    X:\PS3\PHOTO - a fotóknak
    X:\PS3\MUSIC - a zenéknek
    X:\PS3\VIDEO - a videóknakorrás
    X:\PS3\UPDATE - a frissítéseknek
    X:\PS3\OTHEROS - ide kell tenni az 'otheros.bld' fájlt Linux operációs rendszer installálásához Csak FAT-gépeknél!
    X:\PS3\SAVEDATA - a játékmentéseknek

    Szoftver:

    A PS3 XMB-t használ felhasználói felületként (XrossMediaBar), ami a Sony saját feljesztésű GUI-ja. A nevét a menürendszeréről kapta: az elsődleges főmenü vízszintesen van, abból nyílnak lefelé az almenük...

    Linux a PS3-on:

    A régi kövér verzióra lehet linuxot telepíteni. A legelterjedtebb a Yellow Dog Linux (YDL). A telepítésről van egy nagyon jó leírás Mákos7észta jóvoltából: PC PS3-ból - friss tapasztalatokkal!
    Lehetséges még Ubuntu (Ubuntu beállításokhoz egy kis segítség) és openSUSE is. (Eddig ezekről a disztribúciókról tudok, hogy biztosan mennek PS3-on)

    Playstation store:

    A Sony online szolgáltatása. A Store-ból lehetőség van ingyenes demók, videók letöltésére, valamint vásárolható kisebb programok és DLC-k (DownLoadable Content azaz Letölthető tartalom, pl. pályák, karakterek és amit még ki tudnak találni)
    Sajnos a magyar Playstation store még mindig nem működik.
    Szerencsére van egy kiskapu: A regisztrálásnál megadott cím alapján sorol régióba! Tetszőleges névvel, DE valós (US, UK, JP) adatokkal regisztrálni kell. Fizetni elvileg minden dombornyomott kártyával lehet. Sajnos többen észrevettük, hogy hiába regisztrálunk "valódi' címmel, bizonyos kártyák nem működnek, ez régiónként is változhat! A MasterCard-al eddig mindenkinek gondja volt, akiről tudok.
    PS STORE Amit tudni kell!
    Cím generátor
    How To: Create a Japanese Playstation Store account

    Megvásárolt tartalom megosztása:

    Egy megvásárolt tartalmat maximum 5 különböző gépen, de korlátlan számú alkalommal lehet letölteni, Az adott tartalom futtatására egyszerre 5 gépen van lehetőség, ehhez az adott PS3 gépek aktiválva kell legyenek az adott fiókhoz, amely fiókról a tartalmat megvásárolták.
    Az aktiváció automatikusan történik, ami a tartalom letöltésével kezdődik, viszont a deaktivációt manuálisan kell végrehajtani.
    Amennyiben elértük a maximális 5 különböző gépet, az 5 aktivált gép közül valakinek deaktiválnia kell a gépét ahhoz hogy azzal a 6. gépen elinduljon a letöltés/telepítés illetve a játék, ez esetben aki deaktiválja a gépét és a korábban letöltött játékot szeretné elindítani a nem aktivált gépével sajnos a védelmi rendszerrel fog találkozni, ami aktiváció hiányában lép működésbe.

    példával:
    1. István (aki a tartalmat vásárolta, és megosztja a többiekkel)
    2. Gergő (megosztott)
    3. Gábor (megosztott)
    4. János (megosztott)
    5. Viktor (megosztott)
    6. Zoltán (várakozó)
    Az első 5 ember gond nélkül letölti/telepíti/játszik az adott tartalommal.
    A 6. ember, tehát Zoltán csak akkor tudja letölteni az adott tartalmat, ha a fent lévő 5 ember közül valaki deaktiválja István fiókját a saját gépén (mondjuk Gergő az) ekkor felszabadul 1 "slot" és Zoltán is letöltheti/telepítheti/futtathatja a játékot, viszont Gergő így nem tudja elindítani már a letöltött tartalmat, amíg deaktiválva van a gépe

    By kelzsoca

    Trófeák:

    A PS3 "jutalomrendszere" a trófeákat (trophies) használja. Egy átfogó leírás: PS3: trófeák

    Multimédia:

    Mindegyik PS3 Blu-Ray olvasóval rendelkezik, FullHD felbontást képes maximum küldeni. A beépített DVD/Blu-Ray lejátszó, a zenelejátszó és a képnézegető is jól használható.
    Tartalmakat külső USB-s adathordozózól is le lehet játszani, de csak FAT32-t támogat!!!

    Média szerveren keresztül is lehet tartalmat küldeni (videó, zene, képek)

    A PS3 hivatalosan ugyan nem alkalmas az .mkv kiterjesztésű fájlok lejátszására (a Sony egyelőre nem mutat hajlandóságot arra, hogy ennek támogatását belevegye a firmware-be), de egy egyszerűen kivitelezhető módszerrel megoldható ezen fájlok kezelése.

    Windows 7 és Vista media szerveren a PS3 engedélyezése:
    Hálózati és megosztási központ -> Otthoni csoport -> Médiafájlok megosztása eszközökkel -> pipa a Képek, videók továbbítása elé -> Médiafolyam-továbbítás beállításai -> Mindet engedélyez

    Létezik egy PS3 Media Server nevű program (innen ingyenesen letölthető). Letöltöd, telepíted.
    Ha van egy routered (lehet wireless router is, bár itt gond lehet az adatátviteli sebességgel, mivel a HD anyag lejátszásához kell sávszélesség) és megfelelően beállítod és a PS3-mon is elvégzed a beállításokat, akkor a PS3 is tud csatlakozni a nethez. Bekapcsolod a PS3-at, ekkor automatikusan csatlakozik rögtön a routerhez (akár vezetékes, akár wireless). Ezek után elindítod a PS3 Media Server-t a PC-n és máris csatlakozik a PC-d a PS3-hoz. A PS3 XMB oprendszerének menüjében mind a fotók, mind a zenék, mind a filmek menüpontok tetején megjelenik egy fektetett zöld háromszög (playgomb), mint media server ikon. Ezek után nincs más dolgod, mint megosztani azokat a könyvtárakat a PC-n a PS3 Media Server programban, amelyekben az .mkv-kat tartod. (a dolog nemcsak .mkv-val működik, megoszthatók képek is, zenék is, sima DivX fájlok is). A megosztott könyvtárban levő fájlok rögtön megjelennek a zöld playgomb ikonra kattintva a PS3 megfelelő (kép, zene, videó) menüpontján belül.
    Amennyiben a PS3-mon elindítod az .mkv-t, a géped real-time konvertálja azt a PS3 számára is értelmezhető formátumra és már megy is a lejátszás a PS3-on.

    Arra az esetre is van megoldás, ha a géped nem elég combos a real-time konverzióhoz, ekkor nincs más teendőd, mint letölteni PC-re az mkv2vob nevű kis progit, innen full ingyenes. Ez semmi mást nem csinál, mint az .mkv formátumból pillanatok alatt .vob-ot, vagy .mpg-et varázsol (beállításfüggő), amit a PS3 már simán lejátszik, így nem real-time konvertálsz lejátszás közben, hanem előtte. Igen, pillanatok alatt, gyorsan megvan, mivel semmi mást nem csinál az .mkv-val, csak a konténerformátumot változtatja meg, így semmilyen minőségromlás nincs. Azt is el tudod érni az mkv2vob-bal, hogy csak az általad kiválasztott hangsáv maradjon a filmben, így még az .mkv mérete is csökkenthető (ami nem hátrány wireless kapcsolatot feltételezve, vagy a DVD-DL szűkös kapacitását tekintve).
    Abban az esetben tart csak sokáig a konverzió, ha külön feliratfájl van az .mkv-hoz, ugyanis a PS3 nem kezel feliratfájlokat, így a feliratot konvertálás közben bele kell égetni a filmbe, na ez időigényes, de egy erősebb konfig pár-tízperc alatt végez ezzel is. Ha nem kell feliratot égetni, akkor az .mkv -> .vob konverzió egy 2 órás filmet feltételezve kb. 1 perc egy erős konfiggal.

    Egyetlen hátránya ennek a PC-ről megosztom -> PS3-on lejátszom dolognak, hogy a PC-dnek is menni kell miközben a PS3-on filmet nézel, hacsak nem akarsz a PS3 vinyójára másolgatni, de ez nem ajánlott, mert igen lassú folyamat.

    Böngésző:

    Sajnos sok java-s és flash-es oldallal baja van, például az iwiw-et képtelen megjeleníteni. Alap dolgokra használható (pl. google, gamefaqs, youtube), de nem teljes értékű.

    Összeszedte: Hersey, DM-Fan & PhoenixK

    Köszönet mindenkinek, akik építő jellegű hozzászólásaikkal segítették ennek a leírásnak a létrejöttét!

    PH! tagok PSN ID-jei (PH! nick: PSN ID):
    Alucard888: AlucardHun
    AND1: lendvm01
    AXisBOLD: Gruz1113
    BaliJack: BaliJack
    Bikerman: safi22
    blazsey2: blazseydr
    DiVaD: divad87hun
    DM-Fan: dm-fan
    Forrest Gump: ZoTyA01
    Hersey: hersey20
    kelzsoca: kelzso
    MrPG8: MrPG8
    nike_: balazs102
    orkester: orkester
    PhoenixK: PhoenixKatz2
    skylinelaca: SkyLaca_HUN
    Sundesz: Sundesz
    tammolna: tammolna
    Vapor: SaLa17

    Csak annak az ID-je kerül ide, aki kéri!!! Önhatalmúlag senki azonosítóját nem tesszük fel...

    Updated: 2010.01.26. 11:11

    [ Szerkesztve ]

    "Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"

  • Wyll

    őstag

    .

    [ Szerkesztve ]

    Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    【ツ】

    *̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

    :DD

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák