Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • norbi.teleki

    csendes tag

    Sziasztok!

    TV vásárlás előtt állok, és az Ambilight miatt Philips az elsődleges célpont.

    OFF: néztem "utángyártott" Ambilight alternatívákat, egyik sem közelíti meg az eredetit, drágák, macerásak, és lassúak, így elvetettem a dolgot.

    Kinéztem végül 2 félét, de nem találtam túl sok utalást a fórumban rájuk.

    - 55 PUS7502/12
    https://www.displayspecifications.com/en/model/0f1eab0

    - 55 PUS8602/12
    https://www.displayspecifications.com/en/model/c919df9

    Sajnos tesztekkel nem bővelkedik az internet, ezért inkább felétek fordulok. Mik a tapasztalatok egy Philips TV-vel? Valóban igaz, hogy a képminőségük jelentősen elmarad a hasonló kategóriájú TV-khez képest? Alternatíva egy LG lenne számomra hasonló árban, de az Ambilight nagyon vonz... Mindennapi használat során tapasztalható lassulás, vagy bármilyen rendellenes viselkedés (megjelenítési, szoftver, vagy hardware hibák)? Vannak gondok a TV adás lejátszásával? Milyen minőséggel játssza az SD, és HD tartalmakat mind pen driveról, mind streamelve (Serviio, PLex, stb)? Hogy játssza a 4k és HDR tartalmakat? Milyen élményt nyújt az Ambilight a mindennapokban (videókon, ill. áruházban láttam még csak)? Milyen az Android mind sebességre, mind szolgáltatások terén?

    Elsődlegesen nyilván 4k-hoz veszem, de legtöbbet Plex szerverről játszok 1080p filmeket, sorozatokat (4k felejtős így...), és van egy PS4 Pro-m is.

    Előre is köszönöm!

    All the things I lost, I miss my mind the most!

Új hozzászólás Aktív témák