- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz Zoli1117Bak #11048 üzenetére
El nem tudom képzelni mire gondolsz, hogy mi baja lehetne.
May the Force be with you!
-
dunc
nagyúr
válasz Zoli1117Bak #11052 üzenetére
Én ki se szedem az aktuális játékot! (akár hetekig)
-
boost
addikt
válasz Zoli1117Bak #11045 üzenetére
LG Tv-n simplinknek hívják ezt a funkciót, a beállításokon belül ezt keresd.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Zoli1117Bak #11050 üzenetére
Kérek mindenkit, ne menjünk át csetbe, 5 percen belül szerksszük az előző hozzászólást. Köszönöm!
(#11039) Def26
Ez jó ötlet.
Egyszer rákötöttem a laptopra, Lego Batman ment rajta, ketten játszottunk, én nem vettem észre semmilyen késlekedést, pedig pécéhez vagyok szokva. Oké, nem egy multi FPS, de azt nem is tervezek igazán.[ Szerkesztve ]
-
mrhyper
csendes tag
válasz Zoli1117Bak #11045 üzenetére
Nekem az első 4 napban végig benne volt a kz lemez
-
dunc
nagyúr
Elkiabáltam , nem megy a PSN , be se jelentkezik!
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Tegnap kezdő konzolosként nézegettem a címeket, azért még a magyar store-ban sem csak 20.000-ért kaphatók a címek, persze, az AAA igen, de akkor azt az ember megveszi lemezen.
Viszont kisebb, de jópofa dolgok pár ezresért "vihetők", Trine 2 és társai, plusz egy PSN+ és egy kazuár géjmör már is el van látva. S még demók is vannak.
-
Zjunior
veterán
Én Online nélkül elképzelhetetlennek tartom a játékot!
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Madwe
nagyúr
válasz Zjunior #11065 üzenetére
Azért a karbantartás kb minden online szolgáltatásnál benne van a pakliban S offline is el lehet mókolni/ha nem köt le egyéb elfoglaltságot találni PS3 esetében se nagyon tűnt fel nekem, 1-2x volt h nyomtam volna valamit de karbantartás volt, de valahogy még mindig élek...
-
Madwe
nagyúr
Most hirtelen csak a webes felület van elöttem, de amikor kilistázza a ps4 játékokat, jobb oldalt lehet szűrni mindenre, s ott van olyan checkbox h demoval rendelkezik - ilyenkor csak olyanokat mutat aminek van demoja, igaz teljes árát írja ki, de ha rámész megveheted, vagy letöltheted a demot is... Miután gondolom van ps+od ezért webről bárhonnan el tudod indítani a letöltést, de biztos psen is lehet szűrni...
-
Mrdevil
addikt
VITA-ra már rég megvan a Zen pinball, akkor itt is letölthetem elvileg ingyen nem?
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
-
Zoli1117Bak
tag
Killzone ingyenes lett a ps+ on,ha jól látom.
psn:babax1117
-
kovsol
titán
válasz Zoli1117Bak #11078 üzenetére
Javaslom olvasd is el a szöveget mellette mielőtt ilyen okosakat írkálsz be.
Amúgy meg pl a WoW is fizetés és mégis van minden szerdán egy karbantartás. Na mind1 van még1 dolog amiért itt a függők rinyálhatnak. Gondolom ha lenne egy áramszünet akkor meg eret vágnátok, mert nem lehet játszani még offline se!
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ez még viccnek is rossz.
-
whYz
őstag
WTF?
-
Zoli1117Bak
tag
válasz BomiBoogie #11080 üzenetére
Ja bocs látom Open Weekend,azt figyeletem killzone free és full game.Jol van na 2 napja van konzolom sokszor azt sem tudom milyen rendzvényen vagyok Egyépként mi ez hozzá?
psn:babax1117
-
Madwe
nagyúr
válasz Zoli1117Bak #11082 üzenetére
Gondolom hétvégéig ingyen ki lehet próbálni
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Zoli1117Bak #11082 üzenetére
Mármint mi micsoda mihez?
-
Zoli1117Bak
tag
-
Tegla80
addikt
válasz BomiBoogie #11084 üzenetére
Ne zavard mar teljesen ossze ......
Igy sincs kepbenSony® & PlayStation®
-
addikt
US accot csinálni csak annak éri meg aki digitálisan akar letölteni? oké hogy ott 13000 Ft egy játék magyaron meg 19.000 Ft. de ugye mivel digitális eladni úgy sem tudom. Vagy ott több / jobb akció szokott lenni szóval régi AAA címek mondjuk 2000 Ft. ért? Vagy ha US a régiós az account akkor viszi a Amazon rol rendelt használt/új játékokat is és ez benne a pláne? (De ott meg nem sok a postaköltség?)
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz ImpersonatoR #11087 üzenetére
Hiába viszi az Amazonról rendelteket, ha az USA "címedre" fogják kiszállítani.
-
addikt
Amexem melle elvileg jár egy globalshop támogatás ahol kapsz egy usa címet regisztrációkor es rajta keresztül hoznak Magyarországra is csak kb attól fosok hogy a posta többe kerülne mint amennyit spórolok a játékon.
Közben nézem GG
Magyarország egész területére
1,0 kg-ig: 45 USD
Minden további 1,0 kg: 13 USD[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
Most hivtak Konzol Studiobol, hogy ma erkezett PS4. Akit erint csapjon le gyorsan!
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
zzola
titán
Nem csak annak. Én Kanadából rendelem a játékokat,14k postával és régió független játékot adnak...és US storebol tudok venni hozzá olcsón DLC-t...
-
Madwe
nagyúr
Lehet vegyesen is. Én digitálisan veszek olyan címeket amiket nem akarok eladni, vagy pár év múlva amikor kb semmit nem kapnék érte, FIFA s olyanok amiket évenként váltok max azokat meg Kanadából rendelem, régiómentesen, usa dlc-vel ha érdekel hozzá valami...
egyébként igen, usa storeban vannak elég nagy akciók! meg amazonon is (digitálisan is) az is csak usa storeba szól...
[ Szerkesztve ]
-
whYz
őstag
Hogy mukodik ez a wake on lanos dolog? Ha veszek jatekot telefonnal akkor automatan bekapcsol a ps4 es letolti? Ehhez kell port forward, vagy mi alapjan megy? Hogy tudom ellenorizni, hogy megy e a ps4em?
-
mrhyper
csendes tag
Szerintetek valahol lehet még vásárolni karácsony előtt kamerát? Barátom nagyon vágyik rá, de sehol sem lelek
-
Bencus88
nagyúr
válasz BomiBoogie #11096 üzenetére
Hát még én, bár háttal nem kezdünk mondatot
Akkorát ordítottam nem hiszitek el. Kb mint mikor még nagyon lurkó voltam, aztán megkaptam a ps 1-et. Hasonló az izgatottság.
-
Bencus88
nagyúr
válasz BomiBoogie #11099 üzenetére
a két ünnep között rendelem szerintem. Vagy nagyon későn január elején.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest