Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dexar007

    veterán

    válasz DM-Fan #69264 üzenetére

    Tudom,ez egy szakertoi forum,ezert itt nyerni nem lehet. :)
    Nalam meg nagyobb volt a szakadek,mivel 60e530-rol valtottam 65st50-re. Ketszer olyan draga tv-rol beszelunk,aminek a feketeje 10x melyebb (papiron). Egy eve van mar nalam,hibatlan meg mindig halisten,es nem is bantam meg a cseret,de nem feltetlen azert,mert ketszer olyan jo is lenne,hanem pusztan a lelkemnek kellett egy olyan keszulek,ami mar ott van a toppok kozott.
    Itt a topikban biztos mindenki azonnal kiszurna a kulonbsegeket,de en -aki nem tudja mit kell nezni- csak azt latom,hogy igen ,,melyebb a feketeje", aztan ennyibol ki is fujt a dolog.Nappal ezt ugysem lehet eszrevenni,tv adasok nezesenel -foleg 4-5-6 meteres tavolsagbol- tokmindegy.
    De rendben,nezzunk inkabb BD50-et. A ket tv-t nem lattam egymas mellett bekapcsolva,de nem lehet oriasi kulonbsegekrol beszelni,ha rogton fel nem tunik az a bizonyos differencia. Marpedig nem tunt fel,csak a sotet jeleneteknel,hogy igen ,,melyebb" -de meg mindig csak sotetszurke- a fekete,a tobbit pedig nem lehet latni,mert mar az E530 is jo volt.

    [ Szerkesztve ]

    Give me your cum,bull!

Új hozzászólás Aktív témák