Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    válasz Freddy76 #72634 üzenetére

    Tudom, stresszes, mint allat, mi is mindig megfogadjuk,hogy legkozelebb valami csomagba fizetunk ,de tenyleg ha ra tudtok ketten egy orat szanni, hogy repjegy, szallas kulon kulon nezes...szerintem jobban jarnatok. Nem, nem anyagilag, ismerlek annyira, hogy tudjam, a jora raszanod, amit kell, hanem kapott szolgaltatas szempontjabol.

    Magyar borbelyfodraszom meselte, tavaly juniusban voltak a 12eves fiaval Mallorcan, repjegy, szalloda csomagban, berauto kulon. Faszmakjuk volt, az igaz, de Alcudia kornyeken 4csillagos franko hotel, all inclusive valami 450-ba jott ki, azt hiszem 11 vendegejszaka. Meselte, hogy talalkoztak egy debreceni parral, csomagba, szallas, repjegy (charter) 9 ejszaka volt tobb, mint 500euro..felpanzioval.

    Mallorca nagyon jo, vannak bulizos helyek (El Arenal, Magaluf a germanokkal, angolokkal) de csomo eldugottabb resze van, csaladosoknak, gyonyoru, szeparalt parszakaszokkal, ahol nem botlasz bele a birkaba. Aztan ott vannak a jo kis helyel, Cuevas del Drach Porto Christoban, vagy a regi villamossal Palmabol Port De Sollerbe, aztan hajoval at Port De Sa Calobraba, oceaniarium (mi mondjuk azt kihagytuk) Palma ovaros, meg meg seregnyi gyonyoru hely.

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák