- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Notebook hibák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz FefeeX #12799 üzenetére
"Te tényként közölsz egy 20 fős minta alapján kapott dolgot."
Ne is haragudj, de ki is írta, hogy a másik 20 eset urban legend? Na ugye! Az meg tény, hogy egy kvázi elégtelen jel erősítése nem hoz olyan eredményt, mintha egy jó, passzív antennával próbálkoznál. Ezzel vitatkozhatsz, csak nincs értelme, gyanítom nem műszaki végzettséged van.
"20 emberes mintából azt mondani, hogy nem működik valami, erős túlzás. Egy guglizást megér."
De IQ-ból kivágni, hogy működhet, az nem túlzás. Persze, minden működhet, mégha más fórumokon leírtak, 20 itteni topictárs tapasztalata mást is mutat. Csak tudod áltatni sem szép dolog másokat. A Google meg kb. mindent és mindennek az elkenkezőjét is kidobja, mint tudjuk. Ennél én jobban bízom a saját és az általam is elismert emberek tapasztalatában, akik nem találgatnak.
Ne zavarjon, hogy az idézett szöveg pont az én igazamat támasztja alá: forgalmazó nem egyenlő az üzlettel/eladóval, jelen esetben ez pont a Pana hazai képviselete és nem a Tesco, Euronics, stb. Lehet akárhogy jogász a menyasszonyod, értelmezze is, amit olvas!
"Nos, egyrészt az, hogy valaki eljátssza az egyszemélyes kommandót, nem a légkör, inkább egy ember sara."
Nem tudom feltűnt-e, az elmúlt 2 napban rajtam kívül vagy tizen írták az ellenkezőjét azon sántító infóknak, amit te.
Ne te vagy az első és az utolsó sem, akit nem lehet meggyőzni nyilvánvaló szakmai szabályszerűségekkel és konkrét tapasztalatokkal sem. Megszoktuk. A tahó stílust, alpári hangnemet meg te ütötted meg, én mindvégig tárgyilagos voltam, most is.
Befejeztem, parttalan a vita, a pontatlanságaidat, tárgyi tévedéseidet meg akkor is ki fogom javítani, ha díszítősort teszel smiley-kból is ha tetszik, ha nem, ha személyeskedsz, ha nem.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- További aktív témák...
- Samsung Neo QLED 4K Q60D, Q70D, Q80D, QN95 2024 (55-85") (bontatlan, 3 év garancia)
- 55/65" OLED 4K S95D Smart TV (2024) (bontatlan, 3 év garancia)
- Audyssey Pro Installer Kit Új
- Samsung UHD, QLED, Smart 125CM-es, kijelző+keret fólia, GARANCIÁLIS, hibátlan TV, OLVASS!
- ÚJ, bontatlan Samsung QE77S95D 77" OLED tévé - 3 gyári év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest