- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
/>HaN</
tag
Sziasztok!
Tervezek venni egy ps4 masinát és lenne egy olyan kérdésem felétek, hogy ha otthon internetre dugva duruzsol a ps én meg több km-re vagyok a konzoltól és remote play progit használva az ios készülékemen játszok és rendes tokos/lemezes játékokat veszek nem digitális kódokat akkor csak úgy tudok játékok között váltani ha valaki otthon kicseréli a lemezt vagy ha veszek egy lemezes game-t és a hozzá járó kódot (jár hozzá? ) aktiválom és úgy töltöm majd installálom a játékot akkor nem fog kérni lemezt?
Segítségetek előre is köszönöm!
Üdv,
Matt
-
Madwe
nagyúr
válasz #42308056 #126493 üzenetére
Mi anno gt2-3 körül, már nem emlékszem melyiknél letoltuk a Le Mans 24et úgy, h sose pauseoltuk, s rendesen cseréltük egymást mint a versenyen. Hát, fiatalság, bolondság meg sok szabadidő, de valahol büszke vagyok h ez megvolt az életemben
(#126501) />HaN</ Lemezeshez nem kapsz kódot (max dlc meg ilyenek) mindig kell a lemez a gépbe ha játszani akarsz vele. Ugyanakkor én nem tudok róla, h iosen vagy bármilyen mobilon menne a remote play... S eleve furának tartom joysticckal nyomni egy 5colos kijelzőn, de ez lehet csak én vagyok
-
jpeetr
aktív tag
válasz />HaN</ #126501 üzenetére
Valakinek cserélgetni kell a lemezt. Lemezes játék mindig kéri a lemezt.
Arra figyelj, ha esetleg tervezed megosztani a profilt valakivel, akkor a remote play csak a primary-val fog menni neten keresztül. A secondary csak helyi hálón megy.Egyébként R-Play a program neve, és 4490Ft az appstore-ban.
[ Szerkesztve ]
-
Mrdevil
addikt
VR-osokat kérdem, jól látom, hogy a GT sport demoban ott a VR opcio, de ki van szürkítve, nem működik, hiába kapcsolom ki-be a VR-t?
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Bogyi007
veterán
válasz Mrdevil #126507 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Sefter
veterán
-
XuChi
addikt
Sziasztok.
Kérdés:
PS4-en az MGS 5 sima és MGS 5 Definitive Edition között csak az a különbség, hogy benne van a Ground Zero is, vagy van esetleg grafikai tuning is ?
-
Edgar2621
őstag
Hol érdemes mostanság éves Ps plus előfizetést venni UK accounthoz? Nézegettem különböző oldalakat(pl.: cdkeys, g2a) de elég drága mindenhol. Szeretném megúszni 12-13 körül, sajnos amikor 1-2 hónapja 11ért láttam több helyen akkor nem vettem és a jövő hónap közepén lejár az előfizetésem. Köszönöm a segítséget előre is.
XO: Gollami26
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Retekcloud #126517 üzenetére
Hát ha másban nem is, de (már ha valakinek ez számít) a mikrofonja mindenképp. a TB 800 beépített mikrofonja hát, hogy is mondjam.... cseppet sem jó. Mintha a kút mélyéről, egy vödörrel a fejeden beszélnél. Eddig sem lehetett szinte sehol kapni, mikor én vettem kb. másfél éve is vadászni kellett rá. Ksz.-t hívogattam mindig, hogy mikor hoznak végre.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
FIREBLADE78
addikt
Vki használ itt xim4-et bf1-hez? Tapasztalat? Mielőtt anyázásokba fogunk csak szükségállapot lenne ez a csalás,mert tarthatatlan a helyzet mostanság.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Madwe
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #126523 üzenetére
Kifogás az mindig van
-
bandi0000
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #126525 üzenetére
én az arcodra lennék kíváncsi mikor megveszed ezt a szart és utána is le lőnek 1km ről
Xbox One: bandymnc
-
vg
addikt
válasz FIREBLADE78 #126527 üzenetére
Tehát a 64 játékosból 51 egérrel játszik ps4-en. Ez egészen biztos így van.
-
bandi0000
nagyúr
sztem inkább fordítva, akkora aim van a bf1 be hogy akinek nincs karja az is le tud lőni bárkit, 2-3 szor röbbet ölök mint halok minden körben, holott csak kontrollerrel játszok, ha jól emlékszek még az aimot is kilőttem
Xbox One: bandymnc
-
ProEvoFan
nagyúr
Ha nem is ennyire sokan, de nagyon elterjedt a használata.Ha felbasz a kontrolleres irányítás, akkor nyugodtan vedd meg.Hazánkban csak használtan van.Ebay vagy külföldi online boltokból lehet rendelni, kb 55K az ára.
Ja, és nem csalás.(#126529) bandi0000
"akkora aim van a bf1 be hogy akinek nincs karja az is le tud lőni bárkit"
Ekkora egy baromságot régen olvastam.Azért adtam el a BF1et, mert nem tudtam kontrollerrel irányítani.Baromira nem ment.
Ellenben a Titanfall 2ben tényleg nagyon jó vagyok.Nem is értem a BF1ben miért nem tudtam lőni.[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz ProEvoFan #126530 üzenetére
Az h csalás e arról megoszlanak a vélemények
Egyrészt a fejlesztő dönthet úgy, h a játéka natívan támogat egereket, mert a ps ezt lehetővé teszi - namármost ahol xim kell, ott ez nincs így.
Másrészt emiatt se szoktak crossplatform pc és konzol fps szervereket csinálni.
Harmadrészt sok fejlesztő egyenesen utálja s bannolni akarná ha tudná ezeket, pl Blizzard.Ettől függetlenül igen, legális, igen, boltban is vehető, s nem hack csak szimulálás.
S igen, kontrollerrel is lehet nagyon ügyesen játszani.
Valamint igen, kormánnyal vezetni is hasonló előny, de ott azért az élmény van első sorban a szem elött. (másrészt kormánnyal ugyan finomabban lehet kanyarokat bevenni, de pl kontrollerrel meg gyorsabban tudsz nagyot rántani oldalra, így pl éles kanyaros pályán pont h hátrány a kormány )Azt hiszem minden infot összeszedtem, s nem akarom megint előhozni ezt a témát, pedig az lesz, elnézést, de nem bírtam magammal
-
FIREBLADE78
addikt
Nem vagyok annyira balfasz benne,ha jobb napom van,akkor 30 kill körül érek el conkiban. Annyira nem olyan jó az célzás rásegítés. Vagy inkább vegyek egy monitort? Igaz 50k körül nem hiszem,hogy kapok értelmeset.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
A`rpi
addikt
válasz Madwe #126531 üzenetére
"Ja, és nem csalás."
Szerintem se, de ettől függetlenül, ez egy jó nagy vita táptalaj, amiben igazán sosem tudunk itt közös nevezőre jutni a fórumtársakkal.
"Egyrészt a fejlesztő dönthet úgy, h a játéka natívan támogat egereket, mert a ps ezt lehetővé teszi - namármost ahol xim kell, ott ez nincs így."
A fejlesztőt pont nem érdekli hogy min játszol.
Nem rajtuk múlik ez a kérdés, az hogy "idegen" perinával játssz a konzolodon a SONY érdekeivel megy szemben. (nem hoz bevételt, míg a DS4, vagy a Sony plecsnis cuccok hozzák a pénzt.)
Azokat a perifériákat engedi a SONY, vagy lehet úgy is mondani nem tiltja, amihez kell a saját termékük is, tehát az ő terméküket te akkor sem váltod ki ha teszem azt Xim-t használsz (ha jól tudom kell az XIM működéséhez egy DS4).
Vagy ugye a másik eshetőség, hogy a SONY plecsnis egér billentyűzetet veszed meg ~30k ért.
-
Bati0501
őstag
válasz FIREBLADE78 #126532 üzenetére
50k-ért nincs normális monitor?
Dell-eket lehet már venni ennyiért. -
mcwolf79
veterán
válasz ProEvoFan #126530 üzenetére
BF1-ben tényleg csak az ellenfél közelébe kell vinni a célkeresztet,és már húzza is ráfele az aim assist.
Mikor először megláttam, én is aligakartam hinni a szememnek. Én nem vagyok még annyira penge FPS-ben kontrollerrel, de a BF1-ben még én is tudtam érvényesülni (kivéve csipás).Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
vg
addikt
Mordor Shadow of War-ban a végén tényleg vagy több 100 órát kell farolni, vagy közel 1000 dolláért venni dobozokat, hogy lássuk a játék végét?
-
-
törölt tag
Nem tudja valaki, meddig tart ma magyarországi idő szerint a GT Sport demó?
-
crue
őstag
Ez óriási: [link]
-
FIREBLADE78
addikt
-
Bati0501
őstag
válasz krx21 #126537 üzenetére
Na igen, ez már lemaradt a hsz-emből...
Akinek kisebb TV méretű hajlított, milliószor x milliószor felbontású monitor kell, akkor az nyúljon bele a zsebébe, könyökig.
Én egy pár éve az U2311H-mat vettem kb. ennyiért. És ezt nem tartják rossz monitornak. Jó is.
/Am meg mindig ez a "belépőszint".... akkor a Benq 20e-s TN paneles csodák micsodák? Nem tudom miért a milliós Eizo monitorokhoz kell viszonyítani a dolgokat. 300e-s monitoron biztos több kill lesz, mint az 50e-sen.../
-
törölt tag
Aki esetleg tolja a Project Cars 2-t és a GT Sport demót, meg tudja mondani, mennyire hasonló a két játék irányítása kontrollerrel? Tényleg kár PC2-vel próbálkozni, ha csak kontrollere van az embernek?
-
Madwe
nagyúr
Egyébként használ itt valaki Thrustmaster t300at? (az alacana-s edition érdekel) Vacilálok e között s a Logi G27 között... Igazából a t sokkal jobban tetszik, de annyian panaszkodnak rá, pollokon az emberek 50%nak tönkrement vagy hetek alatt, vagy évek alatt.. Kis felmérést kérhetek ha van bárki itt aki azt használná?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest