- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz hulkobb #16250 üzenetére
Na figyelj. Bejöttél a topikba, hogy játékos társakat keresel, esetleg klánba csatlakoznál. Mivel elég sok klán x év alattiakat nem vesz be ezért kérdeztem, hogy a '96 a születési számod e. Nem azért voltam kíváncsi a korodra, hogy arcoskodjak veled, hanem azért, mert ismerek 1-2 embert akik szintén cod -ra keresnek társakat.
Amúgy nem igazán értem mi bajod van, de úgy látszik nem véletlen, hogy társ nélkül vagy.[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
GazRic
senior tag
szarszemét BF4ben hogy lehet normális szervert találni ahol nincs lag?
Idegösszeomlást kapok.-PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
hulkobb
tag
18 évesen több COD klánt vezettem,mint amennyit te valaha is fogsz,szóval nem kell kioktatni.Mivel ma vettem PLUS-t,csupán ezért nincs még klánom.Jaj és a komolyabb klánok nem kor szerint vesznek fel,hanem tudás szerint,meg ha mégsem 18 évesen már nem érzem magam dedósnak.
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz hulkobb #16254 üzenetére
Itt nem a tudásról volt szó és nem is arcoskodott, csak a korod kérdezte, erre te visszaflegmáztál. Pont jól összefoglaltad miért kérdés a kor: fiatal vagy, jól megmondtad mekkora codos vagy, de senki nem kérdezte, vitatta. Korodból fakadóan viszont nem csak a hozzáállásod más, hanem a szabadidőd is, s 99%ban a miatt kérdezik a kort, hogy tudják ki hogyan ér rá, mert te pl egy 25+os dolgozó emberhez képest teljesen más ritmusban élsz... Nem baj az hogy 18 vagy, mindenki volt lesz annyi idős, de attól még sok társaságból kilógnál korod miatt ha más miatt nem is, a játékra szánt időd és időpontjaid miatt... Sőt, nem feltétlenül überpro hc klánok vannak, hanem bizony akad olyan is ahol a normális társaság és közös szórakozás a cél, csak mondom...
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz hulkobb #16257 üzenetére
Továbbra sem értem mivel degradáltalak le, vagy már a korodra utaló kérdés is ilyen frusztrációt hoz ki belőled? Szerintem kaphattál már Te erősebb kritikákat és ezért reagáltál így.
Tényleg csak azért kérdeztem a korod, mert akiket ismerek nem igazán akarnak 20 év alatti játékosokat.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Remi1234
aktív tag
válasz MasterMark #16258 üzenetére
Akkor nem tudom miért volt surround hangzás.. Vagy ennyire rossz a hallásom?
Viszont valószínűleg PS restart is kellett volna, mert tegnap este normálisnak tűntek a hangok, szépen be lehetett lőni, hogy mi hol történik.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: RemiFungus
-
ldave
félisten
Famitsu szolgált pár adattal a japán PS4 rajttal kapcsolatban:
1. Knack - 322,083 (PS4 First Limited Pack bundles)
2. Ryu ga Gotoku Ishin - 73,086
3. Battlefield 4 - 26,878
4. Killzone Shadowfall - 25,978
5. Dynasty Warriors 8 Xtreme Legends - 13,576Knack-et a géphez adják, szóval annak a száma megegyezik a PS4-ek számával. Ami szerintem picit gáz, hogy a többi játékból mennyire kevés fogyott... A második legnépszerűbb játékot is csak miden 4. tulaj vette meg.
Wii U-ból is ennyi fogyott a nyitáskor.
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
gianni85
veterán
-
ndave92
tag
Én most 21-én vettem egy PS4-et. Gondoltam várok vele 1-2 hónapot, hogy hátha előjön valamilyen gyerekbetegsége, mint anno az X360-nál a RRoD. A Killzone: Shadow Fall kampány módját tegnap fejeztem be. Botokkal már toltam a multiját is és baromira tetszik. Az eddig megjelent PSN+ előfizuhoz járó ingyenes gammák vannak még meg, de nem nagyon volt időm kipróbálni őket. A Don't Starve: Console Edition irányítása meglepően jó lett. Nem gondoltam, hogy a PC irányítás alternatívájaként ilyen jól működjön a DualShock 4-en is. A Resogunt kb. 5 percig toltam, de az annyira nem jött át. Előrendeltem az Infamous: Secon Sont, az is jónak tűnik a trailerek meg gameplayek alapján. Ami még tuti vétel lesz, az a Destiny meg a Watch_Dogs.
-
whYz
őstag
válasz BomiBoogie #16277 üzenetére
Csak ha megnyomod(terkep).
-
Sami22
aktív tag
válasz BomiBoogie #16277 üzenetére
Csak a gombjai, ha lenyomod előjön a térkép. A pad sajnos még sehol sincs igazán kihasználva, pedig remek lehetne.
Origin: HunGreg92. PSN: HunGreg92
-
Madwe
nagyúr
válasz BomiBoogie #16280 üzenetére
De, ha jól emlékszem az működik. Vagy lehet csak az AC4 térképe kavarta meg az emlékeimet?
-
Zjunior
veterán
-
hudekira0
tag
Nem tudjátok mikor derülnek ki hivatalosan hogy mik lesznek márciusban a plusos tartalmak?
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Most kezdtem hozzá a Killzone játékhoz és eléggé elakadtam benne, mivel
miután felrobbantom a repülőről az épületeket, azután ahelyett, hogy az átvezető animációt mutatná, ismét a repülőn találom magam, majd egyszer csak elkezdek szabadesésben a városra zuhanni, ami sosem történik meg. Már újrakezdtem a chaptert, de ugyanez történikEgyébként erről a részről van szó (12 perc) [link]
Van valakinek ötlete ?
Köszönöm
-
czappa
aktív tag
válasz mattheus #16287 üzenetére
A Killzone sajnos picit bugos.
Nekem is elojott egy hiba, ami miatt nem tudtam az adott - egyebkent kesobbi - palyat folytatni. Nekem a jatek frissitese oldotta meg a problemat. Ehhez kell egy PSN reg, de PS+ elofizetes nem. (Meg szerencse...).
Probald ki a frissitest, hatha megoldja a gondott. Illetve nezd at ezt a topicot, mintha errol a hibarol mar olvastam volna itt, de nem tudom mi lett a megoldasa.[ Szerkesztve ]
-
mattheus
őstag
válasz czappa #16291 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Letöröltem mérgemben a programot, de lehet, hogy még egy uccsó próbát teszek, hátha az megoldja.
PSN-en egyébként frissítettem a programot, de nem hozott sikert.Majd bezsámolok, mi lett végül.
Egyébként Easy-n nyomom, de oly sokszor halok meg, hogy komoly kétségeim vannak, hogy FPS-t nekem találták ki , de az is lehet, hogy arról van szó, hogy öregszem
-
hulkobb
tag
Elkezdtem leszedni a outlastot és kb fél óra alatt 30MB szedett le 25 megás nettel. Most nálam a hiba vagy a Sony szerverei lassuak igy estere?
-
Tatyla
őstag
leszedtem a "demo" verziót a Thiefből PC-re,szerintem később tuti beszerzem PS4-re eddig nagyon tetszik....
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
bajormisi
csendes tag
Nem tudja valaki véletlenül,hogy az Amazonon vásárolt PS Plus előfizetés a Hun store-ban is beváltható-e?
http://www.amazon.com/gp/product/B004RMK5QG/ref=pe_644370_113102460_em_1p_0_lm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest