Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz lemmy9 #82251 üzenetére

    Azért nem eszik olyan forrón, még egyelőre nem, csak a csoporthívás funkció szűnik meg (amit mondjuk nemhogy TV-n, de sehol máshol sem használok), plusz a jövőben már nem fejlesztik a TV-s appot (nem mintha eddig olyan nagy fejlesztéseket hajtottak volna végre rajta), illetve belengették, hogy a jövőben le fogják venni az App-ot az összes Smart-TV-ről, merthogy megfigyelésük szerint az emberek inkább a táblagépüket használják erre a célra. :W

    Mindenesetre én is megkaptam a Skype levelét és kellőképpen felháborítónak tartom. Azért úgy megérdemelné a Skype, meg a TV-gyártók unblokk, hogy a felhasználók egy jó kis tartalmas pert akasszanak a nyakukba. Orrba-szájba nyomatják évek óta, hogy ilyen-olyan smart TV-t vegyél, erre a Google is, meg a Skype is szépen fogja magát és kihátrál a technológia mögül, miután már jól megszedték magukat belőle. :W Holott hardveres oka egyáltalán nincs a dolognak.

    Nem gondolnám, hogy olyan nagy erőforrásukat kötné le az ezen variánsok (nem) fejlesztése, fenntartása. Egyébként meg én igen sűrűn használom a VT60 beépített kameráját és a Skype-ot, szóval nálam nemcsak hogy szoftveres, de hardveres implementációval is jár. Ez kb. olyan, mint amikor megveszed a kocsit klímával, autórádióval, majd előbb a rádió gyártója közli, hogy a következő frissítéssel megszűnik ez a funkció az autóban, majd a klíma beszállító közölné, hogy ja, ezen berendezésnek csak 2 év az élettartama, utána távvezérléssel letiltjuk, aztán dögölj meg kispajtás a melegben! Komolyan írni fogok egy dörgedelmes levelet ennek kapcsán a Skype felé. Egyébként is döbbenetes minőségi romláson ment át a Skype az utóbbi években, szinte csak panaszt hallok rá ismeretségi körből is.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák