Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • j.bravo

    addikt

    válasz #31733248 #77361 üzenetére

    Épp annyira felületesen ismersz, mint én téged, ezért nem tudhatod, de én aztán tényleg toleráns, jóhiszemű forma vagyok, túlságosan is. Nem a vitapartner lehülyézése a módszerem, ahogy állítod, ezt engedjük is el.
    Azért bukott ki belőlem ez a hsz, mert az egyik oldalról sokszor demonstrálod az összefüggések átlátását, rendszerszemléleletet, hogy van ott értelem. A másik oldalról ellenben (ha nem is mindig, de gyakran) azt is megmutatod hogy a saját szempontjaidon nem tudsz túllépni, mindenkinek csak az az autó/fényképezőgép lehet a legjobb, ami neked.
    Lehet hogy itt is csak ez a baj? Ha neked jó hogy kevesebbet kell fűtésre költeni, az ~azt jelenti hogy a témával kapcsolatban minden király, mindenkinek?
    (figyelem, ironizálok)
    Nem tájékozatlanságot feltételezek rólad, hanem hogy a saját álláspontoddal egybevágó dolgokat elfogadod, ami nem vág egybe, azt pedig elegánsan ignorálod, vagy azt mondod hogy nincs úgy.
    Tudom, vannak olyan tanulmányok amik elég meggyőzően érvelnek hogy minden f.sza a klímával, de ha ezekkel értesz egyet és a szabad szemmel is látható, megfigyelhető tényektől nem hagyod magad megtéveszteni, az a szíved joga, csak kérlek ne terjeszd. De legalábbis ne itt, ne nekünk. :R

    Ha a jelen topikban mutatott, a fentiek miatt nem kicsit, khm, megosztó viselkedésed nettó trollkodás, akkor remek, örülök hogy bedőltem (én is), lehet röhögni és tovább görgetni.

    [ Szerkesztve ]

    Whatever.

Új hozzászólás Aktív témák