- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
válasz T. Almeida #9046 üzenetére
-
tipuka
addikt
Köszönöm, rákérdeztem már, de 4 éves borotvát nem szívesen használnék, hiába cserélnék fejet rajta. még is csak 4 éves.
twofatcat: hát megakartam venni az 5-s szériásat, de elfogyott addigra 30k-rt. amúgy a 5030S -t máskor a 3030s-hez mérd szerintem,az ~21k FT, és a 3050CC-hez az 5050CC-t kellett volna nézni árkülönbségileg.
Most már 38k az 5030S, annyit semmiféleképp nem ér nekem. Egyelőre még várok így.
Tudom csak segíteni szeretnétek, amiért nagyon hálás is vagyok, nélkületek nem tudnám mit vegyek.[ Szerkesztve ]
-
T. Almeida
senior tag
Köszönöm, a Philips QT4015 szimpatikus nekem is!
Eddig egy régi hajnyírót használtam, de már elérte a használhatóság határátHasznál valaki ilyet? Pár hete lepett meg vele az asszonka, egy csomó időt megspórolok (vagyis inkább ő ) a takarítással. Használat után összehajtom és kirázom az ablakon. Pöpec kis találmány.
[link] -
törölt tag
"amúgy a 5030S -t máskor a 3030s-hez mérd szerintem,az ~21k FT, és a 3050CC-hez az 5050CC-t kellett volna nézni árkülönbségileg."
Látszólag néz csak ki ahogy írtad, valójában a vágófej és akku különbségek miatt nem ilyen az összehasonlítás. Elsősorban a borotva a lényeg. Arról beszéltem szerintem ár/érték szempontból egy alap 5-ös 5030 készülék tisztítóállomás nélkül is jobban megéri mint egy teljes 3-as csomag tokkal-vonóval. A CC állomás csak egy kényelmi funkció. A borotva a lényeg: jobb motor és vágófej miatt rövidebb idő alatt elkészülsz, jobb a bőrnek, 5-ös jobb akku, a 3-as NiMh akkujából idővel lekvár lesz. Én biztos nem vennék fullos 3-as CC modellt ha árban közel már Németországban készült 5-öst kapni. Ha 5050CC már sok akkor sima 5030 és 2 ezerért egy Braun tisztító spray és a higiénia is megvan oldva olcsón.
Úgy jön le fontos az ár, mégis CC modelleket írsz, aminek külön költsége van a patronokkal. Azért kérdezem miért sarkalatos a tisztítóállomás?Érdekes amúgy az 5030 hazai árazása, ha jól tudom 2012 őszén dobták piacra. Éveken át kb. 45K volt az ára, valamiért tavaly óta MediaMarkt és Euronics amikor néztem nem normális módon 50-52 ezerre drágították. Így nézve az Avplanet 37K még mindig jó, pár napja 30-ért pedig igazán jó fogás. Én szeptemberben 45-ért jutottam hozzá igaz plusz vágófejjel, a dobozára is rá van írva limited edition. Most a legolcsóbb egy sima kiadású 5030 Amazon.de-ről kb. 32 ezer forint.
-
gagyilovag
aktív tag
válasz #94529552 #9049 üzenetére
Rendeltem magamnak egy 4d-t amit a fater átvett tőlem(én azt tesztelgettem),utána rendeltem a kollégámnak,egy kemei 890-et,majd egy másiknak a fentit.(megkértek,tetszett nekik)
Én magamnak nem rendeltem másikat,(hála istennek)
(Ők mondják a tapasztalatot,és pedig itt közlöm). -
gagyilovag
aktív tag
válasz zsoltzsolt #9050 üzenetére
Ne felejtsd el,hogy én legalább tapasztalat után véleményezek,és van egy Philipsem is amit minden nap használok
De amúgy még akár be is jöhet
Ez a 2801 egész ígéretes[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
válasz gagyilovag #9059 üzenetére
meg várok a véleményedre
de maradi vagyok, szeretem a tartós műszaki cikkeket, nem szeretem cserélgetni őket, ezekben hosszú távra tervezek, főleg, ha a szívemhez nőttek. -
tipuka
addikt
válasz #86564352 #9056 üzenetére
Elsősorban 5030-as a cél, meggyőztél már. Nem tudtam ,hogy van ilyen olcsóbb tisztítóspray köszönöm. Ha jól néztem 5€ csak amazonon?
Jenne: írtam is neki vaterán, hogy hol vette, hogy "csak' 1 hét gari van rá. Mert vatta újként árulja úgy látom csomagolás nélkül. 7-es szériáról nem is álmodtam eddig. 35k + futárt megérné a cucc
[ Szerkesztve ]
-
Lesliesz
csendes tag
Sziasztok!
Kb. egy hónapja vásároltam egy Braun Waterflexet, amely egy régi alap 10 éves Braun gépet váltott. Olvastam több helyen, hogy a használatát ki kell ismerni, és akkor éri el az "igazi teljesítményét". Sajnos egy hónap alatt sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, mivel a nyak és környéke "serceg", akárhányszor lehúzom. A régi géppel volt egy kis irritáció, de tökéletes simaságot tudtam elérni, ezzel ugyan irritáció nincs, de számomra a tökéletes simaság nincs meg.
A szakállam normál sűrűségű, de mivel őszülök, elég vastag, erős, ezért gondolkodom azon, hogy megy a Water, és egy series 7-re váltok, de nem tudom megéri-e. Konkrét típusként a 760cc 4-est néztem ki.Van valaki, aki hasonló cipőben jár?
-
Kutykurutty7
aktív tag
válasz Lesliesz #9066 üzenetére
Nekem sem Waterflex-em, sem 7-es Braunom nem volt még, de én korábban azt láttam, hogy a Waterflex-szel nagyon sokan elégedetlenek. Vannak elégedettek, de az átlagnál lényegesen nagyobb arányban panaszkodnak is rá. Szerintem, egy 7-es Braun (ha hajlandó vagy annyit rááldozni) lényegesen gyorsabb és alaposabb lenne.
A '10 éves Braun gép' milyen kategóriájú volt? Ezt a Waterflex-e vizesen használod? Ha jól gondolom, akkor a Waterflex egy kb. 3-as kategóriával egyezik meg a Braun kínálatában és kimondottan a nedves borotválkozásra lett 'kihegyezve'! Nekem eddig a nedves elektromos borotválkozás nagyon nem vált be és az az érzésem, hogy ez a hatékonyságot inkább csökkenti, esetleg az irritációt segít enyhíteni.
Életem a száguldás! - Szólt a csiga és bedőlt a kanyarban.
-
Lesliesz
csendes tag
válasz Kutykurutty7 #9068 üzenetére
A régi gép egy Braun 1715 freeControll volt . A Waterflexet szárazon használom, de szerintem szárazon is alapos kéne, hogy legyen max. egy kicsit tovább tart a procedúra. Én azt olvastam hogy a feje egy series 5-é, de lehet tévedek. Egyébként emiatt választottam, meg a li-ion-os aksi miatt. A leírások alapján (ha jól értelmeztem) a Waterflex a series 3 és 5 között van.
Egyébként manapság érdemes a régebbi 7 series-ből venni a 760cc-4-et?
-
Kutykurutty7
aktív tag
válasz Lesliesz #9070 üzenetére
Értem! Ez is egy régi alap Braun-nak tűnik. Csak olyan szempontból fontos esetleg, hogy mihez hasonlítod az újat.
A száraz borotválkozásnál a nedves sem lesz alaposabb, ha elektromos borotvát használsz. Valóban lehet, hogy a Waterflex kicsit a 3-as fölé van pozicionálva. Nekem az a sejtésem továbbra is, hogy egy 7-essel elégedettebb lennél, de majd nyilatkozik talán helyettem olyan, akinek van valós tapasztalata.
[ Szerkesztve ]
-
Lesliesz
csendes tag
Sziasztok!
A régi Braun series 7-ből a 760cc4-es ajánlott vétel, vagy válasszak egy újabb típust?
-
Drenadar
veterán
Sziasztok!!
A Braun BT5070 kifutó darab, hogy boltban alig lehet kapni? Rendelni nem szeretek, mert ki tudja hogy kapom meg...
-
misirulez
senior tag
Ha valaki nem száraz borotválkozásban gondolkozik érdemes átfutni ezt a cikket, meg a mellékleteket, nekem sikerült kicsit jobban képbe kerülni, mert nem tudtam milyen fajta habot kell majd használnom.
-
fulton
addikt
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni a körkörös vagy három pengés elektromos borotvák közül - tud valameilyk olyat, hogy úgy borotválkozzak meg hogy egy enyhe borostát adjon. Tehát ápoltan legyek megborotválkozva, de pici borostát hagyjon meg. Pengével ezt nem tudom megcsinálni. Előre is köszi. És egyébként milyet ajánlanátok?
-
tabletta
tag
Sziasztok!
Januárban vettem egy Braun Cooltec ct2s borotvát, de pár alkalom után sem tudtam megszokni. Jól vág, de hangos, nehéz és csak dokkolóról tölthető. Még belefértem a visszafizetési akcióba, a héten visszaküldtem, ma pedig visszautalták az árát. Piros pont a Braunnak. Pár Tesco-ba még mindig látok 50% engedménnyel 32.000-ért.
Eddig mindig körkésest használtam, most egy Philips S9031-el ismerkedünk.
Továbbra is azt mondom, hogy a Braun jobb munkát végez, ez viszont jobban kézre áll.
Leírtam, hátha valakinek hasznos lesz. -
gagyilovag
aktív tag
A KEMEI KM-2801 még mindig szépen szuperál,napi használat,erős szőrzet.
A kolléga azt mondja,hogy a körkéses,philips-énél,sokkal jobb munkát végez.Csak így tovább,és a végén tényleg beválik
-
Breki
veterán
válasz gagyilovag #9085 üzenetére
Köszi az infót.
És még megy is színben a Lorus-hoz........
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Kutykurutty7
aktív tag
válasz gagyilovag #9090 üzenetére
Visszaolvastam.
Írtál korábban ([link] 2017-02-26-án) egy KEMEI borotva 1 hónap utáni tapasztalatáról, de akkor nem írtad a típust (de ha jól értem a még korábbiakból, akkor ez az 5886). Én erre válaszoltam.
Utána említetted ([link] 2017.03.02), hogy megérkezett egy KEMEI 2801-es. Ez még nincs 2 hete, de erre a hozzászólásodra én nem válaszoltam.
A tegnapi hozzászólásod melyik borotvára vonatkozott? Az utóbbira?
[ Szerkesztve ]
-
gagyilovag
aktív tag
válasz Kutykurutty7 #9091 üzenetére
Visszaolvastál nem?
Ott írtam.
km 2801.(Ha jól emlékszem válaszoltál rá)
Nem emlékeztem jól[ Szerkesztve ]
-
Kutykurutty7
aktív tag
válasz gagyilovag #9092 üzenetére
Most olvastam vissza, fél órája...
Tehát a tegnapi hozzászólásod az utóbbi, 12-13 napos borotvára vonatkozott borotvára vonatkozott. OK, most már értem. Csak megzavart a 'még mindig' megjegyzésed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake