Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hunspikey

    őstag

    válasz DM-Fan #39908 üzenetére

    Én abszolút úgy döntöttem, hogy egyiket sem. Kicsit sértett vagyok - egy 65ZT60-ra beneveztem volna értelmes áron - ezalatt értem azt, hogy adnék érte boldogan annyit amennyit az amcsi kistesóknak le kell szurkolniuk. Így nem veszek semmit - remélem a Pana marketingesei most boldogak. :((( Egyébként én biztos vagyok benne, hogy jövőre is jönnek majd új készülékek és talán az ultimate black panel is le jön a VT szériába és akkor lehet majd kvázi 65 colos ZT-t venni :)

    Ami egyébként megragadta a szememet az egy apró sorocska a 2012-es GT50, VT50-el kapcsolatban. Talán tényleg ez a magyarázat a dupla fekete szintre pro módokban:

    "Last year’s production model GT50 and VT50 series in Europe had this feature disabled in the “Professional” picture modes, resulting in slightly less impressive black levels compared to other picture modes (like the THX mode), but displayed higher gradation, which led us to believe that these two characteristics were destined to be mutually exclusive."

    Azaz a pontosság, a hihetetlen árnyalatkezelés miatt van a GT50, VT50 feketéje "beáldozva". Én ezt így el tudom fogadni - bár hozzá teszem, hogy ezt opcióként kellett volna a felhasználóra bízni...

    A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3

Új hozzászólás Aktív témák