- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
válasz Citroware #135547 üzenetére
Nem ugyanaz a kettő, a Premiumban több minden van.
A Lost Legacy a ps4 verzió, de benne van a ps5-ös Legacy of Thieves kiadás, abban a két ps4-es Uncharted játék van ps5-re pimpelve
A többi játéknál éltèr, valamiből mindkét verzió fent van, van amiből csak az egyik -
ProEvoFan
nagyúr
válasz Fox Mulder #135522 üzenetére
De jó is lenne....
-
Mrdevil
addikt
Ps plus április leak? Valami watch dogs legiont látok pl.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
őstag
-
Deniel84
csendes tag
Erre esetleg valaki:
[link] -
jencsikdani
tag
Sziasztok! Írtam az összegzésben található email címen magyarul mivel kizártam magam a PSN fiókomból. Olyan email jött egyből utána hogy 48 órán belül válaszolnak. Nos eltelt 48 óra, több is és nem válaszoltak. Próbáljak meg mégegyszer írni nekik angolul? Vagy teljesen fölösleges?
Huawei Mate 20 pro --> *Xiaomi 12T*
-
Moby
addikt
Szó volt itt korábban erről a PSVR2 - sapka témáról. Vettem egy ilyen futós-bringás fejpántot(nem pont ilyen, de az elfogyott a shopból). Azthittem nem lesz jó, elég csúszós anyagból van, de tökéletesen megfelel sapka helyett, nem melegít, szellőzik, stb. Gáz, hogy ilyen hülyeségekről kell irkálni, de ez van. Sajnos jó szolgálatot tesz, bár ne kéne. Jó amúgy szerintem az izzadósoknak is, gondolom megfogja.
-
MODERÁTOR
válasz jencsikdani #135570 üzenetére
Épp most hétvégén írtam nekik, és hétfő délelőtt már intézkedtek is...
Amúgy magyarul kell kommunikálnod az ügyfélszolgálattal, és ha sürgős, akkor inkább telefonon keresd őket. -
jencsikdani
tag
Én is most Vasárnap írtam nekik. És még semmi. Pedig csak egy telefonszám változatás lenne. Leírtam az emailban hogy mi a gondom és mit kéne csinálni. Mást gondolom nem kell? Holnapig még várok, ha nem sikerül válaszolniuk akkor felhívom őket.
Huawei Mate 20 pro --> *Xiaomi 12T*
-
MODERÁTOR
válasz jencsikdani #135573 üzenetére
Ha kellene nekik még valami, akkor azt leírják, szóval nem ezért nem válaszoltak. Nekem csak refund volt, azt szó nélkül intézték. Hogy most a tiédre miért nem reagáltak még, azt persze nem tudom. Próbáld majd telefonon, aztán ha nem veszik fel, akkor legfeljebb írj neik még egyszer.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Féloff, de jön ugye konzolokra is.
Befutottak a PC-s Crime Boss: Rockay City első tesztjei. Metacritic: 55 pont... [link]
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
A PC portot kik rakták össze a Last of Us-ból? Ha a ND volt, akkor inkább maradjanak csak PS-en, mert ez azèrt ciki így kezdèsnek.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
cyberkind
félisten
válasz Wesder #135581 üzenetére
Iron Galaxy, ők voltak az Uncharted-nél is, csak ott nem voltak ekkora problémák, de ez...
Nálam konkrétan 50%-ra is letudja terhelni a 32 szálas cpu-t, a többiről nem beszélve, elmehet az anyjába a Sony, hogy pont ezt a címet egy ilyen bandának adja, ezért felesleges volt megvenni a Nixxes-t.[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz cyberkind #135582 üzenetére
srácok, akkor nem az én gépemben van a hiba, hála istennek, tegnap én is megvettem a játékot, és brutálisan megfogta a gépem, pedig nem gondoltam volna hogy a gépemmel van a gond, de amit láttam a játékból az valóban szép de azért egy i9 és rtx 3090 Ti, 32 GB ram, és elhasalt a gép, az azért meglepett
akkor várunk pecccsre"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
temes69
aktív tag
válasz ρσгτσ #135557 üzenetére
Én is játszottam vele pár órát. Hangulata az tagadhatatlanul van, meg poénok is vannak benne. A térkép viszont nagyon gagyi, és a gyöngyök megtalálása egy katasztrófa. Az elején még ok, de utána...... A térkép nem jelöli őket. Én azért hagytam abba, mert mást sem csináltam csak búvárkodtam ami egy idő után unalmassá és idegesítővé vált, főleg úgy hogy gyöngyöt sem találtam
[ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
válasz Lacielvtárs #135583 üzenetére
Playstation-ön kell játszani és nincs gond
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Moby
addikt
válasz Wesder #135581 üzenetére
Azért a kik rakták össze mellett az is érdekes kérdés, hogy ez így hogy mehetett ki. Szerintem el kellene nekik dönteni, hogy akarják ezt az egészet vagy sem, mert ha ennyire nem, akkor inkább abba kéne hagyni ezt a pécézést, mert ezzel csak lejáratják magukat, a címeiket, a studióikat, és kb mindent, amit évekkel ezelőtt egy másik vezetés sikerre vitt. Ebből a pc közönség nem az jön le, hogy az iron galaxy micsoda moslékportot csinált, hanem hogy a ND béna.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
válasz oriic #135587 üzenetére
Kamunak tűnik. Nincs odaírva, hogy 8K gaming + RayTracing. Így kinek akarnák eladni?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
tomsolo
addikt
PS5 FIFA 23 lement 10.796 Ft-ra.
Egyébként meg Spring Sale van
[ Szerkesztve ]
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
ProEvoFan
nagyúr
[kép]
Ez baromira idegesítő. Másnál is van ilyen probléma?
Több játéknál bugos. -
dunc
nagyúr
Last of US 2 Kérdés.
Mennyi van még vissza, amikor Abby összefut Ellievel, és elengedi? Azt hittem már kb 100X vége... Most ott tartok, amikor Santa Barabarába vannak, és Ellei csapdába esik, egy fán. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz markknight #135592 üzenetére
Egyik legnagyobb bolt állítólag náluk. De amúgy leírások szerint valszeg PS4 slim oldaluk maradványa lesz.
Live-Die-Respawn
-
Bad Pritt
félisten
válasz markknight #135599 üzenetére
Baromi jó, nagyjából így kell egy kicsit frissíteni az fps formulán.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SkyShowtime
- Projektor topic
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest