- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Jaja, úgy csináltam én is legutóbb *. Egy körre siman vallalhato a muszaki állapota, a minden bufenel megállunk tempóval akar többre is
Akkor par eve olyan baráti áron volt amennyiért ugy gondoltam hogy siman megérte hogy nem kellett lecipelni.
* persze Bálintnak nem muszaj tandemet[ Szerkesztve ]
Whatever.
-
.mf
veterán
Beírtam én is a júni 11-et.
Na akkor már csak a jövő heti sör a kérdés, a válasz igen szóval van, akinek nem jó a szerda este?
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
rbalint88
addikt
igen, két nap egymás után erős lenne
Bringabérlés nem kizárt, de hosszú távon a gyerek miatt valószínűleg a saját darab lesz a célszerű, mondjuk most még kicsit korai. Másfél éves csak, ellenben már a nyuszimotorral nagyon racse, nyárra hozzánő a futóbiciklihez is, aztán nem lesz megállás
-
gorgo
őstag
Bakker, én is beírtam a jún.11-et a naptáramba 2 hónappal ezelőtt, Debrecenben leszek lagziban / . Lemaradok a nyugger tókerülésről . Sörözzünk valamikor, hamar!
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
-
gorgo
őstag
bakker, nem találok mosogatógépes topikot! Bahh, ez a PH sem a régi (vagy én nem vagyok a régi ).
Ti mit ajánlanátok? Nekem a mostani AEG mosógép, hűtő egyformán csúcs, szal azzal kezdem a nézést...[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
rbalint88
addikt
Kiveve a Bosch, amikor olyan promo van de alapbol tenyleg nem. Nezegettem en is a beko cuccokat, jonak tuntek, de sajnos nem volt mindenhova olyan megoldasuk, ami minden szempontunknak megfelelt volna*, igy nalunk gorenje lett az osszes konyhai gep. Fel ev utan nagyon elegedettek vagyunk veluk, ezekre 3 ev gari van.
*sok versenyzo ott esett ki, hogy fekete kellett mindenbol beepitett mikrobol es mosogatogepbol meg inox uralom van, de a gorenje objektiv szempontok alapjan is jo valsztas volt, max nehol kicsit dragabb egy electrolux vagy whirlpool vagy zanussi gephez kepest, ami szvsz az 1v2 helyett 3 ev garin mar helybol visszajon. -
gorgo
őstag
Olyan 200 körül szánunk rá. Rahedli van, egyik olyan mint a másik, valszeg belső pakolhatóságban különbözők, de ehhez kicsit sem lövök.
AEG-re is van 5 év gari, csak ehhez ~10k-t csengetni kell. Nem fogok, hűtőre, mosórea se vettem.
Bekötés csak szakember? Ha nekem sikerül az nem garivesztés?"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
gorgo
őstag
Ez a mai nap egy igazán kiváló számomra (igazából tegnap szúrtam ki a Libriben, hogy jött ki új könyve utóbbi időben kedvenc írómnak, annak a kritikáját olvastam ma, amely felvezetése így hangzik):
"Cixin Liu (1963) a világszerte kétmilliónál is több példányban elkelt Háromtest-trilógia Hugo-díjas és kilencszeres Galaxy-díjas kínai szerzője, akinek regényfolyamából – minden idők legmagasabb jogdíját fizetve az adaptációs jogokért – a Trónok harca alkotói készítenek Netflix-filmsorozatot."
Nos, pont a Háromtest trilógia miatt a kedvencem, veszett jó könyvek! Lesz belőle sorozat, egek, alig várom!!!!!"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
Ear001
addikt
Ti hogy érzitek, milyen helikopternek lenni?
-
gorgo
őstag
Ööö, de hisz füles szokott itt lenni, csak ritkán, hagyd békén, emlékeim szerint szeretjük őt . A kérdését viszont nem értem, csak sejtem (?).
Egy jó barátom így reagálta le a tegnapot, osztom:
Ady Endre: A grófi szérűn
Nyár-éjszakán a grófi szérün
Reccsen a deszka-palánk
S asztag-városban pirosan
Mordul az égre a láng.
Éjféli hajnal, szörnyű fény ez,
Nincs párja, napja, neve.
Fut, reszket a riadt mezőn
Az égő élet heve.
Koldus, rossz álmú zsellér ébred,
Lompos, bús kutya csahol.
Az egész táj vad fájdalom.
S a gróf mulat valahol.
Szenes kalászok énekelnek
Gonosz, csúfos éneket:
»Korgó gyomrú magyar paraszt,
Hát mi vagyok én neked?«
»Mért fáj neked az égő élet?
Nincs benne részed soha.
Ne sírj, grófodnak lesz azért
Leánya, pénze, bora.«
»Ne félj, a tél meg fog gyötörni,
Mint máskor, hogyha akar.
Élethez, szemhez nincs közöd,
Grófi föld ez és magyar.«
S mégis, amikor jön a reggel
S pernyét fújnak a szelek,
A grófi szérün ott zokog
Egy egész koldus-sereg.
Siratják a semmit, a másét,
- A gróf tán épp agarász -
Érzik titkon, hogy az övék
E bús élet s a kalász.DISCLAIMER: Ez nem politika. Ez költészet.
-
Mercutio_
félisten
Ez a mai sörözés mintha hamvába hullt volna
júni 11: Elvileg akkor Menorca-n lennék, a gyakorlatban Wizz törölte a járatot, viszont BF szállásom van, most töröm a fejem hogyan lehetne eljutni minimális plusz költséggel valahonnan a közelből ahová megy a Wizz (vagy nem Wizz, de olcsó egy kis és egy nagy kézi pogyó)
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Jahno
veterán
válasz Mercutio_ #82622 üzenetére
Sörözést úgy kell, hogy kiírod a dátumot és max. egyedül leszel
Én most sokat mászkáltam fotózni, asszonynak cserébe megígértem, hogy megyünk színházba erre behúzott vagy 12 napot a következő hónapokra. Áááá. Várom a várban a virágzást, mint minden hülye a szelfibottal és mindig jön valami nem várt állatság. De próbálkozni lehet.
-
gorgo
őstag
Bakker, tegnap mi is színházban voltunk, az elmúlt 4 évben csak tuti darabok voltak, kivéve a tegnapi büntetést. Előtte persze be kellett ülni biztróba, meg utána egy italra, csak nehogy olcsón megússzam az estét.
Egy mezei sorozattal jobban jártunk volna otthon, én ziher!"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
Jahno
veterán
Az nekem bejött, meg a srác másik darabja is a Váci utza is. Most csupa dilinyós darabot láttunk, tegnap RS9ben a 11es kórterem, nekem az is rendben volt. Jó, vége meg a hozzá toldott körítés nem annyira, de valami köré csak fűzni kellett a szálat.
Meg Fém caféban lehet utána inni Velük egy sört és ilyesmik
-
Freddy76
addikt
Én mozi helyett csapatok, addig próbálom, hogy milyen kanyarokat tudok bevenni, amíg meg nem halok...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
j.bravo
addikt
válasz madgie #82630 üzenetére
Semmi gond, egy Alfa a tréleren is gyönyörű
(mondjuk egy szavam nem lehet, bő 15 év és 247k kilométer volt a gyári üzemanyagszivattyúban amikor megkotlott, alig egy kilométerre otthontól)
Mondjuk a tréleren nem veszi olyan stílusosan a kanyarokat, tagadhatatlan.Whatever.
-
rbalint88
addikt
válasz Ear001 #82633 üzenetére
Melyik evtizedbol? Amik nekem biztosan nincsenek benne: Alfasud, 33, 146, MiTo, Giulietta.
Talan az egyetlen, amire ra tudok bokni az otbol es biztos helye lenne, az a 2000 GTAm. Szerintem a 156 (facelift elott), a 159 es a Giulia is gyonyoru es gyonyoruen oregedo forma, csak a reszletmegoldasok aruljak el a korukat igazan.
Ez aljas kerdes volt, na -
j.bravo
addikt
Erős a szubjektív faktor (nyilván), és ahogy Bálint is írja, nem lenne fair az egyes évtizedek modelljeit egymással összevetni.
Tulajdonképpen a sztenderd tréleres benyögésre leggyakrabban adott/adható sztenderd választ nyögtem be, saját tapasztalatot OFF-ban hozzátéve.[ Szerkesztve ]
Whatever.
-
m3ss
veterán
ez nehez kerdes otvenes evektol a nyolcvanas evekig barmelyik kene.
giulia gta, 2000 gtv, duetto spider, 33 stradale, 4c. kitudja milyen sorrendben.
velunk meg kibaszott a kia. kulcs benne, jar a motor kiszall parom es abban a pillanatban bezar a kozponti ahogy becsukja az ajtot. lakaskulcsa is a kocsiban en meg balatonon skuvozom. kis csajszi a kocsiban persze. meg jo h kalapacs volt keznelhttps://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Jahno
veterán
Ott szar a vezérlés. Nekem is csinálja egy ideje, hogy bezár ha kell ha nem. Bár egyik ajtó már ennek ellenére nyitva marad :-D Szériahiba, szétrohadnak a csatik és érzékelők, majd megszereltetem.
Ja, volt olyan, hogy manuális kocsit bezártam, bedobtam a kulcsot az első ülésre és rácsaptam az ajtót. Semmi baj, felmentem a pótkulcsért, kinyitottam, bedobtam és rácsaptam az ajtót :-D Namondomjóreggelt
-
Byk01
őstag
Na jó, ha a poénfaktort kivesszük, akkor 4c, 8c, 6c 1750, Spider meg persze a 2000 GTAm.
De nekem a maga idejében a 155 is nagyon bejött. Most már elég retró a formája, de akkoriban nagyon ütött a sok gömbölyödő autó (Astra, Civic, Golf, Colt stb.) között."Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Novics
senior tag
Vigyázat, szar zene! Szerintem zseniális! A Rammstein egyre jobb nótákat csinál.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest