Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • diablo1984

    veterán

    válasz Winchester95 #152665 üzenetére

    Várdi, unix felejtős szerintem turbó ügyben, vagy bontott, vagy felújított játszik, egy új gyári az autód árának a harmada és lehet még keveset it mondtam, a turbós műhelyekben ha a tiedet leadod, akkor 100 magasságában megáll a történet.

    Nagyobb nem belevaló injektorokkal magában csak a gond van, a te autódban most van elég gond magától is! Én első körben az elektronikás injektort bontóból szereznék be, ha a csúcsokat is cserélni kell benne, akkor a bosch szett olyan 40be volt vagy 8 éve, mert ez szerelhető porlasztós ha minden igaz. Az adagolóra is érdemes lenne ránézetni, mert ha az is több anyagot tol be, akkor az is lehet hiba, épp úgy mintha nem tol be semmit!

    Ha 110 lovas és megbízható autót akarsz, nem ilyen szopatást, akkor mindenből a belevalót rakatod bele és kész, az ilyen szmókendcsárm hülyeséget meghagyod másnak.

    A víz ha nem a tartályból jött, akkor lehet egy csőből vagy bárhonnan más helyről, remélhetőleg nem hengerfejes a masina, mert ha víz megy a hengerbe, az sem szokott öngyulladni....

Új hozzászólás Aktív témák