Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• M_AND_Ms

veterán

válasz FefeeX #12799 üzenetére

Annyit hozzátennék, hogy az "eladó" és a forgalmazó nem feltétlen ugyanaz.
    Pl.: az én pana tv-m esetében az eladó a Media-Markt volt, míg a forgalmazó a Panasonic South-East Europe Kft.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

• DM-Fan

Topikgazda

válasz FefeeX #12799 üzenetére

"Te tényként közölsz egy 20 fős minta alapján kapott dolgot."

Ne is haragudj, de ki is írta, hogy a másik 20 eset urban legend? Na ugye! Az meg tény, hogy egy kvázi elégtelen jel erősítése nem hoz olyan eredményt, mintha egy jó, passzív antennával próbálkoznál. Ezzel vitatkozhatsz, csak nincs értelme, gyanítom nem műszaki végzettséged van.

"20 emberes mintából azt mondani, hogy nem működik valami, erős túlzás. Egy guglizást megér."

De IQ-ból kivágni, hogy működhet, az nem túlzás. Persze, minden működhet, mégha más fórumokon leírtak, 20 itteni topictárs tapasztalata mást is mutat. Csak tudod áltatni sem szép dolog másokat. A Google meg kb. mindent és mindennek az elkenkezőjét is kidobja, mint tudjuk. Ennél én jobban bízom a saját és az általam is elismert emberek tapasztalatában, akik nem találgatnak.

Ne zavarjon, hogy az idézett szöveg pont az én igazamat támasztja alá: forgalmazó nem egyenlő az üzlettel/eladóval, jelen esetben ez pont a Pana hazai képviselete és nem a Tesco, Euronics, stb. Lehet akárhogy jogász a menyasszonyod, értelmezze is, amit olvas!

"Nos, egyrészt az, hogy valaki eljátssza az egyszemélyes kommandót, nem a légkör, inkább egy ember sara."

Nem tudom feltűnt-e, az elmúlt 2 napban rajtam kívül vagy tizen írták az ellenkezőjét azon sántító infóknak, amit te.

Ne te vagy az első és az utolsó sem, akit nem lehet meggyőzni nyilvánvaló szakmai szabályszerűségekkel és konkrét tapasztalatokkal sem. Megszoktuk. A tahó stílust, alpári hangnemet meg te ütötted meg, én mindvégig tárgyilagos voltam, most is.

Befejeztem, parttalan a vita, a pontatlanságaidat, tárgyi tévedéseidet meg akkor is ki fogom javítani, ha díszítősort teszel smiley-kból is ha tetszik, ha nem, ha személyeskedsz, ha nem.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák