Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AxBattler

    félisten

    válasz .LnB #223766 üzenetére

    Ó, istenkém... a nagybetűs Véleményterror! Az!
    Egyetértenék, ha pl. a Logout-os cikked alatt megjelentek volna a házigazdák, és elkezdtek volna kóstolgatni a tartalma miatt, neadjisten levetették volna a cikket, vagy valami.

    Tudod kik bújnak emögé a kártya mögé? Azok, akik - ha nem jön be nekik az izomból felháborodás - az első kollektív seggberúgásra elkezdik keverni a kulimászt ilyenekkel:
    - nem a vitapartnernek történő egyenes válaszadás, másnak panaszkodás;
    - kitérés a konkrét érvek elől;
    - felelősség elkenése;
    - "engem itt bántanak" jelenség;
    - "én csak jót akartam" szindróma.
    Szerintem senkinek nem válik kárára, ha a fentieket elkerüli; nem mintha Te bármelyikben sáros lennél.

    (#223773) .LnB
    "Nem számít a véleménykülönbség."
    De igen, ezért járok erre a fórumra.

    (#223780) .LnB
    "És az én kommentem felháborítóbb, mint az ha igazam van...Sajnálom. Ezt nem tudom elfogandi. Nyugodtan rúgjatok érte agyon. Nem érdekel."
    Haggyámá'. Mert Téged annyira meghatott AliceWake magyarázata.

    A "RÁGALMAZÁS" kifejezésről pedig: ha jól emlékszem, egyetlen alkalommal használtam, a továbbiakban idéztem. Lehet, hogy icipicit erőske volt, de nem feltétlenül jogi kategória, és volt némi alapja, ti. nem tudhattad 100%-os bizonyossággal, hogy Alice elbliccelte a végigjátszást, csak "nagyon úgy tűnt"... ha már a kifejezéseken lovagolunk.

    (#223787) Bogyi007
    "Az nem lehetséges hogy a cikkírónak van egy másik profilja is és esetleg azon játszotta végig a játékot?"
    Hogy a mindenki által ismert nick-hez tartozó, "hivatalos/nyilvános" AliceWake profilon kívül lenne még egy privát fiókja is? Ne viccelj. Kizárt!
    Ahogy itt a topikban minden PS4 felhasználónak csak és kizárólag 1db accountja van, úgy Neki sem lehet ennél több! Bármi egyebet állítani hazugság!

    [ Szerkesztve ]

    "Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

Új hozzászólás Aktív témák