Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz Ispy #79526 üzenetére

    A piaci értéket mindig a kereslet határozza meg, nem pedig az, hogy használt-e egy tárgy, vagy hogy mennyire jó. A kis példányszámban készült régi autók piaci ára a csillagokat veri, pedig a használati értékük, megbízhatóságuk sokszor a nullához konvergál. Ugyanakkor a fordítottja is igaz: a régen horror árú mobiltelefonok, amelyek megkíméltek vagy épp újszerűek, akár újak is és egyszerűségük miatt mai napig legendásan megbízhatók, fabatkát sem érnek, mert nincs rájuk kereslet, kvázi eladhatatlanok, mert mindenki az új modellekre vágyik.

    A plazmákra jelenleg baromi nagy a kereslet, pont azért, mert lassan 3 éve nem gyártják őket és azóta sincs igazán jobb alternatíva - pláne megfizethető áron. Egy 50GT50 seperc alatt elmegy 200 eFt-ért is, ha jó helyen hirdeted meg, de ha nem sürgős az eladás, akkor 250 eFt-ot is adnak érte.

    Kalibrálhatatlannak pedig korántsem nevezném, csak a kalibrálható képmódban magasabb a feketeszint, ami még így is messze jobb, mint a jobbnak mondott LCD-ké valaha is lesz.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák