Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 1stVikman

    senior tag

    Sziasztok!
    Nem tudom, hogy illik indítani, de régóta olvasgatom a topikot, és jómagam is egy konszernen belüli jószág tulajdonosa vagyok. No nem valami extrább dologra kell gondolni, és nem is nagy motorral szerelt gépsárkány, csupán egy Skoda Fabia 2003-ból, 1.4, 16V 74KW, BBZ motorkód. Nem sok minden, de én szeretem.

    Van egy KKL kábelem és egy megbízhatatlanul működő 10.6-os kínai klónom, ami döglötten került hozzám, ám a hozzáadott cd-n lévő okossággal életre tudtam kelteni. Igaz ezután már csak a 908-al ment hiba nélkül, ellenben az utóbbi időben kb. minden második használat után meghalasztja magát. Persze pár perc alatt gatyába rázom, de inkább szeretnék egy újabbat venni. Sógoromnak is kéne egy, neki a jelenlegi valami eredetinek kinéző, bár szerintem inkább egy jobban megcsinált klónja lehet, mivel megy az angol és a CZ verziókkal is (11.11-est használ, felette nem próbáltuk még) , valamint nem zavarja a netkapcsolat sem.
    Szóval honnan érdemes (Ali?), kitől, és milyen (15.7?) kábelt venni, ami megbízhatóan működik, és nem pusztul el kb. az első hibakód olvasás után, illetve nem aranyban mérik az árát? Pl. ez?
    Ha nem publikus, akkor jöhet PM-ben is. :)

    Segítségeteket előre is köszönöm, üdv: Vikman

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák