Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz kicsiii #1722 üzenetére

    Nekem is az volt, aztán letelt a két hónap, de amiért kérdeztem a 30-at az azért van, mert a feltöltés más és úgy vettem észre, hogy nem csak nekem, mert szelessav.net-en is láttam másoknál ugyan ezt.
    Azt nem tudom, hogy köze van ahhoz, hogy múltkor elmondtam a véleményemet a feltöltési sebességekkel kapcsolatban és azért ilyen, vagy csak véletlen, de jó az így, most ezért is nem panaszkodok rá annyit :D
    Bár az oldalukon nem tüntették fel a dolgot, szóval tényleg érdekes.
    Ami a kábeles dolgot érinti nem hiszem, főleg hogy időszakos a probléma és akkor az utcában másnál is ilyen probléma van. Azokat az ezer éves kábeleket pedig amit anno a PR behúzott már rég lecseréltem az elosztókkal együtt (bár azokkal nem volt probléma, de fél munkát nem végzek) olyanra, amit magam vettem és azóta nincs semmi probléma a belső hálózattal. Talán 15-20 éve volt, hogy a PR bekábelezte a padlást és a kábelekről már a burkolat is szépen elkezdett leperegni, cserélni meg gondolom jó pénzért csinálták volna, ezért inkább magam csináltam, azóta nincs semmi probléma, hacsak a PR-nél nincs.
    Egyébként az is ilyen ferdítés amit mondtak. Ha most nincs baj ott a kábellel, akkor hirtelen egyik percről a másikra nem fog úgy megváltozni a kábel állapota, hogy problémák legyenek (hacsak nincs módosítva az osztás), szóval ha probléma lenne, akkor valószínűleg az is náluk lesz.

Új hozzászólás Aktív témák