Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -FreaK-

    veterán

    válasz gyulaszu #211895 üzenetére

    Nem csak akkor tud hűteni. Ha az utastérben 22 fok van és a kijelzőn beállítasz 21-et, akkor hűteni fog. Fordított esetben meg fűteni.

    Az AC az az Air Conditioning rövidítése, vagyis "klíma", az nem csak hűtést jelent. (Azt mondjuk most hagyjuk, hogy ennek magában kéne foglalnia a páratartalom szabályzást is).
    Ha az AC gombot megnyomod, pont ugyan úgy bekapcsol, mint ha bármilyen más módon kapcsolnád be (pl. ahogy én írtam feljebb).
    Szerk/off.: ja nem, van a légkondicionálás és a klimatizálás, amit a koznyelv szinonimaként használ, de amúgy nem azok, az egyik páratartalom szabályzást is jelent, a másik csak hőmérséklet. Legalább is valami ilyesmi rémlik egy kb. 15 évvel ezelőtti céges meetingről :D

    A menetszél elmélet okés lehet, de akkor ott valami nem zár rendesen, mert kikapcsolt állapotban nem jöhetne át levegő szerintem.

    Amúgy ez pont az a szellőző rács, aminek le van törve az állító pöcke, az előző tulaj szerint ahhoz hogy kicserélje, le kellene bontani a műszerfalat is valamennyire, így inkább hagyta úgy. Még nem néztem utána.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák