-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
varadigabor
senior tag
Gta 5ben elég sok a popin, ma láttam hogy npc is felvillant, ps4emmel lehet baj? Vagy a játék ilyen? Remélem nem a ps-el van baj....
[ Szerkesztve ]
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
ujhelyiferi
tag
Sziasztok!
Segítség kellene!Miért van az, hogy nagyon lassan tölt le a netről a PS4em?2.5 Gb-át1 óra alatt szed le...
Network beállításnál download speedre25 Mbps ír.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz ujhelyiferi #38652 üzenetére
Ennyit tud a PSN
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
WaterWave
veterán
válasz ujhelyiferi #38652 üzenetére
Sajnos ilyen
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
haddent
addikt
válasz varadigabor #38651 üzenetére
Egyik sem, pillanatnyi elmezavar vagy túlzol szerintem. Nálam/unk nincs ilyen túl gyakran
-
varadigabor
senior tag
-
krx21
nagyúr
Gyerekek az komoly, hogy a The Order 1886-ban mindig lesz fekete sáv, alul-felül??? Mert, hogy ez extra széles, film szerű, mondják a fejlesztők... Ne már!!!!
-
krx21
nagyúr
válasz tDr1v3r #38660 üzenetére
Hozzáad??? Nekem biztos nem... Én kifizettem a Tv képernyő egészét... Szeretném használni is... Gyakorlatilag ennyivel kisebb lesz és kevesebb felbontás is, ugye... Nagyon remélem hogy ez kapcsolható... Gyakorlatilag ilyen még nem nagyon volt AAA játékban. Nekem is csak most esett le. Szerintem lesz anyázás 1000x-el... Mondjuk megkérdezhetnék a kedves "újító" fejlesztők a játékosokat, hogy mit szólnak hozzá egy fórumon...
-
shunter
aktív tag
-
tDr1v3r
veterán
Hozzáad a látótérhez is amúgy. Én mondjuk örülök neki, belezoomolok és meg is van a teljes kép a monitoromon.
Nem ez az első játék amin letterbox van.
(#38662) shunter: Csak az a probléma hogy eddig semmit sem láttunk belőle... én kivárom a megjelenést a végeredményig.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
N@idia
őstag
válasz RunnyJuggler #38668 üzenetére
Én mondtam Kár,hogy a többi játék nincs ilyen jól optimalizálva még a Last of Us-t talán ide lehet sorolni ott is elég stabil a 60Fps,de örülnék ha hasonló grafika mellett ilyen fix 60 Fps-t kapnák a közeljövőben más játékoknál is.. The Last of US Frame Rate 60Fps
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
Gijon
senior tag
Ha annyira hinnének benne, akkor rég erre menne a hype vonat. Szerintem csak a felbontás butítása áll a háttérben..persze mert "mozis" mint a 30 fps (ezt is csak ők hiszik el). Na mindegy is, mert ha jó lesz a játék, akkor elfogadja az ember...
Szép csendben megjelent a Loadout. -
szasanyi
félisten
válasz N@idia #38669 üzenetére
A linkelt videót végignézve nem kicsi grafikai különbség van a PS3 verzióhoz képest, ez egyértelmű. Mégis van vmi fura számomra... a kiírt (szinte fix) 60FPS ellenére olyan érzésem van, mintha nem mindig lenne egyenletes, "sima" a játék futása. Tehát nem akad vagy ilyesmi, csak mégsem az igazi mint amilyen kellene 60FPS esetén.
Senkinek sem volt hasonló érezése ezt rajtam kívül?
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
Mivel gyakorlatilag majdnem az összes tv és monitor 16:9-es, mi lenne benne indokolt? Nem hiszem, hogy a játékosok ezt akarnák... Különben is a mozis szélesvásznú film szélesebb, de ez mivel csak arányaiban tud az lenni, ezért inkább kisebb levágott kép lesz... Én nagyon remélem nem erőltetik tovább ezt a 21:9-es, vagy akkor csak olyan kijelzőket lehessen venni...
[ Szerkesztve ]
-
Vasy09
őstag
Tudom, jókor nézem, mikor már megrendeltem a gépet a Gameshop-tól, de a Konzolstudiónál azt írják, hogy 2 év gari jár a gépre! Akkor most hogy is van ez? Csak mert a Gameshopnál meg csak 1-et írtak!? Ja, és még egy kérdés, látom, hogy vannak különböző modellszámok. Ezeknek van vmi jelentősége? Vagy esetleg valamelyik jobb?
[ Szerkesztve ]
Gamertag: Vasy09
-
szasanyi
félisten
válasz kovsol #38673 üzenetére
Már van konzolom (PS3) mint mondtam. Remélem azért nem okozok neked túl nagy lelki törést, nem lenne jó ha emiatt pszichológushoz kéne járnod. Egyébként pedig a barátságtalan hangnemed miatt mondom: ide nem csak azok írhatnak hsz-t, akik csak szép és jót akarnak mondani(ha úgy van, ha nem) és ehhez sem tőled sem mástól nem kell jóváhagyás. Nem gondolom, hogy olyan tartalmú vagy hangnemű volt, hogy neked emiatt túlbuzgó moderátort kellene játszanod.
haddent: ez nem értettem.
-
Vasy09
őstag
Abban kérném még a segítségeteket, hogy akkor mondtátok, hogy érdemes usa account-ot is csinálni, ehhez gondolom akkor külön email címmel kell csinálnom egy másik regisztrációt, vagy? Bocsánat amúgy a sok láma kérdésért, de ha nem gond, inkább kérdeznék, mielőtt valamit rosszul csinálnék! Ja, és a regisztrációt gondolom a neten is meg tudom csinálni előre, a gép nélkül, igaz?
-
Vasy09
őstag
válasz szasanyi #38679 üzenetére
Köszi. És akkor gondolom a magyart ugyan így! És akkor ha jól értelmezem, akkor alapból a magyart használom, de nézem az usa store-t is, és ha van valami jó, akkor profilt váltok és letöltök onnan is. De gondolom az ott letöltöttet nem fogom tudni használni a magyar profillal, vagy? Ja és mégegy, az éves bérletet a magyarhoz érdemes megvenni, igaz?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
addikt
válasz szasanyi #38677 üzenetére
Remélem azért nem okozok neked túl nagy lelki törést; de igen!
ide nem csak azok írhatnak hsz-t, akik csak szép és jót akarnak mondani; de igen!
nem kell jóváhagyás; de igen!
Nem gondolom, hogy olyan tartalmú vagy hangnemű volt; de igen!A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
mattheus
őstag
Tegnap először játszottam a Driveclubbal esős időt beállítva.
Iszonyatosan felbosszantott, hogy alacsony sebesség mellett, mikor csak gurultam a kanyarban (lassan, gáz nélkül) megpörögtem mint állat. Egyszerűen nem tudom megszokni az irányítását...... -
addikt
"csak gurultam a kanyarban (lassan, gáz nélkül) megpörögtem mint állat"
Add el (ha lemezes) és vedd meg az NFS Rivasl-t vagy a The Crew-t, ott nem lesz ilyen gondod, ott minden autó sínen megy, azok az igazi real racing gammák, és ott a fizika is 100% felett van.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Madwe
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #38689 üzenetére
De miért, waterwave is megmondta, hogy fizika nulla... kiváncsi vagyok hogy ő pl milyen autós címeket tolt eddig? nfs, burnout?
-
iTzTiGeR
tag
Sziasztok!
DS4-em analog stick-jéről szakadozik le a borítás. Jól tudom, hogy ezt gariba cserélik? Úgy emlékszem, hogy a Sony adott ki közleményt ezzel kapcsolatban.
-
szasanyi
félisten
válasz Vasy09 #38680 üzenetére
Igen, összesen 4 PSN reged leget (UK, US JP, HUN) és profilváltással bármelyiket elérheted és használhatod. Aletöltött játékok, demók is minden prolis alól játszhatóak lesznek, egyedül arra kell üygelni, hogy mondjuk USAstrore-ból letöltött játékhoz csak USA verziójú DLC lesz telepíthető valamint, hogy a PSPlus csak annál a profilnál lesz használható ahova megvetted. Az, hogy melyikhez veszed szvsz az ártól függ.
(#38685) Madwe: lehetséges, hogy a YT rosszul adja vissza ezért láttam kissé "furcsának". Bár PS3 is ilyen volt, de ugye ott a hw elégtelensége miatt volt, hogy beesett 30FPS alá is. Mondjuk igazából az érdekelt volna, hogy ténylegesen hogy fut, mi a tapasztalat játék közben?
-
Madwe
nagyúr
válasz szasanyi #38697 üzenetére
Anno ps3hoz még Hong Kongi accom is volt, mert ott 1 héttel korábban jött ki a GT prologue
A last of us betonstabil 60as ps4en, kivéve ha bekapcsolod a 30fps lockot, akkor kicsit szebbek az árnyékok és stabil a 30as (kötelező berakni 30as lockot sony játékoknál, nem az árnyékok miatt kellett 30ra lekorlátozni, bírna többet is, de ha már 30ra lockolták, nyomtak egy kicsit rajta)
(#38698) iTzTiGeR nincs mit! 2015 milyen? bedőlt már a forint a spekulációs támadások miatt?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Külpolitika
- Tudományos Pandémia Klub
- Politika
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest