Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 3L1T3

    addikt

    válasz kissdani #69944 üzenetére

    Minden gépből van revízió ez egyértelmű! Az már más kérdés , h arról mikor kell posztolni vagy mikor nem. Ócsárolás meg nem volt, én legalábbis nem talaltam ilyet! :)

    Ezeknek a cikkeknek nincs releváns tartalma , így létjogosultságuk sem. Ahogy írtam az átlag / casual felhasználót csak félrevezetik, félretájékoztatják és ez miatt csak gondolj bele. Lehet valaki vár mert fuuu jön egy újabb PS5. Közben lehet ám, hogy csak kimarad a műanyagból egy összetevő vagy változik a beszállítói memória elnevezés.

    Legjobb példa a Devkit cikkek. Volt aki azt hitte mai napig h az a Retail PS5 és azóta is azt várja. Az emberi hülyeség egy dolog, de reklám bevételi célból való további hülyítéssel sose fogok tudni azonosulni.

    ui.: ha màr a forrást megjelölték akkor azt is leírhatták volna amit valójában posztoltak twitteren. Mert az is levan írva , h mi az amit érinthet a változás, ez itt a gond …

    [ Szerkesztve ]

    ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL

Új hozzászólás Aktív témák