- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #6300 üzenetére
Már nem. Beleszaladtam egy JJ vs KK csatába és egy steal-resteal harcba preflop allin. Utóbbiba is rosszul mentem be, JK-val QQ ellen, ha jól emlékszem.
less qq more pewpew!
-
attiati
veterán
válasz Polacheck #6298 üzenetére
nyugi én i nulla befiz. Kb 1-2 hét eltéréssel most van két éve, hogy elkezdtem freerollozni, milliószor akartam abbahagyni már. Most lehet durván 300$ a tőke.
2 hónapja még csak az erős hand-ekkel játszottam meg. Fel-le ment vele a tőke. Most elkezdtem "mákolásra" játszani, meg a gyengék hibáira. Durván 1/3-val nőtt a tőkém 1 hét alatt. De jó játékosok ellen semmire nem megyek. Meg most már 3 napja szerencsém sincs, nap végére lassú lecsorgás a eredménye a gyors fel-gyors le (vagy fordítva) tőkemozgásnak.
99 vs 66, riverre jött neki egy 6-os.
JJ vs KK flopon jött egy J és egy K. Mindkét oldalról lassú becsalogatás, végeredmény allin. Naná, hogy buktam.Valószínű ezeket a pechjeimet bőven ellensúlyozták még múlt héten a flop-ra jött set-ek, amire furcsa mód tartottak minden megadást.
De a jó játékosok nem mennek bele vakon adok-kapokba. És 3 napja semmi ilyen fatális megadás nem volt ellenem, ha jó lapom van. Kivéve drillem ellen drillekmiaz a BI?
Tök megörültem tényleg, hogy lehet ebből pénzt keresni. De úgy látszik nagyon meg kellene tanulni játszani. Iszonyat sok időt beleöltem már, és nem térül meg.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #6300 üzenetére
Olyan anyázást kaptam a játékstílusomért az akadémián, hogy csak na
Viszont elbasztam most visszagondolva. Toronymagas CL voltam (2k-s átlagnál 6k fölött) és folytattam tovább a laza agresszív stílust a teljes asztalon is, ami előtte a 7 fősön jól szuperált. Elég lett volna a nutra játszanom.
less qq more pewpew!
-
concret_hp
addikt
akar valaki sidebetet kötni arra, hogy mi lesz az ophuval fél év múlva?
vagy fullba vagy sehogy :D
-
SLYM
veterán
válasz concret_hp #6309 üzenetére
mi lesz vele?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
regent
aktív tag
válasz L|zsidoboz #6307 üzenetére
Paradox módon nekem azóta megy, hogy nem fordítok rá akkor a figyelmet, annyi idööt. Persze lehet, hogy csak a rövidtáv. Napi max 1 óra, egy BI NL10 SH-n, nagyon rövid ideje, de biztató jelnek látom, hogy nem kellett nagy lapokat kapnom, vagy nagy ütközések jó oldalán állnom hozzá, hanem szépen fokozatosan termelöödött.
Van most a twoplustwon egy LAG video NL50-re, [Link a topicra]Nagyon sok csillagos, és rengetegen szóltak hozzá, még nem néztem meg teljesen, de jól nyomja a srác, szerintem, és szinte mindenki szerint is.
Örülök nagyon, mert ahogy néztem szinte mintha magamat látnám, persze én még csak NL10-en, és nem olyan lazán, de biztatóak a jelek.
Ajánlom midenkinek.Ja a srác NL50-en ezzel a játékkal ha jól emlékszem 12 PTBB/100-at csinált. 12 asztalozik amúgy, de most már magasabb szinten.
Betett egy képet NL200-as elmúlt kéthavi eredményeirööl. olyan 250.000 hand körül játszott, és 50.000$ körülit keresett vele. Nem gyenge. Angoltudás nem árt, de lehet tanulni csak a nézelöödésbööl is, vagy olvasni utána a kommenteket, kérdésesebb handekben elmagyarázza mit-miért csinált.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
adalbert1
veterán
Miért, meg fog szünni?
-
concret_hp
addikt
nah 2. monitor beszerezve
10 asztalon egész gyorsan pörög a játékjah 1. asztal amit az új monitorra nyitottam kb. 30 hand alatt 180$-al ültem nl50en szóval az árának majdnem a fele vissza is jött egyből
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
mondmá mi lesz vele
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #6317 üzenetére
Sok új jött az akadémiára, de nem mindenki. Gondolom sokan keresik a helyüket még.
(Az NL10 playa számomra degradáló )less qq more pewpew!
-
concret_hp
addikt
válasz Polacheck #6318 üzenetére
azt is írhattam volna hogy a fejlődőképes vagy már jobb playák 3/4-e
az utóbbi 4 napban 1 handelemzős topicban született hsz, ami nl10-nél nagyobb asztlon volt, sztem többet nme kell mondani (lehet hogy még volt 1-2 de csak a normális topiccímmel rendelkező topicok címeit futottam át)
gyakorlatilag DirtyDog meg Kiski naplója miatt érdemes néha ránézni (aki esetleg nem vágná ezekben általában nem sok szó esik pókerről )
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz L|zsidoboz #6307 üzenetére
fel ám, pár perc és -25$-on leszek ma is 4 óra játék után.
volt minden, drill drill ellen, drill sor ellen, AA preflop emeléseimet senki nem adja. Nem találom a megfelelő játéksítlust. Csipegetni tökéletesen tudok. Piciket blöffölni, aztán kib*szott szenvedős pénzem elmegy pár perc alatt, majd a hihetetlen lapjárások átlöknek gigantikus minuszokba. aszem elég.
Nem is betelek már toppárral, sőt emelést is alig adok meg vele. Minimum 2 pár, vagy drill amivel elindulok.
szerk: Na alakul el. K drillel potbet turnon, és riverre lejött neki az alul felül sorhúzóból egyik.
újabb minusz 10 dodó, kommentem sincs már erre. Hétfőtől Péntekig folyamatos bukó napi 4-5 óra játékkal még napi 9 óra meló után. Tőke harmada ugrott.
olyat tudnék most káromkodin[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
-40$
a jóóóó k**rva any**át
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
őszintén, miért jó nektek óránként pár száz forintért bosszankodni, hangulatingadozásnak kitenni magatokat?
Egész egyszerűen több száz óra játék meg olvasás után se találok semmi stabilitást ebbben a rohadt pókerben.
-
attiati
veterán
hát akkor mennyiért?
Hogy realitása legyen az egésznek, minimum stablina 1000 ft felett kell lenni óránként (és akkor még adót csal az ember, egészségbiztosítást fizet maga után... stb, nincs munkaviszony, nincs nyugdíjalap, csak lóg a semmiben.)
Így havi 25 napot "végigdolgozva" napi 8 órában összejön a havi 200.000 ft.
Rontom a szememet, éjszakázok. Tényleg egy hete azt hittem, feljebb lépett a játéktudásom egy szinttel, amivel ez az összeg elérhetőnek látszott. De csak szerencse volt, lapok nélkül szarra se megy az ember. Az is jókor, jóhelyen kell, ellenfél kezébe is kell egy jó erős, de enyémnél gyengébb lap.
Dolgzoztok, suliztok? Gondolom 100-ból 90 ember csak reménykedik, de valójában az idejét és a pénzét pazarolja erre.
Nem a vereség zavar, inkább a győzelem hiánya.
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz attiati #6324 üzenetére
abban igazad van, hogy elég sokan vannak akik nem jutnak előre valamilyen okból kifolyólag.
nyílván aki napi 8 órát melózik az nem tud olyan lendülettel pókerezni, mint aki nem. valószínűleg ezért is van, hogy a hazai mondjuk top 50 playának legalább a fele ilyen 20-24 év körüli (középsuli/egyetem melett (helyett ) kezdtek pókerezni)
bár ellenpélda is van pl. Tibibácsi másfél év alatt a 0ról 8órás meló mellett vált profivá.a mennyiértről számoljunk egy kicsit:
az 1000 ft feletti órabér mondjuk hogy jön ki? számoljunk sz@r árfolyammal, az 7$. ha játszol 4 asztalon nl50-en, akkor ha lassu a szoftver akkor is lemegy 200-250 hand, legyen mondjuk 200. 200 hand alatt kéne nyerni 6$-t, merthogy 1 tuti kijön bónuszból (200 nl50 fr hand alatt olyan 70$ körüli rake termelődik, abból mi kb. 7et termelüünk 15% rékbekknyi bónusz meg midnenhol van). szóval 200 hand alatt kell nyerni 6 dodit, azaz 100 handenként 6 nagyvakot. tehát nl50en 4 asztalon 6bb/100-al (+bónusz) meg is van az ezres óránként namost se az nl50ig eljutni nem lehetetlen, se 6bb/100at hozni hosszú távon.mondjuk először nem annak kéne a célnak lennie, hogy óránként 1000-t nyerj. kb. tavaly ilyenkor nl10en játszottam, egész tavasszal ne sokat haladtam előre. egyik nap úgy ültem le hogy a következő 1 hétben 100$-t akarok nyerni. sikerült
az első bekezdéssel kapcsolatban: hány handedet nézed vissza és gondold át naponta? hányat postolsz valahova ezek közül? hány handelemzést nézel meg naponta?
ha ezekre kis szám a válasz akkor mitől vársz fejlődést?
az hogy elolvasol cikkeket, könyveket, kb. olyan mint amikor egyetemen bent ülsz előadáson elméletben elmondják miről van szó. aztán amikor feladatot kéne csinálni, azaz alkalmazni amiről szó volt, akkor meg csak néz az ember hogy mi hogyan (mindezeket nem bántó szándékkal írtam, ne értsd félre)[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
válasz concret_hp #6319 üzenetére
Dirty Dog kegyetlen. egy állat . én is csak azért olvasgatom az ophu-t. de akkor mégis hova írogat a magyar elit?
-
SLYM
veterán
talán még SSS-el sem olyan nehéz egy ezrest megkeresni 1 óra alatt.
nekem NL50-en 2.63 BB/100-am van. igaz most egy aránylag jó sorozat van mögöttem, de alap SSS-t tolok. szóval amibe nincs vaklopás, így jóformán ezt így gondolkodás nélkül véghez lehet vinni, a világ talán legfeszesebb termében. 4 asztalon tolom. 1 asztalon 1 óra alatt alsó hangon is lemegy 60 hand, de inkább több. ami 4 asztalon 240 hand óránként. ez 3$ nyereség óránként. plusz több mint 2$ rakeback. illetve a hó végi iron man freeroll, plusz medálok, plusz FTP-okkal szerintem pont megvan az 1000/óra. legalábbis amikor jó szériám van. de amint ez bizonyítva lesz, hogy havi szintre lebontva tudnék ennyit keresni a pókerral, és majd fogok is hozzá ennyit pókerezni, asszem még azt a heti 3 napot amit melózok(illetve fogok majd melózni) is hanyagolom
hol érdekel engem, hogy adócsalás, meg egyebek. a munkám(vagy a póker) nem lesz bejelentve így emelett simán beiratkozok egy olyan suliba ahova eddig papíron 2 évet jártam, csak éppen a sulit nem nagyon láttam. asszem ezt 3-adjára is megjátszom. és akkor van diákom, TB-m, sőt még családi pótlékot is kapok
ha már kinövök a sulis korból akkor is valami 8000 környékén van a TB, amit megvehetek. jó nyugdíj az nincs. de szerintem amikorra én nyugdíjas lennék nagy balhé lesz majd ekörül. nemtudom, én erről folyton azt hallom ha valaki szerencsés annak is szar, de legalább nem szánalmas a nyugdíja. aki 1990 előtt ment nyugdíjba és mondjuk volt egy rendes állása amivel mondjuk egy havi netto 150k-nak megfelelő pénzt kapott abban az időben, akkor nemis olyan régen(mert mostmár ezen valamit kompenzáltak) olyan havi 50k körül lehet a nyugdíja. és most nehogymár azon gondolkozzak, hogy majd ha 70 éves leszek(mert mire én 70 éves leszek a nyugdíj korhatár is lesz annyi), akkor majd azért az 50k-ért legyek e bejelentve vagy sem
szóval ha bejelent a munkaadód és mondjuk ő kifizet érted 1 millát, mert te kurva jó alkalmazott vagy, akkor abból lesz neked 750.000-es brutto-d. és ebből 370.000 lesz a netto fizetésed. na most ha nem jelent be a cég akkor lehet, hogy a kezedbe ad mondjuk 600.000k-t. ő 400.000-el jár jól, te meg 230.000-el. és szerintem jobban megéri 45 évig plusz 230.000-at kapni, mint bejelentve annyivel kevesebbet, de életed jó esetben utolsó 10 évére ha szerencséd van lehet, hogy fogsz kapni mondjuk ha beleesel a szar és nem szánalmas katagóriába olyan 200.000k nyugdíjat. ennyit az adócsalásról
ez persze mind csak elmélet, mert 1 nap szerintem 2 óránál sose pókerezek többet. illetve nem tudni mi lesz később. mennyire lesz majd majd figyelve az online póker. értem ezalatt, hogy ha komolyan figyelnénak rá és meg lenne adóztatva akkor ott lehet még kavarodás
(persze értelmes módon a nyereséget adóztatva, nem ahogy most van, hogy minden nyert potból kéne adózni, ami annyit jelent, hogy kb mindenki aki online jáccik fizessen be milliókat a kasszába. és most ez bármennyire is nevetséges kajakra most ez a törvény van életben az online "szerecsejátékkal" kapcsolatban MO-on)illetve lehet, hogy valami csoda folytán valaki megváltoztatja az adórendszert úgy, hogy érdemes legyen ma bejelentve dolgozni, pókerezni. bár ezt sosem fogják megoldani, mert lehetetlen. hiszen valamiből fizetni kell a 40 évesek rokkantnyugdíját. mert ugye ez is egy lehetőség...
[ Szerkesztve ]
-
L|zsidoboz
őstag
Meg kell találni az embernek a céljait, és úgy lehet sikeres.
Nekem az volt a cél, hogy idén nyerjek egymillió Forintot.
Miután ez gyorsabban meglett, új célokat állítottam fel, és most azt próbálom elérni.De ha sok olvalás és játék után még mindig NL10-en játszol, és ráadásul minuszosan vagy nullásan, akkor a játékod sem az igazi. Ezt így látatlanban ki merem jelenteni.
[ Szerkesztve ]
Good to be good, but better to be lucky.
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #6325 üzenetére
teljesen igazad van, nem éreztem egyáltalán, hogy bántó lett volna
SLYM: ezek a 3-400e ft nettó fizetések nem túlzottan reálisak Mo.on
Meg hosszútávon én nem mernék ilyen dolgokra játszani, amit mondasz, kivéve ha sikeres leszel. De abban igazad van, hogy annak idején marha jó lett volna valami ilyen jellegű pénzkeresési lehetőség, le is kötötte volna értelmesen a szabadidőm egy részét, és még türelmem is több lett volna. Fősuli mellett tök jó.L|zsidoboz: az utóbbi időben megindult felfelé. Elvileg, ha megkapom FD bónuszt, akkor FD-s játék alatt +100$ban leszek. (Hét elején még +190$ körül volt). Viszont durván 70-80 óra játék állhat benne.
De a baj nem is ez, hanem, hogy rá kellett megint jönnöm, hogy még mindig nem találtam meg a jól működő játékstratégiát.[ Szerkesztve ]
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Mind szép és jó. Viszont majd amikor lakáshitelt akarsz felvenni, vagy autót szeretnél, akkor a jövedelemhez írd be, hogy 6BB/100.
Magyaroroszágon 100 alatti azon emberek száma akik tényleg durván pókerből élnek és nincs gondjuk semmire (itt a Spirited-Luigi-Kaló-Bélabá szintű playákra gondolok). Lehet, hogy kurvajól hangzik, hogy havi 200 kijön pókerből stabilan xezer embernek, de arra kurvára nem lehet életet alapozni. Ezek a játékosok vagy átlépnek egy nagyobb szintre és tényleg elkezdenek durván milla fölött keresni havonta fixen, vagy pedig ráébrednek a való életre (vagy maradnak anyuéknál életük végéig).
less qq more pewpew!
-
attiati
veterán
válasz Polacheck #6331 üzenetére
Pont ezekre gondoltam amúgy. Ráadásul családi környezet is marha nehezen viseli.
Lehet szar a játékom, meg nem tökéletes. De ha ennyi koncentráció, és utánaolvasás még mindig nem elég ahhoz, hogy pár $-t stabilan termelgessek, akkor nem látom az alagút végét, ami motíválna.
Úgy képzeltem el, hogy közepes játékkal, ha látom, hogy működik, akkor ölök bele még időt.
-
attiati
veterán
válasz L|zsidoboz #6329 üzenetére
Szerettem volna megtalálni NL10-en a biztosan termelő stratégiát.
És talán ehhez a szinthez egy túlzott nagyságú tőkét összeszedni.
Aztán feljebb lépés előtt még többet olvasni. PokerTrackert beszerezni, rágyúrni profi módon.Mondom nem a pénz a bajom, hanem hogy megint nem működik a stratégia.
Concret_hp: Fogok postolni, addig meg takarékra rakom magam.
[ Szerkesztve ]
-
L|zsidoboz
őstag
Tegnap kb. 12 órát pokereztem 9 Sh asztalon.
Az eredmény: kb. úgy érzem magam, mintha másnapos lennék.
Fáj a fejem, szédülök....Nem tudom néhányan hogy bírják ezt rendszeresen csinálni, de le a kalappal előttük.
Szerencsére már csak két napig tart a rake race, utána biztos jót fogok aludni.Good to be good, but better to be lucky.
-
attiati
veterán
válasz L|zsidoboz #6334 üzenetére
jajó, akkor mit tegyek? 200$-mal kezdjek el feljebb?
Amúgy azért vagyok még mindig NL10-en, mer tök nulláról kezdtem, és volt egy jó fél év kihagyás teljesen. Mert sikerült lenulláznom magam újra. Szóval igazából kétszer kezdtem nulláról
Ja és napi 9 óra munka és önfenntartás, öngondoskodás éppen 2 éve.
[ Szerkesztve ]
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #6340 üzenetére
Itt gondolom minden hand beleszámít, ahol lapot kapsz.
Akkor viszont a 7000 egyáltalán nem sok, sőt...Good to be good, but better to be lucky.
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #6342 üzenetére
nekem is minden lapot számol ahol lapot kapok
igaz tegnap óta nekem is kicsit gyorsabban pörögnek a handek
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #6343 üzenetére
Akkor hogy egyértelműen fogalmazzak, nem csak azokat a handeket számolja, ahol a rake minimum xy, és raktál pénzt is a kasszába (mint mondjuk a Prima termek számlálója).
Mondjuk ha engem nézünk tegnap, az 12 (óra)*9(asztal)*80(kb. átlagos handszám Sh asztalon) ~ 8500.
És ezzel is csak 3. voltam a betonbeten.Good to be good, but better to be lucky.
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #6344 üzenetére
hogy egyértelműen fogalmazzak nekem is minden handet számol
csak nem játszok 9 asztalon nem pörgős teremben nem sh és nem napi 12 óra
sztem napi 6-7 óránál többet nem lehet bírni hosszú távon olyan értelemben hogy ne fáradj bele, ne und az egészet és ne muszájból ülj le játszani.mondjuk ma egy 4K hand nekem is lehet hogy be fog figyelni.
btw hétvégén kívül melyik teremben lehet egy nap 12 órát játszani? (olyan értelemben, hogy nemcsak hogy vanank elegen, de az idióták is elegen vannak)
-
gabranek
senior tag
az előbb FTP-n az egyik NL10 asztalon egy tag kb. 40-50$-t szórt szét...szinte minden körben all-in teljes beülővel és persze pont most nem jött egy használható lap sem. dobálom el a lapokat és közben csorog a nyálam akkorák voltak a potok, mire végre jön egy AA. na mondom most én jövök, hát nam pont akkor lépett ki a csávó? ilyen az én formám.
田中れいな
-
attiati
veterán
Belenéztem az elejébe a videónak, de összességében az elején még marha nagyokat bukik a srác. A blöffjeire eldobják a lapokat, de mikor elindul és emel, nem jönnek be neki.
Preflop AK-al emel, flopon J9x, és eldobta.
Vagy flopon A6-al talált két párt, de két egyszínű kártya is volt asztalon, ezért reraise-elt. Majd kapott rá egy allint, amit megad. Srác AQ-t mutat, és jön turnon a Q. AA66 vs AAQQ
Hangtalanul, minden komment nélkül vette tudomásul. Ha azt mondod jól játszik, biztos visszajött neki.
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #6345 üzenetére
ez engem is érdekelne
úgy egyáltalán hova lenne érdemes áttolnom ladiról a pénz, hogy legyen jó sok FR mikrólimites asztal? Ladin csak 6 óra után kezdenek gyülekezni, és max 7 asztal van.
amúgy Ladi játékosállományáról mi a véleményetek?
-
gabranek
senior tag
válasz Polacheck #6347 üzenetére
az biztos hogy elég furán játszik néhány ember úgy vettem észre, hogy itt valami mágikus lap az ász sokak szemében. képes postflop all-in menni a semmivel, csakazért mert ott a kezében egy A meg egy 5-ös...furcsa na bár az kétségtelen, hogy néha bejön neki, mert volt, hogy ezmiatt preflop eldobtam az AQ, mivel ketten is rámemeltek. aztán a végén kiderült, hogy aki rámemelt annál volt A4 és aki még ezután is emelt meg volt egy 67s.
viszont arra rájöttem, hogy FTP nem igazán kedvez az SSS játéknak. valószínű, hogy át is fogok térni inkább full beülőre, azt úgyis sokkal jobban élvezem. Csak akkor kéne egy terem ahol tudok SSS-t tolni. szerintetek melyik lenne a legmegfelelőbb ehhez?
田中れいな
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest