- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
"Félelmetes..."
Te vagy az!! :-) Szépen "tolod"!!!
Alien: Nekem most jött meg egy jàték a game.co.uk-től és nekem is ki volt esve a lemez,de karcmentes maradt. (Ezek a lemezek jòval nehezebben karcolòdnak..) A tiéd 99%,hogy még feladàs előtt karcolòdott.Szerintem a polírozàs megoldja,de ha nagyon nem tetszik küld vissza.
(Nekem a benne talàlhatò kòd nem él. :-((( Kipròbàltam magyar és angol account-tal.)FhRossi: Én rendeltem analòg kupakokat.Ha megérkezik szòlok.
-
Malachi
addikt
régit ne vegyél, főleg a zaj miatt. az új kb. néma a régi mellett. a fogyasztás talán annyira nem fontos, az egész élettartama alatt ha néhány ezret nyersz rajta, de az új tényleg halk és az nagyon nem mindegy. szerintem. különben a 140 ezres 1TB-ost én azonnal venném, azokkal a játékokkal jó ajánlat. és az új szériás, ott a száma. CUH-1216.
mod: ja bocs, nem te kérdezted. mindegy, a lényeg ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
válasz Malachi #68555 üzenetére
Ezzel kicsit vitába szállnék: 2013.12 havi gépem, átpasztáztam...sokkal halkabb, mint a kisfiam egy évvel újabb szériás gépe (szintén pasztázva, 70K-ért vettem, wifi hibásan de annak is csak egy gyári visszaállítás volt a gondja).
Ha van lehetőség takarításra és ezzel megspórolja 3-4 játék árát, akkor megéri, akár régebbit is venni, semmi nincs, ami lehal a gépben, nagyon jó konstrukciók, minőségi alkatrészekből.[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
zzola
titán
válasz F.B.I. #68556 üzenetére
Ne szállj vitába, mert igaza van. Nekem volt első szériás "Made in Japan" gépem, az egy kisebb hajszárító hangját utánozta. A legújabb szériás PS4 meg egy kicsivel hangosabb csak az Xbox One-nal, szóval ég és föld a különbség a konzolok között....persze ettől nem rossz a régebbi, maximum hangosabb...
[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
Nem vitázok, van itthon kettő. Az első szériás japán is hajszárító volt, tettem fel képeket, hogy mi volt benne (az egyik barátomé) + gyári paszta rommá száradva, megcsináltam, olyan hangos, mint egy slim 360. Ha van pénz bőven, akkor újat vegyél, ez természetes, akkor ez nem neked szólt.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
front3r
őstag
Nekem meg Made in China, Second Son-os Bundle gépem van, és olyan csendes, hogy csak akkor hallom a hangját, ha a szobában semmi zaj sincs, akkor sincs semmi zavaró hangja, pedig még nem is poroltam ki.... nincs rajta porszűrő sem. 2014 májusában vettem, minden héten használna van 8-16 órára, van amikor többet is megy.
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
Malachi
addikt
én ezt néztem vásárlás előtt, de minden külföldi oldalon is azt írták, hogy aki tud várjon az új szériára, mert érdemesebb azt venni. aztán nem tudom, milyen pasztázva, én biztosan nem szedem szét az enyémet, amíg le nem jár a gari.
-
N@idia
őstag
válasz adalbert1 #68562 üzenetére
Nekem CUH 1004A B01 gépem van és eddig 1x hallottam hangosan pörögni azt is azért, mert állítva volt. Amióta fektetve van csendben van már vagy 4 hónapja nem garis a gép és eddig nem igazán gondolkodtam rajta, hogy újra kellene pasztázni, majd ha hangos lesz és gyakori lesz akkor elgondolkodom rajta.
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
james001
veterán
Driveclub Bikes milyen lett? Mennyire tartalmas,sok moci került bele?
https://psnprofiles.com/kazama001
-
boost
addikt
Megvan a TheOrder Platina! Juhuu! Jó kis hétvégi program volt, nekem tetszett. Kicsit gyengécske, de nagyon nagyon szép játék.
-
Elims
veterán
Nyugodtan szàllj vitàba,mert neked van igazad.
Sokan írjàk azt amit Zolar is viszont egyvmit kifelejtenek és azt a régi gép rovàsàra írjàk főleg ha közben le is cserélték a gépet.
Én pàr hònapja vettem a ps4-et,"régi" szériàs 0perces,minden project cars jàték közben ha kiléptem a menübe azt hittem,hogy lefùjja a tőle 30cm-re lévő ps3-at.Iszonyat hangos volt,komolyan.Baràtnőm meg is kérdezte,hogy esik az eső?Aztàn jött egy frissítés(!!),nem tudom a szàmàt nem akarok hülyeséget mondani és bizony azt a fordulatot azòta sem hallottam. Teljesen biztos,hogy akkor azzal àllítottak vmicskét rajta.SzGergely: :-) Gratulàlok!!!
-
HoTDoG
tag
Sziasztok!
Pénteken, Red Friday alkalmával lettem boldog tulajdonosa egy 1 terás PS4-nek. A Media-ban 115-ért vettem SW BattleFront-tal együtt. Előtte körüljártam az árakat, úgy gondolom ez nem volt rossz vétel. Mellé még 13-ért 1 éves PS Online előfizetés. Bár a SW Battlefront-ot illetően vannak kétségeim, hogy meddig fogom játszani, lehet december elején becserélem egy Rainbow Six Siege Squad-ra.
Hol tudom megnézni, hogy új vagy régi szériás a gép?
Köszi előre is!
-
Kakaduku
senior tag
válasz HoTDoG #68572 üzenetére
Béta alapján remek játék. Itt jön a de. Az a baja, mint az összes csapat alapú játéknál, hogy random társakkal nincs esélyed, hasonlóan az Evolve-hoz. Battlefront is csapat alapú, de sokkal nagyobb a létszám, mint a Siege-ben. Szóval, akkor érdemes beszerezni, ha van egy összeszokott társaság, akikkel együtt tudsz játszani, akkor viszont kiváló játék.
-
FhRossi
tag
válasz HoTDoG #68572 üzenetére
Ne nézd sehol, egészen biztosan új szériás! Új játékkal egybecsomagolva, csak és kizárólag már új szériás gépet értékesítenek! Érdekes egyébként, a MM miért csinálta ezt? Weben keresztül még csak látni sem lehetett náluk az 1TB-os gépeket, csak és kizárólag az 500-asokat lehetett kosarazni a Red Friday napján. Nem mindenki tud az üzletbe érni azon a napon személyesen az 1TB-osért, és az sem garancia ha odaérsz, mi van ha épp elfogyott! Kapják be. eDigital szintén. Ott is egyetlen egy gépet árult a PS4 konzolok közül, a többi nem volt elérhető. Készletkisöprés.
Panasonic 50G30, PS4 1TB CUH-1216, iPhone 11Pro 256GB, MacBook Pro 2020, Watch 6 Series, PSN: FhRossi1908
-
-
marilllyo
veterán
-
Tegla80
addikt
válasz james001 #68578 üzenetére
Tourist Trophy, nah azt tuti kosarba raknam a store-ban ha ujra kiadnak esetleg digitben....amit nemfognak persze,ha realisan nezem. Szoval marad a ps2 gammak futtatasaban a remeny,h benne lesz talan.
Amugy TOCA is lehetne benne...az is klafa volt anno ,plusz sztem meg ma is az lenne az ilyen nfs izek mellett.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
dunc
nagyúr
Megvettem pluszba a Driver clubbot, 4590 volt. PS4 en, de ha pc n nézem a pns en akkor 9190ft, ezt most nem értem!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
boost
addikt
Everybody's Gone to the Rapture platina trófea! Juhuu!
Az utolsó két trófeával már rég el voltam maradva, és most volt egy nyugisabb órám.
-
adalbert1
veterán
válasz koncsik #68566 üzenetére
Igen, annál biztosan hangosabb - igaz, mivel ott szinte mindent lemezesen játszom, így ott a lemez állandó pörgése generálja a zajt... Viszont most már szerintem valahol meg fogok hallgatni egy kiállított PS4-et is, hogy vajon ez-e a normál zajszint, és csak én parázom-e túl (valószínű az utóbbi).
dunc: a lemezpörgetéses rész a Wii U-ra vonatkozott, PS4-nél nem úgy van, hogy minden települ, és a lemez csak az ellenőrzéshez kell (ilyen 40-50 GB-nyi telepítéseket is láttam, csúnya lenne, ha az nem az egész játék lett volna).
[ Szerkesztve ]
-
eisento
addikt
sziasztok. letezik meg olyan discount code ami ad mondjuk 10% engedmenyt es mondjuk jatek vasarlasnal el is fogadja? elvileg 10 karakteres es store-on meg lehet adni. magyar storeon mukodo kellene
the crew wild run-t vennem, vagy esetleg varjam meg a penteket hatha lesz psn black friday?
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
A`rpi
addikt
válasz gyuribácsi88 #68585 üzenetére
Tele van közhelyekkel a cikk, de legalább az SW-t savazzák.
Kamu marketing húzások mellett játékok fikázása is nagyon menő lett
mostanában.Valószínű, a felháborodott "művész" a stílust sem kedveli,
szerintem (nem tudom nem ismerem.)
Stílusa is hagy némi kívánnivalót maga után, no mindegy, negatív reklám is reklám,
EA elérte a célját, szó van a termékéről.Játékhoz:
Én örülök hogy picit azért "másabb", DLC-s lehúzással teljes mértékben
egyetértek, de ebből a szempontból a konkurencia sem különb, oké nincsen
egyjátékos mód, ez fájó pont, de az elfogultságom miatt ez nem érdekel.Semmi újat nem mutat a játék, sőt csomó dologban "visszalépésnek" is tűnhet, módosítható fegyverek, és hatalmas választék, esetleg "sok" pálya hiányában, egy dolog fogalmazódott meg bennem: néha a kevesebb több. Fentebbiekre nekem nincs szükségem, hogy egy jót játsszak. Legyen egy kedvenc pályám, egy jó fegyver, játékosbázis, és kész is...
Nem csak az SW-ben, simán minden lövöldében "élném":
Hiányolok egy olyan módot, ahol nem számít "hányas szintű vagy" mert mindenkinek ugyan azok cuccok állnak csak rendelkezésre, "régi" Half-Life-os földről veszem fel a fegyvereket stílust, is kedveltem, baromi jó lenne, persze tudom nem mindenkinek tetszene, nyilván ezért nem is erőltetik.
Remélem, azért majd egyszer valaki újra feltalálja a spanyol viaszt.Killstreak rendszert is emlegetted korábbi hozzászólásodban, biztos sokat ad a játékhoz, sikeressége kétségtelen, nagy játékos bázis lévén, szóval biztos tudják mit csinálnak.
Ettől függetlenül én kétélűnek látom, aki jó annak erre nincsen szüksége, aki pedig "béna" még jobban lemarad az élbolytól.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Haver megvette, és csak annyit mondott tegnap, b@szd meg, tiszta hülye vagyok hogy erre pénzt adtam ki. Mondjuk nem SW fan, ahogy én sem. Ez a játék szerintem max nekik szól.
Most őszintén, ha kijön majd a BF5, és lesz benne ugyanennyi pálya, meg ugyanennyi fegyver mint ami a Battlefrontban van, mekkora lenne a felháborodás? Szerintem kb felrobbanna az internet, de így hogy SW, így nagyon jó meg klafa, és nem baj hogy lehúzták a játékosokat.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
A`rpi
addikt
válasz gyuribácsi88 #68595 üzenetére
Nem vagyok SW fan, engem az egyszerűsége fogott meg, szerintem ennek a címnek jól is áll.
Egy modern kori COD vagy BF-ben nem állná meg a helyét. Ebben egyetértek.
(#68597) cyberkind
(Nem is azt mondtam hogy ezt minden SW fan kajázni fogja.)Valószínűleg az "egyszerűsége" miatt, vagy mert nem szereted az FPS, TPS stílust, jól van, saját szíved joga. Mert hogy az "ára" nem feltétlen jó kifogás, mivel debüt ár + SP, az mindenhol zsebbenyúlós.
[ Szerkesztve ]
-
fityere
senior tag
En sw fan vagyok a párom szinten, a hétvégén kipróbáltuk pc-n azért nem megbántás, es akinek nem inge de ez egy vicc . Elegünk van mar a sok egyszerű játékból, persze ez is kell. Sajnos az Sw-nek pont nem all jól az egyszerűség. Amúgy meg nem a játékok fikazasa menő , hanem az hogy minden szart mar manapság 8-10 pontig kell értékelni. Nem megbántás saját vélemény .
[ Szerkesztve ]
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
A`rpi
addikt
válasz fityere #68598 üzenetére
Vásárló szavaz, lehet ócsárolni, de amíg megveszik addig ez a körforgás megmarad.
Béta alatt ki lehetett próbálni, világosan lehetett tudni mit ad a játék.Én megveszem a játékot, mert nekem örömet fog szerezni, te megvetted szerinted gyenge én azt is tiszteletben tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest