- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zanik
addikt
válasz laragirl83 #79300 üzenetére
Sokan fanyalognak miatta, pedig a hangulata szerintem kifejezetten jó. Ráadásul folyamatosan jönnek frissítések és új tartalmak ingyen. De jobbra fenn a kereső, keress rá a véleményekre!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
marilllyo
veterán
Keress vissza a need for Speed szavakra. Írtam róla pár szösszenetet. Sajna telóról vagyok. Bonyolult a linkelgetés.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
laragirl83
őstag
-
Djuree
félisten
válasz james001 #79275 üzenetére
én bnőmmel játszok csak random számokat, kiválasztunk vmit a hosszú listából aztán hagy szóljon. én éneklek ő gityózik, azt hittem nem fogom kiadni a gitárt a kezem közül de ő nagyon szeret gitározni. próbáljátok ki így, single-ben uncsi szar az egész de az összes ilyen bulijáték, ez nem single-re való.
rettenet vicces ha jön vki és bemutatjuk a duónkat.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
F.B.I.
veterán
NFS fanként inkább The crew wild run editiont ajánlok. Sokkal-sokkal nagyobb tartalom, jó sztori, hatalmas tuning lehetőség.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
-
Adam_Shepard
addikt
válasz marilllyo #79306 üzenetére
Mondjuk a WR kiegészítő/edition hozza azt a Driveclubos feelinget. Emlékszem először sem visszapillantó, sem rendes fizika nem volt és ilyen Rama margarinos doboz hatását keltette bármivel is mentem, cserébe jópofa volt a szintlépés és látványos is maga a játék (amivel sok játékost megvettek kilóra). Számomra ismerősök hiányában fulladt ki a cucc.
De PS4-en nem tudom, hogy ellenfele-e a Driveclubnak. D, ha voksolni kellene, akkor a Driveclubra szavazok.
[ Szerkesztve ]
.
-
crue
őstag
Edigitalban SW Battlefront 7990,-
-
Bingoo
tag
Pre-Orderben megrendeltem a Storeban a Ratchet & Clank-et.
Kaptam róla visszaigazolás és ott kérték, hogy a megjelenés előtti nap legkésőbb töltsem fel az egyenlegemet a storeon.
Most próbáltam feltöltést kezdeményezni. Paypal van csatolva az Accomhoz, viszont amikor rámegyek, hogy szeretnék pénzt feltölteni, nem enged, csak előre meghatározott összegeket: 1500, 9000, 15000Ft, stb.....
Maga a játék csak 10490Ft, én pedig nem szeretnék ennél többet feltölteni. Van erre esetleg lehetőség, hogy pontosan annyit töltsek fel, amennyi szükséges? Vagy így, hogy PayPal csatolva van az accounthoz, nem is lényeg, hanem megjelenés napján levonja a folyószámlámról az összeget?
Idáig Pre-Ordert nem csináltam még. Csak simán vásároltam. Akkor nem kellett ezzel az egyenlegfeltöltéssel szerencsétlenkedni, hanem csak simán levonta a számlámról.
[ Szerkesztve ]
-
Wlac
Ármester
-
marilllyo
veterán
Hála az égnek felvitték a Division GOLD-ot 33.500 Ft-ra. Most pont ugyanannyi mintha külön vennéd az alapot+sp-t. Hol a bundle-ért járó kedvezmény?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Bingoo
tag
Ja nem.. nyilván erre a variációra magamtól is rájöttem , de ha magától is le tudja vonni a számláról, akkor nem küldözgetek 2x pénzt. Bár ha jól tudom, akkor a PayPal nem számol fel semmit az utalásért.
Djuree:
https://account.sonyentertainmentnetwork.com Login > Account > Wallet > Add PayPalKözben megtaláltam a választ a kérdésemre: ugyanitt van egy ilyen beállítás:
"Automatically Add Funds to Renew Subscriptions or Pay for Pre-ordered Content" és mellette egy "yes" van. Szóval nem kell feltöltögetni pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
dollarZ18
tag
Episode 1 tényleg ingyenes. Viszont teljesen megéri ezt az árat, nekem az eddigi legnagyobb élményem konzolos pályafutásom óta Minden más játékot überel ebben a kategóriában. Nem igazán tudod majd letenni, én ~ 2 nap alatt toltam végig És tényleg nagyon durván hat az érzelmekre..
Watchdogs-al haladok lassan 50%
-
heihachi
addikt
Inkább Driveclub, az kb az, ami az NFS mindig is lenni szeretett volna, meg ami volt még a Porsce Unleashed korszakban.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
kevepapa
aktív tag
válasz heihachi #79322 üzenetére
Egyetértek, a Porsche Unleashed volt az utolsó klasszikus nfs játék. Elébe megyek a kommenteknek, szerintem az underground-ot is már inkább csak underground-ként lehet emlegetni, mert a klasszikus nfs hangulattól bizony igencsak távol állt.
Az új hot pursuit (merthogy a 98-as harmadik résznek is ez volt a címe) állt még talán a régiekhez a legközelebb, de valójában az említett 5. rész óta valahogy hiányzik a szériából az a bizonyos nfs hangulat.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz heihachi #79322 üzenetére
Hááát! Nem kérdés, hogy a DC jobb. Sőt...ennyi pénzért alap vétel. De szerintem aki NFS szerű autóssal akar játszani annak nem biztos, hogy jó választás. A DC kicsit nyers egy ilyen casual őrülethez mint az NFS.
Nem egy csúcs játék de szerintem az utóbbi idők legjobb NFS része.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Djuree
félisten
válasz kevepapa #79323 üzenetére
azok a klasszikus nfs-ek ma már kevesek lennének, a kutyát nem érdekelnék pár óránál tovább. ma már kell a tuning, a karrier mód meg a többi lóf@sz...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
FuRiONight
őstag
Hali!
Sikeresen megérkezett a PS4-m!
Nyugodtan vegyetek fel: TheFuRiO néven!Multi jatekok még érkezőben! Pár ajánlat jól jönne, h mik mennek (cod-sw felejtos, kerdes más van e?)
Ps+ 14 napos trial-al le tudom tölteni az aktuális +s jatekokat?
Megvan a válasz elnézést
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz FuRiONight #79327 üzenetére
Hát szerintem vagy vedd a BF4-et. Vagy nézz körül az újak közül. Division-t nagyon dicsérik a topicjában. Lassan jön a Doom 3.
PS+-t mindenképp vegyél. Ehavi játék kínálatból a Broforce-t ajánlom. Elsőre gagyin néz ki (meg másodjára is)...de olyan mint az angry birds vagy a flappy bird. Elkezded és nem bírod abbahagyni. Witcher 3 DM-NG+ végigjátszást tettem félre miatta...PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
cross56
senior tag
Meg decemberben vasaroltam meg a Driveclubot.... tetszett de annyira nem tudott lekotni, nem is elveztem annyira. Aztan most ujra elkezdtem...most teljesen peszippantott
-
-
Something_
őstag
Division nekem nagyon bejön, pedig nem vagyok nagy gamer. Szóval szerintem azt mindenképpen vedd meg.
Nekem ezek vannak meg, ezekről tudok véleményt mondani.
Just cause: jó kis agyatlan játék, el lehet vele lenni.
Driveclub. jó kis arcade, nem kell sokat várni tőle, de szerintem egész egyedi a pontrendszer és szép a grafika. Forza 5-6 szebb, de nekem az már túl nehéz volt és unalmas.
GoW: PS3-on régen belekóstoltam, tetszett, ezért megvettem PS4-re is. Eddig csalódás, nem köt le, emlékszem csomó részre. A felújított dolgokban eddig mindkét generációnál csalódtam.
GTA: meg volt one-ra is, 43 percet játszottam vele, elcseréltem akkor másra. Ide jó áron vettem (3.000 Ft), hátha egyszer játszom vele.
Battlefront: állandóan lelőnek, nem fekszik a játék, viszont az űrhajós az baromi jó. Hang nagyon állat, feeling 5 csillagos.
CoD: nekem nagyon bejött, ez az első cod amivel multiztam, lehet ezért. Habár időszakosan játszom vele.
Order: talán egyszer végigviszem (végignézem az átvezetőket) és utána kettétöröm.
Second son: már ezért megérte PS4-et is venni, nekem nagyon bejött. Prototype egyik kedvencem volt régen, ez pedig szinte ugyanaz. Végigvittem, utána viszont 0 tartalom van benne (számomra)Ezek vannak lemezesen, digitálisan asszem F1, ott a Hringet tolom, hogy motorral majd ne bénázzak idén ha eljutok.
[ Szerkesztve ]
-
EczkE
veterán
Uncharted: The Nathan Drake Collection szinte kotelezo darab. Olyasmi mint a Tomb Raider, csak tobb benne az akcio. A sztori es a grafika is nagyon ott van a szeren.
Asszem mindenféleképpen!
-
Wlac
Ármester
válasz Something_ #79332 üzenetére
Mire fel ez az utálat az Order iránt, ha még nem is játszottál vele?
[ Szerkesztve ]
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Something_
őstag
-
addikt
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Peat76
őstag
Ez minden lett csak nem NFS! Már megbántam hogy megvettem, elsőre nagyon nem jött be, pedig a Rivals is nagy kedvencem, mondom hátha másodszor vagy harmadszor, de nagyon nem , kaotikus, béna , lassú, idétlen videóbejátszások, idegesítő! Személy szerint nem ajánlom, ha esetleg mégis érdekel írj privit!
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
FuRiONight
őstag
Tervez valaki mostában KontrollFreak-et venni?
Ha igen rendelhetnénk együtt!
Más: account megosztáshoz keresek partnert! További info privátban!
A más régióból való vásárlással kapcsolatban egy kerdes: ha us store-on veszek meg egy játékot, akkor már a játékot is us régiósnak veszi, azaz csak aki az us store vette a játékot, azokkal tudok csak játszani? Más régióból vásároltal már nem?
Multis játékok pl. Nem lesz magas a pingem?[ Szerkesztve ]
-
Pöttön
őstag
válasz FuRiONight #79342 üzenetére
Én pont ebben a pillanatban rendeltem meg ezt.
A hasznos kiegészítők közt találtam, és nagyon dicséri a srác, teszek vele én is egy próbát.[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Madwe
nagyúr
válasz FuRiONight #79342 üzenetére
Jatek függő, egyedül a mkx az ami ilyenkor USA szerverre tesz tudtommal (lehet azóta rendbe tettek) de alt. Nem régió korlátos a multi.
-
janes42
csendes tag
Sziasztok !
Megvettem a magyar storen a Assassin's Creed IV: Black Flag játékot. Úgy tudtam ehhez van magyar felirat, de nem találom a beállítások között. Most tényleg nincs hozzá magyar felirat vagy én nem találom csak?!
-
Tegla80
addikt
válasz FuRiONight #79346 üzenetére
Igen. Veszel pl amazonon us feltoltot majd bepotyogod es azzal ugyan ott vagy....koltheted.
(vagy esetleg amex bkartyaval direktben is muxik,ha olyanod van probalkozhatsz azzal is...)
US acc legyen primary es akkor a hu-val is hasznalhatod a tartalmat...(ezen accot igy viszont akkor tudod csak megosztani,ha Te ezen jatszol,mert ez esetben a partnerednel primary es Te a hu val mar nem tudod hasznalni... ezt a partnerkeresesed miatt irom,h tisztazzuk.)janes42
Tuti van benne,ugy jatszottam ki!(koszi elims )
Amugy a jatekban csak a "parbeszedek az atvezeto reszekben" magyar feliratosak,tehat a menu es minden mas az mar nem!
Inditottad mar a vagy csak a menuben lepodtel meg,h nem valt magyarra?[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Snike
aktív tag
válasz Pöttön #79343 üzenetére
Sajnos szükség van rá! :S
A sok használattól szétkopott a gumi a joy tetejéről egy ilyet tettem rá.
De mivel teljesen lefoszlott ez a gumicucc a joy tetejéről ezért kissé lötyögött. Így egy befőttesgumival rásegítettem. (a gumisapka alá tettem, majd így pattintottam rá a joy tetejére)Más.
Aki még nem próbálta ki, nagyon jó a Broforce!
Bro-val toljuk ketten, szét röhögtük magunkat a karaktereken az ellenfeleken.
Tipp: ha közel van a két karakter egymáshoz akkor a háromszög egyidejű megnyomásakor adnak egy pacsit egymásnak aminek hatására lelassul az idő -> nagyobbat lehet ugrani és többet lehet lőni.PS5, mert az jó! :)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- Hálózati / IP kamera
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest