- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- Home server / házi szerver építése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz m.hegyi #35798 üzenetére
ps4re nem jön már multi kódos játék, szerencsére ezt elfelejtették végre... azaz minden használt játékkal menni fog a multi...
(#35799) Járókeret igen. ezért nem szabad preorderelni, meg kell várni a teszteket, s az alapján mérlegelni... metacritik meg ilyen idióta pontozásokra sokat sztem nem kell adni, de azért azt h technikailag rendben van e a játék érdemes megvárni. azt meg h a játék maga tetszik e neked, ne mások pontozásai alapján döntsd el, hanem videók élmények alapján mérlegelj, neked jó e... (hogy egy lassan klasszikust idézzek, a gatyádat hossz és szélességben is leméred, a gyerekedet meg 1 pontszám alapján akarod predesztinálni?)
[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
Lemezes játékot nem lehet valahogy úgy feltenni, hogy később ne kelljen a lemez a gépbe folyamatosan?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
mfranky
őstag
válasz d3tox1c #35811 üzenetére
Jogos! Abba gondoltam bele, mi van akkor, ha megveszem most lemezesen, aztán fél év múlva a feléért le lehet tölteni digitálisan, de még akkor is jól járok, ha eladom a lemezest...ilyenkor egy patch-et szed le hozzá ha megvettem digitálisan, vagy totál törölni kell a lemezest és letölteni a 20-30-40GB-ot?
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
addikt
-
haddent
addikt
válasz gyuribácsi88 #35814 üzenetére
-
addikt
-
tepenzed
őstag
na váltsunk komoly témára, ki veszi meg holnap a Monopoly Family Fun Pack játékot?
egy rohadt videót nem találok róla yt-n ...
-
shunter
aktív tag
Sony Pulse Elite vs. TB xp500 érdekelne. Próbálta már valamelyikőtök mindkettőt? Kb egy szint a kettő vagy a TB veri a Sony t?
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
Egyre komolyabb videók vannak fent... spoiler!
GTA 5 PS4 Gameplay Walkthrough Part 1 [Introduction/Prologue] (First Person) -
N@idia
őstag
válasz Dexar007 #35827 üzenetére
Hát úgy kb én is 1.5- 2 hét múlva fogom megvenni addigra már jó árban lesz (Sajna VGA-t vettem a gépembe és nem maradt erre a gyönyörűségre,de tudok várni szerencsére így nem okoz gondot)
(#35826) Elderath: Nekem pont az FPS nézet tetszik kegyetlen jó lett
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
krx21
nagyúr
válasz losilee1337 #35830 üzenetére
Na, hogy fut? Grafika? Benyomások? -
d3tox1c
senior tag
válasz Elderath #35826 üzenetére
Pontosan igy gondolom en is!
Annyi mas, kifejezetten fps jatek van,ezt szerintem csak 3rd-ben elvezetes jatszani,ugy van meg az igazi gengszter feeling
(en is csak kesobb veszem meg, most a bf3-al elvagyok (single resz,nem vagyok online gamer).
Azert kivancsian varom a velemenyeket a gta-rol, ugy erzem nagyon fel fog porogni ez a topic -
ForRedGlory
félisten
válasz losilee1337 #35830 üzenetére
Mit kell rajta tesztelgetni amugy? PC-n meg megertenem, de konzolon?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ForRedGlory #35833 üzenetére
frame rate teszt, mennyivel pörög a vinyó, a venti, hány fokos a gép meg ilyenek. Ezeket én is szemre, szagra, tapintásra, megmondom.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
shunter
aktív tag
Nekem Goldom van. Haver akar venni. Agyalt nagyon a Goldon, de a tesztek szerint az Elite jobb mélyeket ad. Uh most azzal szemezget. Csak közbe TB párti haverok próbálják lebeszélni a Sony fülesekről, mert, h a TB k klassisokkal jobbak blablabla.... Én megvagyok elégedve a Goldal, bár TB t még nem próbáltam, de tuti jó az is.
[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
válasz Rabbitf_24 #35842 üzenetére
De de, írjatok, győzzetek meg miért ne vegyük meg, vagy miért vegyük meg
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Tegla80
addikt
Van ez az uj ficsor....Ti is kitudnatok probalni,ha megosztja veletek a jatekot.
Sony® & PlayStation®
-
sittes79
addikt
Mitök várható fekete pénteken, tavaly 25 dodó volt ha jól emlékszem az éves ps+...reméljük megint lesz valami hasonló amazonon!!??
-
N@idia
őstag
válasz Tatyla #35847 üzenetére
Szal ők is letiltották ahogy a COD-nál ennyit erről az új funkcióról...
Egyébkén az AC unity-t lehet ? Vki dobhatna nekem aki megvette megnézem milyen,ha jó akkor meg is venném csak hát nem akarok zsákba macskázni...
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest