Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz Drzzt #14307 üzenetére

    2 évvel ezelőtti Philips S9031 óta annyit változott a helyzet egyszer, hogy az SH90 vágófej helyett lehet rátenni SH98 Prestige fejet. Amazon kommentek alapján jobb kicsit, persze nehéz úgy hasonlítani, hogy a már kopott 90 helyett felteszed az új 98-at, persze az új, éles lesz a jó. Másodszor annyi változás, a most árult Philips készülékek ilyen ötszög kialakítással vannak. (nekem ez nem tetszik)

    Braun esetében volt valami állítólag a 90-es vágófejek gyártásának minőségbiztosításával, a 92 és 94 már biztosan Made In Germany. Csomagolás alján felirat. Alapvetően viszont szerintem nem változott, ha akkor nem vált be, most se fog.

    Kizárásos alapon Panasonic? Hátha neked az válik be! Olyat amit ultragyors lineáris motorral reklámoznak.

    Irritáció ellen próbáltál pre-shave arcszeszt, gélt, habot? Vagy csökkenteni 3 nap helyett naponta? Körkésesnél a körkörös mozdulatok is fontosak. Nekem érzékeny bőr és erős arcszőrzet kombináció. 2-3 naponta használok több mint két éves Philips SH90 vágófejet (lassan majd cserélem), Speick pre-shave, Nivea after, L'Oréal hidratáló befejezésként. Ha nyakamon mégis piros, akkor több kör tologatás helyett tartok egy kézi lehúzós borotvát igazításra.

Új hozzászólás Aktív témák