Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stevenstyle

    senior tag

    válasz Stauffenberg #121782 üzenetére

    Hali!

    Van mindkét konzol, így reagálok rá, ha nem gond:

    1. Már most is megoldott.

    2. Jól gondolod 2 vagy akár 3 acc a gépen és osztódnak, ha primari a PS-en az acc, hasonlóan mint Box-on a Home.

    3. Ez elég kényes kérdés és emberfüggő is. Nekem Slim van, öcsémnek Pro, a Pro érezhetően hangosabb, főleg a nagy melegben. Ha a hangos működés nagyon zavar akkor egyértelműen a Slim! A Boost mode sok játékon segít és... sok játékon meg nem, vagy nem eléggé. Összességében amiket én próbáltam, casual-abb játékosként, azokban a játékokban én nem láttam akkora különbséget, mint az árkülönbözet a két konzolvariáns között, de megértem azt is, aki érzékenyebb a droppokra és teljesítménycentrikusabb a felfogása.

    4. Árak rohadt változóak, összességében én azt vettem észre, hogy alapból több az a játék ami drágább pár ezressel, mint Boxon, ellenben az akciók talán egy picivel nagyobbak amikor vannak.

    5. ezeket én is olvastam anno, így, hogy van összehasonlítási alapom, azt mondom, hogy nagyobb a füstje mint a lángja az egésznek.

    6. a joy nem rossz, de azért nem olyan kényelmes mint Box-on. Engem kifejezetten zavar a beépített akku, boxon is akkut használok, de ott 1 perc és cserélem. A játék megosztás, aka Home-olás itt kicsit komplikáltabb, mint a Micronál, de azért nem vészes. A digit játék vásárlás azért kicsit hajhullósabb, hol elfogadja mobilon vagy böngészőben a bankkártyát hol meg nem. Azért ez sem annyira gáz, magán a PS-en el szokta fogadni. Hogy vica versa is legyen, pár nap PS után a Box Dashboard sebességétől viszont hullik a hajam rendesen :D

    7. Slim kb mint az Xbox One illetven One S, a Pro az bizony tud meglehetősen hangos lenni, a fat úgy tudom valahol a kettő között van, de arról nincs személyes tapasztalatom.

    Szerintem Fat-et ne vegyél, vagy Slim vagy Pro, de ez csak az én véleményem.

Új hozzászólás Aktív témák