- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Apple notebookok
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
Resident Evil 4 Remake kérdés.
Ha a sztori kivisz a faluból, akkor már nem tudok visszamenni oda ebben a végigjátszásban?
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Lacielvtárs #135495 üzenetére
Fasza.
Megy az előrendelés. -
Frod
addikt
válasz ImACeltic #135501 üzenetére
Spoiler mögé rakom:
Can You Go Back to the Village in Resident Evil 4 Remake?In short, the answer to this question is: yes and no. Much like its predecessor, you can return to the village area at the start of the game, but this can only be done during the first five chapters. Do you see the white shadow?
-
ImACeltic
őstag
-
l.skywalker
félisten
Klános körökben használja sok ismerős, nem én. És napi szinten vagyunk együtt voice szobában a bevezetése óta és azóta folyamatosan ledobálja őket. Tény, hogy az Xbox-osokat is, de őket nem annyira gyakran.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz markknight #135496 üzenetére
hála istennek, akkor nem kell angolul tanulnom
bár lehet illene, mert igaz hogy az érettségi nem látszik az emberen, de a hiánya az igen"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Yodafon
senior tag
Ha van olyan jatek ahol szinte epekednek a magyar szinkronert az a God Of War (legalabbis a 2018-as). Az a mennyisegu szoveg amit ott lenyomnak mar mar hihetetlen. Neha csonakazas kozben inkabb megallok mert ugy daraljak a mondanivalot hogy nem tudok ennyire figyelni a feliratra meg a navigalasra is egyszerre
I'm gangsta!
-
Wesder
félisten
válasz Yodafon #135507 üzenetére
Sokkal egyszerübb megtanulni a játèk nyelvèt mint azon remegni hogy egy marèknyi embernek majd szinkront csinálnak a játèkhoz.
Nem vèletlen nincs felirat sem a legtöbb játèkban.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
markknight
veterán
-
senior tag
-
Wesder
félisten
válasz Fox Mulder #135511 üzenetére
Igen. Globális szempontból egy marèknyi embernek lenne rá igènye. Nem vèletlen lett a FIFA-ból is kiszedve, mert nem èrte meg.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Marcus88
tag
Üdv.
Egy kis segítség kellene Spider Man remaster letöltésben.
Lemezes bontatlan változat a kód a tokban.
[link]
42 másodpercig eljutottam,ki is pipálta,de tovább nem engedett.
Azóta ha beírom ismét a 12 számjegyű kódot,azt írja,hogy használatban van.
De a Remastert nem kezdi el letölteni és a storban is csak fizetőseket találok. -
Moby
addikt
válasz markknight #135513 üzenetére
Ajjajj. Támadnak majd a mérges sátoraljaújhelyek
[link] -
Marcus88
tag
Nincs ott csak a Miles Morales találom azt feltelepítettem lemezről 38 gb + valami 4 giga frissités jött hozzá.
A Remastered sehol nincs.
Itt a videóban mutatja,hogy hozzáadja a letöltésekhez,nálam meg semmi. -
Ck.
addikt
válasz Ateszpapa #135494 üzenetére
Magyar felirat? A fene. megint megvettem az UK régiós lemezt természetesen. Nem idehaza élek és a klasszikus címeket jobb szeretem lemezesen, a polcon tárolni. De ha tudtam volna, hogy magyar, akkor inkább csináltam volna egy magyar fiókot és megveszem digitálisan.
[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
válasz Wesder #135508 üzenetére
Bocs, később vettem észre, hogy szinkronról van szó
Azt annyira én sem támogatom.Ez egy nagyon "érdekes" felvetés. Nem lenne baj, ha a magyar emberek nagyobb %-a beszélne angolul, vagy legalább megértené azt, de! Az a fajta hozzáállás, hogy tanuljuk meg valami nyelvét, azért mert érdekel a mondani valója? Pl. rengeteg kóreai sorozatot nézek, mert van 1-2 nagyon minőségi darab, de azokra pl. a magyar és az angol szinkron is egy hulladék. Tök jól elvagyok felirattal, kóreai audióval. Most akkor tanuljak meg én is kóreaiul?
Btw. a felirat készítése lehetne rugalmasabb több játéknál is, mert engem speciel az idegennyelvű, de magyar feliratos tartalmak rendkívül segítettek elsajátítani egy másik nyelvet. Kifejezések, hanglejtés, szituaciók, stb. Ráadásul slusszpoén az, hogy az illető olvasási készségét is fejleszti. Na de nem akarok ebből vitát szítani.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
Bad Pritt
félisten
válasz Fox Mulder #135522 üzenetére
Amúgy abból a szempontból tényleg érdekes a téma, hogy a szórakoztatóipar többi ágában (most főleg filmekre, sorozatokra, könyvekre gondolok) általános a lokalizáció. Na most ha azt nézzük, hogy egy átlag videojátékkal időben a sokszorosát tölti el az ember, mint egy filmmel és ma már egy átlag könyv vagy sorozat is rövidebb és sokszor kevesebb szöveggel rendelkezik, mint egy játék, jogos a kérdés, hogy miért nincs legalább felirat mindenhez?
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
addikt
válasz Bad Pritt #135524 üzenetére
Kérdés inkább az, hogy hány ember lépi át a sztori videót, amivel több ember rengeteg munkaidőt eltöltött.
Amúgy itt a kulcs szerintem az, hogy sokan így is simán megveszik. Vagy mert nem foglalkozik a sztorival, vagy csak felületesen. Vagy mert sok játék sztoriban egyszerű, mint a faék és még talán millió indokot fel lehetne sorolni. Függetlenül attól, hogy mennyire sztori alapú a játék.
Meg hát több olyan játék is van, amiben választani kell a válaszok közül, de a játék mutatja melyiket érdemes. Vagy éppen semmi hatással nincs a történetre.
Viszont egy filmre nem ülnek be az emberek, ha nem értik mi zajlik benne. De a játékok többsége akkor is játszható, ha nem érted miről beszélnek.
Szerk.:
Egyébként nem tudom mennyire emlékeztek rá (nyilván ez korosztály függő), amikor bejöttek a külföldi kereskedelmi, mese és egyéb csatornák sokan néztünk úgy tartalmakat, hogy egy szót nem értettünk az egészből. Mégis néztük, mert nem volt más.Valahol ez van most a videojátékokkal is. Csak ezeknél kevésbé létszükséglet a szöveg megértése.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Bad Pritt
félisten
válasz ρσгτσ #135528 üzenetére
Filmeket meg sorozatokat is áttekernek egyesek és vannak olyanok, akik beülnek olyan filmekre akár moziba is, aminél az sem számítana, hogy egy kukkot nem értenek belőle. Ha egy Marvel filmnél/sorozatnál a szinkron az alap akkor egy God of Warnál is lehetne akár.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Marcus88 #135526 üzenetére
Listázd ki a legutóbbi 10-et akkor. Nagyon user errorra gyanakszom. Ha beírtad a kódot, akkor meg kell jelennie letölthető tartalomként a könyvtáradban. Mit mond, ha a MM-enon belül akarnád megvenni az első részt, akkor átirányít a Store-os felületére, na ott mit ír? Onnan le tudod tölteni? Meg mit írt ki, amikor megjelent a pipa a beírt kódra, de nem engedte redeemelni?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Bad Pritt #135529 üzenetére
GoW is játszható anélkül, hogy értenél belőle bármit is. Nyilván egészen más, ha felfogod a sztorit, de egy játéknál fontos momentum a felépítése is. Tehát hogy mint játék mit nyújt. Milyen a harc, hogy fejlesztesz, milyenek a felszerelések, milyen nyelvtudást nem igénylő feladványok vannak....stb.
Tehát e tekintetben én teljesen másnak gondolok például egy filmet vagy egy sorozatot.
Szerk:
Nekem például eszembe sem jutna beülni egy filmre, amiben például csak spanyolul beszélnek. Mert marhára nem értem mi van. Csak némileg következtetni tudok a képi anyagból. Viszont pont nulla ráhatásom van a filmre, csak külső szemlélő vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Marcus88
tag
válasz Mizol29 #135527 üzenetére
Gamertechről rendeltem 13 volt és bontatlan.
Én bontottam ki ma.
Már megnéztem a tárhelyet is és van rajta még 200 GB szabad hely.
A kód beirása után nem ugrott a következő oldalra ahol a download lett volna.Ezért nem tölti lefelé és nem adja a letöltésekhez.Pedig megkaptam a kis pipát a beirás után. -
Bad Pritt
félisten
válasz ρσгτσ #135531 üzenetére
Top Gun, Avatar, tetszőleges szuperhősfilm is élvezhető anélkül, hogy értenél belőle bármit, látványos, ez elég, ahogy a GoW is látványjáték, egyszerű megoldásokkal. Ellenben egy Parasite, mint film vagy Disco Elysium, mint játék már más szint, vagy rendes felirat/szinkron kell hozzá vagy komoly nyelvismeret.
Lehet ezt csűrni-csavarni, példákat hozni, a valóság az, hogy ma már egy játéknak ugyanúgy kijárna minimális lokalizáció, mint bármilyen más szórakoztatóipari terméknek, talán még jobban is az interaktív jelleg miatt, hogy még könnyebben érthető legyen.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
addikt
válasz Bad Pritt #135534 üzenetére
Pont arra akartam rávilágítani, hogy egy film és egy játék megértése tök más téma. Pont ezért tojnak rá nagy ívben a fejlesztők. Mert így is el fogják adni.
Meg aztán az emberek eleve hozzá vannak szokva (főleg konzolon), hogy a népszerű játékokban nincs semmi magyar nyelv.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Elkezdtem a death stranding-et.
Az a zene, amikor megkapjuk először az irányítást.
Ott így egyből nagyon erős hangulata lett.
Egyelőre persze totál nem értem, mi van. De remélem mindenre válasz van a végén. Bár nem, mert akkor nem lenne második rész. -
.LnB
titán
válasz polonic #135537 üzenetére
"Bár nem, mert akkor nem lenne második rész."
Nem értem a logikádat. Szerinted Kojima és a Sony tudta, hogy siker lesz, és egyből két részt terveztek? A legtöbb médiumban, a folytatás az első rész sikerén múlik. Persze van kivétel, de az esetek többségében így van.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
addikt
Emberek, javaslatot szeretnék kérni, mivel játsszak következőnek. Német nyelvtanulás céljából újra megengedi az időm, ez persze csak egy jó ürügy.
Középszerű nyelvtudásom miatt legfőképpen az a preferencia, hogy egyjátékos legyen, legyen benne jelentős mennyiségű szöveg, de ne legyen túl bonyolult elbeszélésű és ne büntessen a játék, ha nem értek mindent elsőre, legyen idő megállni, átgondolni, lefordítani.
- Cyberpunk 2077
- AC Valhalla
- Uncharted: Lost Legacy
- Spider-Man Remastered és Spider-Man: Miles Morales
- Final Fantasy VII Remake Intergrade
- Ghost of Tsushima
- Returnal
+1: The Witcher 3-at egyszer újra végig akarom vinni még.Ezek közül melyiket javasolnátok leginkább?
[ Szerkesztve ]
-
Marcus88
tag
válasz RangerFox #135530 üzenetére
[link] [link] [link] [link] [link] [link]
Nem tudom letölteni,mert mindenhol fizetős vagy kódot kér vagy 12 vagy 10 számjegyűt.
Azt hogy mit irt ki a pipa után már nem tudom,csak nem jött be a következő oldal mint a videón.Azóta meg már azt irja,hogy aktiválva van.Tudok reklamálni valahol vagy ezt be kell nyelnem?
-
Rigormortiis
veterán
Megvan a Ghost of Tsushima. Anno PS4-re vettem meg, de upgradeltem ps5re. Látom, hogy a directors Cut csak 3500 forintba kerül. Ha megveszem, megint letölti az egész játékot, vagy csak a dlc-ket?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
addikt
Két gyors kérdés: A PS Plus Extra és a Premium számára elérhető játékkatalógus ugyanaz?
Az Uncharted: The Lost Legacy katalógusban elérhető verziója a PS4-es verzió, vagy az upgrade-elt PS5?
Ugyanez a kérdésem a katalógus többi játékára is, már amelyikből létezik PS5 verzió, hogy tartalmazzák-e a PS5 upgrade-eket, vagy simán PS4 változatok vannak. -
MODERÁTOR
válasz Rigormortiis #135546 üzenetére
Ha PS5-re upgrade-elted, akkor az már a Director's Cut. Mivel az alapjátékból külön nincs PS5-ös változat, vagyis csak arra nem lehetett upgrade-elni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külpolitika
- Apple asztali gépek
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Trollok komolyan
- Windows 10
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs