-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
EczkE
veterán
Masnal sem megy a Battlediled 1? Elinditom es csak fekete kepernyon ott a Fold. Elotte meg szervert is alig talalt, ha talalt meg egyszer csak kidobott.
Asszem mindenféleképpen!
-
juhasz22
aktív tag
válasz Prowler #127898 üzenetére
Júúj a Metal Gearből nagyon bejött a "prologue" de amint beindult a játék és mehettem magamnak amerre akartam és kijöttek a játék bolondságai meg a borzalmas harcrendszer el is ment tőle a kedvem. Pedig ez a Hideo Kojima elvileg egy komoly ember
iPhone SE (2020) --- Nintendo Switch™ OLED --- Sony PlayStation™ 4 Slim 500GB --- 55" LG C1 OLED
-
Wellin9
tag
válasz juhasz22 #127907 üzenetére
Miért borzalmas számodra a harcrendszer? Sok dolog van,amiben jobb lehetett volna,de hogy a lopakodós játékok között ez a legminőségibb az utolsó évek terméseit figyelembe nézve,azt szerintem nem lehet vitatni. Persze,ha valaki rambo szimulátort várt,az elég nagyot csalódott.
-
Kvelstadt
veterán
válasz Wellin9 #127912 üzenetére
Az a baj hogy ebbe már nem kell lopakodni ha nem akar az ember, és harcban valszeg vannak jobb játékok.
Én a magam részéről nem is használtam élles fegyvert.
Az irányitását meg sose szerettem igazán de megszoktamaz mgs játékok során."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
bbdzyx
senior tag
MGS ON: Én sosem ismertem az MGS szériát, gyerekként is csak hallomásból ismertem pár mozzanatát a PSX/1/2 időkből . De ez az MGSV az egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam.
az első Far Cry után hamarabb kellett volna eljutni erre a mesterséges intelligencia szintre. Melyik másik játékban kiabál oda az ellenséges katona a társának, hogy "láttam valamit arra, csekkold mán"? Ha gyanús dologra lesznek figyelmesek, akkor készültségbe vágják magukat, amíg meg nem győződnek a terület tisztaságáról. Ha meglátnak a távolban, a biztonság kedvéért rád eresztenek pár aknavető töltetet (menekülésnél szintúgy.Mondanám, hogy repetitív egy-két mellékes küldetés, de annyiféle képpen lehet megoldani őket, hogy nekem idáig egyszer sem fulladt unalomba a játék.
Ebben az epizódban sem muszáj ragaszkodni a lopakodáshoz. És ne is tegyétek, próbáljátok ki sok mindent, szerintem az AI zseniális. Na meg a prologus és a többi cut scene is átlagon felüli. A sztorit átolvastam, ennél szövevényesebb kémsztori nincs még egy.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
Kvelstadt
veterán
válasz bbdzyx #127915 üzenetére
Plusz ha meglátnak és nyílt harcba kerülsz akkor akár a közelebbi őrposztokról is átjönnek a katonák de az biztos hogy a környéken minden őrség kereső üzemmódba kapcsol.
Ha sokfejest osztol wkkor elkezdenek sisakot hordani, ha füstöt használsz akkor maszkot hordanak és így tovább.
Igen vannak ismétlődő side questek de rengeteg lehetőség van ahogy megoldhatod őket és ahogy ők reagálhatnak.
Én még most is be-belépek egy-egyside questre hogy gyüljön a pénz és folytassam a fegyvwrek itemek fejlesztését."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
bbdzyx
senior tag
válasz Kvelstadt #127916 üzenetére
Az irányítás pedig bonyolultnak tűnt elsőre, de rá kellett jönnöm, hogy ebben is sok játékot leköröz, még a többi PS exkluzív címet is. A DS4 minden funkcióját maximálisan kihasználja, szinte erre a játékra szülték ezt a kontrollert.
Utálom az animeket, a jRPG-ket meg a többi színesen villogó elborult japán agymenést, de Hideo Kojima tényleg tud valamit.
Meg csak 50%-nal járok a játékban, de kíváncsi vagyok, hogy ennyi remek játékmechanikai megoldás után mi az, amit annyira fújolnak az MGS fanok.“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
Kvelstadt
veterán
válasz bbdzyx #127920 üzenetére
A végét. Azt nem szeretik a fanok.
Van egy csavar a végén ami sok fannak nem jött be.
Én csak mosolyogtam és mondtam magamban hogy a jó öreg kojima megint megcsavarta a végét.
Ami nekem nem tetszett hogy lecserélték snake hangját és nem tudom hogy azért lett kevesebb szövege mert drágább volt az új szinkronszinész vagy más oka volt de snake-nek alig van szövege. Legtöbb átvezető videóban csak áll és nézi hallgstja a többieket.
Viszont nekem a bloodborne mellett az mgs5 az a játék ami egyszer felkerült a vinyóra de letörölve nem lesz sose."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
dvd24
senior tag
válasz bbdzyx #127915 üzenetére
Az AI tényleg jó (és a játékot is szeretem), de van egy gyenge pontja, az pedig a generátorok. A legnagyobb bázisokat is gond nélkül ki lehet pucolni ha éjszaka fel-le kapcsolgatjuk az áramot, mert az ellenfél egyesével küldi oda az embereit megnézni, hogy mi történt. Nekem anno elég illúzióromboló volt ez, amikor tényleg annyi minden másra gondoltak, de ezzel a módszerrel nem tudott mit kezdeni az AI.
-
Kvelstadt
veterán
válasz #42308056 #127923 üzenetére
Az ow-s wideók elég jók de van jobb megoldás.
Van olyan ami az adott részek minden átvezető videóit mutatja csak aká magyar felirattal.
És mível ez korábban játszódik az 1 a 2 és a 4.résznél, elég csak megnézni sorrendben a 3 a portable ops és a peace walker videóit.
Ja meg a ground zero a közvetlen előzménye a pp-nek szóval az is fontos.
Nem vagyok az a nagy fan, nem nyomtam le a részeket no alarmra meg tankeren meg s rangokra de rengeteget játsuottam minden résszel.
A storyra mwg azt mondom hogy kb 20éves gamer múltam alatt még nem láttam olyan kémstoryt de még játék storyt sem mint a metal gear szériáé és megkockáztatom hogy lehet nem is fogok látni jobbat."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz A`rpi #127926 üzenetére
Ezzel a módszerrel max egyet szedtem ki, azt is azért hogy ne nyomja már vissza ha én lekapcsoltam.
Egyébként igen, ezt csúnyán ki lehet használni de ahozhogy élvezzem a játékot ez nem segít hanem inkább unalmas, szóval vilany le, egyet kiszedek és írány be a bázisra.Mér rakjuk ezeket offba ha a gt meg a bf meg a többi on téma volt?
[ Szerkesztve ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
törölt tag
válasz Kvelstadt #127925 üzenetére
Szerintem az egész mgs univerzum iszonyatos nagy lolwut Nagyon jók a karakterek, meg jópofák a filmes kikacsintások, egyáltalán kojima filmes rajongása eléggé vonzó az mgs jelenségben, de az egész rettenetesen infantilis. Ez a zsáner az én európai fejemben ennyit nem visel el. Nagyon erős a narratíva, ami szintén vonzó persze, de engem pl. soha nem tudott megfogni. Egy pillanatra nem tudom komolyan venni.
-
kentucky
őstag
Valami új akciók storeban?
-
mettek
addikt
Playstationre keresnék megbízható fiókpartnert akivel közösen lehet egy egy új címet megvenni. Jelenlegi rokonsági alapokon nyugvó partnerem kb 3 hónapja be sem kapcsolta a gépét így dobnám a profilmegosztást vele.
Digitális játékaim: Driveclub season pass-szal, Gran Turismo Sport, NBA 2k18, Pes18, Battlefield 1 season pass (maga a játék lemezes), R6siege, Uncharted 4, Horizon Zero Dawn, Destiny 2,Hitman
Ps plus révén: Until Dawn, Infamous Second Son, Game Of thrones, Killing Floor, Metal Gear 5,Just Cause 3, Alienation, plus egy két kisebb cím.
Csak olyan írjon aki rendszeresen játszik és a pénzt sem sajnálja a megjelenő címekre. "A csak a sport meg a csak az Assassins Creed stb érdekel, kérem ne írjon"!
PROFILOM MAGYAR!
[ Szerkesztve ]
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
tuki2200
senior tag
Na egy pár óra játék utan, ugy, hogy utoljára a 2. resszel es a Black Flaggel jatszogattam es nem szeretem az Assasins Creedet, ez az Origins a legjobb dolog ami tortenhetett a szeriaval 10/10!! Nekem nagyon betalalt VÉGRE egy AC
-
GazRic
senior tag
konzolvilág is szállítja ma az uj AC-t? nekem semmi e-mail nem jött még, és el se érem őket.
PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
A`rpi
addikt
válasz dvd24 #127929 üzenetére
Persze, ideális esetben ez lehetne így is, ennek megvalósítása gyakorlatilag nulla erőforrást igényelne.
Szándékosan (is) szoktak hagyni ilyen réseket a készítők azok számára, akik nem akarnak bajlódni a játékkal.
(#127927) Kvelstadt
"Mér rakjuk ezeket offba ha a gt meg a bf meg a többi on téma volt? "Hosszú sorokon keresztül lehetne erről a témákról filozofálni.
A lényeg mindenki le tudja írni a véleményét az adott témáról, ugyanakkor ha elhúzódó mélyebb szakmai vitában vennénk magunkat észre, akkor célszerű itt rövidre zárni, és átfáradni a téma szakmai topikjába.
Korábban már többször felmerült az OFF kérdése,
az én állásfoglalásom ezzel kapcsolatban változatlan.Szerencsére a GT-s és az WS-s téma is már lecsengett, többen is jelezték a nemtetszésüket, egy kis rugalmasság nem árt.
És ez mind a két félre vonatkozik.
Igazság szerint ez a topik ha úgy tetszik kivétel, eleve rengeteg játék valamelyen szinten kötődik a PS4 rendszeréhez, így hol máshol beszélgetnénk ezekről mint itt.
És ugye az is relatív hogy a játékról szóló csevej on vagy off,
én a saját megnyilvánulásom off-nak ítéltem.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz WhiteWalker #127944 üzenetére
Nem feltétlenül baj
Meg az sem, ha végre jön egy jó FC megint. Nincs azzal semmi gond, ha most épp assacreednek hívják. Én meg má nem számítok, meg én fel vagyok már készülve azokra a ubi játékokra is, amiben feka hekkerek fognak nagyvárosi csatornákban krokodilokat nyilazni, amiből aztán tarisznyát kraftolnak, amiben a notebookjukat tartják. Tőle már minden mehet, de tényleg. -
WhiteWalker
nagyúr
-
A`rpi
addikt
válasz WhiteWalker #127948 üzenetére
Ubisoft a kiadó. Ennél több fémjelzés minek?
Különben ennek az egész játékvásárlásnak szerintem egy titka van, nagyon érződik a kop pészt minden futószalagon érkező címről, (nem csak az ubiéknál) ki kell hagyni 3-4 részt, utána venni egy "új" címet, és az ütni fog (talán)!
Túlságosan HC-k vagyunk, magasak az elvásárlok de a nagyobb kiadók nem a mi igényeinket célozzák meg, az "újszülötteknek", fanatikus rajongóknak, és a bocsánat agyhalottaknak meg az is elég amit mostanában művelnek a kiadók...
Félreértés ne essék nem célom senkit ekézni,
mindenki azt vásárol amit akar, a lényeg hogy a szoftver szórakoztassa.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest