Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Intruder2k5

    MODERÁTOR

    válasz doberman #4119 üzenetére

    Az ExpressOne oldalán egyelőre csak annyi van, hogy Csak elektronikus adat érkezett. Mindegy, nem sürgős, majd jön... :)

    Békéscsabán nincs tapasztalatom, én észak Pest megyében vagyok. Arra elvileg a kelet tájékoztató (133.0MHz) fogható, bár lehet az irányítást nem fogod hallani, csak a gépeket, viszont ezen gyakori a magyar szó. Na meg az összefoglalóban az első táblázatban a BUDAPEST ACC-s frekiket érdemes megpróbálni. Fejből most meg nem mondom melyiken, de ott szoktam hallani a magyar légtérből kilépő gépeket is, amikor egy szomszédos ország (pl. Ausztria, Románia) légiirányítási frekvenciáit adják meg nekik, gondolom akkor azokat ott is kéne hallani. Ezek viszont english only.

    Nem tudom a békéscsabai reptér mekkora, de szerintem ezek a regionális kisgépes repterek ilyenkor télen elég halottak. Itt nem messze tőlünk Dunakeszi és Gödöllő van, illetve ha magasabban vannak még, akkor szoktam hallani a budaörsi illetve a tököli repterekhez beszélő gépeket is, de inkább csak jó időben, tavasszal, nyáron. Most kevés a sétarepülés, vitorlázás, stb. :)

    [ Szerkesztve ]

    ELADÓ ANENG DT9205A vadonatúj multiméter | https://shorturl.at/5gtGK

Új hozzászólás Aktív témák