Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szepi77

    tag

    válasz DM-Fan #1913 üzenetére

    Már ne is haragudj, de a kimerevített állóképet nem lehet másképp értelmezni, mint kimerevített állókép, más néven pillanatkép. A logó az statikus képelem, ha már ennyire lovagolunk a szavak jelentésén.

    A probléma onnan indult, hogy valaki bejött ide és részletesen elmondta, hogy az ismert elővigyázatossági módszerek használata mellett is össze sikerült szednie egy ghostingot, ami nem akar eltűnni és attól fél, hogy beégett. Tomika ettől bemajrézott, velem együtt.
    Nincs ezzel semmi gond, csak van aki nem vevő a kioktató hangnemedre, még ha őslakos is vagy itt. Igen , pár napja vagyok itt, de egyből szembetűnt, hogy a segítőkészséged sokszor átmegy fél oldalas kioktatásba és nem tűröd, ha valaki nem a Te véleményeden van.
    Én a pixelhibám miatt voltam kicsit ideges, de KTTech érdekes módon, higgadtan el tudta magyarázni a dolgot. Probléma egy szál sem volt.

    A bólogatójancsiknak csak annyit : Aki akar elmegy máshová fröcsögni, aki nem, az itt marad és kiáll az igazért és még jobb, ha a másik igazáért is ;) . Ez egy fórum. Nem tilos a vita, bár nem ez lenne a lényege...

    Panasonic TX-P42S30E

Új hozzászólás Aktív témák