-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz melega #89197 üzenetére
Ez kérdés vagy kijelentés?
Mert a múltkor beszéltünk róla itt,még te is közbe szóltál ha jól rémlik.Elims : Így már világos,elhiszem hogy sok munka mellett nincs kedved ide irosgatni,sokszor velem is így van,legtöbbet csak csendben olvasok.
GTA V meg van már egy ideje PS4-re is,de nincs plusom,így nem is tudok online játszani,meg az nem nekem való.
Nemrég ingyen online hétvége volt,mondom egész vasárnap GTA-zok,de 1 óra múlva kikapcsoltam a gépet,a sok su*tyó miatt,jobb a sztori mód nekem.AC4-el hogy állsz?
Én pár hete a Witcher3-ra függtem rá nagyon,jobban bejön mint az AC széria,de persze azok se rosszak.[ Szerkesztve ]
-
EczkE
veterán
Remelem egy kis onpromo belefer itt. Battlefield 4 montage.
Asszem mindenféleképpen!
-
addikt
-
Snike
aktív tag
Kéne egy kis segítség!
Havertól megvettem a ps4-ét,
Valamikor még az elején ps plusban letöltött néhány mókás játékot(don't starve, Stick to me stb)
Azóta nem volt aktiválva nála a ps plus és nem is használta a gépet.Én megvettem, és aktiváltam magamnál! a ps plust.
Hogyan érhetném el az ő egykor aktivált ps plus játékait?Már kipróbáltam minden kombinációt, (primary aktiválás, deaktiválás)d e nem engedi letölteni az egykor volt ps plus játékait...
Ha van rá megoldás, lehet pontba szedve kérni?Köszönöm!
PS5, mert az jó! :)
-
A`rpi
addikt
-Én megvettem, és aktiváltam magamnál! a ps plust.
Itt rontottad el, az ő profiljára kellett volna az előfizetés, hiszen minden megvásárolt tartalom ahhoz az accounthoz kötött amivel ki lett fizetve.
Plus előfizetés lényege csak akkor tudsz játszani az ingyenesen letöltött játékokkal ha van aktív előfizetésed azon a profilon amivel megvásároltad korábban a játékokat.
Ha a havi kínálatból kikerülnek az ingyenes játékok ingyenesen visszamenőleg szintén nem tudod őket letölteni hiszen, minden hónap elején cserélődnek. (Ez történt a te esetedben is, az aktuális játékokat le tudod tölteni, és bővíteni is tudod a gyűjteményed amíg az előfizetésed tarat.)
-
Djuree
félisten
válasz Adam_Shepard #89125 üzenetére
knack! nagyon jó. haver eljött gémelni 2 napra, felváltva nyomtuk a pályákat, olyan régi crash platform érzés, ratchet összecsapott gagyi fosnak tűnik mellette...mindent belezsúfoltak, aztán olyan lett mind a wd40, mindenre jó de semmire se...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
gianni85
veterán
válasz gyuribácsi88 #89203 üzenetére
Én úgy emlékeztem, hogy te is ott voltál régen mindig mikor játék közben állandóan arról ment a téma, hogy minek vettük meg a játékot. Újra és újra, évről évre. Aztán lehet rosszul emlékeztem, sorry.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Worms W.M.D - új trailer
Live-Die-Respawn
-
Mateszka86
újonc
Sziasztok! Account megosztással kapcsolatban lenne kérdésem, a téma összefoglalót is elolvastam, de így is maradt megválaszolatlan kérdés, vagy csak én nem értem. Haverom és és kölcsönösen megosztanánk az accountjainkat (mindkettőnknek van ps + előfizetése, csak neki régebb óta). A kérdéseim a következők lennének:
1. Haveromnak két accountja is van (magyar és angol ps + előfizetése is van), csak azt az accountját kell deaktiválni, amit megoszt velem, a többit nem kell? Még akkor se, ha másik is primary? Vagy ez nem lényeg?
(Azért kérdem, mert egy youtube videoban a blogger srác azt mondta, h a többit is kell. )
2. A leírásban (ps + előfizetés megosztás leírásban) van olyan a leírásban, hogy restore lincenses lépés. Ez mit takar? Az összefoglalóban az van írva, hogy annak kell ezt a végén megcsinálni, akik megosztja ps +-t, ha mindkettőnknek van, akkor mindketten csináljuk meg a saját accountunknál?Köszi szépen előre is a válaszokat és remélem, hogy érthetőek voltak kérdéseim.
Mateszka86
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz Mateszka86 #89220 üzenetére
1. Nem kell, maradhat nála primary, ha csak ő akarja használni!
2. Ez a ps4 menüjében a settingsnél található, igazából nem kerül semmibe csak kis időbe, így mindketten csináljátok meg nyugodtan ha gondoljátok Egyébként erre akkor van szükség, ha minden rendesen van már a gépen (az primary amit akartatok, azzal lépsz be amivel késöbb is tervezel, azaz elvileg minden jó) de ennek ellenére mégiscsak lakatos 1-2 játék. Ilyenkor a restore megoldhatja a gondot. (vagy pl azért nem megy, mert épp offline a sony servere, ilyenkor nem fog menni a megosztós móka) -
boost
addikt
Tolja már valaki a No man sky-t?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ViharVadász
őstag
Sziasztok!
Valakinek volt már ügye a PlayStation 4 technikus részlegével? Pár hete írta az ügyfélszolgálat, hogy átirányítanak hozzájuk az esetleges IP bann kapcsán ( ), de azóta se reagáltak semmit. Múlt hét pénteken felhívtam őket, hogy mi van már, (hamarabb körbeutazom az egész világot mire ezek reagálnak ), a nő csak annyit mondott, hogy "felülvizsgálat alatt" van kiírva neki a rendszerben. Már mobilnettel se tudok semmit kezdeni lassan PS4-en. Csak tudnám minek tiltanak le ha semmi rosszat nem csinálok."Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
ViharVadász
őstag
válasz ViharVadász #89227 üzenetére
Hopsz, azt nem írtam ha valakinek volt e velük dolga, hogy milyen gyorsan intézkednek?
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Madwe
nagyúr
válasz ViharVadász #89227 üzenetére
Az ip bann azért kényes, mert te se fix ip címmel operálsz, nem fizetsz azért külön. A szolgáltatók random variálgatják bizonyos időközönként (azért, h aki szervert akar üzemeltetni, fizessen pluszban nekik) szóval lehet h ami most van neked ip címed, azt vmelyik másik kedves magyar társad rosszalkodása miatt tiltották.
Egyébként ha régóta ülnek rajta, lehet jobban jársz ha a netszolgáltatódnál kérsz másik ip címet (szerintem gond nélkül megoldják) illetve lehet nem is ip bant kaptál? hanem natolt ip címet ad neked a szolgáltatód, szólj nekik h neked rendes publikus ip cím kell (manapság miután fogynak az ipv4 címek gyakran csak natoltat adnak alapból)
-
ldave
félisten
Egyre népszerűbbek és olcsóbbak ezek a vezeték nélküli hangszórók (pl JBL), lehet ezeket a PS4-hez csatlakoztatni valamilyen módon (Bluetooth), hogy azon szólaljon meg a játék?
A Slime draws near! Command?
-
zedok
őstag
Erre az évre bevasaroltam PS4re. Meg fifa16 kell es kesz.
Bloodborne, Destiny, God of War 3 (RM), Killzone, Second Son Infamous.
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
Snike
aktív tag
-
ViharVadász
őstag
Érdeklődtem már a net szolgáltatómnál, az a baj, hogy az volt a kifogása az egész rendszer kezelőjének, hogy az egészet egy szerver kezeli, maximum publikus IP-t adhatnak, de ehhez nekem kérvényt kell beadnom. Eddig oké is lenne, de ez nekem havi 2 eurómba kerülne, így elsőnek úgy voltam vele megvárom a PlayStation reakcióját. De lehet inkább hívom majd a netszolgáltatómat és beadom a kérvényt. Telik a PlayStation Plus, és őszintén nem azért fizettem be, hogy aztán csak nézzem ahogy telik le a nagy semmibe az egész.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Madwe
nagyúr
válasz ViharVadász #89234 üzenetére
Ha nincs publikus ip-d akkor semmiképp nem fog menni a psn, ezzel a sony se tud mit kezdeni!
-
boost
addikt
válasz ViharVadász #89234 üzenetére
Nekem is volt ilyen idén nyár elején, kb 3 év ps használat után előjött. addig se, és azóta sincs publikus IPm. Semmit nem tudtam vele kezdeni, minden varázslatot kipróbáltam. Vagy 3-4 hétig nem működött. Aztán elcseréltem a konzolt két hétre egy XBO-ra, és mire visszajött, megint ment minden mint a karikacsapás.
Tegnap aztán megint hasonló eset, de más hibaüzenet jött. Ott ki kellett húzni a kábelt, kikapcsolni a routert, a gépet, és mikor újra bekapcsoltam, akkor PSN belépésnél el kellett fogadni a szabályok megváltozását, és újra megy a PSN.
-
Madwe
nagyúr
válasz kovsol #89239 üzenetére
Dinamikusnál igen, de ezért is kérdeztem, mert attól még hogy dinamikus és nem fix, attól még publikus lehet!
Ami nem publikus, azaz natolt, azt kb úgy képzeljétek el, h van 1 db (akár dinamikusan változó, akár fix) ip cím, ami mögé bekötnek mondjuk 15 db háztartást natolva, azaz mind a 15 felhasználónak ugyanaz látszik ip címnek kívülről, s belső natolási szabályokkal juttatják vissza hozzájuk az adatokat. Kb van egy nagy routerük, ami mögé bekötik a 15 alhálózatot, de mind 1 címen csücsülnek! Na ez az amit a psn nem szeret, s ezért is kérdeztem rá nála, mert szerintem neki publikus az ip címe, csak nem fix.
Szóval valami vagy FIX vagy Dinamikus, valamint valami vagy Publikus vagy Natolt. De a kettő nem függ össze egymással!
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
Nem keverem, nincs publikus IP címem. Falun nem divat a helyi zugszolgáltatónál. Amit én kapok, az már 10.0.x.x -vel kezdődik, az pedig LAN-os tartományra utal. A whatismyip.org pedig 87.x.x.x-et lát kívülről, ami rendes IP cím. A multi is szokott menni, sőt ha beállítom a routeren a DMZ-t a PS4-re, akkor még a NAT2-vagy micsoda is menni szokott, tehát a beszélgetés is, multi közben.
Szóval van PSN nem publikus IP-n is, csak a szolgáltatónak kell normálisan beállítania a NAT-ot.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Elég olcsó volt ez a Doom, de azért várni kellett rá egy jó ideig, mert csak ma helyezte el a postás csávó a postaládánkban. Ez így 21 napra jött ki megrendeléstől a kézhezvételig, szóval inkább csak türelmesebbeknek ajánlott. Mondjuk speciel én most ezzel kapcsolatban pont az voltam, legalábbis játék szempontjából.
<-ƘƘ->
-
Def26
félisten
Van valami jó kis angol bolt ahonnan érdemes most lemezes játékot venni a gyenguska font miatt?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Adam_Shepard
addikt
A hamarosan megjelenő Tomb Raider Endurance co-opjára keresek jelentkezőket (igen, már ennyire előre).
.
-
MODERÁTOR
Postára nekem csak múlthét előtti pénteken adták, szóval az csak másfél hét volt ebből. Ahogy olvastam másoknak ez általában azért sikerülni szokott egy héten belül is. Ami gáz volt az az, hogy az akciós játékból nem volt készleten. Most vagy elfogyott, vagy olyat akcióztak amijük nem is volt.
Egyébként a csomagolás elég gyenge volt, de szerencsére a hosszú út alatt nem törött össze a tok.[ Szerkesztve ]
<-ƘƘ->
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen program, ami...?
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Autós topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2