- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RohamDroid
aktív tag
Riasztós boltban dolgozom minden nap bejön egy ember aki erősködik rajta hogy ha erősebben nyomta a gombot messzebbről ment a távirányító... Vagy a kapunyitó
MunezXBK Nagyapámnál mennyi olyat láttam csillárnál pirítós sütőnél és még sorolhatnám.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: Csaba
-
RohamDroid
aktív tag
nem tudtam szerkeszteni én vagyok a hülye vagy eddig nem kékek voltak a feliratok ?
Üdv.: Csaba
-
válasz RohamDroid #47157 üzenetére
Kék? Milyen felirat? Mit szedsz, mert nekem is kell
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
D.Orion
veterán
válasz RohamDroid #47160 üzenetére
Mobilarena felületéről belépve más a fórum színvilága, mint ha pl. prohardver.hu-ról lépnél a fórumra. De ez igaz a többi lapcsaládról való belépésre is, mindenhol egy kicsit más a színvilág.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Bkrisz9 #47166 üzenetére
Hhm, nem rossz konfig, de a nagy csiga hátránya, hogy 3.000 ig nincs élet....
Az én szoftom Mica írta, mondjuk nekem a gyárilag 132 pacis paszulyom van, és erre írt kb. 15%-ot..
Ennyit bírtartósan a GT1749 csigusz.
Nagyon ritkán kormol a gépem, sztem qrvajó szoftot írt rá a mókusbogár.....
( igaz olyankor mikor kormi van, 1300 fordulattól nyomok egy fruttit, úgy 4000 ig. nem sűrűn előz meg eddig senki. )Szerk: láttam már Mica-nál olyan skoda otcit, amire a T. Tulaj a kettönk éves kajapénzét költötte rá, és az én gyári szarom egy jól megírt szoftal simán megalázta.
Miért?
Pedig volt ott kevlár kuplung, nagy csiga, irtózat cooler, mecha adagoló, race csúcsok, nagy szivattyú, szóval aká jó is lehetett volna, de nem volt.
Hogyhogy?
Mert pékek, cukrászok, és könyvtárosok piszkálták, egy szarul megírt progival.
Ennyi.[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Bkrisz9
őstag
válasz Dr.Zoo #47167 üzenetére
amióta ilyen a gép engem se nagyon csak alacsony fordulaton jobban kormol mint kellene. és kicsit jobban is kéne mennie a szerelőm szerint (am övé az 1-es passat ). kéne kevlározni is.. de előbb a szoft legyen f@sza aztán már megyek is csináltatni a kuplungot. Ért hozzá az ember. tapasztalat van már egy általa írt A6-is a családban. Csak ő nem egyszer megirja aztán viszlát hanem 4-5x is ráír, finomít rajta amég nem tökéletes
[ Szerkesztve ]
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Bkrisz9 #47168 üzenetére
Billegj el Micahoz a 22 kerbe.
Ott aztán nézd meg a 3 gófot, amit buherál, talán pont készlett, én nemtom, nem beszéltem már vele régóta...
Rallykocsi lesz belőle, 1.9 PD blokk-al.
Jóféle
És irass vele egy normális szoftvert!!!(félre neért, nem kötözködöm, de aki a kocsim előző tulajának írta a szoftot, arra asszondták, hogy ő a szoftosok közt a király. Bele is halt a csigám. Nem mondom teccet, úgyment mint az állat, féltem benne. De szétrepült menet közben a biga, és kurvanagy mákom volt, hogy nem kapta fel az olajat...... Sajnos nagyon sokan "értenek" hozzá.... )
[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Dr.Zoo #47171 üzenetére
A ritkán nálam nem azt jelenti, hogy soha. A gyári is kormol, amíg el nem éri a kívánt turbónyomást a gép.
Chipszel ezt a határt kijjebb tolják, szóval tovább kormol, mert ugyan az a turbó nagyobb nyomást több idő alatt ér el mint kisebbet.bitporké nem kormol, mert parkettát akkor látott, amikor az OBI bejáratánál akcióban volt kiállítva.
[ Szerkesztve ]
-
Na jó le lehet rólam szállni! Gazsiról meg pláne. Most értünk vissza olaj-cseréből és nem kormol! Még taplógáznál is csak olyan halványan h némely benyáltemető elszégyellné magát...
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Bkrisz9
őstag
válasz Dr.Zoo #47169 üzenetére
amikor ezt vettük ugy tudtuk h full gyári. aztán ugye elszállt a turbóm. fel lett téve a 2260 mentünk iratni.. erre kiderült h volt rajta egy szoft amitől allig ment jobban mint a gyári (2-3%) de a turbót meg ölte rendesen...
(#47170) Mágus2: Az enyémnek se szabadna kormolni ennyire.. csak egy bizonyos fordulatig éppen hogy.. utána meg eldolgozza magát. meg nem is megy még úgy ahogy kéne de már most se semmi szóval ebből még egy 2 finomítás tuti lesz
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Mágus2 #47172 üzenetére
Egyre ritkábban, kezdek nagypapásan vezetni...
Persze néha olyan jóérzés egy tuctuc majmot megalázni a pirosnál, de ezis egyre ritkább.
Azért szeretem őket, mert valahol, a kis agyuk mélyén, meg vannak győződve róla, hogy a homasitában, a hülyegyerekeknek árult ragasztható gagyi kopoltyú, és a tuning lökhárító legalàbb 50 pónival emeli az amúgy vérszegény 60 pacik táborát..."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
-
Mágus2
Közösségépítő
-
-
kk831228
addikt
Üdv!! Klímával kapcsolatban lenne egy kérdésem Mágus Mesterhez... Ha bekapcsolom a klímát elég rossz hang jön a kompresszor felől. Mint ha ki lenne valami csapágy... Egy idő után halkul egy kicsit de nem múlik el teljesen. Milyen csapágyat lehet ott cserélni??
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
FoBCRaistlin
őstag
Estét hölgyeim. Kedves menetstabilizátor kolléga Ibikéje meg lett írva.
Csak nem hagyott békén amíg nem mentem ma este (most) 1-2 kört.
Toltunk pár izmosat. Kérem a téteket, tippeket.Nyalánkságként amikor jöttünk már "nyugiba" hazafelé, hát mi köt belénk... stift 1,3 gti... Na majd azt is leírom. (nyakamat rá, hogy alekos vezette)
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
kk831228
addikt
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #47192 üzenetére
Mire kell tippelni? Hogy mennyire maradtál le?
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #47195 üzenetére
Nemá vazze, hogy a csipsszel se nyomott le.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #47195 üzenetére
Anyám az abortuszról...nagyon.
-
footy
addikt
Toledo II-nel ki lehet olvasni ODB-n keresztul a valos kilometerora allast?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vírusirtó topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Napelem