-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz #42308056 #192151 üzenetére
Én nem tudnám szerintem csinálni, ha leköt egy játék akkor vagy holt kussban játszom vagy ha már kezdek idegállapotban lenni akkor dumálok, mint nagymama a TV-nek. Arra meg gondolom nagyon nincs igény, vagyis biztos lenne csak nem biztos hogy szalonképes lenne.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
-
Deck
titán
Mert napi 12 órát streamelni minden egyes nap ugyanazzal a játékkal és a legjobbak közt lenni folyamatosan az könnyű nem? Próbáld ki akár csak 1 évig. Már többen írták, hogy nem tudnak csinálni innen, de pl én sem. De ha te tudnád és könnyű is akkor élj meg ebből
[ Szerkesztve ]
PS5
-
[link] Battlefield 5 Firestorm (BR) Official Trailer
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
sp8787
addikt
Ezen az alapon csak a favagok meg a reszecske fizikusok dolgoznak kemenyen.
Egyebkent meg annyira viszonylagos ,hogy mi a valos ertekteremto munka, szinte barmire meg lehet indokolni ,hogy nem az.Kulonben is onnan induljunk ,hogy egy olyan velejeig alja vilagban elunk ahol a bolcseszek,jogaszok,tortenelemtanarok,politologusok...etc. dontik el ,hogy mi legyen a jovokep. Azok akik sokat tudtak seggelni es k*rvara nem erdeklik oket a pl. tudomanyos tenyek...etc.
Milyen hulyen adna ki magat ha a fizikusok meg a matematikusok iranyitanak a vilagot.
-
belan
addikt
Komolyan ilyen piti dolgokkal foglalkozni ki mivel keresi a pénzét . Állam bácsi mivel keresi meglopja a népet 😂.
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
marilllyo
veterán
válasz Xaels #192158 üzenetére
Traktorral promózni.
Ettől függetlenül... belegondolva. Battle Royale.. tankokkal, rombolható épületekkel... meg minden BF-esdivel. Hát azt hiszem, hogy feltették a Battle Royale-ban (nem létező) "i"-re a pontot és szerintem kimaxolták azt.
Egy ugyanilyen jöhet modern warfare-ben is.
Mi a véleményetek? És akkor ezzel evezzünk is más vizekre.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
-
marilllyo
veterán
válasz Xaels #192165 üzenetére
Nekem is tervben van, de még ráérek vele. Nem mondom, hogy nem meggyőző ez a trailer. Csak elég hosszú még a backlogom. Most fejezem be lassan a Far Cry 5-öt. Arra is nagy duzzogva vettem csak rá magam, hogy ha már megvettem 15-ért a GOLD-ot, akkor toljuk már végig. Na meg ugye december óta csak ezt a hülye Blackout-ot játszom. Nem szeretek betárazni játékokat. Plusz azért ez a Firestorm még kíván majd pár patchet. Day1 biztos lesznek cifra dolgok benne.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Deck
titán
válasz kriszpontaz #192159 üzenetére
Ninja havi 125 millió forintot keres, ez az alap. Ennél jobban keresne itt a topikba valaki?
PS5
-
válasz marilllyo #192166 üzenetére
Itthon vagyok 1 hete betegben, de szinte semmivel nem játszottam mai napig. Ma is a "tudjátok mi" ment, bőven tudnék még vele játszani de be kéne fejezni a Kingdom Hearts 3-at, itt a DMC5, a Sekiro meg a Path Of Exile is. Ha meg bedarálna valami multi megint akkor semmire nem maradna idő.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
F-ECT$
titán
Azért látom keveredik itt rendesen a komoly, a sok pénzt hozó, a nehéz és a nagy presztízsű munka "definíciója".
Maradjunk annyiban, hogy napi 12 órán át bármit csinálni (még ha élvezed is), nem nevezhető könnyűnek, illetve a világon top 10-ben lenni bármiben szintén nem könnyű, illetve havi 100M HUF-t keresni sem az, legyél bárhol a világon.
Dive ever, work never.
-
S e t h
nagyúr
válasz wierra #192125 üzenetére
A focis dolgot már leírták, nem ismételném magamat, túlértékelt semmi.
Már most félek, hogy a fiam ne kerüljön később az ilyen semmirekellő infuenszerek és társaik hatása alá.
Amíg én élek, addig nem foshok ettől, mert talán leszek vele olyan kapcsolatban, hogy megvilágítsam neki mi helyes és mi nem.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
belan
addikt
válasz BoneDragon #192174 üzenetére
De biztos irigykednek de itt a átlagon felül 😂👍😂🤘. Az meg ki hogy gondolja pont nem érdekel 🤘.
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
markknight
veterán
De amúgy felesleges irigykedni skacok Az élet amúgy is arról szól. hogy folyamatosan alkalmazkodsz és követed a világ ritmusát. Szóval fogjatok keyboardot és mehet a játék
-
seniman
veterán
Csak nekem tűnt fel egyik házigazdánk burkolt utalása arra,hogy evezzünk más vizekre? Kutyát nem érdeklik a jutúberek,ahhoz meg hogy ki mennyit keres,senkinek semmi köze,magánügy.A végletekig toleráns angol kultúrában egy jól irányzott pofánvágás is jár ennek a témakörnek a feszegetéséért.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Nayrobi
őstag
Edigitalban 13fél az éves plus. Kszben 13290 lesz, de ott még nincs élesítve az akció.
-
Gebriel
veterán
válasz belan #192175 üzenetére
"De biztos irigykednek de itt a átlagon felül" tudnál erről valami forrást linkelni
#192172 mi van a vele?
Ezt most miért írtad nekem
Én nem vitattam azt, hogy világ legtermészetesebb és a legkönnyebb dolga az amit elért!#192185
Milyen értéket termet ez a Ninja azzal, hogy streamel?[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
Szerintem az a munka amiért fizetnek mindegy mint csinálsz munka az munka ! Ha valaki máshogy látja az menjen vissza a komonizmusba és ott megértő fülekre fog találni ! A világ változik és ha valaki nem érti meg az inkább menjen vissza a időbe ! 🤘 ezt a témát le zártam nem válaszolok e-vel kapcsolatba senkinek vissza szóval kérem szépen ne is írjanak rá választ !
[ Szerkesztve ]
-
xkoti
senior tag
Gebriel Érzék igen az valóban kell de nálam a tehetség mást jelent én úgy gondolom
Egyébként ezt a témát valóban hagyjuk szerintem is munka a stream aki normálisan műveli ..stb
Nem mellesleg nem is olcsó mulatság bár minél nagyobb leszel annál "könnyebb" szerintem.
Viszont én szívesen dolgoznék ilyetEgyébként csak, hogy a ps-hez vissza térjünk valaki használ hangprojektort a pshez ?
Elkezdte mostanában érdekelni a kis agyamat milyen is szóval valakinek van tapasztalata ?KO
-
törölt tag
válasz xkoti #192194 üzenetére
Hangprojektorral kapcsolatban inkább a hangprojektor topikot keresd. Amúgy inkább sztereó hangszórókat szoktak ajánlani, ha az ember nem akarja a fél életét elkölteni hangrendszerre. Hangprojektor meg kifejezetten nem ajánlott, persze ha kevés a hely a szükség nagy úr.
-
Bencus88
nagyúr
válasz belan #192190 üzenetére
Aki mást mer állítani az egyszerűen leragadt a feudalizmus korszakában. A világ legnagyobb baromsága azt állítani hogy amiert penzt kapsz nem munka, egyszerűen csak irigy az illető nekem is a hobbim a munkam közel 8 éve. Szóval óriási +1
Sokaknak az a munka ha hulla fáradtan beesel az ágyba este mikor hazaérsz a bányából aki meg jól csibalja és van szabad ideje élvezi az életet az nem az minden csak akarat kérdése ki mennyit akar dolgozni és mit. Mindent el lehet érni, de valaki panaszkodik inkabb arra nyomja el a felesleges energiáit, de hogy tenne azert hogy könyebb legyen nem tud
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest