- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- PLC programozás
- Steam Deck
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz S e t h #221551 üzenetére
Ne én hatàrozzam màr meg hogy mit gondolsz pls.
Legközelebb a SZERINTEM szót 72 betümérettel fogom írni.
Nem vagy köteles a véleményemmel egyetérteni.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Málnabeach
csendes tag
Sziasztok!
Még nincs 1 éves a Slimem, viszont minden játéknál azt veszem észre, hogy egy idő után baromira leromlik a játékok grafikai minősége, (most éppen a Star Wars Jedi Fallen Order 40 százaléknál néz ki úgy, mint egy előző generációs játék, holott az elején semmi ilyen gondom nem volt), laggolni kezdenek és kb élvezhetetlenné válnak.
Általában egy hosszabb játékidő után esik vissza így a teljesítménye, de pár óra pihenő után is ugyanolyan ocsmány marad, de általában másnapra is.
Alapvetően keveset nyúzom és mindig laptophűtővel együtt. Érdemes lenne még a maradék két hétben garanciában ránézetni vagy ez "természetes"?
-
MODERÁTOR
válasz Málnabeach #221553 üzenetére
Olyan nincs, hogy leromlik egy játék grafikai minősége. Technikailag a hardver és minden órajel adott, ha túlmelegszik a konzol akkor azt kiírja és lekapcsol. Nincs melegedés miatti dinamikus feszültség- és órajelszabályzás, a PS mindig ugyanazt a teljesítményt nyújtja. Ez a játékkonzolok egyik fontos sajátossága.
Ha ilyesmit tapasztalsz, akkor az valószínűleg a merevlemezre vezethető vissza, esélyes, hogy kezdi megadni magát. Érdemes lehet kiszedni a konzolból, és PC-re dugva ránézni a S.M.A.R.T.-ra. -
Schweini
tag
Érdemes lenne csinálni egy screenshotot az elején, aztán egyet mikor már úgy látod, hogy leromlott a grafika. Azokat összehasonlítva derülne ki, hogy valóban van valami probléma, vagy csak a szemed hozzászokik a látványhoz és nem úgy hat mint elsőre.
Személy szerint ilyenről még nem hallottam egyébként, hogy eleinte jó, aztán ronda lesz. -
saelin
veterán
Az alap gépeken szarul fut az új SW. Szerintem nem a gépeddel van baj, hanem a játékkal...várj meg egy patchet hátha javítják.
Super off-topic:
A Pokemon S&S nagyon gyengén sikerült... Azt mondtam ha kijön a kövi nagy pokemon játék, akkor veszek egy switchet, de ez nagyon kevés hozzá. Ott van a Zelda Breath of the Wild, ami tök jól néz ki ahhoz képest hogy egy handheld konzolon fut vagy a Mario Odyssey! Erre kapunk egy ilyen tartalomban megvágott last gen grafikájú valamit... Kegyetlenül csalódott vagyok. [ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Málnabeach
csendes tag
válasz Schweini #221555 üzenetére
Próbáltam pár screenshotot, videót csinálni, nem igazán adja át a helyzetet. Most jobban megfigyeltem, amikor mozgatom a karaktert, akkor egyszerűen képtelen betölteni a textúrákat, ha megállok, akkor nagyjából 5-10 másodperc után beugrik a rendes kinézete. Ezt nem csak most tapasztaltam, hanem már tavaly decemberben, tehát 1 hónapos géppel a GOW alatt, de azóta a HZD-vel, AC Originsszel, Witcher 3-mal is pontosan ez volt, csak most jutottam el oda, hogy már elképesztően zavar. Eleinte azt hittem, hogy a TV-m miatt van, de azóta már váltottam egy 4k-s készülékre, ami ezt kizárja.
Itt a linken eléritek, pár kép és egy rövid videó az SW Jedi: Fallen Orderből, tehát kvázi spoilernek minősül, szóval óvatosan. Az achievmentes kép még tegnapi, a többi mai. Nem igazán adja át úgy, mint élőben, de ég és föld a mai megjelenése a tegnapihoz viszonyítva.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz Schweini #221478 üzenetére
Ránéztem a Detroit BH-re, hát engem megvett kilóra...
Egy gameplayt kezdtem nézni, de 3 perc után meg is álltam vele, nem akarom megfosztani magam a játék adta élményektől. Eddig nem is mozgatott a cím, de az hogy rengeteg lehetséges végigjátszás van, még jobban húzza az agyam. 5k körül már hozzá lehet jutni, úgyhogy télapóra meglepem magam vele...Psn ID: Tdizsolt
-
Schweini
tag
válasz Málnabeach #221557 üzenetére
Ugyan nekem még nincs meg a játék, de néztem róla videókat és azok alapján ps4-en a legkevésbé szép szerintem. (pro, one x, pc)
Tv beállításaira is ránéznék a helyedben. Nekem pont a HZD-nál volt, hogy valamit állítgattam a tvn és mozgás közben bizonyos részek teljesen el voltak mosódva. De csak játék közben, filmeknél nem.
Szerk.: Közben látom írtad hogy másik tvn is ilyen volt, akkor nem szóltam. Arra kicsi az esély hogy mind a kettőnél ugyanaz a hiba lenne.
Persze az is lehet, amit Kendek írt feljebb, annyira nem értek a PS4 hardveres részéhez.#221558 Tdizsolt: A téli hónapkoban biztos hogy sorra kerül nálam is.
[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
Berendeltem egy ilyet [link] .
kíváncsian várom, majd beszámolok róla, ha érdekel valakit.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Alcsi69
senior tag
Mivel vissza akarok térni a gépes szenvedéseim után PS-hez, nem tudom hogy lecsapjak-e erre a kombóra így: [link] vagy pedig várjak még, hátha lesz jobb áron.
-
Steve1207
veterán
válasz Alcsi69 #221564 üzenetére
Szóval abból lesz a fagyi vezérlő hozzá
Én nem vagyok elájulva az eddigi áraktól, az alapgépeket 59 körülre vártam volna, de ha nem lenne az alza nem is tudnám megnevezni hol volt eddig értelmes akció (Pro gépeknél játékkal meglepő a 100 alatti ár, az tényleg jó). MM-ben is minden drágább volt eddig, mint tavaly.
Mindenesetre 70 alatt egy slim korrektnek mondható, ha nem fillér szinten nézzük szerintem nem érdemes 5e ft-on vacakolni, addig is megvan, játszik az ember és nem kell vele vacakolni többet.Ha beledobsz egy utp-t nem tudsz még egy 4e-es kódot érvényesíteni, mint itt [link]?
.
-
markknight
veterán
Értem mi a baj, slimem volt fél évig és én is észrevettem. Így mûködik ez sajnos.
RangerFox: Alza egyik pro gépnél: “Halál stranding” Istenem
[ Szerkesztve ]
-
Alcsi69
senior tag
válasz Steve1207 #221565 üzenetére
Pingpongos fagyi, így van.
Egyébként nem, nem tudom a kiegészítős kupont mégegyszer érvényesíteni, a kötegelő már használja azt a kupont.
Igen egyébként, ha nem lenne a kosárban egy HZD illetve a headset, akkor nagyjából 59k-ra jönne ki ahogyDipper Pines... akarom mondani RangerFox említette.[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
vmi hiba lesz milyen gép ez?
-
Mike
veterán
válasz markknight #221567 üzenetére
slimen nem így néz ki a fallen order
-
Málnabeach
csendes tag
-
Steve1207
veterán
válasz Málnabeach #221575 üzenetére
Euronics jelenleg igen és volt az Alzánál Pro plusz NHL 20 kombó 98-ért úgy emlékszem, de nem tudom meddig él.
.
-
Schweini
tag
válasz Málnabeach #221575 üzenetére
88-ért volt alzán pár óráig kuponnal NHL20 játékkal. Az volt az idei eddigi legolcsóbb. Azóta több helyen láttam 100-ért a fortniteos bundlet.
-
proly01
őstag
Játszik valaki a Jedi fallen orderrel? Mi róla a vélemény?
....Pr:)ly....
-
hitchins
őstag
Wireless mikrofonos headset keresek ps4-hez lehezoseg szerint 7.1.
Egyelőre a
PS goldot talaltam.Ez mennyire kompatibilis más cuccokkal pl tv/mobil? Van esetleg hasonló kaliberű headset ami működik mással is?
-
frankdelgado
őstag
válasz markknight #221567 üzenetére
Azèrt nyugtassatok meg, h slimen nem kèpregènyt fogok nèzegetni, meg pixeleket szàmolgatni....azèr a szemem màr hozzàszokott az xox hez...
-
ProEvoFan
nagyúr
Decemberben lesz három éves a slimem.
Ilyen hibával nem találkoztam.
Garanciális, akkor nézesd meg. -
válasz saelin #221547 üzenetére
Remnant-tal milyen fentartásaid vannak? Tegnap a Fallen Order mellett megint végigmentem rajta fórumtárssal és még mindig élvezem a harcot benne.
hitchins: Kábellel megy csak telefonnal meg más cuccokkal. Csak PS4 meg PC amivel tudod wireless használni. Mondjuk annak az árában nincs kifejezetten nagy választék vezeték nélküli headsetekből.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Hardcore café
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Overwatch 2
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest