- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- HP nyomtatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
concret_hp
addikt
Kaló "Denisz" a top6ban
nem áll túl jól, de SS-nek még azért nem mondhatóvagy fullba vagy sehogy :D
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #5406 üzenetére
Én is néztem, ez az utolsó K2-es board csúnya volt...
less qq more pewpew!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
DUUUUUUUUUUURVA:
Dénes és Luca Pagano preflop allin mentek.
Luca mutatott AJ-t, Dénes pedig QQ!
A board:
7 K 7 10 J
Így Dénes felduplázott és elkönyvelheti, hogy mindkét Paganot Ő búcsúztatta a versenytől!
Luca Pagano a 6. lett és ezzel 337.000€-t vihet haza.less qq more pewpew!
-
SLYM
veterán
1.390.000. oppá. 3m chippel a 2. jeeeeee!
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
chip leader
-
SLYM
veterán
a river. nekem is olyan sokat segített mostanában. látom ez ilyen magyar dolog. szeressük a rivert. kurva annyát a fasznak
-
SLYM
veterán
a szutyok kiesett. mer érezte az erőt. de kaló pénze így se került vissza hozzá... még
-
concret_hp
addikt
azért elég durva majdnem 200M ft üti a markát ha 3. nak esik ki. ha meg behúzza, félmilliárd huf... nem aprópénz
vagy fullba vagy sehogy :D
-
SLYM
veterán
wtf? aszittem a kalónál volt a QK. bazz. megetette a kissrácot. pedig ő a leggyengébb játékos. nem elég agresszív
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
heads up
-
SLYM
veterán
Kaló Dénes 2. lett. nagyonnagy chiphátrányból kezdte a HU-ot. egyébként a 4 emberke sorrendje szerintem helyes. nyert a legjobb, a 2. legjobb pedig 3. lett. nagy respect Kaló Dénesnek
-
SLYM
veterán
elírtam. a 2. legjobb a 2. lett
-
adalbert1
veterán
Ahogy látom, nem ez volt neki az első második helye ekkora versenyen...
Grat. neki. -
adalbert1
veterán
válasz adalbert1 #5419 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő...
Ha a mostani eredménye is felkerül, akkor valószínűleg előrébb kerül az all time money listen is. Kíváncsi lennék azért onlineból is egy ilyen listára...
SLYM : na ja, mondjuk ez is nagyon jó teljesítmény, ha már kétszer ennyire a közelébe tudott kerülni akkor szerintem ha eleget próbálkozik lehet még első is egyszer...
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz adalbert1 #5421 üzenetére
a magyaron nagyon durván átveszi a vezetést, ophu-s számítások szerint a világon is a top100ba lesz.
online listák is vannak, pl a pocketfives
a pontos számítási módját nem ismerem, asszem legalább 100$ bájin és legalább 10K$ prizepool kell, hogy számítson a listán.hm egy másik listánál van ez a számítási mód.
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz concret_hp #5422 üzenetére
Azért durva, hogy a hendonmobos databaseben a mostani első magyar ehez képest hány tornán "gályázta" össze az első helyet (persze azt is nézzük, hogy évek óta nem játszott / nem volt eredménye, ha ezeket mostanában érte volna el, biztos nagyobb összegeket szakít). Ehez képest elég két második hely 2 nagyobb eventen ugyanannyi léhez.
Azért a pocketfivesos databesben is nagyon durva arcok vannak... Hihetetlen, hogy miket nyernek meg, és hogy milyen helyezéseket érnek el, irígylem őket hogy ilyen piszkosul jók... Sajnos a magyarok a top100-ba ott sem fértek be, de így is vannak nagyon szép eredményeik, na meg jópár fiatal van köztük, aki még bőven kerülhet előrébb...
-
adalbert1
veterán
válasz concret_hp #5424 üzenetére
Most nézem csak, hogy mennyi, több mint 1 millió €, abból már lehet mit kezdeni... , ha bróker akkor jól be is tudja valszeg. fektetni.
Én hibám, eddig pontos számot nem néztem.
Most nézem hogy volt olyan is a final table résztvevők között, aki csak 1 éve játszik, ez azért elég kemény... -
SLYM
veterán
van aki szokott fix limitet jáccani? érdekelne, hogy azt tényleg tisztán, matematiai alapon tolják, vagy ott is szükság van pontos read-re?
-
kissgy04
tag
Pokerstarson szoktam fix limiten is tolni. 50c/1 alatt bármire tolják, sőt reraiselnek, volt olyan legutóbb, aki 92vel különböző színből reraiselt a kk-mre preflop és utána végigjött velem, emelt turnnél és a riveren történő emelésemre callt mondott, úgy hogy nem volt semmije és a végén megmutatta a lapjait és hasonló sztorik. És persze látni fogod, hogy ócska lapokkal egyesek mekkora hatalmas potokat nyernek, miközben pocket párt vernek, volt jónéhányban már részem szenvedő alanyként . Szöval matek az többségnél zero.
a fenti limitnél (50c/1) már sokkal jobban tolják, bár azért itt is akad egy-két kuriózum
A pokersuliban ajánlott potátlagú asztal/ok itt már ritkán vannak. Talán péntektől és estefelé.
A fentiek persze saját tapasztalataim csak.pocket pár alatt az első bekezdésben most AA,KK,QQ-t értettem
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani, hol tudom megnézni mennyi FPP pontom van? kösziiiEgy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
regent
aktív tag
Alacsony alapon olyanok játszanak, akik vagy teljesen fogalmatlanok, vagy pedig az ezeket fosztogató "regularok", akiknek nincs bankroljuk, de már tudnak játszani. Sok robottal is összefuthatsz, azok természetesen matematikai alapon tolják.
Személy szerint nagyon frusztrálónak találtam a játékot alacsony fix limiten. Ugye kevesen vannak az ellenfelek, ha van jó asztal, akkor azon gambling megy, ha nincs, akkor ül 10 ultrafeszes, és tologatják a pénzt, meg viszik a vakokat.
Ha tudod 8+ asztalon játszani, akkor jó lehet, mert nem kell sokat agyalni, de nagyon más, mint a no limit, sok más készség is kell hozzá. Például nem tudod elnyerni e teljesen béna ellenfeled összes pénzét egy leosztásban, hiába van nálad a nut, és nála valami szemét amivel "kifizet". Nem tudod szűkíteni a mezőnyt emeléssel. Emiatt a megszokott jó indulólapok teljesen mások, mint NL-en. Gondolok itt arra, hogy lehet átlgosan 3-4 ellenfél is, aki elkísér terítésig a minden utcában való emelés ellenére. Ilyenkor nem olyan jó lap az AA.Szerintem alacsony alapon FL-en nem fontos a read. Jó ha van, de közel sem akkora a jelentősége mint akár NL10-25-ön.
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
concret_hp
addikt
"ezeket fosztogató "regularok", akiknek nincs bankroljuk"
0.5/1$ fix limithez azért nem kell húde nagy bankroll, szóval annyira legatyásodni, hogy csak oda legyen elég, azért nem egyszerű.
szvsz nl10 jóval jövedelmezőbb tud lenni egy 0.5/1$ fix limithez képest.
-
regent
aktív tag
válasz concret_hp #5433 üzenetére
Ehhez e limithez nem baj ha van 1000$ bankrollod. Mondják, hogy nincs akkora ingadozás, mit a NL-nél, de szvsz 10 "beülő" azért megnyugtató. Csak hogy ne kelljen széttörni a billentyűzetet, ha sorozatban lemákolnak a riveren. Sokan az ingyen kapott 50$-ból játszanak, ahhoz képest ez hatalmas pénz.
Ha ezen a limiten manapság találsz full asztalt 25-30% feletti flopnézéssel, akkor azért értesíts.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
SLYM
veterán
elvileg 30 nagy tét az már biztosnágos bankroll management. akkor én simán tudnám tolni 1/2$-oson. fix limiten 0.5/1-hez elvileg 300$ elég kell, hogy legyen. azért gondolkozok egyébként ezen, mert mostanában folyton lemákolnak, aztán valami újat szeretnék kipróbálni. de szerintem marad a jó kis SSS a hónap végéig, aztán következő hónapba szépen elfelejtem az iron mant, meg a rakebacket és úgy tolom ahogy szoktam, csak SnG-kat. mert így, hogy minden nap kell termelnem egy csomó FTP-t néha akkor is tolnom kell amikor már nincs kedvem
[ Szerkesztve ]
-
regent
aktív tag
Az SSS az halál, mikor játszanod KELL, mert a rakeback-ért tolod, és persze folyton a rossz oldalon állsz. Én három bónuszt vettem ki toweren SSS-el (tudom nem valami sok), mindháromnál szinte dollárra pontosan annyit veszítettem a végére, amennyi bónuszt kaptam, azaz ingyen basztam el az időmet. Ja, mindháromnál vastagon pluszos voltam a bónusz felénél, aztán elindult a hihetetlen lejtmenet, és pechszéria.
Nem tudom jó szívvel senkinek javasolni. Alighanem többet lehet nyerni alacsony NL-en, türelmes, jó ABC pókerrel. Mondjuk a nullánál, amennyit én nyertem, biztosan.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
regent
aktív tag
válasz viharhozo #5435 üzenetére
Ez nem is annyira rossz, 17-ből 4 jó asztal, és az egyiken csak ketten vannak előttünk, nyilván olyanok, akik el akarják játszani a pénzüket, és majd beülnek a sziklák megüresedett helyére..
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Egyet mondj el nekem: Miért SSS? Miért nem kezdesz el normál beülővel alacsonyabb téten cashgamet tolni? Az élvezetes, míg az SSS valóban nem az, ráadásul az előbbivel fejlődsz is, míg az utóbbival egyértelműen nem, inkább csak gamblerkedsz.
Egyébként a bronze ironman nekem is meglesz szerintem, még 5x kell 50 pontot összehoznom a hónapban.
less qq more pewpew!
-
SLYM
veterán
az a durva az SSS-el, hogy ott szinte mindig csak úgy vesztesz, hogy te vagy az esélyesebb. ez nagyon szar benne. minden napra jut több lemák. és ha a 75/25-ös partykat tényleg 75/25% arányban nyerném az nem lenne rossz. dehát... én a bónusszal együtt se fogok kijönni 0-ára. de ez nem csak ennek köszönhető. SnG-n is buktam. amúgy az NL10 a rakeback-el együtt eddig nyereséges. NL25-ön miatt bukó nagyon az SSS is. lesz majd jobb is remélem
-
SLYM
veterán
válasz Polacheck #5439 üzenetére
azért SSS, mert BSS-el kezdtem a netes pályafutásom. 2 partyn ment el a pénzem.
full kontra 2 nagyobb full. (turnon csak 1 lap volt nálam erősebb, riverre aki ásszal jött neki is kialakult a fullja.)
aztán full kontra straight flush. akkor láttam asszem életembe előszöl straight flush-t. a poén a volt benne, hogy az ellenfelem nem raiselt vissza rám riveren. szerintem nem vágta, hogy bejött neki
na itt elbuktam a BWinre feltöltött kemény 14$-omat. de ez épp elég is volt. feszeskedés mindenhol. azt utálom. ha BBS-t nyomnék akkor csak short handed-et mindenképp, mert ott több eksön van és többet lehet akciózni. ott tényleg jól lehet a postflop játékot fejleszteni. az SSS arra jó, hogy megtanuld nem mehetsz be akármire. fegyelem próba. mondjuk 8 asztalon már az se . de mondom jövő hónapba már nem fogok SSS-ezni, max csak az uccsó pár napon, hogy meglegyen az 50$ rake- ha esetleg SnG-kből nem jönne össze
nekem is 2 kell csak a bronzhoz, meg 7 az ezüsthöz. az aranyról már letettem
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
-
concret_hp
addikt
30% flopnézés még nl50 fr-en se kuriózum
100K$ / évre gondolsz?
nl200 felett mér nem nagyon vannak fr asztalok átlagban, így afölött nem nagyon lehet tolni.
bár gondolom úgy gondoltad, hogy több mitn a fele a dealt rékbekkből jönne, de ha kcisit konkretizálnád, hogy ez szerinted milyen szinten hány bb-s sss-el és hány% rékbekkel jön ki az jó lenne[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
-
Pá
addikt
válasz L|zsidoboz #5444 üzenetére
Az évi 100k az évi 100k-t jelent.
Dollárban.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
concret_hp
addikt
ja egyébként év végére menyni lesz a dodi ?
egyébként belegondolva mondjuk havi 100K handet elég sokan letolnak sss-el valszeg még többet is lehet, szóval mondjuk évi másfél millió hand az teljesen elérhető, azaz mondjuk nl100-on 3.3 ptbb/100-al (rékbekkel együtt ennyi) havi 125K handdel már meg is van máskérdés, hogy ettől kb. zombivá változnék én pl.
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
Sziasztok!
tudnátok mondani nekem egy olyan honlapot ahol black jack-ezni lehet és lehet nyerni vmit, akár pénzösszeget, akár ajándékot.... de ne ilyen befizetőset...
Hanem ingyenesre gondoltam... tudom h van ilyen mert régen játszottam már vele, de most csak ezt [link] találtam itt meg nincs black jack...
Köszi előre is.
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
viharhozo
addikt
válasz concret_hp #5443 üzenetére
NL100 es 200-on mindig van kismillio asztal, siman tudod csinalni egyszerre a 24 asztalt egy rendes scripttel es ket monitorral. A tikitakitaktika egyszeru allin/fold 20BB-vel.
A PS-en a kulcs a Supernova Elite elerese, ehhez NL200-on ~ketmillio, NL100-on ~ ket es fel millio hand kell. Ez ~2000 munkaorat jelent, ami ugye 250 nap * 8 ora.
Rakbackkent cashben kapsz egy ev alatt 80k-t, plusz ket tourney package-et (WSOP + EPT Monte Carlo siman 30k+), es ha nem vagy teljesen kutyauto, pokeren is osszejon legalabb 20-30k.
Egyebkent van egy-ket orult, aki a 24 asztalt full beulovel is tudja csinalni, es egesz komoly penzeket pokerel ossze.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest