- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcabome
aktív tag
PH-s klánban el van írva a prohardveres link, ha rákattintunk, akkor nem a ph-ra dob, hanem a battlelog után teszi a címet, így:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/platoons/view/8911976482112421520/www.prohardver.hu
Nem kötözködésképp, csak gondoltam szólok!
[ Szerkesztve ]
-
balazs8907
tag
Besz@rás, mit ki nem találnak. Tetszik!!
-
Madwe
nagyúr
"A VR-headsetről már tavaly szeptember óta cikkeztek a sajtóban, de most erősítették meg, hogy az Oculus Rift riválisaként saját fejlesztésű virtuális valóság-szettel dobják fel az amúgy sem rossz PS4-játékélményt, és március 17-én a san franciscoi Games Developer Conference keretében rántják le róla hivatalosan a leplet."
Nem a leghitelesebb a forrás, ami meg se jelöli az eredeti forrást... De ha valahol fellelem, azt is ide írom
-
mstills
tag
válasz ndave92 #16312 üzenetére
Hasonlóan vagyok vele. Bar én 150 óra körül járok, és az esetek többségében szerencsére nincs semmi gond. néha viszont nagyon fel tud idegesíteni.
@Tomix24: Ha magas a ping, lépj ki, és keress másik hostra. 10 ből 6 smooth..
A hitbox is jobb lesz..
Engem nagyon ritkán dob be laggos lobbyba. ez elhanyagolható.
viszont figyeld meg, hogy már rég fal mögött vagy (fél méterrel) amikor beadja a másiknak a lövést. De elég, ha elkezdesz valakit tunkolni, majd ha érzed, hogy elég, gyorsan elrántod a kontrollert. már rég más irányba nézel, amikor meghalt. nem vészes egyaltalán, de ettől még jelen van a probléma.A spawn rendszer. Ha véletlenűl az ellen mellé tesz, hát max lelövöd. 1 másodpercre védett az újjonan berakott ember kb. De ze már két része így van
Nem lövöd le, mert valószínűleg ahogy meglát ő lő le téged. Persze az említett eset is előfordul, amikor berak valaki háta mögé.
De sokszor 4-5x egymás után mozdulni nem lehet. egyszerűen kirak a tér közepére, ahonnan nem kell 1mp sem, több irányból jönnek."Semmi fedezék? Akkor talán legyen egy olyan embered, akinek rakétavetőt berakod+perknek a nem láthatóságot+géppityut. Én nálam nem marad a levegőben heli..."
Legyen olyan emberem? Publicon, egy ilyen szintű arcade játéknál szerinted ki taktikol? én biztosan nem, mindig egyedül játszok."Pajzs.. Lödd a lábát+gránát."
Nem azt mondtam, hogy lelőhetetlen. késeltem már többször maniac-et is. viszont aránytalanul nehéz az előző codokkal szemben.A játék jó,csak neked kell felfejlődni szerintem
Első konzolom, elképzelhető. Mondjuk az utóbbi időben nagyon jön fel a KD rate-em, egyre többször nyerek ha FFA-zok és vesztett meccsnél is mindig pluszban vagyok. de a hibák ugyan úgy fentálltak, amikor 0,5-ért küzdöttem az elején.[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz balazs8907 #16358 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Remi1234
aktív tag
Outlast: A ku.va anyád!!! Most kezdtem el, majdnem szívrohamot kaptam..
PSN ID: RemiFungus
-
balazs8907
tag
-
tuki2200
senior tag
Hat nemtudom..a microsoft digitalisan akarja csokkenteni a jatekok arait vagyis a Ryse-al tesztelik most (40dollar),a ps store alapbol draga(tudom h az 2gepre van), en nem szeretem a CDket venni, szerintem kenyelmesebb igy.
"sajnos" en is es korulottem eleg sokan vettek most xboxot, pedig kivartam mert ps4et szerettem volna, de egyszeruen ugylatszik tul nyugatias vagyok egy Ryse, Titanfall vagy akar pvz garden warfare jobban letud kotni..az Order 1886 miatt vartam eddig, de mikor meghallottam h nem FPS lesz... remelem belehuz a sony jatek fronton..
-
Def26
félisten
válasz balazs8907 #16365 üzenetére
Battlelogon keress. Ps4 -en valamiért megint bugos.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
zzola
titán
BF4 SA DLC is ugyanúgy akad, mint az összes többi pálya, + még mindig lőnek a plafonból...
Akkor lesz jó a buli, ha majd lehet szervert bérelni....
Egy kis esti trollkodás: [PH] zolar_km[ Szerkesztve ]
-
Remi1234
aktív tag
válasz ndave92 #16368 üzenetére
Hát én is gondolkodok rajta, hogy végigtoljam-e.. Öreg vagyok én már ehhez
Tegnap megpróbáltam BF4ezni ismét.. Egyre inkább az az érzésem, hogy hiba volt PS4et venni.. Nem volt olyan alap pálya ahol ne lett volna lag.. De olyan hogy futok előre és mp-enként visszadob egy kicsit. Abszolút élvezhetetlen így.. 360-on megvoltak a hibái, a grafika is rossz volt, de legalább nem volt ilyen élvezhetetlenül rossz.. Lehet, hogy a wifi miatt van ez nálam?
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Mert beledugtam a net kábelt és akkor is fos volt... ha ilyen egyszerű lenne a megoldás, szerinted nem jöttek volna már rá? Meg akkor miért csak a BF4-ben csinálja ha szar a wifije?
Amúgy meg évek óta wifin használom a notit és a xbox360-t is, és soha nem volt gond vele játék közben se. Persze ha egy hulladék vagy halódó routert használ az ember akkor lehet gondja a wifivel.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
ndave92
tag
válasz Remi1234 #16371 üzenetére
Ne mondj ilyet! Nem hiszem, hogy a PS4 hibája lenne. Szerintem a Bugfield 4 a ludas. Minden platformon másképp viselkedik a játék. Van olyan hiba, ami pl. csak PC-n jön elő, mert ott másképp oldották meg, mint X360-on vagy PS4-en. Ilyen ez sajnos. EA-vel kapcsolatos dolgok az elmúlt években elég nagy csalódást okoztak számomra. Remélem a Titanfallal nem fürdök be...
-
Madwe
nagyúr
válasz Remi1234 #16371 üzenetére
PS4, x1, pc-n is megvan a probléma. PS4nek nincs köze hozzá, érdekes módon a bugfield 4en kívül minden más rendesen megy, wifi nálam hasít, ping pedig szerverfüggő is, hacsak nem a routered pingeled, de ott még a 60 is nagy összeg. Ha nem a routert pingeled, akkor az hogy 60-300 ping között kapsz értékeket nem a wifid baja, hanem a szervereké.
Ez van, tiszta bug a bf4. valamint 10-es tickrate-es szerverek vannak, ami egy vicc! nem csak a cs-nél megszokott 60, 100hoz képest, de a minimum 30at azért egy multi fps-nél be kéne lőni... (10hzes tickrate: szerver 10fps-el számol, s küldi ki az adatokat, azaz egy mp alatt csak 10szer frissít! ez szánalom!)
Nem a ps4et volt kár megvenni, hanem a BF4et, illetve bármi olyat amit az EA ad ki, én soha többet nem veszek tőlük, semmit.
-
Tegla80
addikt
válasz Remi1234 #16375 üzenetére
Sztem nem elbaltázott a wifi a PS4 ben sem.
Csak felejtős multy-s játékra,mint PS3 esetében is így volt.(annak aki picit is ért hozzá ez alap,h kábel)
Tetszik amikor itt vagy tv-s topicban vagy bárhol az adott termék a kaka és az otthoni egyéb cuccaink ,pl jelen esetben a router az tuti jó.
Nem akarom túl okoskodni a dolgot,de jelen technikai eszközök,normálisabb router-t kábel és egyéb dolgokat igényelnek,h megfelelően kitudja szolgálni a klienseket.
Lehet PS4 et ,okos tv-t miegymást ráakasztani és szidni a terméket,h nem műxik rendesen,míg lehet az ezeréves "G" szabványú router-ünk a gyenge pont.(és nem a "G" miatt ,hanem a kora,tudása ,proci ram,stb miatt.)
Nameg a wifi olyan dolog,ha kábelen terheled közben akkor a router alapban a wifi-t gyengíti,h azt kiszolgálja,mert ez ilyen.
Kábelen a tuti,de lehet a wifi-vel is szenvedni.Sony® & PlayStation®
-
Madwe
nagyúr
válasz Tegla80 #16382 üzenetére
Vagy lehet venni egy normális routert 15-20kért, lehetőleg n-es vagy ac-s, dual band-eset és élvezkedni wifin. mert nálam volt hogy 3-an 4-en voltunk, mind wifin lógtunk cs közben, s láss csodát minden rendben volt! De aki egy 7 éve vett, akkor 2000 forintos routertől vár csodát, az meg is érdemli
[ Szerkesztve ]
-
Remi1234
aktív tag
Értem. Igen a tickrateről én is néztem videókat, ezzel meg is magyaráztak sok sok történést számomra.
EA +1 nálam is. Csak az a dühítő, hogy az ember nem kevés pénzért megvesz egy új konzolt, hozzá a játékot (újra) és játékélményben messze elmarad a prev gen konzoltól.. Arról nem is beszélve, hogy az esti kikapcsolódásból lesz egy jó nagy agyfeltoszás
@Tegla: nyilván annyira nem értek hozzá, de úgy gondolom, ha DLNA-n wifin egy full HD BD ripet akadásmentesen le tudott játszani a TV, akkor csak nem lehet olyan fos az a router.
[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
Tehát mondjuk az az idősebb orvos, aki neked pár év múlva egy lehetséges végbél perforációdat műti tudnia kellene, hogy a router miatt(amit lehet kapott a upc előfizetéshez) vacak a ps4 teljesítménye multi közben, miközben csak esténként szeretne kicsit lazítani bf4-el vagy bármi más multi játékkal? Megérdemli mi...
-
hudekira0
tag
itt a megjelenés is már:
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
Micsoda példa Már ne is haragudj, de az IT ilyen, fejlődik és érteni kell hozzá valamilyen szinten. Most az az orvos felőlem az ezer éves, és akkor is szar kategóriájú routere mellé vehet egy okos tv-t is és próbálhatja dlna-n küldeni rá a videót, de nem fog neki menni... Ha nem ért hozzá, járjon utána/kérje meg a haverját hogy derítse ki mi a baj... Most erre az orvos is mondhatná hogy a 7 éves, akkor is a legolcsóbb gyógyszert ha ma beveszem, meg is érdemlem, nem ?
-
Tegla80
addikt
nekem fél éves tp wdr3600 om van (így elvok) ,de wifi-n csak az van amit kábelen nemtok csatolni.
Wifi-n sokkal nagyobb akár a csomagveszteség ami a jó multyhoz elengedhetetlen,így nem is értem,h egy picit is hozzá értő egyén ,h is gondolhatja h közel azt az élményt fogja kapni wifi-n ,mint kábelen. Sosem fogja.(az ac pár évig még felejtős,mert nincs kliens oldalon jelenleg biztosítva a dolog. )
Sony® & PlayStation®
-
-
Remi1234
aktív tag
válasz Tegla80 #16389 üzenetére
Lehet itt oltogatni, de nem sok értelmét látom.. Nem HC játékot akarok, hanem egy élvezhető kikapcsolódást.. És ezért nem fogom széjjelkábelezni a lakást.. Azt hiszem, hogy 2014-ben reális elvárás lenne, hogy lag mentesen lehessen multizni. Eddig semmi ilyesmi problémám nem volt. Se TV-nél, se a 360-nál. Ezért bátorkodtam feltételezni, hogy talán a PS4-nél nem klappol valami.
@Def: toljad a Lancang dam-ot
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
TCP-n nem veszel észre semmit, ott le van ack-zva a csomag, ha nem ment át, kiküldi újra, és maximum a response time nő meg, viszont a játékok a sebesség miatt főleg udp-n mennek, ahol ha elakadt a csomag, akkor ennyi volt, az nem ment át.
Ettől függetlenül, vagy ezzel együtt a PS4 wifije híresen szar, ez nem vita tárgya. -
Madwe
nagyúr
válasz Remi1234 #16393 üzenetére
Én annak esküszöm jobban örülnék ha ps4 miatt lenne ilyen, mert azt sony rendbe tenné, de sajnos a bf4 a szar (minden más multi rendesen megy) és tekintve h a bf3ban levő hibákat second assaultal áthozták 4be is, nem sok jóra számítanék... PC-n konkrétan már alig találni szervert ahol vannak h játszon az ember, s ps4en is egyre kevesebb van, talán ebből észbe kapnak... de sztem annyira mély a szutyok, h kb csak annak lenne értelme ha a bf5öt nulláról megírják, nem a fosbite 3 továbbtoldozásával s előző bf-ek copypaste-jével, s minden bf4 tagnak odaadják ingyen bár ezek után kb nekem már úgy se kellene...
-
Madwe
nagyúr
válasz #20844032 #16395 üzenetére
BF4nél pl szerverek vannak, CODnál van host pl, de ott pc-n is tudtommal... PS4 wifije miért lenne híresen szar? nálam semmi gondja... udp-n van packet loss az világos, de ott se sok, játékélményt semmiképp nem rontó mértékű. Persze ha valaki élet halál harcnak tekinti a multit, akkor szarnak nevezheti, de azért egy mezei hétköznapi multi meccsre semmi probléma nincs vele... Káblezeés jobb, ezt senki nem vitatta, de azért szétkábelezni a lakást, hogy az max 1-2%os packet lossod amit kb csak kimérni lehet észrevenni nem, megszűnjön... Szóval az csak az utlra hc competitive játékosoknál éri meg, az meg úgyis pc-n jellemző nem konzolon, uh rossz a topic De én a pc-mmel is wifin tolom, semmi problémám nincs vele, Csben ugyanúgy szerzem a jó kis killeket
-
törölt tag
Mert harmatgyenge, és dobálja a kapcsolatot. Számtalan ezzel foglalkozó thread van a psn oldalán, de a legtöbb ismerősömnek is ilyen (nekem is). Az, hogy nem egyformán szar mindenkinél meg azt mutatja, hogy még szórás is van benne. Jó a wifi, mert kényelmes, csak nem feltétlenül jó _mindenre_.
/nem kell szétkábelezni a lakást, én pl. powerline adaptereket használok ugyanilyen okból. Tökéletesen megbízhatóak ma már, és olcsók is. Ha valaki nem akar vésni/kábelcsatornázni.
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz #20844032 #16398 üzenetére
Powerline tényleges sebessége sokkal rosszab mint amit állít, eddigi tapasztalataim vele nagyon rosszak voltak, én akkor már inkább wifit választanék... Bár játékra mondjuk lehet jobb, dlna-ra pl nem, mert kicsi a sávszél, hacsak nem volt vele valami nagy áttörés manapság, amiről lemaradtam... Nekem nem dobálja a ps wifin a kapcsolatot, s baromi gyors. packet losst vele persze mérni nem tudom, de az se tűnt fel... lehet nem a ps4 szórása nagy, hanem routere válogatja hogy működik, pl iOS eszközöknél is van olyan router ami dobálja a kapcsolatot, de az sem iOS eszköz függő, hanem router függő pl...
-
törölt tag
Sokféle routerrel próbáltuk megjelenés után. Atheresookkal, és broadcomosokkal is. Gyári fw-el, ddwrt-vel, openwrt-vel is.
Amelyik szar, az mindel szar. Én konkrétan ~jót még nem találtam, de tudom, és olvasom hogy van, csak nem ez a jellemző. A probléma ismert, nem csak a játékos körökben. A guerilla folyamatosan azt írja a kz fórumban, hogy ha lehet, ha egy mód van rá, ne használják a wifit (náluk is rengeteg lagprobléma van).
A powerline adapter meg pont olyan, mint a wifi sebesség szempontjából: mivel a közeg "minősége" nem biztosított, ezért a sebesség is változó. Nincs olyan, hogy lassú vagy gyors. Hálózatfüggő. Az 5-600megabites pl adapterek viszont átlagban azért hozzák a 100mbt. Nekem 200-asaim vannak, 40-50-et azok is tudnak, de nem is így használom: a netet viszem vele a gépekhez, és ott a router, így gyak minden fontos eszköz bír kábellel csatlakozni a routerbe, a netemnek meg bőven elég az 50 megabit (sajnos, nálam csak 25 mega az elérhető max).
De bőven elég lenne dlna-ra is. Nincs 50 megabites filmem, és nem várható, hogy a közeljövőben lesz[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest