- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz Szabo Janos #212752 üzenetére
A nem ír semmit az nem diagnosztika. Az hibakód olvasás. Az lehet hogy nem ír semmit.
-
yodamester10
őstag
Szerintetek meg ér ez ennyit?Nem tudom a gyári mennyi lenne.
[Gumiszőnyegek - Volkswagen e-Golf VII][ Szerkesztve ]
-
Grekooo
csendes tag
Golf7 (2016) comfortline autóban be lehet állítani vhogy, hogy ha bezárom az autót húzza fel automatikusan az ablakokat?
-
tibbike01
őstag
válasz vlevi #212765 üzenetére
Olyat egyik auto sem tud, hogy ha bezárod az ajtót, akkor felhúzza az ablakokat.
Kódolás után viszont olyat tud, hogy ha a lezáró gombot hosszan nyomod a távirányítón, akkor felhúzza az ablakokat. Ha a nyitó gombot nyomod hosszan, akkor pedig lehúzza az ablakokat.
Az újabb típusok mint pl az Oktav 4 kódolás nélkül is tudja ezt, alapból.
-
vlevi
nagyúr
válasz tibbike01 #212767 üzenetére
És tudja!
Eszembe nem jutott volna hosszan nyomni a gombot.
Eddig amikor nyitva felejtettem az ablakot, mindig az ablakemelő gombbal próbáltam de az nem működik gyújtás nélkül.
Mennyivel egyszerűbb volt a 100-as skodában [link] , mert a tekerős ablak akkor is ment, ha lemerült az akksi -
Jazz
veterán
Az 5F Leon-ban (2013+) a kesztyűtartó világítás folyamatosan megy? A két oldalt rugós gomb az csak a zárás miatt van, az nem kapcsoló?
Illetve a kanyar fényszóró kell hogy működjön akkor is ha led fényszóró van, de a ködlámpa nem led? (Full led-nél cancel-ezi a kanyar feature-t csak, azt tudom)
Köszi[ Szerkesztve ]
free your mind
-
K Norbi
addikt
válasz yodamester10 #212759 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
=WiNTeR=
senior tag
Budapesten tudnátok olyan márkaszervízt mondani, ahol tényleg korrekten át tudnak nézni egy autót (VW Golf) megvásárlás előtt? És kb mennyibe kerül egy ilyen átnézés?
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Seat Leon 1M-be jobb hátsó ajtóba lenne szükségem új (bontott) zárszerkezetre. Tudjátok esetleg, hogy ugyanolyan-e a hasonló évjáratú (2005) Golf 4-ben, Toledóban, Ibizában vagy akár Passatban lévő zárszerkezet, vagy konkrétan csak Leonba illőt kell keresnem?
Kivenni nyilván nem tudom, így mintának vinni sem, de hátha lehet tudni, hogy milyen másik típusból tudok ugyanolyat szerezni.Köszönöm.
-
Taci
addikt
válasz dellfanboy #212782 üzenetére
Ezt találtam: 3B4839016A
És ez alapján úgy látom, Golf IV, Passat B5 és Octavia I is szóba jöhet. -
dellfanboy
őstag
manapsag ezt megallapitani nehez. ill. az eu-ban annyira silany minoseget nemnagyon lehet forgalmazni. ertsd a 2x annyiba kerulo nem fog 2x tobb ideig szolgalni az fix. bar mielott vennek ujjat, megneznem mi baja a reginek, hatha javithato.
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Taci
addikt
válasz dellfanboy #212787 üzenetére
8e Ft-ért adják a bontottat, 11e Ft az új:
[link]
Akár a link alatti listából is tudnátok ajánlani egy megbízható márkát?megneznem mi baja a reginek, hatha javithato.
Ez nem opció sajnos, én nem értek hozzá, a közelben lévő szerelő meg örülök, ha annyit elvállal, hogy kicserélje. -
őstag
Azt szeretném megkérdezni hogy javult a "száraz" 7 sebességes DSG (DQ200) megbízhatósága? Én alapvetően japán bérenc vagyok, de feleségemnek megtetszett a skoda kamiq (újonnan lenne). Nem szeretnék több manuális autót a családban (nekem toyota hybridem van), de emlékeim alapján kizártam eddig a száraz duplakuplungost. De itt másik autós topicokban ellenkező tapasztalatokról írtak. Ezért rákerestem és 2013 és 2015 között valami folyadékcseréről (szárazban ugye, semmit nem értek ) és technikai módosításról írnak, és azóta kevesebb panaszt is látok.
Szóval akinek van ilyen újabbja (vagy ért "VW-ül", amit a konszernél nagyon kell a motorkódtól az ülésekig azt már megtanultam) meg lehet ezt venni max 10 évre és 150k kilométerre normál használatra (fele város+fele pálya)? Rendesen karbantartva + nem agyonhajtva persze.
-
tibbike01
őstag
Srácok cserélt már valaki pollenszűrőt Oktávia 4-be? Ez az egyetlen videó róla, de 20 perce próbálkozok és egyszerűen nem tudom kiakasztani a kesztyűtartót. Tudna valaki segíteni?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz dellfanboy #212787 üzenetére
Ujjat ne vegyél, vagy nem elég az a 20db?
-
Zsolt_16
tag
golf plus 2011 welcome light tökéletesen működik viszont a leaving light nem megy a menüben bevan kapcsolva pedig
Valaki hasonlóval találkozott már? Lehet esetleg kapcsoló hiba?(minden más jó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest