Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgabro

    tag

    válasz BBéci #59904 üzenetére

    Bizonyára így van akkor ha te mondod.

    Nekem ez a nagyon nem jó is tetszik, és F5500 után bátorkodtam említeni, mivel ha jól láttam azzal sem képminőségbeli problémája volt, és a talán jobbat (de kisebbet), egy 100assal olcsóbban megúszta volna. Pesze 50-es GT60-nál is marad a zsebben kb 50 ezer ez esetben, és tudom pont annyival, de még sokkal többel is jobb az.

    De hát egyébként is hol van az én inger küszöböm a tiétekhez képest... Én a c650es LCD-t is vidáman néztem (és esténkent nézem a mai napig is), te meg le se köpnéd (ja de, azert legalább biztos leköpnéd ha már nézni nem lennél hajlandó :) )

    (Persze látom én is a különbséget a két TV között, és szivesebben filmezünk hétvégente a plazmán, de nem érzem kevesebbnek sem az életemet mert esténként ugyanúgy LCD-t is nézek, arról nem beszélve, hogy az néma csöndben van, nincs egyéb hangja, csak ami a hangszórókon kijön :D )

    De már szerencséjére csak nagyon jó TV-t fog tudni venni, mert a nagyon nem jó elfogyott. Más alternatívája meg nem nagyon lesz, úgyhogy nem hibázhat a rossz javaslatom mellett sem.

Új hozzászólás Aktív témák