- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pendrive probléma
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
válasz hombre[EU] #191944 üzenetére
Mindegy az, innentol a ps now (is) korbe van hugyozva
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
hombre[EU]
veterán
válasz Carlos Padre #191951 üzenetére
Majd a google bedarál mindenkit csak nem tudom mivel. No content,no fun
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #191949 üzenetére
De biztos lesz egyszer. Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hitvanyalak
senior tag
-
Carlos Padre
veterán
-
Bencus88
nagyúr
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Carlos Padre #191957 üzenetére
Ezt annyira nem értem.
Én a saját már alaposan kialakított karaktereimet szeretném használni.
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Walter_White
senior tag
Hát....leesett az állam ... Kicsit kutakodtam az LG TV-ben, és felfedeztem egy TruMotion menüpontot..... és a fix 30 FPS rögtön olyan érzetet keltett mintha 60FPS lenne a játék 4K-ban, és helyenként volt csak az a 30 FPS érzet, és az Input lag is megmaradt azon a határon belül ahol nincs "késés".
-
Deck
titán
-
3L1T3
addikt
Rumor: sony in talks to acquire take-two interactive
BioShock series
Borderlands series
Civilization series
Grand Theft Auto series
Mafia series
Max Payne series
Midnight Club series
MLB 2K series
NBA 2K series
Red Dead series
WWE 2K series
XCOM series“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Wesder
félisten
válasz #80123904 #191961 üzenetére
Ha az Xboxot vàlasztod akkor egy megkeseredett ember leszel és csorgatod a nyàlad a PS4-re, mert annyi eszed màr nincs hogy lecseréld ha mégsem tetszene. Kb így lehet értelmezni a rosszul vàlasztasz-t.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
törölt tag
válasz belan #191963 üzenetére
Szóval számodra fekete és fehér a világ? Tehát aki xbox-ot / switch-et vásárolt, az rosszul választott. Aki ps4-et az jól. Nincs olyan a világodban, hogy aki ps4-et, x-et, s-t vásárolt, az mindenképp jól választott, mert jól fog szórakozni?
Az eladások is ezt bizonyííííítttttttttsssssák (te jóságos szent Habakkuk )? Mit? Aki mást választott, az nem választhatott jól? -
belan
addikt
válasz #80123904 #191967 üzenetére
Én nem azt mondtam ,ps és box között kellene választani akkor egyértelműen ps !! Másik fele gyerekek ha ennyire Xbox hívők vagytok akkor ott hirdessétek a igét vagy nitendo táborba !!😂 En se megyek Xbox topicba hogy le beszéljek mást hogy vajon jól döntőt hogy Xbox-ot vett vagy nitendot!! Témát le zártam !
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
parandroid
félisten
válasz #80123904 #191967 üzenetére
Dehát erősen felülreprezentálja a playstation az xboxot!!!!!444!!4! Azaz sok xbox van benne. Vagy sokat használja. Vagy csak azt mutogatja sokat. Vagy valami ilyesmi. Mittudomén, olyan, nehezek ezek a migráncs szavak, de ilyan jól hangzanak. Na mindegy, szóval aki pléjsztésőnt vesz, annak az apukája is erősebb! Vagy fordítva. Én is vettem a gyereknek, végigjátszotta azt a pár exkluzívot, oszt most vagy simsezik pc-n, vagy lopja előlem az xboxos játékidőt a hülye farcry-aival, én meg nem tudok forzázni. Persze megvehetném neki a farcry-okat ps-re is, de ha egyszer már megvan boxra, a párszáz egyéb játék mellett, amivel nincs mivel játszani... Ha anno ps-sel kezdünk, most valszeg arra lenne meg minden, és akkor egy xboxot kellett volna vennem mellé a forza miatt. Szar dolog ez az exkluzivitás, ha egyszer pont az a játék köt le részenként többszáz órára, akkor kénytelen vagy ahhoz konzolt venni. Nem volt rossz az a pár ps ex cím, amit néztünk, de engem abszolut nem szippantott be sem az uncharted, sem a hzd, a spiderman meg pláne. Gyerek egyszer végigtolta őket, egynek jó volt mind, de semmivel nem jobbak, mint akármelyik multiplatform játék (fc-k, skyrim, fallout, witcher, ac-k). Shooterek megint platformfüggetlenek, sportjátékok szintúgy, nekem viszont a forza sorozat kb az egyetlen, amivel még játszok. Szóval mindenki vegye azt, ami szinpi neki, nagyjából ugyanazt kapja, mondom ezt úgy, hogy mind a kettő van itthon.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
undercover
őstag
Szerintettek kell félni, hogy a Google bejelent egy új konzolt elvileg jövőhéten?
Playstation ?// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Def26
félisten
válasz parandroid #191972 üzenetére
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Deck
titán
válasz 3L1T3 #191965 üzenetére
Ha ez megvalósulna az brutális lenne.. A Sonynak így is hatalmas az előnye. Ezzel meg majdnem kinyírná a boxot. Nem örülnék neki mert majdnem 1 szereplős lenne a piac és azt csinálna a Sony amit akar. Drukkolok a Microsoft-nak, hogy ébredjenek már fel..
[ Szerkesztve ]
PS5
-
belan
addikt
válasz seniman #191976 üzenetére
Ez egy ps topic aki ps vett azért vette meg mert számára legjobb választás !! Ha idejön valaki és meg kérdezi hogy szeretne venni egy ps de nem tudja el dönteni mert Xbox is bejön neki vagy a Nintendo , akkor itt le fogjak neki írni melyik konzol miért jó és miért érdemes azt választani !
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
-
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #191986 üzenetére
Még szerencse hogy nem az S-t szoktuk erre a célra ajànlani.
-
headhunter86
senior tag
RDR2 V. Fejezet. Hát itt mik történnek. Kezd irtó jó lenni a sztori. Kezd nagyon durván érzelmileg hatni rám a játék. Hirtelen annyi minden történt, és annyira kíváncsi lettem. Egyre jobb és jobb ez a játék.
-
Deck
titán
-
belan
addikt
válasz headhunter86 #191988 üzenetére
Én most kezdtem el 3 fejezetnél járok kiváncsi leszek mennyire fog meg a játék .
-
törölt tag
A legjobb konzol nyílván a !!! Ps4 !!!
Ha effelől netán valaki mást gondol akkor az illető nagyon el van tévedve és rossz topikot tetszik olvasgatni ! 🤘 -
sting2
addikt
Este nyomtam vele 2 pályát.
Az átvezetők blokkosodnak, olyan a látvány mintha AVI -ból csomagolták volna ki és ezt húzták fel 1080P-re..A harc suta és erőtlen
Az AI olyan sematikus, hogy 10 éve is gáz lett volna, helyben futnak, nélkülöznek mindenfajta kihívást, bóvli.
Millió " szemed előtt " felépülő, textúra betöltődős objektum
Tanulságosan szar egy cím lett.
Nem hiszem, hogy folytatni fogom...Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
.LnB
titán
Abba a topikban csak boxosok járnak ajálngatni nem? Ők ráérek. Akinek Ps-e van, az általában játszik.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
NyMRooD
őstag
Logikailag megcáfolta a Business Insider, én arra gondoltam, hogy mi van akkor ha a Sony a PS Now-t akarja erősíteni, úgy nem lennének a címek exkluzívok és ha mindenki efelé megy, hogy ez a jövő (mármint a streaming) akkor a Sony-nak nem lesz elegendő a mostani PS-es IP felhozatala (főleg ha a legnagyobbak mind saját megoldásban gondolkodnak)
Köszi a linket Döglött Róka-nak az X topikból
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #191992 üzenetére
Mutasd kérlek.
-
.LnB
titán
válasz sting2 #191995 üzenetére
Elenbé a multiplayer játékmódokról írta, hogy okés. És én nem lattam popup textúrákat, nagyon rendben van a grafika.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- ÚJ, Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD, garanciával!
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest